Takim.de Sitemap
Takimet dhe komunikimet tona nė Internet
Dua dhe kerkoj ta takoj nje vajze, femer, djal, burr apo nuse

Ju ftojme te na vizitoni ne InternetCafe
Ju gjeni tek ne paisje interneti te standardit me te lart evropjan
Na vizitoni te Santea ne Prishtine si 100-200 vizitor tjere ne dite Profile
Pran www.takime.de mund tė takoni shokė dhe shoqe shqiptare
Krijo profilin nese je duke kerkuar nje vajze / femer apo djal / mashkull
Kontakto administruesin e faqes
Dua ta njohtoj dhe takoj profilin me #ID
Hyj ne profilin tim
Emra
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=A
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=A
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=B
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=B
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=C
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=C
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=D
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=D
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=E
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=E
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=F
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=F
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=G
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=G
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=H
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=H
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=I
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=I
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=J
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=J
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=K
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=K
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=L
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=L
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=M
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=M
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=N
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=N
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=O
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=O
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=P
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=P
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=Q
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=Q
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=R
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=R
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=S
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=S
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=T
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=T
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=U
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=U
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=V
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=V
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=W
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=W
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=X
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=X
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=Y
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=Y
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=Z
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=Z
http://www.takime.de/emra/list-vajza.php?letter=
http://www.takime.de/emra/list-djem.php?letter=
Profile, vendet
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Australia
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Australia
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Australia
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Austria / Viena
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Austria / Viena
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Austria / Viena
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Austria 
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Austria 
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Austria 
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Belgjika / Bruksel
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Belgjika / Bruksel
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Belgjika / Bruksel
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Belgjika 
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Belgjika 
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Belgjika 
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Britania e madhe / Londer
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Britania e madhe / Londer
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Britania e madhe / Londer
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Britania e madhe 
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Britania e madhe 
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Britania e madhe 
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Danimarka / Kopenhagen
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Danimarka / Kopenhagen
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Danimarka / Kopenhagen
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Danimarka 
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Danimarka 
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Danimarka 
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Egjypti
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Egjypti
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Egjypti
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Finlanda / Helsinki
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Finlanda / Helsinki
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Finlanda / Helsinki
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Finlanda 
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Finlanda 
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Finlanda 
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Franca / Paris
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Franca / Paris
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Franca / Paris
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Franca 
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Franca 
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Franca 
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Gjermani / Berlin
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Gjermani / Berlin
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Gjermani / Berlin
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Gjermani / Essen
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Gjermani / Essen
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Gjermani / Essen
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Gjermani / Frankfurt
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Gjermani / Frankfurt
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Gjermani / Frankfurt
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Gjermani / Hamburg
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Gjermani / Hamburg
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Gjermani / Hamburg
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Gjermani / Hannover
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Gjermani / Hannover
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Gjermani / Hannover
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Gjermani / Keln
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Gjermani / Keln
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Gjermani / Keln
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Gjermani / Munih
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Gjermani / Munih
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Gjermani / Munih
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Gjermani / Nurnberg
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Gjermani / Nurnberg
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Gjermani / Nurnberg
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Gjermani / Stuttgart
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Gjermani / Stuttgart
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Gjermani / Stuttgart
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Gjermani / Dresden, Leipzig
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Gjermani / Dresden, Leipzig
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Gjermani / Dresden, Leipzig
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Gjermani 
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Gjermani 
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Gjermani 
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Greqia
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Greqia
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Holanda / Amsterdam
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Holanda / Amsterdam
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Holanda / Amsterdam
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Holanda 
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Holanda 
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Holanda 
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Irlanda
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Irlanda
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Islanda
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Islanda
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Italia / e Mesme
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Italia / e Mesme
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Italia / e Mesme
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Italia / Jugore
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Italia / Jugore
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Italia / Veriore
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Italia / Veriore
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Italia / Veriore
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Italia 
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Italia 
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Italia 
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Kanada
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Kanada
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Kosova / Drenica
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Kosova / Drenica
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Kosova / Drenica
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Kosova / Dugagjin
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Kosova / Dugagjin
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Kosova / Dugagjin
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Kosova / Ferizaj
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Kosova / Ferizaj
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Kosova / Ferizaj
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Kosova / Gjakova
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Kosova / Gjakova
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Kosova / Gjakova
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Kosova / Gjilan
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Kosova / Gjilan
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Kosova / Gjilan
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Kosova / Lindore
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Kosova / Lindore
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Kosova / Lindore
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Kosova / Mitrovica
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Kosova / Mitrovica
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Kosova / Mitrovica
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Kosova / Peja
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Kosova / Peja
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Kosova / Peja
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Kosova / Prishtina
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Kosova / Prishtina
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Kosova / Prishtina
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Kosova / Prizren
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Kosova / Prizren
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Kosova / Prizren
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Kosova 
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Kosova 
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Kosova 
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Luksemburg
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Luksemburg
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Luksemburg
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Maqedonia / Veriore
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Maqedonia / Veriore
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Maqedonia / Veriore
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Maqedonia / Jugore
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Maqedonia / Jugore
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Maqedonia / Jugore
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Maqedonia / Shkup
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Maqedonia / Shkup
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Maqedonia / Shkup
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Maqedonia 
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Maqedonia 
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Maqedonia 
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Norvegjia / Oslo
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Norvegjia / Oslo
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Norvegjia / Oslo
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Norvegjia 
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Norvegjia 
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Norvegjia 
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Portugalia
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Portugalia
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Shqiperia / Jugore
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Shqiperia / Jugore
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Shqiperia / Jugore
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Shqiperia / Shkodra, Ulcin
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Shqiperia / Shkodra, Ulcin
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Shqiperia / Shkodra, Ulcin
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Shqiperia / Tirane, Durres
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Shqiperia / Tirane, Durres
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Shqiperia / Tirane, Durres
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Shqiperia / Veriore
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Shqiperia / Veriore
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Shqiperia / Veriore
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Shqiperia 
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Shqiperia 
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Shqiperia 
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Slovenia
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Slovenia
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Slovenia
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Spania
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Spania
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Spania
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Suedia / Geteburg
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Suedia / Geteburg
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Suedia / Geteburg
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Suedia / Malme
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Suedia / Malme
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Suedia / Malme
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Suedia / Stokholm
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Suedia / Stokholm
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Suedia / Stokholm
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Suedia 
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Suedia 
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Suedia 
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Turqia
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Turqia
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga USA / Carolina
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga USA / Carolina
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga USA / Carolina
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga USA / Detroit
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga USA / Detroit
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga USA / Detroit
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga USA / Florida
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga USA / Florida
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga USA / Florida
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga USA / LA, SF
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga USA / LA, SF
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga USA / New York
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga USA / New York
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga USA / New York
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga USA 
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga USA 
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga USA 
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Zvicra / Cyrih
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Zvicra / Cyrih
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Zvicra / Cyrih
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Zvicra / Frengjisht
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Zvicra / Frengjisht
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Zvicra / Frengjisht
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Zvicra / Gjermanisht
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Zvicra / Gjermanisht
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Zvicra / Gjermanisht
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Zvicra / Italisht
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Zvicra / Italisht
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Zvicra / Italisht
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem nga Zvicra 
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Zvicra 
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Zvicra 
Dua te kerkoj dhe gjej vajza e djem ngaVendet tjera
Dua te kerkoj dhe gjej nje mashkull nga Vendet tjera
Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga Vendet tjera
Profile, User
takime / DonCorleone: 04291, Data e mbylljes ..
takime / leo78: ju pershendes te gjithve qe shkruni ne ket faqe fantastike d ..
takime / Arditi: i urte ... blla blla blla si bashkpuntor ne www.takime. ..
takime / safetti_22: DO TE DOJA TE ISHIM TRE UNE TI DHE DASHURIJA POR NE FAKTE ..
takime / Timmy: ask me :) ..
takime / sherri: jam ne djal kerkoj nje femer me shum dashuri ..
takime / lion: Jam i qete, sinqert, serioz me humor... Gjithashtu ..
takime / skender: vetveten e pershkruajta me lart ndersa personi qe e kerkoj u ..
takime / Ardian: I gjat 190cm, i lindir ne pej me 4 mars 1985 rruges per spit ..
takime / Pika e Djalit: ka shum gjera per te thene ... <br>Zbuloj nese mundesh ..
takime / dony_prc: jam 20 vjeq dhe peshoj 68 kg blond hair dhe me pelqejn ..
takime / edea: komunikative ..
takime / Lati: kam deshir qe te kam shoqeri shum ..
takime / Toni: Unė jam shumė njė djal i sjellėshėm edhe simpatik e i bukur. ..
takime / ron: me nje fizik te mire floket kacurrel gjys bjond dhe me tipar ..
takime / Jeronim: Jam shume i mire dhe romantik ..
takime / Amuri31: jom pak i trashe por jam shume i mire si njeri, edhe kisha p ..
takime / Niki_dk: Jam serioz, shakagji ne shoqeri, me pelqen te njihem me shoq ..
takime / Elioni: jam shum shum shum i keq mu pa, amo e kam zémren te mirė.... ..
takime / uran: per veten un jom person qe nuk flas shum mirpo veproj me sh ..
takime / faruku: Un quhem faruk ja 22 vjeqar jam nga kosova jam student ne vi ..
takime / fadi: kerkoj ni vajz bjondje ..
takime / Arben: Ich bin en Typ den man kennenlernen muss. Ich bin neugieri ..
takime / Dati: Mė mirė nė e-mail une@dati.ch ..
takime / Gjelbrimi: Jam tip Sportiv,Romantik he he,i sinqert por nganjehere edhe ..
takime / toni76: Un jam nje tip shum simpatik dhe kerkoj ashtu nje vajz ..
takime / Xhevahir: Jo gjithcka me pelqen ..
takime / lindi: Jam 17 vjeqare .. jetoj ne swe mirem shum me sporte.. kam de ..
takime / Riki: si te gjithe moshataret e mi, deshiroje te shoqerohem me shq ..
takime / Lena: Pa marr parasysh se kush a Femer a Mashkell vetem me shkru v ..
takime / Beni: Kerkoj vajze te bukur dhe serioze ..
takime / ruzhdi: jam nje djaloshe nga mitrovica banoi ne vushtrri ,kerkoi nj ..
takime / sandoka: jam i gjate,afer 1 meter e 80 cm,i kam syte jeshil,floket i ..
takime / bujar9: Jam nje djal shum ideal,shum korrekt dhe shum realist. I urr ..
takime / labi: simpatik sum te jet sipatike dhe urte ..
takime / Alban: unė jam njė 36 vjeqar i cili dukem shum mė i ri, i gjat dhe ..
takime / Shefi: Jam i martuar,kerkojmė nje qift per nje miqesi shoqerore e n ..
takime / tinal: jam shum e bukur ..
takime / gimi: mendoj se jam serioz i sinqerte dhe e kam qef shum humorin e ..
takime / Halil: une jam i mire edhe e du dikon te mire ..
takime / monndi: e pershkruva mjaft ne pyetjet e me parme ..
takime / Toni: mė sė veshtiri,eshte tė pėrshkruhet vetja. Shkurt njeri i sh ..
takime / mister: kerkoj nje shoqe,nuk ka rendesi se si dhe qfare eshte ..
takime / tomiau: Eshte veshtir qe te pershkruhet vetja,mir po ne pika te shku ..
takime / Dati: Ich lasse mich überraschen. ..
takime / neza: nuk deshiroj kurr te martohem ma dhe se kam vetem nje jete ..
takime / niti: Jam ipunsuar dhe deshiroj qe edhe ajo tejet epunsuar ..
takime / FLORIAN: Me pak fjale opo qe se dini te kuptoni nuk dua avanture ,nes ..
takime / adriana19725: ta kaloj kohen ne menyr shoqerore kur kam koh te lir,e dua s ..
takime / lika: Une jam shume i sinqert dhe serioz i urrej thashethemet i ur ..
takime / Dreni: une jam gentelmen dhe kerkoj nje femer te kuptueshme dhe te ..
takime / shamikuqja: jam romantike e dashur e sinqert dhe simpatike. kerkoj nje p ..
takime / Gezim: Suche eine natürliche, offene,spontane,intelligent und ehrli ..
takime / Gimi: kėrkoj nji vajzė prej 28-34 vjeqare statusi i saj nuk asht ..
takime / Insider: Fun loving, ..
takime / Viola: Freunde würden mich als Verrückt bezeichnen d.h. ich bin für ..
takime / sami: Njeri serioz , shoke , i gatshem per ndihme . mirekuptim . ..
takime / Denis: Jam i sinqerte, komunikus, mirrem me shum aktivitete te ndrr ..
takime / shpend: romantik,liberal,sportiv dhe me shije te holle. duhet te ..
takime / Linda: Kerkoj nje djal shqiptar qe jeton ne Gjermani qe me pershtat ..
takime / fortani: Jam i interesuar per nje lidhje romantike ..
takime / refik: mundesh te me kontaktosh edhe ne facebook...refik salihi ;-) ..
takime / ari: ...Sich selbst zu beschreiben ist immer schwierig, am besten ..
takime / bio: vlersoni vet pas kontaktit, te jesh e menqur e hijshme dhe t ..
takime / Vinny: I’m good looking... ..
takime / cami: jam tip serioz dhe kerkoj tipe serioze ..
takime / niki: Une jam n.gashi tek une luan rolin krysor fjala dhe besa ,e ..
takime / I_THJESHTI: po Un per vehte jam nje tip i thjesht por shum i sinqert thj ..
takime / naser: hamall ..
takime / ALBEN: po valla un jam tip romantik se po i bjen sikur kur lavdrohe ..
takime / Erelinda: Was Du nicht weißt macht Dich ja heiß....;-) ..
takime / shkodran: Jam nje djal shum i mire dhe jam shum kurreshtar ne gjear te ..
takime / Petrit: Nese me te vertet ke intersim,ateher lajmrohu do te kuptosh ..
takime / Eriona: Thjesh jam zeshkane dhe simpatike ..
takime / mjegulla: Jam nje vajz shum e sinqert...kerkoj shoqri.. ..
takime / merita: You ask me and i’ll tell you :D ..
takime / semi: kerkoj nje vajz shqiptare simpatike dhe shoqrore. ..
takime / Leon_HH_TE: Es gibt etwas auf dieser Welt, das ist mächtiger als alles G ..
takime / rock: Qesharak,romantik,dhe shume e lezetshme ..
takime / banditi: jam nje person qe dua jeten, jam ne shetitje gjithmon si do ..
takime / ariani: un jam bjond i gjat 183 dhe kerkoj nje femer 18 veqare ..
takime / Keta: Femer normale me intelekt. Kerkoj nji djale normal, me ngrit ..
takime / Loreta: Vajze serioze,parasegjithash e sinqerte. Nese don te dijsh ..
takime / Edoni: jam shum simpatik dhe i adhoroj vemrat e bukura dhe serjoze ..
takime / Faton: Jam zeshkan ,kam flok te zeza,sy te kaft,1.75i gjat,pesh ..
takime / bashku: tung tung ju vajzave .ju pres ne email adress time baashku@h ..
takime / toni: ok ..
takime / agron: bota eshte e vogel ..
takime / Castroo: deshiroj te nihem me nje vajz te jet e bukur dhe e bute seps ..
takime / Albi: romantik ..
takime / tefik: jam simpatik tolerant jo gjeloz kurse kerkoi nji person qe m ..
takime / suzu: bin weltoffen und fröhlich, meistens gut gelaunt, suche den ..
takime / Pikaloshja: 03492, Data e mbylljes ..
takime / Fatmir: 00115, Data e mbylljes ..
takime / zeka: jom tip i qete romantik dhe kush don le te me kontaktoj...ze ..
takime / arianit: nuk jom i bukure hahhahahh por simpatike nuk edua femren shu ..
takime / baki: 175,zeshkan,syte e zi ..
takime / alfred: überaschung ..
takime / Genti: Te mbet sekret ..
takime / dennis: serioz,besnik.Bukuroshe duhesh te jesh. ..
takime / Agron: tung tung une jom agroni jom ngsa peja dhe e kerkoj nje vajz ..
takime / armend: tungi ju pershendes te gjithve un jam armendi nga peja pra d ..
takime / ibo: kerkoj lidhje seroze martesore,jetoj qe 9 vite ne gjermani d ..
takime / jam-i_čmbel: une jam afro vij nga ferizaji jetoj ne zvicer ..
takime / Ilir: Jam spontan,dhe kerkoj nje femer qe ka qef te jetoj jeten.!! ..
takime / Florentina: Quhem Florentina Dushi; jam nga Kosova, jam studente ne Faku ..
takime / Titi: I pa shoq ..
takime / DARDANI_ITALY: une jam nje djale po me preardhje shiptare por jetoj momenat ..
takime / Mentor: Djal i mirė po thonė tė gjithė.nėse deshiron mė shumė me dit ..
takime / sami: pa.kument ..
takime / enver: jam sponta dhe kam si hobi shetitjen . ashtu kerkoj qe te j ..
takime / King_4_U: Pershendetje per te gjith............. ..
takime / beka: jam simpatik dhe kerkoj ni simpatike ..
takime / besim besi: quhem besim jom nga peja e kerkoj nje vajz te bukur ashtu s ..
takime / Prandaj: I am a fun,outgoing,loving and down to earth person.looking ..
takime / ylli: une jam iqete dhe romantik ndersa persni qe kerkoj duhet te ..
takime / djaloshi: si kushi ..
takime / Labinot: Un jma Labi nga prishtina edhe mendoi se jeni mir te gjith ..
takime / vigani-29: Principialiteti-BESA-Karakteri jan virtytet e mija ..
takime / sokol: jom shum i mir a...kerkoj femer te bukur...ska rendsi a o ze ..
takime / Islam: Jam djall i bukur dhe intelligent simpatik me thojn. ..
takime / ZeShKaNi: dua tre njohtoj pamarrparasysh se cfar bjonde apo zeshkane , ..
takime / enis: jam i gate 1/78 floket e zeza syte e zi hobi kam kar ..
takime / Besnik: Intelegent,besnik dhe real. Me pelqen personi po me keto ve ..
takime / Zaim: 00162, Data e mbylljes ..
takime / sweetsaranda: Pytni ju tregoj OK.! ..
takime / Qielli: kerkoje persona qe jan te lire dhe qe duan te njihen dhe qe ..
takime / Edon: shum simpatik i drejt dhe nuk ja mohon askuj te drejten qe i ..
takime / baki: 175,syte e zi ..
takime / Besisw: I qet i sinqert ndihmues sipas mundesie sportiv te jet e ..
takime / naki: bashkepunetore, ne hulumtime, shkencore ,mbrenda dhe jash ..
takime / Rodin: besnik gazmor ideal i respektushem dhe shum i shoqruar. < ..
takime / kabil: jam tamon e du nji femer tamon ..
takime / Kleopatra_ch: no comment ..
takime / luli: jam bjond edhe tjerat i kam qe i ka nje pirnc per me shum ne ..
takime / shkupjani: tung ju pershendes <br>jam nje djal shum simpatik dua ..
takime / missuck: Sepse jam gati t boj gjithcka per at q e dua!!! Jam shum ser ..
takime / Faredin: jam nje person shum i shoqeruar, me pelqen te njihem me te t ..
takime / Blerina: Beso ne vete dhe gjithcka eshte e mundur ..
takime / leta: zeshkane,pak pesh te tepert,sy te zi,flok te gjata. <br&g ..
takime / mazamakeqi: frag / pyt ..
takime / simpatikja: ta gjej nji shok, qe me pershtatet me keto te dhena. ..
takime / arti: jam nje djal besnik dhe i sinqert poashtu deshiroj te jet ed ..
takime / toni: tung do te kalojm mire nese njoftohemi ..
takime / Saint: What can i say....i’m a saint ..
takime / besim: ich bin ein offener mensch,dass was ich denke sag ich ach,al ..
takime / Leonard: Ich suche eine attraktive Frau für eine Freundschaft, in der ..
takime / blenart: modern--besnik dhe Burr me B kur ta lyp puna.... ..
takime / Burimi: Jam Zeshkan i Lindur me Ju Kam Tregue Mė Lart,Nuk Kerkoj ask ..
takime / ARTA*: hmmmm vetem shok ..
takime / EaSy.FM: Normal.... ..
takime / SHEKULLI: paj shiko ne webfaqe dhe krejt shkruan per mua ..
takime / Gonxhilla: po qa me pershkru more mo veten krejt qito kesh tu i thon ..
takime / gipa_gjilan: no coment ..
takime / Wizard: Jam tip interesant dhe siq thone magjistar ne shtrat... ..
takime / nikuswe: jam nje djal serioz jam m0omentalisht ne sweden kerkoj nje ..
takime / nebi: jam njeri i thjesht normal deshiroj nje vajz shqiptare se gj ..
takime / Eno: Per veten: I rastesishem, me pelqen cdo lloj relacioni me st ..
takime / Lonyd: NONE ..
takime / CANNNAA: tung tung une jam Besart-i nga PRIZRENI jetoj ne Falkenberg ..
takime / Xaki: hi ..
takime / sebastian: serioze ..
takime / Patriot: Jam Sapo i Fejuar tjeter gje nuk kam per te kerkuar sigurish ..
takime / machiavelli: No coment...Jam i qet,zeshkan!! Te jet pak cool!!!!!!! ..
takime / Lirim: Un jom nje djal i mir shum zeshkan dhe jom sportist por edhe ..
takime / eko: e bukur ..
takime / Anarit: Sinqeriteti dhe vetem sinqeriteti. Kerkoj vajzen e bukur ..
takime / Rroni: Bukuroshe 20 deri 25 vjeqare ..
takime / Hulumtusi: Une jam shume i mie dhe romantik, pernime e kam ..
takime / edi: jame studnete ne universitetin e prishtines dhe kerkoje ta r ..
takime / Gerta: 00239, Data e mbylljes ..
takime / blerim: kerkoj nje femer te bukur si eka fol zoti ..
takime / Besmir: Cdo gje mund te shihet qarte nese jeni te interesuar ..
takime / Ardian: Romantik, aventur Kerkoj nji femer te ngritur ..
takime / blerim: kerkoj nje vajz simpatike seriozike etj.... ..
takime / liri: jame biond,gjatesia 1.93cm,peshoj 95kg,dhe jame 24vjeqare ..
takime / lina: Mendolin, Jam HTML Programues.. tani jetoj ne kanada ..
takime / ILIR: jame nje djale 24vjeqar ..
takime / Mani: Kerkoj nje vajze shqiptare qe ka statut te rregulluar ne Gje ..
takime / Ferid: ///////// ..
takime / Besnik: hahahaha ..
takime / MissDallaDalla: si njeri;-) ..
takime / burimi: JAm zeshkan IkamSyt e Kaft Jam I Gjat 1.60 CM !! ... E kerko ..
takime / Bylbyl: Djale i menqur,i sjellshem,i afte per te zbuluar dhe pasur i ..
takime / Malson: Floket e zeza, i zi mendoj nga lkura ... ..
takime / Bajrush: Si e ndie , ashtu edhe jamė! ..
takime / nazi_b: pak a shum qe me pershtatet mua ..
takime / Miss_love: Jam tironse ...... kerkoj <br> TIRONSIN OSE TIRONSE T ..
takime / HaLLaKaMA: serioz, i sinqert, i moralshem, serioze, e sinqert, e mor ..
takime / DuA_NuSe_PaLeTrA: o kom deshir bre te kontaktoj me gjith shqiptart ane mbar bo ..
takime / kesulkuqe: Kerkoj nje njeri normal... ..
takime / sabedin: jam i interresuar vetem me u lidhur me boten edhe per ta ng ..
takime / enver: jam zeshkan dhe kerkoj binde ..
takime / Bigg_DaDDy: Tung nga une njoftohemi e bisedojm per mue ;) ..
takime / OtaMerOta: 00254, Data e mbylljes ..
takime / BigRed: Mu em pelqen femna vlla mu kon e sinqert edhe besnike:P ..
takime / bodensee_kn: qka me e pershkru veten nese ke deshir shkrujem e dhe pytem ..
takime / lumi: per me fol per veten nuk esht edhe aq mir por me mir esht qe ..
takime / Rinor: Jam Nori nga Gjakova jam vetme 16 vjet sivjet i mbushi 17 ja ..
takime / hamit: 00258, Data e mbylljes ..
takime / Genc: Deri tash un e pershkrova vehten Ajo duhet te jet: ..
takime / Xhevdet: No coment ..
takime / bushi: Hajgaregji etc Mu kon e mir mu kon e sjellshme etc ..
takime / artshtrati-42: zeshkan,180/77/42,intelektual, intelektuale,e ngjatė ..
takime / PreshevaBOSS: ZanZi ju preshendes te gjithve qe ju intereson per mu po edh ..
takime / loqkani: Une jom nje djalosh 19 vjeqare jom nga gjakova dhe deshiroi ..
takime / egzon: i etur per lexim, sportist nuk jam profesionist por luaj ba ..
takime / modeli: un jom tij qe nuk dua te flas shum po dua te veproj me shum ..
takime / ylli: i bukr i sinqert etj ..
takime / zana: te gjithe me thojne je e shoqerueshme,prandaj e kerkoi edhe ..
takime / tonibal: tung No coment wat kan ik zeggen better niks ..
takime / besi: un ... qajo qe komunikon me mu ... pse duhet t komunikoj m ..
takime / sem: teper i mir ska fjal ma ..
takime / bukiboy: me kan cool ..
takime / Robert: Bin n’lustiger mit stil ..
takime / Buli: Jam shum i sinqert per at qe e meriton,dhe i urrej shum genj ..
takime / Dielli: Jam nje djale qe kerkoj lidhje romantike (takime fizike) me ..
takime / reoni: i gjate,pamje te bukur,serioz. ..
takime / Toni: Pershendetje nga!Per me shum njoftohemi qao qao!!! ..
takime / dugagjin: Te jete e sinqert,besnike. ..
takime / Dj.Believe: me kontakto dhe do te shohish se kush jam :) ..
takime / ilirjan: nje vajz e bukur me sy te kalterta <br>jo e gjat 177 b ..
takime / guri: Temperament,i sinqert,besimtar <br>idevotshem,lexues i ..
takime / Shefi: Jam njė personalitet i krijuar nė shkallėn mė tė lartė . Kam ..
takime / darqpinq: Kete duhet te ta shpjegoj pasi te njifemii.....pak surpriza ..
takime / Antoniti_23: hej une jam nje djal nga mitrovica jetoj ne suedi ne halmsta ..
takime / manekeni: kam deshir te jet mbi 1.80 e gjat e per tjerat shnosh ..
takime / beniti: no coment ..
takime / bule: une e dua nje person qe eshte i gjat dhe qe ka trup te mir d ..
takime / Albani_DK: jam nji djal i mirė dhe me zemėr tė nxhehtė! ..
takime / Drejtesia: Lavdata eshte vetem per Allahun ..
takime / enva: jam serioz e urrej rrenen jam plot energji edhe pres prej pe ..
takime / Desalbanioni: Sepse... ..
takime / ditalvh@albachat: smart inteligjente ,interesuar vetem per shoqni ..
takime / laura: zeshkajk ..
takime / ARBRI_UK: ME TIPARET DHE PERSONALITETIN QE KAM, JAM NJE DJAL I THJESHT ..
takime / lek: jam i bukur mesarar kekoj femer ..
takime / Arsimtar: Temperament, i sinqert, besimtar, pčrkrahes, ndihmues, etj. ..
takime / Arber: Mbi te gjitha te jet Shqiptare , e zgjuar.simpatike, ne perg ..
takime / Niki: Tung Nga Niki ju pershendes te gjithve nga zemra ...i dua te ..
takime / mr toni: jam nje djal serioz po mund ti pershtatem edhe shakave per ..
takime / Alban: jam njeri i thjesht zdi ma shum qka te shkruaj per vet veten ..
takime / Bujar: I dua gjerat me te mira. Jane shume me te parapelqyeshme se ..
takime / Maqorri_zh: bukurosh,kerkoj bukuroshe ..
takime / 007_BONDI: JOM BABAI I DY FEMIVE DHE JOM SHUM SIMPATIK DHE IDREJT NDAJ ..
takime / Shkelqim: Bukuri e Pazbuluar (hahahahahha) ..
takime / ALb_FLaVa: www.djAlban.de.vu <br> <br>ChEcK MeINe SeiTe ..
takime / Toni: jam student dhe kerkoj vajzen e ndonje kryeministri hahahaha ..
takime / koloshi: I gjate ,i bukur ,i embel ,simpatik Kerkoj me se shumti bjo ..
takime / :Flamur:: [*Flamuri nga Prishtina "Fuck in Cit ..
takime / horizonti: si te gjithe moshataret e mi!!!! e dua jeten familjen shoqer ..
takime / ALBERT: Jam i interesuar per te kontaktuar me nje vajze serioze. ..
takime / gent: jam i bukr simpatik dhe kerkoj bukuroshe simpatike ..
takime / Gani_BMWM5: po me dohet me than sepa dashuri ska ardhmeriesa per jeshi j ..
takime / Agim: I sinqertė, besues, ndihmues, i dashur, pėrgdhelės ..
takime / florim: jam i gjat 188 cm 78 kg jam djal serioz te jet serioze ..
takime / malsori: I sinqert te siqerte ..
takime / albana: sineqritet oooooo ..
takime / nysret: jame nje djale shtategjate mesyte te gjelbert person shume i ..
takime / Test.User: Testuser per administrim ..
takime / Lati: Jam njeri shume modest dhe i kuptushem dhe ashtu dua qe te j ..
takime / Daredevil: Diskret/Diskrete ..
takime / Jeton: Tung jam jetoni nese donni te dini ma shume per mua ju lute ..
takime / Tonibln: Under Construction ..
takime / "ujk": jam person i sinqert por ngapak edhe avanturist , fjalėn qė ..
takime / ēunge: jam cool jam i shoqerushem nuk kam te mbeta fizike as kimik ..
takime / beny: te gjitha jane te shkruara ..
takime / isak gjoj: une jom nje djal 18 veqar dhe deshiroj qe te njoft ..
takime / luan: jam skofiar(i buté,shumé i buté),natyrisht kur kam t`béj me ..
takime / besi: shum i bukur ..
takime / jasemina: jam enisa,jam 15 vjec.jam shume sexy.kerkoj shoqeri me ju.mu ..
takime / atomi: gazmor dhe i hareshem,po ashtu te jet e ngjajshme dhe e sinq ..
takime / claudio: ahh!!!no koment!! kush deshiron te me njohe le te me kontakt ..
takime / evren: jam nga mincheni dhe kam qef te njoftohem me nje vajz serioz ..
takime / besnik: jam serioz jam i sinqerėt dhe besnik <br>po asht ..
takime / Nita: te gjitha jane me larte te shenuara ..
takime / Nostalgjia: Gjėrat e mshefura jan mė tė ėmbla :) , Provo dhe gjurmo pak ..
takime / shekulli: Perveq asaj qe mund te lexoni ne profil,mund te them se jam ..
takime / Shkodrani: .................................. ..
takime / Labi: E kam vėshtirė ta pėrshkruaj veten ..
takime / TRIM: jam shume i sinqert i drejt poashtu edhe i bukur .... kerkoj ..
takime / Bardhly: jam 175cm 80kg ..
takime / Arijan: Jam njeri i mir vlla,por nuk po gjej nje femer si une. ..
takime / genc: shume i bukur ..
takime / qajupi: si krejt te tjeret ..
takime / niku_85: jam serioz por edhe besnik,deshiroj po ashtu te jet ..
takime / tekilla: Flokezez dhe hajgaregji ..
takime / kllamarica: ju pershendes te gjitheve une jam komandat kllamarica jam i ..
takime / besnik: un jam nje djal serjoz per tjeter qa te kini me pyet pyetni ..
takime / toni: jam serioz dhe kerkoj te jet personi sikserioz ur une. ..
takime / Meli: Jam njeri shume kurioz, dua te dije gjithcka rrethe vetes dh ..
takime / ALbiNoti: sepse jam unik... one of a kind... ska b’e si une.... ..
takime / linda: une jam bionde jam e mir ashtu me thojn e se di poe kerkon n ..
takime / KIFA: kerkoj nje lidhje serioze me ndonje vajze qe jeton jashte Ko ..
takime / ISTOGU::BELG: ja nje djal i zjellshem dhe shum i kulturum ..
takime / Labi: Jam njė djalosh me njė sinqeritet nė shkallėn mė tė duhur , ..
takime / Florim: Meinst nicht auch es ist viel interessanter wenn man es selb ..
takime / eleonora: E NDI VETEN SHUM TE VETMUAR ..
takime / liridona: jam njeri i qet ama nuk ban me ma tepru perndryshe jetoj dhe ..
takime / ylber: jam nje djal 19 vjeqar jam nga kaqaniku jetoj ne norvegji ne ..
takime / Latina: Weil ich eine sehr witzige und charmante frau bin. ..
takime / iliri: jam zeshkan ,,,ajo duhet te jete bjonde% apo zeshkane %,, jo ..
takime / Latina18: Jung ,witzig, sexy und immer party bereit ..
takime / Dielli: blla blla blla... ..
takime / buki: un kerkoj nje lidhje serioze / kaq kisha ..
takime / Blert: Unė jam njė njeri qė e ēmoj shumė realitetin. I respektoj nj ..
takime / Agron: Jam i sinqert, i sakrificės, shumė i dashur dhe i afėrt. Kėr ..
takime / bukuria: helloooooo ..
takime / HAGA: JAM SHUME SPONTAN;I DUA UDHETIMET DHE NJERZIT QE KAN AFTESI ..
takime / Arijaniti: Ju uroj fat te gjithve qe marrin pjes ne ket web! <br> ..
takime / Shemi: nuk di cfar te them pervec asaj se jam djal me privilegje &l ..
takime / Nexhmi: Mai i Bukri ne Qytet ..
takime / Ramiz: jam i sjellshem dhe shum serjoz me <br>pelqejn shum n ..
takime / basa: jam tip seriox,por me pelqen romantika dhe kerkoj nje romant ..
takime / ALBERT: blond,figur te bukur te trupit,perndryshe trup te bukur spor ..
takime / preshev_ar: tung tung jam studenti nga presheva jam 21 vjecar dua te nji ..
takime / florentina: vetem mos me endi veten te vetmuar ..
takime / Betim: Paj nuk po di???Mundesh me pyet?!?!?!?! ..
takime / Visi_DK: qka me tregu ma mirė pyetni nėse jeni t’interesuarė a ..
takime / Max: nuk them se jam i bukur,veq... flasim pasandej ........ ..
takime / Faton: jam nje djal romantik, kam deshir te njoftum me nje vajz rom ..
takime / alban: vetem te bisedoj me shoqri ..
takime / agroni: per te mesuar diqka ma shum per dashurin lajm. ..
takime / lorik: jam nje djal i bukur he he <br> <br> banoj ne k ..
takime / xxx: oh ..
takime / Gazi: 00433, Data e mbylljes ..
takime / Erlinda: Tung te gjitheve Jam nga Prishtina dhe jam 25 vjeqare, jam ..
takime / Labi: jame sportis dhe desheroje nje vajze per martes zerijoze ..
takime / Jan: mé pélqejné ato qé diné t`a vlerésojné até qé uné e ofroj!!! ..
takime / miri: me sharm te theksuar ..
takime / Drita: ```````````???????`````````` ..
takime / Mark: tarak qė kėrkon tarakeshė ..
takime / Ridvan: kam desshir ta gjej njė fermer pėr jet ..
takime / Ylli: Dihet shum qun i mire ..
takime / tony: xxx ..
takime / Simpatiku: Gjith ata qe jane te interesuar mund te me kontaktojne. ..
takime / Filizi: ............. ..
takime / Adriani: o ska me te mir se un kot e ki as mos lyp bile <br> &l ..
takime / princ: Jam Nadi nga ulqini, jam student,kerkoj shoqeri te gjere edh ..
takime / valentina: uuuu valla kam qejf me kan jorrence dhe serioze por edhe ash ..
takime / Femi: kerkoj vetem lidhje shoqrore permes eMail-it ..
takime / Goni: lidhje romantike- argetuese jo publike ..
takime / no_risk_no_fun: Tash jam rrit, e jom ba burr, une ma natėn s’bon mu ps ..
takime / Luli: Une kam nje personalitet shume kurioz keshtu qe jam shume en ..
takime / Niki: une jam i bukur jam blond jetoj ne zvicerr jam 1.82cm kerkoj ..
takime / Lumi: Ju pershendes te gjithve me fol per veten nuk eshte edhe leh ..
takime / tina: simpatike,moderne, ai duhet te jete,sheqer i embel,i pa ..
takime / denis: nese te intereson ma shum lajmrohu ..
takime / EvilDevil: well jam djalosh nuk flas shum <br>e mbaj vehten me ..
takime / Besim: jam jo i mire nuk me dojn askush ,por shpresoj se do te gjej ..
takime / aleksander: jam njeri i thjesht dhe kam endra si gjithe njerzia.ajo qe k ..
takime / merita: ska pershkrim kur te me shef ti verteoesh. ..
takime / fikret: jam i ri i shoqerueshem,shume simpatik,dhe deshiroj te gjej ..
takime / FATON: JAM BJOND 1.78,SYGJELBER DHE KERKOJ NJE VAJZ E CILA DO TE ME ..
takime / Eleonora: pse me vun qe te mos ndihem e vetmuar,,,,,, ..
takime / Zeshkanja29: veq pqer qef ..
takime / besnik: UNE QUHEM BESNIK SELIMAJ JAM I LINDUR NE PRISHTIN MOMENTALIS ..
takime / Egzoni: Kam deshir te flakt qe fati im martesor te jet femer Shqipta ..
takime / lumi: jam serioz dhe i sinqerte i hapur per gjdo gje dhe dua te ke ..
takime / arxhend: jam njne tip i qet, e dua qetsin , e urrej trtadhtin dhe gen ..
takime / Ideali: me shkurt tju them me nje fjal jam djalosh ..
takime / Mirlind: 00476, Data e mbylljes ..
takime / Nderim: serioz! ..
takime / ibro: Ich bin schön und intelligent ..
takime / gashi: ich bin nett... :-) ..
takime / kushtrim: un jam kushtrim tafilaj jam nga peja tung tung ju pershendes ..
takime / Diskreti: i thjeshte ..
takime / toni: jam deri diku serioz mirpo kam edhe sens per humor ..
takime / Eni 33: atraktiv, modern,korekt dhe shok kam cilsit e lartpe ..
takime / Shkenda: Jam femer shum e bukur nuk po them une por edhe ashtu me tho ..
takime / alban (bani): jam i mire i pashem i bukur aha a <br> <br> < ..
takime / enisa: moderne,e sinqert,spontane... ..
takime / arbi: ska lidhje ..
takime / Nina: njoftim me shok e shoqe ..
takime / Valoni(Vali): Modern und lustig ich bitte etwas ..
takime / biti: biti kerkoj nje femer 16 vjeqare te bardh ..
takime / Fikret: schlank ..
takime / lulzimi: tung tung jam nga prishtina dhe kisha thene qe love is the b ..
takime / student: jame 24 vjecar student dhe deshiroj te kontaktoj me vajza sh ..
takime / Cowboy: Jam nje djale i sinqerte dhe i thjeshte.Jam pak romantik.Me ..
takime / HASANI: tip korrekt romantik i qete kerkoj nje zonjushe serioze ..
takime / deni: ........................... ..
takime / luani: Inteligjent i sinqerté, i ndershém, plot humor, komunikativ, ..
takime / Kujtim: Jam serioz,i shoqerueshem,me pelqejne shetitjet,kino,hobi im ..
takime / tina: i bukur e bukur e.meil jetoni_2@msn.com ..
takime / Pejoni: per nje one night stand ose edhe me shume ..
takime / shadown: I mir bee ..
takime / Burimi: Jam i shoqruar,kam shum shum sens per humor edhe shum befasi ..
takime / Brenti: Eh arritem tek momenti me i veshtire, ngase nuk di se c&rsqu ..
takime / besim22: vetem pun!! te njoftohem me dikend edhe te martohem qe vjen ..
takime / Besim: Une jam 46 Vjeqar dhe jetoj e punoj ne Prishtin , jam i mrat ..
takime / Shpresa: Te kerkoj ty :-), por vetem nese ke diqka te perbashket me m ..
takime / dddd: cooll njeri haha,jo jo mjaft modern,i kohes se sotme ..
takime / xhevi: I drejtė Dhe kėrkoj njeri tė sinqertė ..
takime / Amadea: E thelle,pasionante,e drejtperdrejte.Kerkoj nje njeri te per ..
takime / Blerim: Une jam nje djale qe kerkoj lidhje serioze ,jam shum romanik ..
takime / rio: komunikativ dhe romantik ..
takime / Arbnori: jame nji djale 21 vjeq dua nji vajze te kesaje moshe ose 1 v ..
takime / Goni: Jam typ i sinqert dhe e dua realitetin , dua te mbetem ..
takime / Gaforrja: JAN REAL DH I SINQERTE DUA REALITETIN PO EDHE QE EDHET ..
takime / Donushe: hello to everyone i just wanna leave one message from me and ..
takime / toni2004: Nobady is perfect,jam ai qe jam:i sinqert,pa komplekse,me ka ..
takime / fadil: nese je i interesuar lajmrohu e do ta dish cdo send per mua. ..
takime / Hasan: une jamenje zeshkani me thojne se jame i pashem dhe teheqes ..
takime / Arsim: jom nje tip simpatik e i qet me se shumti me bejn nervoz ,rr ..
takime / Andi: tung, si ta pėrshkrujė vetveten....!?nuk ėshtė e lehtė mirpo ..
takime / latifi: kerkoj nje vajze te sinqerte pasi ashtu jam edhe vete. ..
takime / gazmend: jam nje sportist kushtu qe kerkoj nje femen per martes ..
takime / Deni: mirrem me sport per bukuri mvaret sipas shijes se tjerve dh ..
takime / one4ever: simpatik,i bute,tolerant,modern dhe i sinqert kerkoj nje ..
takime / ylli: interesant , hajgaregji , dhe te tjera <br> ..
takime / Rojtari: sy gjelber i gjat dhe elegant ..
takime / KUJTIM: une jam 175 dhe se kerkoj nje vajz qe mund te jetoj me te , ..
takime / lutfi: bjond kam mbaruar studimet tani punoj si menagjer i nje fili ..
takime / MALI: jam spontan,i dashur i sijellshum <br>dhe besimtar.... ..
takime / luli: jam bjond edhe i bukur a hahahahahha edhe i pershendes te gj ..
takime / driton: jam ni djal i sinqert ghithashtu e kerkoj ni vajz te sinqert ..
takime / Bekim: i bukur jo mister punetor,i sjellshem i arsimua,bujar,jo i p ..
takime / lonsira: veq me kon e bukur sepse ........... ..
takime / Besnik: jam normal si makthan zoti ..
takime / Meti: kam deshir te njihem me ndonje vajz per shkaqe serioze ....p ..
takime / maki: nuke di se tye gjith me thoj se je i bukurpo nana me thot ma ..
takime / ALBOHOLIC: SPO DI QKA ME THONG. DONT KNOW WHAT 2 SAY. ..
takime / blerim: kam deshir te njihem me ndonje vajz zerioze, por ma shum do ..
takime / Agron: Do te njoftoheni me vonė...??? ..
takime / hahd: ........................... ..
takime / fest: jam i bukur, i sinqerte, i sakte. <br> <br>I dua ..
takime / sexyman: lidhje serioze,mundesisht martesore, ..
takime / Jeta: intelegjente, terheqese, sharmante, komunikative,moderne... ..
takime / vineto: vetja ime jam zeshkan kerkoj nje femer ehde ajo te jet zeshk ..
takime / Jimmy75: Jam Bujar, i sinqert, dhe nganjehere Kokngrire. kam deshire ..
takime / toni_falkone: per qellime serioze.,dua te kontaktoj me njé vajzé. ..
takime / beki: un jam Beki ashtu si do te me shifni edhe dotejem ..
takime / Keni: I sinqert, me diskrecion te plote, i kuptoi gjerat -probleme ..
takime / veti: Aktiv si fluid, pa paragjykime, i gaqem per qdo situat, kerk ..
takime / NE_TE_2: I sinqerte, njeri qe din te i kuptoj, te i vleresoj dhe resp ..
takime / Besnik: ??????? ..
takime / Agim: ja ku jam :) gjithcka dua:) ..
takime / vale: dua nje si vete asgje me teper.por un jam reale,e sinqerte d ..
takime / nebi: Se jam bukurosh ..
takime / Qarlli: Jam njė person i vetmuar. Koha po kalon e pas shumė aventura ..
takime / tori: romantik ..
takime / haxhi: Ich bin ein sportlicher typ kurze dunkle gelockte haare,173 ..
takime / bujar: nese dikush ka deshir te dijė se si dukem unė ju lutem me sh ..
takime / kengetari: tung tung pershendetje adhurues te muzikes. me profesion ja ..
takime / Marijeta: Ich bin eine immer gut gelaunte Person und suche jemand der ..
takime / Metallica: jam romatik i gjat 1.75.cm <br>Prej muzike me pelqen r ..
takime / Thug_Life: nuk dua,me pyesni vet eshte me me rendesi ? ..
takime / skenda: per hollesisht mendoj se dot pergjigjem ne privat pa asnje f ..
takime / ensar: femer serioze ashtu jam edhe vet ..
takime / zeni: jom qfare jom nese don eja visitom ..
takime / krasniqi84: Une jam njeri serioz dhe dua te gjeje nje femer per lidhje s ..
takime / njeri: dua nje vaz shqiptare i urrej zhgenjimet e dua drejtesin ..
takime / Riki: jam tim shum i qet e plot humor ..
takime / ylli: very good ..
takime / joni: tip serioz i pashem intelegjent gjithashtu, i komunikueshem ..
takime / Kreshnik: Une jam nje djal i drejt i sinqert dhe shume serioz por edhe ..
takime / dati: jam djal i ri dhe i qet dua vetem pun por duha nganjeher edh ..
takime / ilmi: jam nje djal besnik i mencur talkativ i kuptoj gjerat shum m ..
takime / sadik: Une po ju la juve ta gjen se si jam une, nje mund ta them ja ..
takime / kena: jom nji person shum korrekt pra ashtu deshiroj dhe fati im m ..
takime / abedin dini: jam kur te me shihesh me she ...dhe ..... ..
takime / sada: Jam e bukur intelegjente, e sinqert e lindur nga babi shqip ..
takime / Valentin: Jam 17 vjecar i nalt 1.68 flokt e kafta /kuqe pamja perzier ..
takime / medi: ju ljutem kerkoj femen serioze jo hajgare ..
takime / tre: jam trim dhe dua trime ..
takime / diamanti: jam djal simpatik shumė i dashun dhe deshiroj tė kaloj disa ..
takime / Avni: Jam nje njeri me ndjenja te forta,dhe e dua mbi te gjitha re ..
takime / OSA: Duhet te komunikojm vetem qe ti te gjesh tipin tend te duhur ..
takime / foxi: ich bin: unkonventionell, kritisch, anderst, weltoffen und ..
takime / cadi: jam ma i miri nbot nana mka than <br>e kerkoj nje feme ..
takime / baki: sa ofroj aq edhe kerkoj nga personi qe don te kete lidhje me ..
takime / meti: nuk do te zhgenjehesh ..
takime / hamdi: jam nje djal besnik dhe i mencur,ju lutem kerkoj femer serio ..
takime / Bill: Me thoj se jame seksi jame i pashem dhe kame figur sportive ..
takime / genti: Mami i jem thot qi jamshum i bukur <br>hahahahhahhahah ..
takime / selim: jam nje person energjik edhe kerkoj gjithnje shoqeri te re s ..
takime / 123: ? ..
takime / bekim kimi: kerkoj nje vajzė qe pono dhe jeton ne gjermani me status te ..
takime / Odiseu: <br>Nobody ist prefect <br> <br> <br> ..
takime / qifti_modern: ne jemi nje qift qe kerkojm qift ose nje femer per sex,....q ..
takime / princi: tung.une jam princi.kush ka qef mu njoftu me mu vlla ju pres ..
takime / StRuGaNi: shifni foton ..
takime / duli: inteligjent,modern te knaqesh ..
takime / arben: jam ni djal serioz dhe ghithashtu e kerkoj ni vajz serioze ..
takime / namik: jam romantik simpatik dhe i sinqert dhe kerkoj femer me tipa ..
takime / xhela: Qėllimi im ėshtė qė pėrmes kėsaj faqe tuaj tė kam njė rreth ..
takime / Beni: jam tip i sinqert me pelqen shume shoqeria sidomos ata qe e ..
takime / fisnik: Hi, nese keni deshir te dini me teper per mua lajmerohu cia ..
takime / buki.arusha: nuk kam si ta pershkruaj vetvetja ime asht interesante ta tr ..
takime / xhim: jam nje djal normal jo dicka special kom deshir qe partneria ..
takime / gimi: i gjate ,zeshkan,tip sportiv, zeshkane e gjate ..
takime / nik: Dua te njihem me dike per te krijuar nje mjedis te ngrohte s ..
takime / lirim: per shoqerije ..
takime / Valmir: Kerkoj nje vajze Shqipetare per qellime martesore ..
takime / Gentijan: hajgaregji , i qelt , muhabetqor , me tona tmirat bre , ma k ..
takime / Sykalteri: Hi ..
takime / Begji: jetoi dhe punoi ne gjermani kam qendrim te regullt,jam i p ..
takime / Sezair: kam deshgir te komunikoj me ju ..
takime / jeton: du solltest hübsch sein und was im kopf haben ..
takime / Xafer: Hartimi nė gjuhė shqipe nuk ka qen ma i rėnd se k ..
takime / N_O_S: shoqerues, dua humorin dhe gjithēka qe eshte e mir. q ..
takime / Kemi: Kerkoj shoqeri sepse dicka kam mbete pa ta.hehehe po mahitem ..
takime / OLI: Jm i keq,por te tjeret me thojn se jam teper bukurosh.I holl ..
takime / Xhevat: bukurosh djal he he,,, ..
takime / dimi: shum jam real, kerkoj edhe personi tjeter te jet i njejte &l ..
takime / loqkani_81: tung ju pershendes kisha dash naj femer per seriozisht nese ..
takime / Djal Trim Dai: Jam nje Djal Trim Dai! Jam ne kerkim te fatit! ..
takime / bina: jam tip serioz,intelegjent. kerkoj serioze dhe intelegjent ..
takime / Enver: Qe mos ta zgjas shume kisha te them vetem nje fjali: Ofroj s ..
takime / LatinLover: Pse? Pse? Pse? Findets heraus! ;-) ..
takime / sexy besa: une quhem besa jam e bukur dhe i dua djalosht e bukur,jo vet ..
takime / Beni: ti je ajo e vetmja qe mund te me vleresosh ..
takime / hulumtues: feemr te martuar ,,mes 23-33 per shoqerim jasht martesor,,ne ..
takime / Mergimtari: Mirsjellés dhe i nderuar ndaj qdo njeriu. ..
takime / Danki: Jam jam jam cka jam une?Askushi per dikend e per dikend diku ..
takime / gezimi(ximi): une jam nje djal biond me sy te gjelbert i gjat 1.78 as i pl ..
takime / Asdren: Mire pra me pak fjale do te mundohem te pershkruaj veten se ..
takime / Angelo: Ich habe grune augen schwarzen haren, auch schvarze hare kei ..
takime / Lisi: romantizmi eshte frymezim per jete ..
takime / brahim: une jam mashku edhe kerkoj nje vajz qe te martona me te ..
takime / stella: Ne jemi nje cift i cili ka qejf te eksperimentoj, prandaj ke ..
takime / Dafina: Une jam nje vajz shume serioze. Jam shume e bukur dhe e menq ..
takime / babsi: ich bin häuslich und suche eine <br>aufgeschlossene Fr ..
takime / jeton: jam djal serioz zeshkan,daktorr,...kerkoj nje vajz shqipta ..
takime / Gerti: quhem gerti jame 22 vjeqare kerkoi te lidhem me nje vajze t ..
takime / arbenita(nita): dua shoqeri nese doni lajmronu ..
takime / princesha: un jame nje vajze qe injuranca dhe genjeshtrat sme pelqejne ..
takime / uomo: Te provojme njehere te bisedojme,,, e pastaj gjithcka rregul ..
takime / musa: se endi veten te vetmuar ..
takime / Shpend: un kerkoj nje vajze nga Zvicra qe eshte e bukur dhe te jet s ..
takime / Zenel: Pėr komunikim shoqėror dhe tė sinqertė. ..
takime / Ideal: Tung te gjithve. Jam 19 vjecar dhe tash kam ardhur ne Wien. ..
takime / nisi: sikur te gjithe te tjeret.......... kerkoj dashnore te jet ..
takime / ilmi: bukuroshe simpatike humoriste.,,,, ..
takime / Arian: Jam i ri e kam shum deshira nese sante nje vajz lajmerohet ..
takime / afrim_35: jam shtat lart me flok perpjet i qet dhe komunikativ ..
takime / valmir_bugujevci: pak i kuq nga nje her serjoz duhangji me ..
takime / fatosi: pershendetje ..
takime / luli: e ceka me lart,,,, ajo duhet te jete sex bombe si dhe nuk ka ..
takime / FLORIM: unė jamė njė njeri simpatike dhe seriozė nė tė gjitha ..
takime / aldi: jam 27 vjet me profesion ingenieur,jetoj qe disa vite ne zvi ..
takime / buzeqeshja Nr 1: une jam nje vajze e sjielshme, jam shume sportive.*smilin* e ..
takime / luljeta: hello jam sqipetare prej amerike kam lind ketu. u martova dh ..
takime / ardita: e kerkoj nje mashkull intelligent dhe serioz ..
takime / njoni: Profili mbyllur...! ..
takime / Enver (Eri): 03162, Data e mbylljes ..
takime / aid: Pershendetje te gjithve nga une AIDI ..
takime / zeshkani: jam zeshkan jma serioz dhe kam deshir te njoftoj shum shoqe ..
takime / bajo-kaltroshi: neve kuajve nuk ka rendesi kur arrim ne cak,kjo ka rendesi p ..
takime / culi: opsssss:))) ..
takime / best: kerkoj femer per lidhje serioze te jet reale dhe e bukur ..
takime / ISMAIL: per shkaqe martesore ..
takime / fuaz: jam nji ty iternacional dhe i kam kualitetet e mia a ..
takime / Visar: jam cool be njeri! Nuk duhet, veq nėse don ..
takime / Bedri: Binn 193cm mein Augenfarbe ist grün.Suche nach Mädels. ..
takime / Karramel_Djal: Pershedetej Per Te Gjith <br>Nese Doni Me Shum Me Dit ..
takime / ilir: jam ajqe jam ..
takime / beni: Ju falimindero ju vajzave qi uintersut.Ju dua shum..Tung.. ..
takime / megatherion: sa per veten time nuk di ē’te them.se gjykoj dot veten ..
takime / agim: aaa ..
takime / ardit: jam nga Prishtina jetoj qe 16 vite <br>ne Gjermani ..
takime / gjoksi: sdi ta pershkruaj veten <br> ..
takime / Din: Dialogu dhe te shprehurit jan ato qe bejn te jesh i sinqert ..
takime / _Nora_: Jam nje vajze romnatike dhe serioze...i urrej ata qe genjejn ..
takime / Emin24: mbn ..
takime / armendi: Jam nje enderr per femra!? Nese do te plotsosh nje e ..
takime / Artan: Une jam shume i mire dhe normal qe pres dikend te mire. ..
takime / gjoks: sdi hala leje ju te me pershkruaj ..
takime / alban: komunikativ ..
takime / alban: i bukur i sinqert jo xheloz gjitha te mira ..
takime / beni: E dua nje vajz serioze per me jetuar deri ne vdekje. ..
takime / rina: e kerkoj nje person vetem per shoqeri por te jet i sinqert d ..
takime / etem: 24 vjecar,i gjate 173 cm,70 kg sykaltert i pamartuar ..
takime / dea: jam e gjate mesatarishte e bukur me pelqejn shume b ..
takime / petrit: hmmmm me thojne qe jam besnik , dhe i besoj vetvetes ,kjo es ..
takime / tali: 00752, Data e mbylljes ..
takime / besniku: kerkoj nje femer per mu argtu ,avantur ..
takime / kamer: djal i urt ..
takime / Tonny: Gazmor, shka do veq ve kam miss ..
takime / cool_man_uk: bionde sepse vet i perkas te zeshkanave mundesisht 19 vjeqar ..
takime / mondi_25: une Edmondi 25 vjeqare jam nga kosova drenica jetoi nelonder ..
takime / EL $$$ Der mili: jam njeri i kuptueshem per te gjithe Deshiroj te njohtoj ..
takime / Arsim: Une jam nje djal serioz dhe ponjashtu e dua nje femer serios ..
takime / arben: ma ba femi shummmm hahaahhhahaha ..
takime / dioriti: real dhe i sinqerte kush eshte e interesuar per lidhje serio ..
takime / Mali: humanist,shoqerues dhe i gatshem per sakrifica me interes t ..
takime / gazmend: nese doni te ta dini si dukem nga ana e jashtme dhe ne brend ..
takime / djali_magjik: Veshtire ta pershkruash veten sepse secili mendon me mire ap ..
takime / Mentor: I sinqert, serioze dhe mjafte gjeneroze/bemires. Kerkoj vajz ..
takime / bunny: tip komunikativ dhe zbavites ..
takime / Arlind: KQYR ME SY SE JAM PER TY ..
takime / ISLAM: 00767, Data e mbylljes ..
takime / Betimi: zeshkan i gjate 1.77,, peshe 75 kg,,,syte e gjelber ne te ka ..
takime / latino lover: njeri normal ..
takime / gjul: po sipas te dhenave ma lart mosha pesha gjatsia besoi mjafto ..
takime / Nuis: ska ransi ..
takime / Muhamet: jam serioz,i afert me njerez,i dashur,1.85cm,77kg,scharmant ..
takime / Gezim: un kisha me than qe mas miri e gjykon ti pamjen time nese vj ..
takime / Valon: intelegjent ..
takime / Ibo: Humor stilin si zanzi ose gipa <br>Ti duhet se paku ta ..
takime / albin: se jam romatik ..
takime / marioo: normal ..
takime / DETI: Nje djal i bukur zeshkan i mesem dhe jam per gjithka i qe ke ..
takime / Rocco: Jam i holl i gjat i gat me faqe te kuqe sy ngjyr qielli pamj ..
takime / bujar_buli: jam 171m dhe i kam syt e kaft sic ju kam cek me lart dhe nes ..
takime / Genc: Jam modest ..
takime / Bekah: no coment ..
takime / labinot: dokem shum ibukur te xhith me thojn keshtu ok ..
takime / fefifofum: lidhje serioze,mundesisht martesore, ..
takime / avni: jam tip i lezetshum ma kan zili hallku, skleka boj shum une ..
takime / sadriano: lajmerohuni ..
takime / sami: i mir po i bukur po qka tjeter <br> ..
takime / Agim: bla bla si une de ..
takime / toni: nice and ser......... ..
takime / edona_dona: tung nga dona dua te kem shoqeri ndoshta edhe ma shume ... ..
takime / CaLa: Shiqoni! Nuk ka nevoje te ju tregoj dic per veten time pasiq ..
takime / dashki: nuk ka rendesi ..
takime / biti: jam me pune te perkohshme ne austri per informatat me kontak ..
takime / valmiri: jam i sinqert dhe real e urrej tradhetin kerkoj nje person ..
takime / Shpėtim: njery i thjeshte, elegant...hehee ma shume sporty se elegant ..
takime / Bess: Jam nje djalosh qe kekroj femer ,, perseri ..
takime / Labinot: jam djal sympatik dhe besnik -Kerkoj nje femer sympatike me ..
takime / Fidan: te tregoj masandej ..
takime / albanian_star: jam nxenes ato cka ju nevoiyen per mua i keni lart. hobi im ..
takime / avdi: pse jam je djalosh qe te pres ty ..
takime / Flamur: jam djal i qet, serioz, romantik... ..
takime / Florentina: jam shum e qet ..
takime / Kleopatra: Jam person e shoqerueshem. Me pelqen te komunikoj me nerez s ..
takime / Ricco: +++++++++++++++ ..
takime / Ruzhdi: me pak fjal kam nje karakter te fort dhe jam i shoqerueshem ..
takime / Vanessa: te eshte 190 cm,floke te zeze.sy te kalter,kg 80. etj per h ..
takime / TONI: vallahin nuk di se ēka te them per vetveten ..
takime / Asdreni_panker: hej nuk jam i bukur (me duket) jam interesant e kerkoj nje f ..
takime / kreshnik: albanishe mafia ..
takime / beneti: lidhje te sinqerta shoqerorore e pse jo nese jemi per njerin ..
takime / lirimi: qka me shume kur fola me lart,,,,,, ajo duhet te jete (nuk k ..
takime / diana: xhelozi nuk kam jam gjithmon ne disponim jam shum e qet por ..
takime / xeni: zeshkan ..
takime / sykaltri: un jam ai ..
takime / blerton: pershendetje! Un qe po te shkruaj jam nje tip i thjesht,punt ..
takime / Berat: ju pershendes te gjithve gjith zemer.. ..
takime / milaim: Jam tip sportiv po ashtu jam tip i qet dhe po ashtu ko ..
takime / alfred: jam inteleghent simpatik zeshkan por i embel sepse t ..
takime / djavi: une jam nje djal qe deshiron te kete sukses ne c’do gje... & ..
takime / Shpejtim: Une jam Mashkull,19 Vjeqar,jam i Padashuruar,i pafejuar,i pa ..
takime / kul_politikani: Nothing special ..
takime / beki69: jam 30 vjeqar jam i interesuar qe per mes kesaj adrese elek ..
takime / vali_rat: nuk kam mundesi ta pershkruaj veten edhe pse jam shum shum s ..
takime / Genti: Nuk i dua xhelozit jam shum i urt i shoqerueshum prandaj kam ..
takime / mili_pz: Nuk kam mundesi me pershkrue vetveten sepse jam shum i bu ..
takime / Liza: ooo nuk pom duhet mu martu a diqka qishtu, po veq me fol pak ..
takime / Jeton: jam nje djal student ndersa kam deshire te komunikoje me nje ..
takime / BLEDI: une jam serioz dhe kam deshir mu njoftu me njė vajz serioze ..
takime / CAZANOVA: ------------------------- ..
takime / avni: jam bion me syt e zinje i gjat 1.83 ....................... ..
takime / jeti: jam tip zeshkan i sinqert dhe spo flas me shume per veten ne ..
takime / fado: jam fado_one nga lausanna e zvicrres ..
takime / Therandasi: Krejt ZANI be njeri hahaha ..
takime / fitim: dua ta takaoj nje vajz seroze per qellime martesore.. ..
takime / IMI: deshiroj te kontaktohm me nje vajz serjoze.per te kaluar koh ..
takime / Valdeti: Jam njeri qe provoj te kuptoj te gjith dhe te jem shok per t ..
takime / esat: jam 178 i ghat jam ghithmon ne humor ..
takime / remi: hhhmm mir shum duhet te komunikoni sepse as vet nuk ..
takime / kadriu: kerkoi shoqeri ..
takime / hysni: un jam kush jam <br>jam hysi nime <br>jam shum n ..
takime / Diori: Jam njė djal Lazdras, por e dua seriozitetin mbi tė gjitha.. ..
takime / naser: nese don ..
takime / Muharrem: Me nje deshire te pa fund deshiroje te njihem me nje vajze n ..
takime / blerta: un jam shum serioze a dashme dhe humoriste ..
takime / Albani: Jam 1.83 i gjaz syt e kalter edhe nje njeri i cili esht i in ..
takime / gazmend: une jam nje njeri interesant edhe e kerkoj nnje femer intere ..
takime / Arben: une jam blla blla blla dhe kerkoj gjithashtu nje vajze si un ..
takime / Shiptar84: 00865, Data e mbylljes ..
takime / biznismen: Kerkoj sdi me tregu ..
takime / ard: Jam djal i mir i urt i vyjshem... ; ) njeri si ton tjert. ..
takime / mentor: DO TE THEM KUR DO TE TAKOHEMI ..
takime / Mike Tyson: ska nevoj bre se ska si un ..
takime / alban: no coment ..
takime / Alarmi: spo di vall veq po kom qef me gjete ni femer te kalt si une, ..
takime / Ferick: Well, I am a 24 year old Albanian American. I just finished ..
takime / aldo: Jam nje djale i shoqerise , shume i bredhur jashte. Kerkoj n ..
takime / gazmend: jam nje djali i hjeshum ..
takime / Kėrkuesi: Jam mashkull serioz, inteligjent, komunikues i mirė, si dhe ..
takime / Aida: Kerkoj nje djal i cili do te mi shuaj epshet e sex-it. ..
takime / Pjeter: Jam nji mashkull i bukur dhe shum i sjellshem. Jam pėr marte ..
takime / driton(kshilli): ok jam nje djal i gjate i bukur me nje trup te gjate si ..
takime / Andreta: Sensitive, e bute dhe e embel. Shume shpesh e ... ..
takime / Fabian: nuk ka rendesi ..
takime / arvi: po mendoj se jam shum i mir shpirtisht dhe i besushm ne veh ..
takime / hotboy: Jam nje djalosh serioz, e kerkoj nje femer sadopak serioze ..
takime / Bashkim (Kim): I thjesht dhe nuk tradhtoj,shoqerues dhe romantik,dhe shum h ..
takime / Unixi: Serioz,i sinqert,studioz,emocional,familjar,me shėndet tė mi ..
takime / syshini: bing bing ..
takime / une: te gjith qe dojn me mem ndreq mir me shkruani ose lene numri ..
takime / kaqurrelja: jam shum hajgarexhi duhet te jet hajgarexhi ..
takime / Ben: jam qyky se jam,ajo qe duhet t’i plotesoj kriteret per mu du ..
takime / visar: jam njeri i qet shum i mirkuptushem per gjithkend.Te jet e p ..
takime / loqkani: une jam LOQKANI nga gjakova dhe me profesion boxer.kerkoj li ..
takime / bekim: kam deshir te njiemi me donje vajz per ma shum ne ..
takime / lendrit: tung ju pershendes te gjitheve jam i ineteresuar te kem shoq ..
takime / lilo: deshiroj te nje fetoj nje vajze shqipetare ..
takime / lulzim: un jam djal seroz ne te gjitha aspektet merrem me biznis jam ..
takime / HASANI: jam udheqes i nje Radio private pronar ne Shkup jam me nje i ..
takime / Niti: jam nje djal shum i mrekullueshem <br> <br> < ..
takime / ASTRIT: po jam 25 vjeqr dhe dua qe te njoftohem me nje vajz qe jeton ..
takime / Xhaferi: Ditėt e lira jan tė gjata dhe tė vetmuara. Dotė ish ..
takime / Eliza: du me taku dekent qė eshe i qelur.. du nje jete evropeane ..
takime / Arian: ich liebe kosovo ..
takime / artini: jam nje njeri i thjesht dhe shume tolerant kerkoj ta takoj d ..
takime / Jasmine: Kerkoj nje relacion serjozicht ..
takime / gjuli: bukurosh ndynjet jam!duhet tjesh bukuroshe oerndryshe trefuz ..
takime / Ibra: Sepse jam shum i sinqerte dhe shume i shoqeruar.Mos hezitoni ..
takime / Ardi: Modest- "jo i bukur" ha haaa Deshiroj: ..
takime / Altini: jam ai qe jam,jam edhe serioz edhe ngatrraq,por dua qka dua ..
takime / tristman: jam djale i qeshur dhe i sjellshem sidomos me femrat, dua qe ..
takime / ALBIN: un jam i embel i bukur simpatik, di qka dua, dhe qka dua un ..
takime / leonitra: une jam leonitra nuk muj me pershkru veten qaq ma mire njuft ..
takime / bujar: zeshkan , i gjat 1.8, syt ngjyr kafe <br>..... ..
takime / bekim: jam i interesuare per martes ..
takime / Besnik: kerkoj nje vajz te bukur intelegjente ..
takime / NIKI: JAM NIKI, JAM NE PERFUNDIM TE STUDIMEVE, ing. NJERI I BUTE, ..
takime / ALBHOTBOY: dua te kem nje shoqe me te cilen do te dilnim nganjeher per ..
takime / qeli: o jam shum i bukur hahah kaq <br>nese esht e in ..
takime / Emin1026: .................................. ..
takime / kushtrim: une jam 17 vjear dhe quhem kushtrim loshaj kerkoj ..
takime / premtimi: une kerkoj nje vajze te bukur dhe serioze ashtu siq jam edhe ..
takime / tipi: ket po e le befasi ..
takime / viski: veten ma von e pershkruaj...... ajo qe don me komun ..
takime / Edison/Edi: Jam nje Djalosh tolerant, optimist dhe kam nje prirje te veq ..
takime / avni: dua te kem kontakte me nje vajze e sinqert nuk de me thane e ..
takime / UNE: Jam nje njeri i i shkolluar, i sinqerte, dhe kerkoj nje feme ..
takime / Blerat: Hello... Pra, unė quhem Berat dhe kam lindur ne Pejė. Jam ..
takime / Emir/Emi: I urt por edhe Temperament! :) <br>Tolerant, optimist ..
takime / niku: jam nje djal ne itali dhe nese ajo vajz deshiron te jet e lu ..
takime / gjakovari: un a .jam kuller e gjysme. e shef ti vet qe ki mem pa ..
takime / Gazmend: i sinqert,i ndjeshem. E bukur.sinqert . sepse jam ideal ..
takime / artimi_de@hotmai: po une jam i qat 1.71 edhe kerkoj nj fermer vetem per nje na ..
takime / Adrian: Spirituoz, i ndjeshem i sinqert. e bukur dhe e natyrshme ..
takime / donat: spontan ,punen e dua shume ..
takime / Ismet: Ich bin ein lustiger Mensch. Weil ich Freunde suche ..
takime / salzburgu: pse te hargjoj kote enrgji se edhe ashtu nuk besoni. <br& ..
takime / Bukuroshi: Jam tip i sinqert dhe i sjellshem kam deshire me u njof ..
takime / Kiki: Ich bin der beste, der schönste und tollste überhaupt und we ..
takime / titanik: i sinqert,human,komunikativ.. kerkoj per shoqrim nje femer ..
takime / Lorenc: Jam serioz dhe mė pėlqen avantura! ..
takime / visar: devfdffffffffffffffffffffdsfdgvfasdfade ..
takime / Nedim: Jam nje tip qe i urrej rrenat,Me pelqejn femrat qe jan te si ..
takime / SAMET_12: PUNA EDHE NJE FEMER PER BASHK JETER ..
takime / Mitrovica: Jeto dhe jeto sepse jetes suaj i shtoni edhe nje s ..
takime / hari: per pak qate romatike ..
takime / MeNti_: Zeshkan qy :P ..
takime / fati: njeri serioz,i arsimuar,isinqert.Iurrej lajkat,i dua udhetim ..
takime / sheqa: kush don me kontaktue me mue thirrni ne telefon ..
takime / Egzon: une jam egzoni pra kerkoj nji femer te bukur ..
takime / Rinesa: pres imell nga te interesuarit ju pershendes ..
takime / djaloshi: dua nje vajze ..
takime / Eros: jam tip qesharak ..
takime / prishtinalia: Jam nje djal i cili osht shkolluar ne rrug dhe se nuk i vie ..
takime / hello: mos pyet se nuk di me pershkru veten ..
takime / Gėzim: Jam i qet dhe se jam afer tokes ,punoj tash per tash por edh ..
takime / Ermali: Nese deshiron me shum te dish per mua , atėhere mos nguro po ..
takime / kujitim: Nese doni diq me teper mund te pysni ..nuk di se qka te them ..
takime / nora: jam vajz besnike,e sjellshme.., kam deshir te kem shok apo ..
takime / ylli777: nuk po di njehere qka t’ju them ..
takime / Safeti: nuk di qka me ju than shkruani e pastaj tregoj ..
takime / thepi: dua nje vajz serioze. ..
takime / ramiz: po kerkoj ni vaz si une tung ..
takime / YLBER: Jam i sinqert dhe romantik <br> <br> <br> ..
takime / Berat: aj tyben sen sdi per veten e ata qe kerkoj veq po kam deshir ..
takime / Venus: kerkoj vetem intelektual ..
takime / toni_2006: jam njeri me karakter,besnik dhe perparimtar te t ..
takime / muhabi: ssssssssssssssssssssssssssssssssssss ..
takime / Xhek: i gjat, bujar ..
takime / Juliano: hi, quhem juli, perkohesisht jetoj ne angli. jam 178 i ..
takime / Valentino: dashuria e vertet ..
takime / COLI: Kėrkoj njė komunikim romantik.Ti japim njeri tjetrit shijet ..
takime / arzana: jam tip i qet si dhe e urrej tradhtin. nese doni te dini me ..
takime / enver: i qet serioz kur eshte nevoja kam edhe sens per humor ..
takime / klajdi: jam i mire i urte jam romantike <br> nje femer seioz ..
takime / Agron: SINQERITETI DHE MODESTIA ..
takime / bekim: Une a ..
takime / liku-pr: perpiqem te jeme korekt dhe zemergjere po se fundi njeri per ..
takime / jam: jam ai qe jam..dhe..kerkoj ate qe duhet ta gjej... ..
takime / leti: jam zeshkane, jam e gjat 1.78 kam 54kg kam sy te gjelbert ..
takime / ROMEO: Une quhem Romeo jam nga Prishtina por jetoj ne Detroid U S A ..
takime / Goni: me hup kohen. edhe shoqeri me pas ..
takime / Tringa: Hi gays ju dua shummmm<br>nese jeni te interesuar me s ..
takime / _Ai-1969: 01156, Data e mbylljes ..
takime / xeni: mos ngurro se te afroj ..
takime / FLORIM: I QETE I DASHUR SERIOZ IBUKUR E PER TE TJERAT ME SHKRUAJ DHE ..
takime / Arlinda: une jam ni person shum e qetsume,e koptushme dhe humorstike. ..
takime / bani: nese qėllon e .... ..
takime / Fatmir: Ju Pershednes te gjithve nese doni me shum me dit ateher she ..
takime / Dije: ma von se pse spo di tash per qe tash... ..
takime / Denis: une e di gjithmon se qka dua <br>dhe melqen !!!! < ..
takime / Idris: hmmmmmmm si tju them me vjen keq te lavderohem,le te jet bef ..
takime / Eliza: ***** ..
takime / Turi: Jam Turi nga shqiperia.simpatik,sportiv,i qefit,prandaj me p ..
takime / Arta: aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..
takime / Genti: Jam i sinqert dhe mjaft spirituoz. Jam i ndjeshem dhe i perk ..
takime / Tonnii_35: me se miri din te jeret te flasin per mua sdi cte them pasi ..
takime / joejoe: cool,,party ,r&b,girls, ..
takime / Albert: jam djalosh i sinqert dhe demokrat, me pelqen te udhetoje dh ..
takime / Bajrush: jam mjaft simpatik. ..
takime / Egueni: intelegjent,dhe i edukuar nje femer intelegjente,em ..
takime / haris: cao tan femrave qe jan te interesuara per mua a normalisht p ..
takime / luli: cao kejt femrave te mirave blondinave por vec kush asht e in ..
takime / bujari: jam nje djal 19 vjeqar ..
takime / Gentian: asylant shqiptar <br> <br> <br> <br> ..
takime / di_i: qe te njihemi me mire...?! ..
takime / pejani13: te shohim ..
takime / Feriz: une jam ashtu si jam pershkurar me larte dhe dua qe edhe ajo ..
takime / labi: deshiroj ne vajs me karrter ..
takime / Jetoni: Le te jetė befasi pėr atė qe deshiron te me kontaktojė. ..
takime / YLLY: Jam nje djal simpatik dhe shum serioz poashtu kerkoj nje va ..
takime / Edona: Kjo bote eshte e djemve, jam e lumtur qe kam lindur vajze!!. ..
takime / peci: po jam njeri qe e du jeten dhe dhe qmoj gjdo send te mir ..
takime / aferdita: pershendetje mjaftojn ato me larte ..
takime / Cadi: Jam 22vj. i gjate dhe mbi te gjitha i ndershem. <br> & ..
takime / Arben: Jetoj ne Gjermani München qe 8 vite ..
takime / bekk: jam i sinqert diskret i shoqrushem etj.. dhe kerkoj femer ..
takime / Qielli: Jam tip transparent,jam nje liber i hapur per te gjithe ata ..
takime / petrit: ashtu ..
takime / Dulcigno: Kam qef me njoftu nji Shqiptare per jete ? ..
takime / paco: Kerkoi nje femer te bukur dhe intelegjente per seriozisht,la ..
takime / pimi: jom 30 vjeqar i lindur ne xerxe dhe banoj ne xerxe per kah b ..
takime / Zjarri: Mos luaj me zjarrin se digjesh... ..
takime / luli: e din pse duhet te komunikoni me mua sepse nuk do te pendohe ..
takime / edi04: un jam 29,175,65&,,,,, ..
takime / Eros: well i am a male from kosovo living in dubai acctually stude ..
takime / Ekrem: Quhem Kemi... Nuk deshiroj qe tju tregoj asgje per mua... Je ..
takime / albert: djal beqar i gjate 175cm 73 kg ..
takime / Gani: deshiroj te jem i lumtur dhe ta gjej vajzen endrrava te mij ..
takime / vjollca_love: tung <br>jam vjollca <br>nese te duhet ndojnė ..
takime / Arti: i sinqert,i hijshem. korkoj te jet e bukur ,sexy,dhe pa par ..
takime / Alba112: helloooo.... jam nje vajz qe kerkoj shoqeri...ose diqka ..
takime / Snorki: Per veten djale i sinqert dhe i kuptishem. <br>Per ate ..
takime / Luani: I qete, Romantik, Sensibil, tana te mirat, bre hahahhah Sep ..
takime / zemri: ehrlich,treu,gutaussehend ..
takime / armani: jam i sinqert,mirepo kerkoj qe edhe ajo te jete e sinqert,pr ..
takime / Liberian: Jam person qe dua realitetin, e urrej genjeshtren,tradhtine ..
takime / ilir: Jam serioz dhe korrekt,e nje gje te till e kerkoj edhe nga j ..
takime / Sheki: kerkoi fem per avantura ..
takime / toni007: Neve jemi shum serioz dhe korrekt por jo shum gjeloz,mjaft k ..
takime / agenti: i kame te gjitha te cilat i ka nje djale i singjert ,,,, hah ..
takime / Emocion: Kur te me shohish do tu trgosh shoqeve. <br> <br> ..
takime / adios: Jam nje djale i qete dhe jo temperament.Gjerat i marr dhe i ..
takime / dita: sepse jam e bukur dhe engjull ..
takime / mensu: kam nevoje ..
takime / Blerimi: kerkoj nje femer te bukur,mesatarisht e gjate,te jete e sinq ..
takime / igli28: thjesht me pelqen shoqeria :))) dhe me shume skam gjet nj ..
takime / bujarijuaj: gjeja per te cilen te gjithe njerzit ne kete bote nuk pajtoh ..
takime / Sleepless: Per qellime shoqerore ... ..
takime / lulzim (luli): kam deshir te kontaktoj e tani se di ma shum qka me pelqen ..
takime / Mohikani: Shum romantik, gjithnji i qeshur dhe i lumtur, me prirje per ..
takime / I B F O SH M: Kerkoj nje femer per martes por te jete edhe moderne te inte ..
takime / great: Kerkoj njer vajze te moshes 14 deri ne 16 vjete... <br> ..
takime / askushi: un them se gjdogje ka nje fillim dhe nje fund vetem shoqerij ..
takime / linda: ..e qete,e shoqerueshme,intelegjente....etjjjj... ..
takime / Hipi: Kerkoj nje vajz simpatike per martes pa mar parasish se ku n ..
takime / valmir: jom zeshkan jo edhe aq kam deshir me pas lidhje mar ..
takime / Ermali: Jam i thjesht dhe aktraktiv Besoj se nuk do deshprohe ..
takime / PRESHEVARI: Une kam deshir qe ajo te ket besim ne mua te jet e sjellshme ..
takime / Shadije-swe: Gjakovarja_nr1 ..
takime / avni: tung quhem avni deshiroj te njihem me nje vajze per qellim s ..
takime / adipol: Jam njė djalė i qetė pėr nga natyra.Gjėrat i marr ashtu si j ..
takime / gzim: jam tip romantik kerkoj nje femer te till ..
takime / toxic: per te gjitha qe asht e mundur ..
takime / bardhi: paj spo di bre.... te komunikosh me mu per aresye te ndr ..
takime / Gezim: jam nj djal qe me quaj gezim kerkoj nje vajz te sinqert dhe ..
takime / Buli: jam elegant i sjellshem qe i mahniti te gjith e vetem e vet ..
takime / jari: jam djal kosovar zotri itrupit tim kerkoj qe te ndaj nje jet ..
takime / bekim: per gjitkqka ..
takime / Lysanne: 01148, Data e mbylljes ..
takime / tipi: jame teper i lezetshem dhe i ngoje respektoj dashuroj femrat ..
takime / badygard: une jam nje typ !!!!dhe kerkoi nje vajz te bukur dhe simpati ..
takime / Burim: Jam nje djale shume i sjellshem dhe serioz dhe poashtu e ker ..
takime / luli: Jom djal shum i thjesht kurgjo te jashtzakonshme skom kerkoj ..
takime / MUSLIMANI: Jam nje djale besimtar musliman dhe qdo gje qe veproj bej ne ..
takime / adidasi: jam zeshkan ,zeshkanet mi kana shum pasi edhe vet jam jam nj ..
takime / Jerry: Schreibe mir und du wirst es nicht bereuen..... ..
takime / naseri: Nese jeni te interesuara per romanca? ..
takime / Ganija: JAM NJE DJAL SHUM I SINQERT PO EDHE SERIOZ POR NUK DO TE TH ..
takime / Llokumi: ja bin en erliche typ und romantiker bis später byee <br& ..
takime / Zaim: Tung te gjithve ju pershendes <br> <br>o jam i m ..
takime / toni: Nese doni qe te dini diqka me teper per mua dhe te jeni ne s ..
takime / meti: po jam nga vushtrria dhe banoj ne egjypt po kam deshir te ta ..
takime / Jetoni: Le te jetė befasi pėr atė qe deshiron te me njoh. Nuk di ta ..
takime / fati: karakteri,sinqeriteti dhe humori e perbejn karakterin tim ..
takime / Osman: jam nje djal shum i zellshem,keshtu me thon. tani studijoj m ..
takime / Exotika: Hmm njeheri nuk dua te them asjge per veten le te jete pak s ..
takime / Mery: Jam e sinqert dhe te kerkoj ty te jesh gjithashtu i sinqert. ..
takime / Blerina: jam e shoqeruar dhe kam deshire te komunikoj ne menyre shoqe ..
takime / enver: shendosh dhe mir dhe jet te lumtur <br>ne kosov ..
takime / nita: jam shum e sinqert,e krenohem qe jam shqiptare. Du te ..
takime / neli: jam i mesatar jam djale i mire e lumja ajo qike qe ka nafak ..
takime / Ferrarri: I urte, i sjellshem ..
takime / bashkim: jam nje djal nga vushtrrija nga pamja dukem i perzier do te ..
takime / Enver: jam i qetė dhe interesant, komunikativ dhe shakagji. E dua j ..
takime / Errol: 01181, Data e mbylljes ..
takime / meti: jam nje djal i ri hahaha ..
takime / arb: 05542, Data e mbylljes ..
takime / gzim: une ..
takime / epidamnus: I sakte, korrekt, i sjellshem ..
takime / nonverbal: e dua jeten,gezohem gati per gjithqka qe eshte e mire per mu ..
takime / bini: jam tip i qete,jo serioz,kam qejf mu zezat pak si shume,me b ..
takime / Elonora: Möchte gerne mit anderen meinungen austauschen! ..
takime / lola: pa koment..veq nji pershendetje per ton ata qe e shofin,, ..
takime / BESNIK: 01186, Data e mbylljes ..
takime / princi: Nese deshironi vetem shoqeri mund te shkruani ne email adres ..
takime / Agron: p ..
takime / mend: ??? ..
takime / ibra_studenti: me pyetni ju e unė do t’ju tregoj pastaj..... ..
takime / bani: jam ne djal i bukur jo vet qe e them po me thon te tjeret ..
takime / Beqir: nuk e kam si deshir ta pershkruaj veten ,u takon tė tjerve ! ..
takime / PAVLO: jo dicka interesant ..
takime / T_o_n_i: Pse jo tia lem kohes ato pershkrime.... pastaj te themi pse? ..
takime / Soft: Pasiqė nuk kam kontakte me femra shqiptare si duhet, po e pr ..
takime / ibra: Jam student i fakultetit te mjekesise,Universiteti i Prishti ..
takime / dreni: jam30vjeqar ,zeshakn ,punoj ne nje nderrmarje shtetrore dhe ..
takime / xhavit: jam i sinqeret dhe po e ndjej vetmin,du te shoqrohem ti kalo ..
takime / gentelmeni: Deshiroje te njohtohem me nje vajze serioze dhe te kulturuar ..
takime / arbeni: kerkoj nje femer te bukur,intiligjente dhe te moralshme.une ..
takime / BESNIK: jam tip seroz me nje karakter te fort ne perjashtim me femra ..
takime / Bleta: deshiroj kontakte per bisede shoqerore ..
takime / fatoni_oslo: sportist pa komplekse deshiroi nje vajze serioze per rromant ..
takime / Dafina: jam e shoqeruar kerkoj shoqeri te mire ..
takime / fatjana bre:): nuk di gjfar te them une per veten, ma mire po e la kete hap ..
takime / bekim: une studioj drejtesi viti 4 dhe punoj ..
takime / driton: let jet befasi ..
takime / eddy: sinceritet, buzeqeshje, argetim. mos hezit ..
takime / limi: Jam komunikativ <br>i qet <br>i shoqerushem < ..
takime / ahmet: qka ta pershkruj veten qai qe jam ..
takime / Besi_Besi: Asgje me e embel se jeta ,deshta ta them nje gje se ajo(jeta ..
takime / udherrefyesi: sdi si te them per vehte nje djalosh i sinqert e per buk ..
takime / kiss: kerkoj femer ne vend te huaj ..
takime / lazi: une jam nje djal i sinqerte e cmoj sinqeritetin i kam vetem ..
takime / Milot: <br>nje vajze inteligjente dhe te sinqert per shoqerim ..
takime / BUCI: jam i plot pak jon bjond sy kafe punoj ka pak ..
takime / shaip: tip shum i hapur,i shoqruar,sidhe mbi te gjitha besnik. ..
takime / Besnik: Jam njė tip temperament por edhe Zemėrbardh... Kėrkoj tė njo ..
takime / Sali: kėrkoj lidhje ..
takime / leon: jam nje djal i mire i sinqert dhe deshiroj ta njoh nje femer ..
takime / Bekim: i urrej genjeshtrat dhe ket e pres edhe nga ju. ..
takime / besi: hahaa ..
takime / studenti: ...................... ..
takime / Mirsad: tung ju pershendes te gjithve jam nga prishtina 18 vjeqa ..
takime / Mozomakeq: Djal shume simpatik lumet ajo qe me ka nafak!!! ..
takime / culi: jam biond dhe kam deshir te njoftohem me ndonje vajze ..
takime / jeton: nese don najsen per mu me dit ?????? e din qysh ..
takime / Burim: jam djal serior dhe tjeter nuk po di qa me than ..
takime / besim: kerkoj nje vajze per nje lidhje serioze....... ..
takime / agron: Njeri shume i bute dhe i sjellshem kerkoj vajze ne perendim ..
takime / BM_7363: ky ėshtė problemi yt ..
takime / Reshat: Quhem Reshat jam nga Prizreni jam i gjate 171cm peshoje 68kg ..
takime / aladin: une jam nje zeshkan dhe e kerkoi nje bjonde me floke sa ma t ..
takime / gzim: sepse jam interesuar per nje vajz ..
takime / Mentori: <br> <br> Me kon e mire ,edhe e sinqert me ..
takime / budi: jam person i sinqert dhe i kuptueshem ne qdo situat ..
takime / rasim: jam nje djal,dhe deshira jem eshte te njoftohem me nje vajz ..
takime / diorit: i kuptueshem dhe i durueshem per lidhje serioze ..
takime / meti: kam deshir ta njoftoj nje femer shqiptare kosovare per lidhj ..
takime / albani: jan tip serioz, shpeshhere me disponim, me pelqen sinqiritet ..
takime / W-DaY: po spo te detyroj. po deshe komunikojme nc nc nc... :P ..
takime / bardha: brune e bukur.Kerkoj nje zeshkan te jet tip sportiv i ndersh ..
takime / Lula: zeshkane me flok gjata kaqurele , nje shok te mire.Me mua du ..
takime / ardiana: jetoj vet kam nje djal i cili i ka 1.vj..kerkoj nje person i ..
takime / mentor: Jam tip shume i sinqert, sportive dhe i afert me njerez ..
takime / gilbert: kujdes mos me nxeni se nxihem keq ..
takime / arbeni: jam tipi shume i lire ..
takime / woolfKiss: Me kontakto dhe meso me shum ..
takime / agimi_gjk: hmmmm ..
takime / BleRina: Une jam Blerina jam nje vajze e sinqerte dhe me pelqen shoqr ..
takime / gilbert: nuk kam fare per tju treguar gje ..
takime / Dafina: Tung nga une Dafina Jam nje vajze lozonjare , intelegjent ..
takime / adrian: ehrlich,charmant ..
takime / Enisi: Kerkoje nje femer shqipetare per shoqeri ne pushime verore ..
takime / bekim: un jom i gjat 1.98 floket e zeza syt e kaft e kerkoj nje fem ..
takime / badboy: jam i vendosur i sinqert komunikative etj <br>edhe aj ..
takime / Arnisa: E Sinqert,e shoqruar,jo mendje madhe.Ai duhet te jet i sinqe ..
takime / NIK: jam nje djal serioze e simpatik dhe antentiv ne jet kam resp ..
takime / Nexhmedin: Nuk kam nevoj te shkruaj per veten time,me mire te me vlerso ..
takime / Niki: I sinqerte,llafazan sa te duash, i hapur sa te duash etj etj ..
takime / Besim: Jam Nje Djal serioz kerkoj nje lidhje martesore per qellime ..
takime / boem: nuk di shumė me pershkru veten .Personi qe kerkoj duhet me q ..
takime / lena: Jam e sinqerte dhe shume tolerante.Deshiroj qe edhe ai te je ..
takime / xix: ? ..
takime / Delfini: shqiptar ky qe jam se luaj rolin e asakujt Besoj se n ..
takime / bashkim,baki26: shoqeri ..
takime / Andriy: Du te njoftoj femer per avantur ! ..
takime / Astrit: une jam astriri e kerkoj nje vajze per qellime serioze-marte ..
takime / Djali_tetovare: ????????????????????????????????? ???????? ..
takime / ylli: jam serijoz edhe nuk kam deshir me lendu edhe kerkoj qeso ..
takime / Patric: kerkoje nje vajze te bukur . ***** si borebardha *** haha ..
takime / idushi: nese deshironi komonikim me te afert LAJMROHUMNI ..
takime / ALTIN: skam se qka te them,kush te doje me shum le te pyese...jam k ..
takime / Mr_Buki: ok kujt i intereson i tregoi me shkruani ju pershendes <b ..
takime / Shoki: Kėrkoj ni femer vetem per shoqri. ..
takime / loart: Kwrkoj njw femwr pwr romancw, pwr kohw tw lirw? <br> & ..
takime / ylli: une jam ylli nga peja jam 21 vjeqar jam bijond kerkoj ..
takime / festi_19: jam nje 19 vjeqar i p[a dashuruar ..
takime / Leka: ashtu si gjithnje,jam zeshkan,me sy te kalter,shkruaj shkrim ..
takime / Valon_19: Jeto si ke deshire, se veq njehere jeton! ..
takime / model: jam model bjond 174 65kg i bukur besoj qe jom pershendet ..
takime / bimi: Jam zeshkan i gjate elgenat etj etj e gjithashtu edhe ajo qe ..
takime / Benio: Mmmm... paj me mire mbetet nje enigme ... e kerkoj femer per ..
takime / petriti: i lezetshem ..
takime / armendi(ari): jom shum i mir kom deshir te njoftohem me nje vajz per qelli ..
takime / bukuroshi: kerkoj ni femer per qelime serioze ..
takime / bibi: Jam nga Prishtina,jetoj dhe punoj qe 10 vite ne zheneve te z ..
takime / neal: ` ..
takime / Bomba: shoqėri...nuk ėshtė e rėndėsishme mosha... ..
takime / ridvan: jam zeshkansyte zi e keroj je vjze te jet e bukur edhe e sje ..
takime / Dijamanti: Pershendetje per te gjitha vajzat ..
takime / Ariton: Sdi si me e pershkru veq me ju rejt diqka:) ..
takime / feim: tung ju prshdes te gjithve shqiptarve kudo qe jan ..
takime / Albaboy77: Jam ne pamje te pare serioz me kohe te kaluar edhe shume i s ..
takime / Bali: Unė jamė i bukur dhe kėrkoj femrė tė bukur. ..
takime / diamanta: 01329, Data e mbylljes ..
takime / Xhek: besnik,ambizioz i shoqerueshem etj,etj, <br>me femra m ..
takime / RIMA: DUA ......... ..
takime / diverzanti: I qetė, intelegjent, i vendosur, komunikativ, ndegjoj me vem ..
takime / EddY: Shkojm n`pytjen tjeter... ..
takime / Un_faithful: Sepse jam i pazakonshem! ..
takime / eki: dua ta kem nje shoqe te mir,qe te kemi bised te lir per te g ..
takime / kobbra: extra ..
takime / Benny: Blond syte e kaltert 1,82cm ..
takime / rockeri: Kam deshir te bisedoj me njerz te tjeter se jam i shoqeruesh ..
takime / naski: Kerkoj nje femer qe te me beje te lumtur....dhe une ta bej t ..
takime / Jill: pyteni ...mos hezitoni;) ..
takime / Albert: kam deshir me bisedu ne menyr shoqrore e te tjerat vine vet ..
takime / toni: valla une kisha pas qef veq me u shoqru edhe me fol me dik ..
takime / bruxelles: kam deshir te takoj vajza shqiptare per njohje ..
takime / joni: NO COMMENT ..
takime / CrAzY-BoY: spo di bre qka me shkru .. keshtu sjam i mire besharet jam : ..
takime / Vebi: Un jam Vebija Nga Malisheva e Gjilanit dhe un ne te ardhem d ..
takime / ilir: quhem ilir jam nga shkupi ,jam 29 vj. banoj ne suedi -halmst ..
takime / besnik: 01348, Data e mbylljes ..
takime / Senat: Shume i qete, talkative, i shoqerueshem, i gjithanshem, kurr ..
takime / Artur: hapa ..
takime / Cool4You: Jam shum i lezetshem ( po ju tregoj ate qe me kan thene ) ar ..
takime / Timi: Gjithcka ka pak... me mundesine qe te behet gjithka ka shume ..
takime / Bako: dua shoqeri te mek po edhe shoqe ma shum ..
takime / gazmend: Bukuroshe qe mendoni se duhet te me njihni me shkruani..... ..
takime / bullo: I dua gjerat me te mira. Jane shume me te parapelqyeshme se ..
takime / aadaa-i: Kerkoj gjithcka gegegeg nga gjinija femerore ;) Seps ..
takime / agi: ........... ..
takime / sami: tung nga une samia une kerkoj nje femer per serjozisht ..
takime / Endi: Dua shoqeri ... ..
takime / lejla: me she me von se qfare jam se spo dua te lavderohem aspak,po ..
takime / qarreti: jam nje tzip serioz dhe kerkoj nje vajz serioze ju pershende ..
takime / fatos: un jom ne djal shum simpatik dhe kerkoj nje simpaike si un ..
takime / bonja: nuk muj me pershkru veten se nuk e di si me shohen te tjert ..
takime / Perparim: I pashem, i bute, i sjellshem, komunikativ, ka dell humori d ..
takime / Besim: Sinqeriteti, besimi, shoqerimi, mbeshtetja morale dhe te ngj ..
takime / besnik: jam djal i shpis, e ha buken me pashtet nuk flej shum edhe p ..
takime / d0minik d: hmmmmm siq e ceka me lart jam zeshkan, dhe mirrem me pro ..
takime / Lumi: U tmerrova nga tė pėrshkruarit tjerė!!!... ..
takime / Tonik: ju pershendes krejt kush e lexon edhe ata qe se lexoj kallxo ..
takime / xhemil: jam Djal Seioz Dua te kem nje Nuse e cila asht e bukur e da ..
takime / vesa: ne ju presim <br> <br>no coment ..
takime / kena: dua te kem shoqeri ne te gjith boten,pse jo edhe ndonje lid ..
takime / Angjelina: when the going gets tough, the tough keep on going! ..
takime / bledar: vallai per bukuri te kpus ne mes.....thejsht dua te kem njof ..
takime / blendi: jam zeshkan i gjat 193cm me pesh82 kg,jam tip univerzal si t ..
takime / kosmosi: orator dhe shume miqsor..intelegjent..etj.... ..
takime / Besnik: Ju pershendes te gjithve nuk kam ndonje te veqant vetem i ka ..
takime / Bujar: kerkoj nje vajze serioze SHQIPETARE,per lidhje serioze.Une j ..
takime / max: one of a kind ..
takime / festim_pz1: jam i thejsht dhe kerkoj te thejsht ..
takime / Ari: jam i mire ..
takime / schraeg: jam tip i sinqerte, i pakomplikuar, intelegjent (te pakten u ..
takime / albano: XXX ..
takime / lola: jam e mire dhe du nje te mire ..
takime / Essencelady: 01394, Data e mbylljes ..
takime / Megjid (xhidi): 1.xxxxxxxxxxxxxxxxxx ..
takime / loti: besoj se mjaftojn te dhenat qe i ceka me lart e nese jo numr ..
takime / bajron: i gjate simpatik sharmant,kerkoj vemer sharmante simpatike d ..
takime / shpendi71: me hjek merzi ..
takime / baki: 08604, Data e mbylljes ..
takime / meti: jami gjat zeshka princesha ime duhet te jet e gjat nuk ka re ..
takime / Valon: Jam nji djalosh i cili kėrkon shoqėri apo mardhėnje serioze. ..
takime / Milaim: ok jam nje djal i mire dhe serioz nese doni te kontaktoni me ..
takime / KACI: Jam njeri qe dua shume dhe kerkoi shume. Me pelqen te di gji ..
takime / crage: Nuk muj me i bo pershkrim vetes time <br>se me then s ..
takime / agroni: boll kom pa djem t`mire e tmeqem veq si une shum rrall shoh, ..
takime / titi: sonst verpasst ihr was .... ..
takime / nexhi: ..... ..
takime / Liti: Jame zeshkan flokt e zeza simpatik jame student i s ..
takime / proletar: kerkoj te gjej nje njeri qe ka profilin tim dhe i pershtatet ..
takime / norik: jame nje tip i cete kame jetuar nje kohe jashte dhe kame des ..
takime / Tafa: JAM I PU7NESUAR,DUA SPORTIN, BASKETIN NOTIN MUZIKEN. <br& ..
takime / Morgaine: me thuan se jam interesante ;-) per bukuri nuk po flas se ..
takime / zanzi: jam djal jom maneken kerkoj tenjihem me nji vajz te mir qe ..
takime / DJALOSHIPR: I KAM TE GJITHA TE MIRAT QE NJE MASHKULL DUHET TE I KETE &l ..
takime / skender-skenda: ju pershendes te tjerat le te mbesin sekrete nese dikush me ..
takime / syshkruari23: nese dikush deshiron te njoftohet me mua ateher duhet qe se ..
takime / Flora: Une jam une, jam shum njeri EASY! ..
takime / arusha: 02413, Data e mbylljes ..
takime / ilirjan: une jam njeri i thjeshte dhe e dua nje femer qe eshte femer ..
takime / Fati: nuk me pelqen aqė shumė tė pėrshkruaj veten.... ..
takime / tosi: jom ni djal shum simpatik e kerkoj nje vajz simpatike si ve ..
takime / Legender: jam driton rexhepi me vendbanim ne preshev.per me teper me p ..
takime / mohbebe: i am easy going girl with sense of humour , very caring , u ..
takime / zeshkanii: kete e lejm me mir kur te jem ne kontakt,edheduate jen esin ..
takime / Anni: Kerkoj nje lidhje mirekuptuese, tolerante dhe bashkepunuese. ..
takime / leutrim: kerkoj qe te shoqerohem me njerez te mire ..
takime / syshkruari_80: jam shume i sinqerte dhe do te kisha pas deshire qe edeh per ..
takime / Gimi: Kėrkoj ATO tė cilat kanė dėshirė tė kalojnė momente tė mreku ..
takime / M_29_sucht_SIE: kam jetue jasht ne perendim edhe jam i interesuar nje jasht ..
takime / DeeJay: Une kerkoj ni femer per shoqeri te jet e mir ashtu siq jam v ..
takime / Edison: Une jam qeky qe jam,ajo qe don let komunikon..!Ti qik mos u ..
takime / usa: i urte serioz, me ambicie te mdha deshiroi te sfido ..
takime / EnGeL_BoY: jam zeshkan i sinqer i realt,ate qe e them do e mbaj,..etj. ..
takime / cali: jme nje djale imire dhe kerkoje nje vajze serjoze ..
takime / STUDENTI PA FAT: Jam bjond ,sy gjelber,gjatesia 1,78.pesha 61kg,dhe jam tip s ..
takime / arian: une i prefweroj femrat qe ste merzisin shum se vet jom i q ..
takime / adon: Kerkoj lidhje romantike .... apo .....??? ..
takime / Leundrimi: po veq me kontaktu e nese ndodh naj send me teper ajo osht k ..
takime / Fuat: Po ja lo fjalen kohes me koh shihen gjitha mendoj un ..
takime / Keli: Kam deshir te njoftoj shoqori te re shqiptar. ..
takime / cati: no comend i"am bed boy ..
takime / Agron: Hajde te folim e te kallxoj se qka po do une.. i am all free ..
takime / deksi: jam tip terheqes, mjaft dhe kerkoj qe te krijoj shoqeri te r ..
takime / Tori: Nuk ka rėndėsi, e BUKUR <br> <br> <br> < ..
takime / Bedri: Pershendetje;jam zeshkan mesatar i gat dhe i trash,kerkoj nj ..
takime / david: po njerzit qe komunikojn jan te gjall ..
takime / Istref: I bukur ,I sinqerte dhe serioz. Per ate se ato qe kom ..
takime / oni: me quajn Oni nga nje fshat i shkodres, jan ne vit te pare ne ..
takime / artoni: dua nje vajz qe te kam lidhje serioze me ta ..
takime / Keli: Sasht me rendesi Shqiptar. ..
takime / kill-bill: i gjat 1.98 zeshkan e sa i perket femres duhet me qen qysh ..
takime / Baki: kerkoj nje vajze serioze. ..
takime / Pino: po perafersisht djal biond dhe i bukur pa dyshim ,po kerkoj ..
takime / fati: vetem te jet tip ..
takime / gezim: e dua nje vajz qe me te te kem lidhje serioze dhe te martohe ..
takime / AltruistI: eh,vetkritik apo si te quaj ndryshe prezentimin e personalit ..
takime / imi: Vetėm nėse keni interesa serioze LAJMĖROHU:.... ..
takime / meti: Une jetoj dhe punoj ne Londer,deshiroj te kontaktoj me ndonj ..
takime / sykalterti: une i urt i ngushem kerkoj ..
takime / GON: Ej un jam krejt cool njeri.Jeten e dua shum sepse di ta jeto ..
takime / Driton: kėrkojė tė njoftohem me donjė femer nė kosovė ..
takime / Learti: Mendoj se jam i sinqert, e dua jeten edhe ata te cilet me rr ..
takime / nik: demokrat,i sinqert,komunikues,jo arrogant,happy man. <br& ..
takime / jeton-jetoni_72: djal i sinqert <br> <br>kush ka deshir mund te ..
takime / Leonard: Une jom Leonardi jom 20 vjeqar kom deshir te takohem me nje ..
takime / driton (kshilli): uao ok jam shum tip i sinqerte real , kerkoj nje vajze t ..
takime / lulzim-luli: punoj dhe jetoj ne prishtin <br> <br> ..
takime / I-Sinqert|: njeri qe flijon veten per tjeret <br>komuniko qe te ve ..
takime / syri: hot end sexy men end i like hot crazy sexy baby jeta eshte e ..
takime / vesa: kerkoj nje te dashur(frajer),i cili nuk me tradheton me tjet ..
takime / valonii: 01511, Data e mbylljes ..
takime / cneg: jam nidjal iri ibukur dhe eker koj ni femer tebukur ..
takime / beni: let jet befasi e kendshme ..
takime / bakii: tung tung ..
takime / haxhi: shoqerore... ..
takime / gone: e terhequr, studiative,e gjalle ne profesion, e gatshme per ..
takime / plisi: pershndetja une jam nag prishtina jam 21 vjeqar dhe kisha da ..
takime / toli: jam shum i bukur hahhahahahahah ..
takime / mani: nje njeri ithjeshte normal si te gjith i gjat 1,68cm pesho ..
takime / Tori: Ka edhe ma keq,nėse nuk ke qa me bo ..
takime / Razi: Idela per jete ..
takime / kena: <br> <br>Skam qka tjeter vetem nese doni shoqer ..
takime / bachelor: kerkoj nje femer te bukur dhe te moralshme sepse edhe une ja ..
takime / ylberi: kame nje pamje sportive serioz edhe vajza sipas mundesie te ..
takime / shyhrete: kur te takohemi nese eshte mir te jemi shum te sinqert ..
takime / Nikollė: E dua jeten normale. deshiroi te njoftohem me femra te bukur ..
takime / Arti: Une jom zeshkan a eshte bukur, qe doni me lof me mu lofni ne ..
takime / Bonin: Sepse nese nuk do te komunikoni ateher do te humbisni shume! ..
takime / zeshkani_21: po sdi qka me then bre jam djal i mir shum dreq jam shum ser ..
takime / goni: biondin ..
takime / Dritan: Njeri i rėndomt <br> <br>Nėse dėshiron tė shoqėr ..
takime / edi: jam zeshkan & simpatik,me humor dhe dashuri keshtu te pe ..
takime / beki: Kerkoj dashnore qe me kupton edhe do ta kuptoj ne qdo aspekt ..
takime / andi: ka shume gjera per te thene qe nuk mund te shkruhen e as te ..
takime / kushtrim: jab biond kerkoj ne vjz per seriozisht kuptohem martes ..
takime / John: !!! ..
takime / nazi: ?..................................... ..
takime / Luli: per veten time nuk di asgje me duhet ta pyes kojshin e par q ..
takime / ylberi_danmark: sportiv ,elegant dhe mjafte tolerant ..
takime / mili: sprotiv ,elegant ..
takime / Kani: jam teper qesharak dhe per ket arsye kerkoj shoqe e cila esh ..
takime / merita (meri): zeshkane,shtategjate,tip sportiste, ..
takime / Miral: une i kam emrin Miral dhe jetoje ne Londer per 4 vjet, kam p ..
takime / adiosi: Kete mund ta vlersoni ju! Ndėrsa pse duhet te komunikoj me j ..
takime / Beni: jam nje djal serioz dhe e kerkoj nje vajz serioze ..
takime / ylli: ndash mu taku me mu takohu nese jo rruga e mar b ..
takime / zeshkani: jam i sinqert edhe kerkoj nje femer te sinqert,,,,,,,,,,, ..
takime / Buli_ch: Ju pėrshėndes tė gjithėve spo di qka me shkru njeri me sheh ..
takime / hard1: kerkoj te takoj nje femer ose nje qift per qejf apo shetitje ..
takime / ali: krejt i thash ..
takime / Ardian: befasi e mir . ..
takime / Leana: Ich bin sportlich und schüchtern und du solltest auch sportl ..
takime / childintime: tip komik ..
takime / gjini-gani: un jam shum nice boy ..
takime / Biondi: Pershendetje ti Vajzo mos ngurro eja dhe bindu vet , te pre ..
takime / geci: une jam geci ..
takime / baki: pa problem ..
takime / Arti: Une jam nje djal serioz , nese ke deshir ta dish dergo ndon ..
takime / nibi: tip sportisti,bjond,komunikativ,i kandshem,dhe mbi te gjitha ..
takime / kristijan: e mirpresa nje femer te buker tung ju dua ..
takime / astrit: jom ni tip i sinqert dhe me sens humorit dhe kom deshir ta n ..
takime / jeton....kero_fr: deshiroj nje vajze per shoqeri..por edhe per???? ..
takime / miss perfect ;): you need not to be perfect - aber Eintritt nur für Leute mit ..
takime / shaip: jam besnik,i shoqeruar sidhe shoket me thon se jam shum i af ..
takime / Sadra: <br> <br> Iposedoj te gjitha cfar ka nje ..
takime / toni: une jam si gjith kosovaret me karakter te forte? ..
takime / Ylli: Vet vetn nuk e di qka me pershkruar ? le te me shohin vet &l ..
takime / albkos: sepse me pelqen seksi dhe romantizimi ....kush ka qef here i ..
takime / One_ShoT: Behar Gashi Prishtinė ..
takime / gostivarliu: kerkoj femer per shoqeri.... ..
takime / Metallica: korioz ti njoh te tjeret , <br>sidomos ato qe jan funn ..
takime / GONI: tip stabil romantik,isinqert po edhe besnik, <br>besni ..
takime / alban: le tme lajmerohen ato se dojm atehere ja pershekruj veten ..
takime / Toni: Jam Romantik,simpatik,sportlish etj Dhe kerkoj ne vajz simp ..
takime / merita: te sinqert dhe intelegjent per nje lidhje serioze ..
takime / nita: jam e sinqert besnike edhe i qmoj po keto veti ..
takime / Beni: Jam njé djal me zemer te mir, tolerant , i qeté etj...kerkoj ..
takime / faruk: ketu jam anetar i ir dhe shprsoj se do te ve kontakt nodnje ..
takime / Drilon: Une jam nje djale i mire siq thone te vjetrit, kam deshir te ..
takime / fimi_ch: jam nga gjilani ju pershendes gjithve ..
takime / aero_1382: une kerkoj nje femer e cila esht pak ma e hapur per te gjith ..
takime / per ty: <br> Jam ky qe jam nese do me dit se kush jam ather me ..
takime / tolja: te jesh i sinqert me mua do te jesh njeriu me i dashuruar pe ..
takime / nita: besnikria esht vyrtyti kryesor i nje njeriu qe me te vertet ..
takime / elmaze: Pjesen tjeter te jetes ta ndaj me TY ..
takime / imOo__DK: Ej nese doni shkruani , nese sdoni mos shkruani Shum th ..
takime / buki: jam nje peson i sinqert per ate qka e deshiroi e e paguaj me ..
takime / lili: jame nje njeri i sinqert dhe dua qe edhe te tjeret te jene ..
takime / Shigjetari: jame nje njeri i sinqert dhe dua qe edhe te tjeret te jene ..
takime / ardi: siehe foto ..
takime / ZYMER: un jom 16 veqa kerkoj ni femer ne vizzzzzzz ..
takime / Besi: 01599, Data e mbylljes ..
takime / shban: un jom 21vjeqar... ..
takime / NAIM: Kam Deshir Me Pas Shoqe Shum ..
takime / djal zeshkan: jam ,ai qe jam ,nuk mund te jap mendime per veten time,nuk m ..
takime / afrimi: jam Afrimi djalosh i bukur dhe terheqes ne te gjitha aspekte ..
takime / Une: -I mire shume per komunikim...... <br>-Se nuk ke me u ..
takime / Astrit: Hi un jam Astriti si po kaloni <br> <br>juv per ..
takime / Drini: Nuk ka vend te mjaftushem per pershkrim ,me lejoni te ju bef ..
takime / ARDITI: kerkoj nji lidhje,mirekuptuese,tolerante,dhe bashkepunuese,t ..
takime / niti: pse deshiroj shoqri ..
takime / bekim: ..
takime / Trimi: me tonat mira ..
takime / agron: jam nje djal serioy dhe kam deshir te e njoh nje vajze siq j ..
takime / arlind: hi ..
takime / Hot-Chic: un kerkoj Shoqeri ..
takime / lover BOY: jam i sinqert simpatik dhe deshiroj te takoj femer te bukur ..
takime / Xhelajdin: Qka me pershkru le te notojn ata qe dijn me notue. Pershende ..
takime / studenti: spo them me mir asgje per vete flasin tjeret ..
takime / viciani: jam zeshkan shqiptar nga kosova etj.... ..
takime / Toti: Avanturist... ..
takime / besa: jam nje person i sinqert dhe mjaft e ndjeshme poashtu shp ..
takime / flora: 01619, Data e mbylljes ..
takime / anita: jam serioze dhe e sinqert deshiroj te njihem me po keta p ..
takime / floriana: e bukur esinqert pak e ndjeshme <br> te jet real i sje ..
takime / lila: no coment ..
takime / ibo: as vet se di <br> <br> <br> <br> < ..
takime / bini_ks: I sinqert, i qet po nuk do te thot se nuk baj humor .... ..
takime / Bred Piti: Une jam nje Djal bjond dhe shume i sjellshum ndaj Femres do ..
takime / cima: Ju pershendes Vajza..... ..
takime / arbnori: jom ni djal i mie kerkoj ni vajz per mendima serjoze tug ju ..
takime / nori: ej qika jon ni djal i cili kerkoj nje vajz te mir per qellim ..
takime / visi: un jam nje djal serioz dhe e dua ni vajz serioze martesore ..
takime / toni_berlin: kerkoj si fillim shoqni mandej shohem nese mund te miremi ..
takime / ekam: sdi ..
takime / rockman: Jam 21 vjeqare,etje etj,ndihemi per shoqeri ,b ..
takime / erolli: jam i bukur edhe e kerkoj nje femer te bukur < ..
takime / fisi: Kontakto per ma teper nese don? ..
takime / Agim: ta leme suprize tani shohim ..
takime / kujtim: Djal i mir mund ta vertetoni edhe u vet....kerkoj bised me ..
takime / besar: jam pak zeshkan dhe kom qef me pas ni zeshkane ose bjonde ..
takime / Mr. X: wer mehr wissen will, soll bissel fingerfitness machen und m ..
takime / goni: jam 30 vjeqar nga komuna e kaqanikut ,siq po shihet ne ko ..
takime / Xeni: Surprize ..
takime / Agim: ta leme fshehtesi jam bukurosh do ta shohesh vet gjiki gjik ..
takime / toni: tung nga une toni vetem tju them se ju dua te gjithve ..
takime / fuad: jam i pa martuar ..
takime / niki: Ngjyrė tė butė e cila mė jep mundėsi qė me njeriun tė komuni ..
takime / Agim: une jetoj dhe punoje neLonder ,nese je e interesuar te kem l ..
takime / rida: jam i bukur kerkoj shoqeri dhe lidhje romantike ,shetitje se ..
takime / FrEsH_PrInC: Jam tip sportiv por edhe elegant dhe kerkoj nje femer te buk ..
takime / abcsdf: ... ..
takime / Arto: ambicioz, shume "open-minded", si dua rregullat, s ..
takime / japani: jam zeshkan komunikativ she shume i sinqet.sportist dhe me p ..
takime / leonardkrasniqi: jam zeshkan tani jam student f .juridik kerkoj nji ta ..
takime / lorentkrasniqi: tip me e pa ok kerkoj nji seroze ok ..
takime / pajpi: Paj duhet me komuniku jo veq me mu po me krejt ,pse bash me ..
takime / sedikushjam: jam njeri si krejt ha pi kqyrna pasqyre veq e du nje nuse me ..
takime / mehdi: jam shum serioz ..
takime / agron: i sinqert dhe romantik ..
takime / Riki: JAM KOHE TE GJATE NE MERGIM ME NENSHTETESI AUSTRIAKE KERKOJ ..
takime / DUGI: thjesht "i mire",romantik,i dashur me humor... nd ..
takime / cool_88: tung njerez qa po bani no coment... ..
takime / Mili: 06294, Data e mbylljes ..
takime / jakup: une jam jakupi kerkoj femer ..
takime / Whisky: Jam zeshkan, i shoqerueshem, per me shume informata me konta ..
takime / driton: i sinqert dhe romantik ..
takime / xhevat: ------------ ..
takime / eliza: Pėr tu njoftuar ..
takime / GJIMI1: jam zeshkan jam komunikativ jogjeloz....deshiroj te njoh ..
takime / blerim: jam nje tip i qete dhe me pelqen te shetis e te beje sport. ..
takime / FEHMI FEMI: JAM NI TIP SERIOZ DHE GJITHASHTU DUA TA NJOH NJE TIP GJITHAS ..
takime / ardit: deshiroj momente te mira ne jet ,shikoj punen time sinqerite ..
takime / afrim: ok krejt qa duhet ditur me von ..
takime / Mjekrra: Paj duhet tme njoftosh dhe ti tme tregosh diq per mua, ..
takime / lorent: du ..
takime / arbeni: jom i mir edhe ma shum kurgjo ..
takime / kujtim: un jam nje djal serioz kerkoj nje femer te moshes 18deri 20 ..
takime / edi04: Jam simpatik me shum humor!kerkoj komunikim me vajza nga GJ ..
takime / armeni: Jamė zeshkan, mė pėlqen tė vizitoj vende tė ndryshme, mirem ..
takime / fatoni: i pershendese te gjitha vajzate te cilat kan mendime serize ..
takime / Denis: Hehehehehehe ..
takime / besniki: jom serjoz shummmm rrenat ikom tullusum edua vendlindjen shu ..
takime / edison: jam njer njeri serioz , i sjellshem , deshireoj qe te kem re ..
takime / Bashkim: lieb,nett,suss und treu ..
takime / petrit: jam shum real i singjert sipatik me shum humor mbi te gjidha ..
takime / Erza: Jam e gjat .1,74cm,ngjyra e flokeve e kaft,syt te kaft, jam ..
takime / QEMAJL QEMA: jam nje djal i bukur.dhe i edukuar kam marak me njoftuar me ..
takime / gresa: nuk me takon te flas per vehten,kete do ta zbulosh ..
takime / riki_ku: pas te paraqitet nevoja ..
takime / venera: e sjellshme dhe e sinqert ..
takime / Tahir: jam tip charmant me shum charisma dhe intellgjent,shum i afe ..
takime / bruxeli: zeshkan , simpatik,i komunikushem <br> <br> & ..
takime / xeni: kam deshir ta shijoj jeten ashtu si me pelqen kuptoh ..
takime / imprince: atrakcion ..
takime / arian: nuk jam gjeloz,nuk jam ignorant e ker koj nje femen q ..
takime / Kasperi: Jam tip sportiv me pelqen sporti, merrem me ushtrime trupore ..
takime / edi: jam intelegent dhe hajgaregji.Kerkoj qe ju te jeni serjoze ..
takime / Gagi: Pershendetje per te gjithe dhe tjeter spo di qka kush te don ..
takime / lulzim: jam 1.70 cm jam zeshkan peshoj 75 kg jam 22 vjeqar kam ..
takime / dini: jam i bukur ,i menqur, me tana tmirat ..
takime / maleci: jam uran malaj dhe kam shum deshir me u regjistru ne kete. & ..
takime / zanfina: deshiroj te njehim me nje djal jasht kosove edhe te jeti i b ..
takime / valdet: pa koment ..
takime / gazi: dua tė kontaktoj me njė femėr tė bukur ..
takime / Mash-me-mash: mos u habit nese ke deshir lajmrohu du te takoj nje Mas ..
takime / veti009: Tip sportisti olimpik, me humor gjitheher, ide intresante, s ..
takime / arton: te jet zeshane dhe e sinqert vetem kaq <br> ..
takime / SUNNY: SUP ALL THERE ..
takime / nehat: dua nje vajz si une me floke te kafta e sy te gjelbert ..
takime / Mitrovicaliu: Tip Serjoz por edhe i Degjueshem ..
takime / MaF|A^BoY: aa ..
takime / arif: hej jam arifi jam djal i ri jam 21vjeqar jam i fac kshtu si ..
takime / aquila: me mua duhet te komunikoni sepse kam deshire qe te njoh njer ..
takime / shkupi: njeri me histori te pasur ,me pelqejne ndryshimet gjat jetes ..
takime / balisherif: Jam Typ Serioz dhe direkt Kerkoj Bukuroshe dhe femer te ..
takime / dreni: une jam aq i bukur sa qe e falenderoj Zotin qe ka dite me me ..
takime / faki: kerkoj qika per bsied .. ..
takime / labi: jam labipi ferizaji kam ef me lujt me shoqe dhe me shoke dhj ..
takime / arifi: hej tungi une jam arifi jam 21 vjeqar jam i ri pra jam talen ..
takime / latino: altruist, real, pakez romantik, qellime serioze ..
takime / Bujar: Jam i pashem,jam shume aktiv,merrem me sport,kam shume talen ..
takime / Rick: Jame 18 vjeqar dhe deshiroj nje vajze te bukur qe me perket ..
takime / Ilirian: Kerkoj te njoftohem me nje femer ..
takime / Valon: 01748, Data e mbylljes ..
takime / Deme: uune jam nje njeri shum i urt dhe shum i sjelshem sidomos ..
takime / dini: i plot i zhvillum <br> <br> <br> <br&g ..
takime / lackyluck: Cool-Mire shume-bukur Pse jo me... Shetitje ne mbare bo ..
takime / gentrit: tungi jom nje djal nga prishtina kom deshir me pas li ..
takime / elona: un jam elona 17 vjeqare... i am up 4 a good time..so gays ..
takime / sonnenwind: sdi ..
takime / luani luki: jam nje zeshkan me sy te kaltert i gjat 1.88m femrat me pelq ..
takime / Romeo: kerkoj te njohtohem me nje femer per nje lidhje serioze. ..
takime / sherif: tung tung jame 20 vjecare dhe vije nga tetova e dua nje qik ..
takime / begi: pasi takohemi i tregoj te gjitha!!! ..
takime / drini: ia vlen te pish nje kafe me mua per tu mos u larguar kurr me ..
takime / mosmeshkruani: Cka kerkoj hmm... shoqeri ku mundem te komunikoj edhe ne gju ..
takime / AgentSecret: miredita kerkoj vajze ne evrop shqipetare me preference per ..
takime / andi: ka shume gjera per te thene, keshtu qe po e lem t’i th ..
takime / lavdim: kerkoj nje lidhje te mir me ty ..
takime / enver: kerkoj lidhje shoqrore ateher pas ..
takime / cima: biond sy gjelber ..
takime / Drini: i pashem e ifjales e urrej trabhtin e kerkoj te verteten . j ..
takime / Luani: serjoz pash zoten me te madhe bile shpi pun pun shpi kryj ..
takime / festim: i like to work and to be rich olso i like to go out to trave ..
takime / berti: jam i shum shum i mir edhe sdi qysh me than per veti sa i mi ..
takime / gzimi-mitro: veq po kam qef me fol me dikon palidheje ..
takime / Irdan: Me do fjal te shkruta jam serioz,talent edhe simpatik. ..
takime / xik: sdij ,, bre sjam si krip as si biber. ..
takime / Cadi_83: Pse po sipas qeshtjes se nje vajz nuk mund te ri pa nje dja ..
takime / fatos: jam shum romantik dhe i deshiroj shum shetitjet ..
takime / gjilan05: Sa per pershkrim,nuk jem ne Bazar. :-) <br> <br> ..
takime / agim: jame zerioz dhe i urrej genjeshtrat nese je e interesuar at ..
takime / ilir: jam i ri i bukr krekoj shoqri ..
takime / BONBONI: Jam jo I Bukur por jam shum Tolerant edhe i sinqert ..
takime / studentja: jam intelegjente , e qytetruar besnike dhe mjaft e sinqer ..
takime / Xhaxhi: Jam Rabit Kallaba ,jam 21 vjeq punoj edhe studjoj <br> ..
takime / Besnik: spo di qa me ju thon ma shum se qeto pershkrime qe i keni ma ..
takime / ora: jam nje tip sportiv dhe dua qe te jet edhe ai tip sportiv ja ..
takime / timi: une jam intelegjent dhe kerkoj dikend ti kuptoj gjerat. ..
takime / Dini: kerkoj nje vajze shqiptare per qellim martesore ..
takime / kujtim: Jam shum djal i mir qaq edhe mahalla ka pas zarar prej meje ..
takime / flamur: si te filloj.mundeni vet te me zbuloni se si jam.nese keni d ..
takime / wuppertali: ....................... ..
takime / adi: Sie sollte selbsbewusst sein,ein Party Typ sein und schön sc ..
takime / JONA: offfff sa kerkoni juve, jam SUPER ..
takime / toni: une jam i respektueshem,kamdeshire te takoj ni vajz serioze. ..
takime / armany-boy: dyqysh pak i zi pak i kaft hehehhehe <br>so if u wanna ..
takime / ilir: tip sportiv ..
takime / Feniks: Ok nese dikujt i inteereson me shum per muamuend te di me sh ..
takime / diamanti`: une jam ni tip qe kame deshire me gjete ni person ..
takime / like: jam nje djale i qete normal dhe kerkoj te kem lidhje romantk ..
takime / ylber: sexy ..
takime / B E K U: jam ti sportiv,,ashtu edhe e kerkoj nje femer per siorizitet ..
takime / dreni_201@hotmai: jam nje djal i pa martuar i punsuar ne pune shtetrore ne kos ..
takime / anjeza: E shkathet ,intelegjente ,serioze..tip nervoz nganiher....la ..
takime / muhamet: nese don mke dit per mua cingerroma telin <br> <br& ..
takime / Besi: ju pershendes te gjithve... vajzat i dua shum...... <br ..
takime / Cimi: Kėrkoj lidhje tėshpejt dhe diskrete ..
takime / Genti: Hi.Un jam ma i miri. ..
takime / meti: pake fjale me shum vepra te jet e komunikueshme ..
takime / niti: i qetė , me kultrė evropiane, jo fortė i bukur.., sportistė, ..
takime / sykaltroshja: Pėrshėndetje ,,,,per te gjithe ,,,,,kaloni mire ..
takime / abedin: jam i martuar dhe kerkoj te kontaktoj me nje femer per tu ar ..
takime / mayday: aaa ska koment a? ..
takime / Albi: Zum verlieben.aber zu kriegen ..
takime / Sweet_Chica-Ger: Une jamketu vetem per shoqeri ..! ..
takime / burim: i bukur ..
takime / arlind: nese doni ..
takime / Bekim: jam nje tip serios, atraktiv, intelegjent. po ashtu deshiroj ..
takime / jeta: ? ..
takime / genti: jam tip i hapur por pak flas e kerkoj ajo qe te flase me shu ..
takime / jeton: jam nje djal biond me sy te kaltėr <br>kerkoj shoqeri, ..
takime / jetoni007: separi ju pershendes juaj kerkoj shqori me vmera. ..
takime / enrike_007: faliminderite pere kete mundesi se na kenu ufru neve munsi e ..
takime / bekham_442: tunge nga bekhami une ju pershendese shume ju ve edhe kalof ..
takime / vali: jam dal me te gjitha te mirate hahahahah po e kerkoj nje qik ..
takime / driton: nuk jam i bukur.po ka qika shum se rrin pa gjum pėr mua. e k ..
takime / Mevludin: jam 14 vjecar nga maqedonia kerkoj nje vajze per lidhje shoq ..
takime / Driloni: jamė njie njeri shumė ambicioz,kam dinamik shumė ne jetė , ..
takime / Ardian: nuk ka pse te komunikoi dikush me mua .. kush don ? le te pa ..
takime / preshevari: skam qka pershkruaj ..
takime / Lion: kerkoj at edhe qe ofroj-shumqka,me nje fjali:nese keni mendu ..
takime / don-gino: zeshkan,syte e zi, ..
takime / Denis: Do me njohesh nese deshiron ..
takime / ardit: jam nje djalosh per te gjitha ..
takime / jeton: nuk jam i bukur po ka qika se rrin pa gjum pėr mua ..
takime / dashi: shoqeri e masandej ........? ..
takime / dredheza: pershendes te gjithe ata qe kan deshire te ken lidhje shoqer ..
takime / Andi: Do te desheroja nje vajze, qe te me pershtatej si dhe te jet ..
takime / zugangsefi: Nuk e die se a jam i bukur,po nese deshiron ndo nje Femer te ..
takime / benca: nese deshironi me nojt ma shum shkruni ..
takime / faton: nuk jam i bukur po ka qika se rrin pa gjum per mua shum ..
takime / bici: oooo fac jam ..
takime / diamanti_i prish: une jam alberti jam djal simpatik.. dhe serioz .. mirem m ..
takime / Franqesco: jams shume gjeloz ..
takime / oaza: Jam intelegjente dhe kerkoj intelegjent po normal qe m ..
takime / sweetgirl: Jam e sinqertė,me humor dhe karakter te mirė,.....nese ju in ..
takime / AIRPORTI-ZH: komunikim per qellime te njohjeve reciproke intelektuale. ..
takime / fatmir: tungi fati kerkon te ..
takime / betim: jam ni djal nga peja deshiroj nje shoqri te fort nga ju jeta ..
takime / BESIM: jam 1.68 jam i bukur.jo ps thom po eshte e vertet.kam syt e ..
takime / Tony: eehhh me pak fjale me thene shume sende per veten...shkruani ..
takime / xhevat: tash kam fitu qendrimin ne gje rmani [isha me gjerman ..
takime / Carleone: une jam nje tip shum i sinqerte.deshiroj te njihem me ni vaj ..
takime / wetrustingad: Linda , Jetoj dhe do <br>tė vdes si Mysliman inshalla ..
takime / Tutti Frutti: Ende nuk pash se dikush ka shkru keq per veten e tij ne kete ..
takime / binakii: kėrkoj njė vajzė pėr mendimė serioze dhe prferohet mosha e s ..
takime / Alfred: pffffff Prizrenali jam Bre e tani folim ma gjate rreth meje ..
takime / genci_11: kerkoj vashe apo grua per qellime te sexsit ..
takime / geta: deshiroj njė mashull, ishalla asht i hajrit ..
takime / Djaloshi: Djalosh kogja i keq ..
takime / visi: hehehe e po jam ni djal a e keto mundem i sqarojm ma von a e ..
takime / besi: te gjitha ..
takime / genci: jam nje tip zeshkan dua nje femer serioze ben me kan e pe ..
takime / likuperi: jom nji djalosh nga pr kerkoj njishoqe shum te bukur ..
takime / Artani: Tung tung...po t’i bej publicitet vehtes, nuk do ta be ..
takime / driti: dua te njoftohem me vajz per lidhje serioze,dua te jete e qe ..
takime / Altina: Kerkoj njé mashkull simpatiké. Kur té mé sho ..
takime / urani: Ah une , nuk do them asgje per veten , do rri modest , ne qo ..
takime / vanesa: njź djalź i sinqerźt pźr tjera ēka tź na sjell jeta ..
takime / dritan: nuk jam shum i bukur po ka qika shum se rrin pa gjum per mua ..
takime / luani: jam serioz sportiv hobi muziken pak kam deshire te tallem ok ..
takime / Bekim: une ...po , jam nje tip i cili kerkon kualitete dhe njashtu ..
takime / Adrian: E kekoj dashurin e vertet ne menyr serioze!!! <br>ju p ..
takime / arlindi: Spo di qka tju them ..
takime / Bres: tip qe dreqi si bjen ne fije njejt edhe kerkoj pse te k ..
takime / Altina: Jam ajo qé jam. <br>Simpatiké,i sinqerté,intelegjent e ..
takime / Bully: Nuk kėrkoj pėr seriozisht vetėm mėnyra shoqėrore po pse jo e ..
takime / shaqir: njam i moshes 33 vjeq i shkolluar merrem me biznes i kulturu ..
takime / Bacardi: kush don me dit ma shum per mu lrisht let me pyt ..
takime / Luli: deshiroj te njoftohem me nje vajz per qellime serioze, sinqe ..
takime / Arian: Nuk di qysh ta pereshkruj veten po jam i ri e kam shum desh ..
takime / tetovari: un jam djalosh nga tetova jetoj ne tetove dua me u njoftu me ..
takime / Drini: Jam njė djalė i cili don tė knaqet nė kėt jetė..... i ftoj ..
takime / kikiriki: ... ..
takime / lionel: une - une jam i lire , ambicioz , mundohem te jem inteligje ..
takime / jon: i ndershém i qeté i sinqert ..
takime / lionel00: Une !!!! jam i lire me ēdokend , ambicioz , zeshkan, per diq ..
takime / Modest: Kerkoj bukuroshen qe eshte tip i jemi, qe ka idet si te mija ..
takime / sweet: kerkoj femer serioze per qellime martesore ..
takime / beli: e sa per veten me shihni por te jet e sinqert edhe ejani te ..
takime / lifi: jam i lire energjik kerkoj femer per argetim ..
takime / indiani: i sinqert, human ,realist.poashtu ker koja me te nj ..
takime / valon: sa per vete e vlersoni vete, une deshiroj nje vajze te jete ..
takime / ABEDIN: JAM DJAL SERIOZ I SHPIS SEPES JAM Nė VETMI ..
takime / Jeton: dukem bjond , sy te kaltert i gjat afer 1.78 ,foket blond ..
takime / weisserhai: jam nje djal i sinqert dhe dua qe ta gjej nje vajz te sinqer ..
takime / Gmici: une medoj se dua te komunikoj me ndonje vajz qe me perket ed ..
takime / doki: kerkoj te shoqerohem me femra pa obligime ndaj njeri tjetrit ..
takime / riztoniku: 01931, Data e mbylljes ..
takime / tosi: kame nevoje per nje shoqerim te mire ..
takime / agim: jom shum simpatik dhe i sinqert ..
takime / ceti: per te fituar shoqeri....hahhaha.:) ..
takime / agim-miga: merrni imellen time kushe te don vetem mashkujt jo a <br& ..
takime / arif: 01799990775 ..
takime / Kastriot: Ėndrrat i kam tė pėrziera,edhepse jokomunikativ dėshėroj qė ..
takime / kastriot: do tė isha i lumtur sikur tė merrja pėrgjegje ng ajo e cila, ..
takime / ermal: let the music be your only god:) <br>ask me for everyt ..
takime / ismet: jam djal trim, i sinqert dhe bujar tung pershendetje >& ..
takime / memli: une jom nji djalosh me mendime serioze per martes <br ..
takime / armando: jam intelektual, perkohesisht ne berlin, kerkoj ndonje femer ..
takime / Genti: Me thojn qe jam simpatik dhe i sinqert jam nga nje familje q ..
takime / Genti: Jam tip Modern e Demokrat njeher si shoqe e mande ..
takime / trishtimi: jam biond i gjate kerkoj nje bionde per lidhje serioze ..
takime / zeshkani: 170 i gjat 70 gk syt e gjelber me tutje kush esht e i ..
takime / buki: qka me pershkru kesi djali shtire me gjete me tona te mirat ..
takime / biman: I sinqert,pak me i ndryshem nga te tjeret,komunikues.Dobesij ..
takime / princi: une jam tip sporiv kerkoj nje nj vaze per lidhje serioze ..
takime / beni -romantik: Nje tip zeshkan i kendshem simpatik pak temperament dhe spo ..
takime / ardian: Jam qysh ki qef ti mu kon qashtu jom qysh dush heheheheh ok ..
takime / fadil: zeshkan un kerkoj ni vajz bjondje ..
takime / Man_o_Name: jam nje djalosh shum i kuptuashem e urej genjeshtrin dhe tra ..
takime / lanark: <br> qa me pershkru veten shihemi a po jo ..
takime / nardi_love: jam ti shume gazmor jam i shoqerushem me pelqen te flas ne i ..
takime / kadria01@hotmail: ne duam nje vajze serioze qe keta nje lidheje te mira me mua ..
takime / The_shadow: Jam i bukur dhe krenar, dua me ta shti ket ...... regjistrim ..
takime / denis: nje njeri qe e uda kisha kcy pi katit tret he e ..
takime / MetGjilani: Lajmerohuni e mos nguroni se nuk do te zhgenjeni. ..
takime / Alfosina: hey unė kam deshir me me dergu djeme shqiptar...mesazhe.. ..
takime / Bashkimi: Jame nje mashkull ku me shume jame ritur ne mentalitetin evr ..
takime / Flori: do ta zbulosh vet ma mir... ..
takime / avdyl: Per momentin jam i pa martuar dhe kerkoj femer per lidhje ma ..
takime / benny: blla bllaa ..
takime / shkelqim: jam zeshkan i bukur dhe i lezeqem ka pak ..
takime / Valoni: E kerkoje nej vajse per shoqiror po ne qofse na pelqen muabe ..
takime / beni_bllancko: zemrat e benit jam online non-stop ju dua. ..
takime / idriz: jjjjjj ..
takime / genc: E di se nuk do tė besoni pėr sinqeritetin tim por megjithate ..
takime / ONI_23: Hajdi Moj Qikka edhe Binduni Vet ..
takime / Besnik: LLokum hesapi po ma mire po ta la ty me e vertetu <br> ..
takime / lind: qaj qe jam kon perpara ..
takime / beks02: jam nje djal jo shum sinpatik por ne por i qet ne qdo pune, ..
takime / loni: jam 24 vjeq dhe jam i interesuar ta takoj nje vaze te reform ..
takime / Besim: Nuk di!tė them i bukur, do tė gėnjej isha dikur.Jeta qenka s ..
takime / Naaa: nuk po di shka me pershkru.informata per,e:mail ..
takime / Erand: Tė them i bukur nuk jam,edhepse ėshtė e pėrkoshme por ndonjė ..
takime / Blerim: Jam gjeloz nese te dua <br> ..
takime / blerim: kam humor.jom romantik.dhe shum tjera por po pritoj me shkru ..
takime / Fatoni: une jam nje tip serioz ..
takime / luan: qka me pershkru hahahahahaha ..
takime / studenti: tung pershendetje te gjith shqiptarve nga do qe jan ..
takime / greta: kam deshire te kontaktoj me njerez nga kosova ne lidhje shoq ..
takime / Artisti: Tung ju Pershendes te gjidhve kush dot te bisedon me mua ne ..
takime / kimi_gjk: Emri: sh <br> <br>Mbiemri: k <br> <br&g ..
takime / kimi--us: une jam nifar tipi ..
takime / Mbretresha: ganz normal, nichts aussergewöhnliches ;) mädchen halt :) &l ..
takime / mirfa: bukuroshe ..
takime / kaltrina: Jam person shum e veqant ..
takime / Sdua te te humb!: Nese deshiron te degjosh gjera qe nuk i ke degjuar me pare, ..
takime / albion: tun tung une jam albia a ej njerz qka po bani more jua ..
takime / blerton: tung tung <br> <br> <br> <br> <b ..
takime / albi: kerkoj nje femer zerjoze me te cilen mi plocon te xh ..
takime / vahid: kerkoj nje femer serioze, e bukur dhe te e shkolluar... ..
takime / Dario: Jam i deshir me u njoftuar me nje vajz shqiptare....veq per ..
takime / Burim: paj spo di mua me doket vetja ime shum i bukur kurse per ju ..
takime / jetoni: jam tip serioz dhe me pelqejn femrat e sjelshme shum. desh ..
takime / gentiam: jam tip shume i qet dhe mjaft ambicioz ..
takime / agron: 24 vjeqar i gjat 173 serioz kush esht i interesuar nga fe ..
takime / djali-lyp-nuse: un jak 24 vjeqar i gjat jam 173 <br>????????????? < ..
takime / mr.chocolate: jom njeri si ton tjert, i thjesht, prind jon mundu me me edu ..
takime / roberti: tung tung ume jom shum djal i mir edhe e du ni qik te mir ..
takime / Fitim: pershendetje,une jam Fitimi me pelqen te udhetoj, te takoj n ..
takime / valoni: jom shum i bukur normal qe e du nje te bukur ..
takime / bager: tip sportiv romantik dhe kerkoj po kete tip te vajzes ..
takime / kosovari: ai ..
takime / Bulėza: une jam buleza, jam e shoqerueshme, prandaj edhe kam d ..
takime / juli: <br>jam shume naiv dhe keshtu e dua eshe partneren ..
takime / Nejse: ............ ..
takime / Hysni: Ketu jam per te ber nje shoqeri ma te gjer dhe kerkoj nje va ..
takime / albani: hhmmm qka me than bre...une jom ...o qa me pa ej ..!!!!!! ..
takime / sylejman: jam nje mashkull shume shoqeror dhe i sinqert e dua ..
takime / miftar: jam ai qe jam kur te me pash e she se si jam ..
takime / lili: seksi sikur une nuk ka shum ska kerkun ..
takime / kujtimi: i baardh jam por jo edhe aq anoj ka biondi ..
takime / enisa: romantik.ibukr me Zemer te embel sikur vet! ..
takime / Alban: JAM NJE DJAL I RI 20 VJEQ STUDENT DUA TE NJIHEM ME NJE FEMER ..
takime / alban: ej kshtu po ja bajm nuk po lavderona se nuk ka kuptim oki ci ..
takime / blerim: un kerkoj nje vajz korrekte dhe jo genjeshtare jam nje djal ..
takime / Arbri: hmm, Jam ky qė jam... <br> <br> <br> <b ..
takime / naser: une jom ni tip qe muj me bo me te gidh kati veq kuptohet mos ..
takime / beli_peje: zeshkan me sy te zi ska rendesi qfare te jete ..
takime / Bashkim: tung tung ai ajop qe me shkruan ..
takime / coolboy: jam person qe deshirojnje femer bjonde Duhet te komunikoje ..
takime / arqe: Eadhuroj drejtesine ..
takime / beli: I dashur, i sinqert dhe i vendosur ne ate qe e kerkoj. <b ..
takime / miri: sepse nuk do zhgenjeni!!!!!!!!!!!! ..
takime / Donat: une kerkojjjjjjj shume!!! ..
takime / tomorri: Jam njeri besnik, i moralshem, inteligjent, shakaxhi dhe i b ..
takime / toni32: i sinqert,i edukuar,perparimtar. Pse duhet te komuni ..
takime / enisi: per ksi senesh mundem me bisedu ma von hehehehehehehe tung j ..
takime / ghev....: jam bionde e bukur por e martuar keshtui qe kerkoj ..
takime / zikri: qka me pershkru i bukur elegand hahahh me mir kush deshir ..
takime / ylli_19: jam sportist dhe ??? <br> ..
takime / imer: Njeri i qete ,i urte i bute,njeri qe deshiron qe ti ndihmoj ..
takime / qikjo: -te tregoj veq ty - ..
takime / The_Core: shume cool :O dhe sexy ..
takime / albano: po me vyn urgjemt XXX ..
takime / Lila: Klein aber Fein ..
takime / petriti: Nese deshiron me kalu qaste te kallta , atehre bujrum lajmer ..
takime / Sabina: ich lase andere sagen wie bin ich... ..
takime / NAIM: jam tip i shoqerueshem kerkoj lidhje serioze me vajza te sin ..
takime / NAIM: per ma shume do te shihemi se skam deshir te flas perveten t ..
takime / gimi: Jame i qet, sinqert, komunikativ, me pelqen te ju ndihmoj nj ..
takime / 777: 02037, Data e mbylljes ..
takime / Noli: valla tash per tash nuk kam cka me then por i tregojm me von ..
takime / fadil: vlla nukpo e di qa me ju than ..
takime / Linda: Nese ju intereson diqka ma teper me dit per mue, me shkruani ..
takime / astrit: jam nje djal shum i sjellshum, dhe shum i shoqeruar deshiroj ..
takime / meni: Jam njeri i thjesht gati si gjithe tjeret,jam ky qe jam nuk ..
takime / princi: Ju pershendes te gjithve ..
takime / admiral: kontakto per me shume nese don te dish ... ..
takime / adnan: un jam adnani nga lipjani dhe deshiroj nje vajz seriose me ..
takime / faruk: e adhuroi nje vajze te bukur dhe shpirtnisht e dashtur. cili ..
takime / Horizonti: Mos tė komplikoj shumė; jam si jam, i thjeshtė, i drejt, i m ..
takime / ines: E sinqert,komunikative,e rrespektushme e sigurt ne vete,e nd ..
takime / Gezim: jam nje person i rregullt dhe me pelqen shoqeria , me pelqej ..
takime / denis: Eh arritem tek momenti me i veshtire, ngase nuk di se c’te t ..
takime / erdi: djaal diligj ahah pak hajgaregji ..
takime / oficer: ncuk vetem kot ..
takime / edis: dua t komunikoj me nje vajz serioze per martes ..
takime / une_buki: per mua sinqeriteti eshte mbi te gjitha bukuria eshte sot pe ..
takime / naki: jom intelegjent me nje trup sportisti etj ..
takime / Aresi: sepse me pelqen te komunikoj me ju ..
takime / albert: tung tung un jam alberti nga mitrovica e bukur per ma shum m ..
takime / Juli: jam tip interesant dhe kerkoj te njejten partenere ..
takime / miki: pse aa ..
takime / ALBIONI: tip romantik, zemergjere, fisnik, bujar etj etj dhe kerkoj n ..
takime / pejanni: nese deshiron kenaqesi intime atehere mos hezito............ ..
takime / beni: kerkoj nje femer e cila duhet te jete e pjekur per jete pa a ..
takime / nandi: tung un jam adnani nga lipjani dhe ju pershendes te gjithve. ..
takime / shabani: ju pershendes kush ka interes urdhero ..
takime / Baki: Kush me done? ..
takime / Enzo: Banoj ne jug tė Francės ne qytetin Toulouse (Tuluz) student ..
takime / minaki jetmir: igjat 173 cm jom zeshkan syt e kaft .edy ni femen qe rrin ..
takime / Albani: Dua tė njihem me djalė gay. Nė qoftė se ke interesė, shkruaj ..
takime / Enzo: Banoj ne jug tė Francės ne qytetin Toulouse (Tuluz) student ..
takime / rilind: oki jam arbeni 22 vjeqar jam i inetersur per nje femer te si ..
takime / hasan: nuk ka rendesi ..
takime / Fitim: kerkjo femen per mnyr serjoze martesore merasi osht mu kon e ..
takime / luli pejezürich: jam njeri i qete,shum komunikues,e dua humorin shum.E kerkoj ..
takime / bekim: xix njery??? ..
takime / Elida(nick name): How I see myself would be very easy to talk to, loving, cari ..
takime / Bashkim: tuhet te jeni me te vertet simpatike ..
takime / blendi: Blla, blla, blla kur do te takohemi do tu them me shume ..
takime / gjini: vete nuk po e peshkruj se nuk kam qa deshiroj te kontakt ..
takime / fatos: jam komunikativ,i sjellshem dhe kam deshire te njoftohem me ..
takime / fjala e mire: Nje vajze qe e deshiron te bukuren. Jeten e dua te bardhe as ..
takime / armend: bukuroshe zeshkane e lezetshme e kuptushme tolerante moderne ..
takime / beni: jam 35 vjeqar dhe kerkoj nje femer shqiptare qe din ta vlers ..
takime / melos: njeri normal ,qysh me ka fal allahu ..
takime / icemen: tung ..
takime / ali: nese je e interesuar per ma shum shkruj ose lajmrohu ..
takime / Eduart: Nje lidhje pa asnje interes, thjeshte lidhje pasionante dhe ..
takime / dreams for you..: Jom qeshtu si e kom pershkru veten komplet pa asni ndryshim ..
takime / kengetari03: hej ti je ajo qe po te kerkoj qe <br>sa kohe eeh lajm ..
takime / faton: jam i shoqrushem pak serioz kerkoj dike per shoqri te re ..
takime / Eliza: Une jam nje vajze shume e thjeshte,ambicioze per te ardhmen, ..
takime / Sharri: Eshte veshtire me vlersu veten, kete duhet ta bejne te tjere ..
takime / jasin: jam student e pelqej shoqerin kerkoj lidhje seriose jam i lu ..
takime / Flutra: Kam karakter te fort, shum femer kokefort, ka gabime qe nuk ..
takime / beki: tung tumg kontaktoni ..
takime / xhelal: jam nje mashkell serioz deshiroj te gjej nje femer serioze ..
takime / ISMAJLI: ME KERKO DO ME GJESH ..
takime / ismajli: e deshiroj te bukur te gjat dhe pak te ket sens humo ..
takime / Flamur: Jam simpatik jam ne shkollen e mesme mirrem me futboll jam m ..
takime / cufi: qa me fol kurgj te bukur dhe o hiq dua nje qike te bukur per ..
takime / kristi: nuk di qka te tham i bukur jam ..
takime / naniti: every one ..
takime / berliner: per vetveten sdi cka me shkru >>? ..
takime / visar: nuk di qka ju them veq jam shum i bukur edhe romantik sdi qk ..
takime / Albo_Boy_Toronto: mire se ju gjeta un quhem Jeton jam me org nga ...?... ,tani ..
takime / Laka: 02123, Data e mbylljes ..
takime / Arianit: jam shume modest dhe deshiroj te jesh modeste. Modestia ..
takime / xhimi0808@hotmai: idiot <br>kėrkoj idiote shpirt mirė ..
takime / xhimi: avanturist ..
takime / toli: paj spo di qka me than mas miri vertetone vet ..
takime / deni: kjo eshte msheftesia ime po qe se je e interesuar zbuloje? ..
takime / arsim: jam nje djale serioz dhe dua te njihem me nje vajze serioze ..
takime / abby: Vetvetjen si e pershkruaj??? me 2 Fjal SUPER WOMAN, dhe ker ..
takime / alb_lover2002: hajde per qejf shpirt ..
takime / Adelina: weil ich ein interessanter mensch bin mit mir kann mann viel ..
takime / artur: jam nje djale i bukur dhe i dashur kerkoj nje vajze te buku ..
takime / DANI_Peje: I sinqert i thjesht ..
takime / Tefas: Ēka te them per veten...per bes se dij..me kerko dhe se do m ..
takime / smajli: te pres ..
takime / fidan: jam nje njeri i mir siq me thojn shoket dhe ti ..
takime / Mbreti_ILI: 02139, Data e mbylljes ..
takime / genc: Jam vetem nje djal nuk kam vlla tjeter dhe deshiroj ta takoj ..
takime / toni: jam zeshkan kam deshir te dal ne shtete te jashtm D ..
takime / jetoni: jem tip qe e dua jeten shume per at dua te kenaqem shummmm ..
takime / fadil: e valla ketu em keni zan ngusht. bash nuk di as si dukem as ..
takime / arben: te njoh sa ma teper shok/e qe ..
takime / bardh: tė gjithė thon se jam njeri i mirė..ashtu mendoj edhe unė... ..
takime / arb-uk: Jam i sinqert, me sens humori, realist (edhe romantik po :). ..
takime / bekim: esdsadfsdffdgfdgdfg ..
takime / cela: i keq ..
takime / sssparkieee23: per qejf, per t’u kenaqur ..
takime / lllllll: nur wen du mich willst. ..
takime / bekim: ju pershendes te gjith qe me don edhe i dua shum tung ..
takime / Sami: I dua tė gjithė ata qė pėr ndjenjat e tyre nuk kėrkojnė dėms ..
takime / deon: hi persh,, te gjithve por kekoj shoqeri dhe sidhet ndoshta e ..
takime / Naim: 02158, Data e mbylljes ..
takime / pranveror: dua te njihem me nje vajze te thjeshte ..
takime / alfrid: ja nje person me mister andaj me zbuloni juve... ..
takime / gimooo: kam nevoj per shoqri.,,,,,,,,, ..
takime / eni: JAM NJE NJERI QE E SHIKOJ VEQ PUNEN TIME PER TE B ..
takime / anool: veq ..
takime / Albin: Jam tip serioze, i sinqerte dhe i kujdeseshem. Besnik dhe gj ..
takime / Rizjon: Jam nje djale simpatik, romantik dhe i shoqerueshem. kerkoj ..
takime / billi: jam nje njeri i sinqert,real,nuk i dua te pavertetat,dhe dua ..
takime / jakujemi: 02166, Data e mbylljes ..
takime / emine: kam deshir nje djal i mir me qen normal mmos me qen xheloz,m ..
takime / E bukura e dheut: Une jam e njeri i sinqert,e urrej genjeshtren.Njeriu qe desh ..
takime / ariani: intelegjent i shoqeruar ,kerkoje te njoftohem me vajza shqip ..
takime / naimi: pamja ime esht bijond kishapas deshir qe te bisedoj me nje b ..
takime / avdyli: une jam zeshkan syt ikam te zi kerkoj nje zeshkane te bukur ..
takime / gjakovari22: tung une jom ni njeri ithjesh edhe kerkoj shoqni me ni vajzz ..
takime / buki: jam bruno e bukur sexy kaq per pamjen time,kerkoj nje mashku ..
takime / xali: jam 25 vjeqar banoj ne kosov kastrijot jam i gjat 195 vajza ..
takime / nikieyes: ka kohe.... kqire edhe bindu vet ..
takime / beni_668@hotmail: tung une jam fatmiri nga gjilani dhe kerkoj ne puntore ..
takime / shaban: i sinqertė i qetė dhe i kulturuar e dua jetėn pres tė njėjtė ..
takime / kodralia: i edukuar i qet dhe i moralshem dhe besnik, e me ba ti mos m ..
takime / mehdi: kerkoj nje femer shqiptare myslimane qe eshte e pergaditur p ..
takime / bashkim: te gjith me thrrasin tom kruz ..
takime / Mimi: spontan, unternehmungslustig, ..
takime / Xhimi: kerkoj vajz te sinqert.kuptohet per lidhje serioze. ..
takime / intelekti: Pershndetje per te gjitha vajzat , qe ende nuk kan takuar ..
takime / intelektuali: Pershendetje per te gjitha vajzat qe kan intresim per te tak ..
takime / berat: po jam nje njeri qe besoj ne zote edhe jam i dashur p ..
takime / Franko: jam nje stodent . dua je femer serioze flm per mirkoptim ..
takime / Albion: jam i gjat zeshkan ma shum qe dmth edhe femra me qen e buku ..
takime / argjenda: jam vaj e sinqer po me ka dshtuar martes dua te njoftohem me ..
takime / labi: asusu dwjoqwqd qod qd2ojp ..
takime / Toni: Me pelqen te kontaktoj me bashkeatdhetare per qellime serioz ..
takime / akrepi: jam nje djal i sincert hajkargji pak a shum e kaq me tutje s ..
takime / Grenxa: kush don le te me shkrun ne e-mail a? kalovshit mir te gjith ..
takime / PR-Bukuroshja: 02203, Data e mbylljes ..
takime / adian: Jam tip i sinqert dhe shum ambicioz , prandaj kam deshire q ..
takime / satal: "Nje shok me shume te ben pune". ..
takime / diki: sumpatish ..
takime / Behar: vetveten nuk do ta pershkruaj le te me pershkruaj dikush tje ..
takime / baki: Un jam ni njeri i sinqert deshiroj nji vajz atraktive!! ..
takime / loqkani: hii,pershendetje une jom lindi jetoj ne wien shina me vetni ..
takime / lindi: tung ju pershendes,jom per her te par ne chat e mos me keshn ..
takime / besi_boy: Jam zeshkan dhe e kerkjo nje femer qė mė pėrshtatet kaq kis ..
takime / besiboy: tung nga unr besi kaq kisha me thon tung.. ..
takime / bekim: kerkoj ni vajz te mir me karakter te mir se jam edhe vet tun ..
takime / princi_d: per bised ..
takime / Ylber: Njė mijė falėnderime nuk do tė mjaftonin pėr me tė tregu se ..
takime / Danja: sepse thone qe jam e kendshme ne muhabet. ..
takime / Sylejman: Jam nje kuller shum i mire por pa femer.... ..
takime / fra: hej he hej........... ..
takime / argjendi: hallo ..
takime / cufa: i bukur sipatik ..
takime / mangas: Dua qe koha te kaloje sa me shpejt dhe sa me mire deshiroj s ..
takime / deni: Kerkoj femer per lidhje serioze , se cila do te jete ajo le ..
takime / celentano: Simpetik dhe i bukur.Kurkoj nje vajze seriose. ..
takime / acidi: just looking 4 new friends! ..
takime / mendi: Jam nje djal pak a shum i gjat por merrem me sport ..
takime / adrian: jame shume i qete kerkoj nje vajz qe eshte jo mendjem ..
takime / sefi_lad: do te doja te mund te krijoj miqesi te reja -no strings atta ..
takime / endrti: ėėė um pelqejn femnat e gata deh bjonde ..
takime / LANI: NJERI I THJESHTE QE KENAQET ME PAK, PO ME PAK CILESORE. PSE ..
takime / burim: hello nese ka femra te interesuar mos te ju vjen marre e ke ..
takime / Merita: Jam e sinqert e ndishme, dhe qesharake, dua ta njof nje djal ..
takime / pleurat: ni femer niher qishtu e tani vazdhon e kqyrim ..
takime / YLLI: Un a njeri me te gjitha ... ..
takime / Valon: Jam i gjat i mire....hahaha <br> <br>Dua vajzen ..
takime / dangermkd: oiukrdkgjnaesrp ..
takime / maraklia: ajo qe don te perjetoj qaste fenomenale ne sex deri ne eksta ..
takime / fjolla: per veten nuk po du me fol a ti ..... duhesh me kan i sinq ..
takime / pa koment: Nje lidhje shume intime. ..
takime / poetic: ejani me me shiku mos me leni mu pa ju ..
takime / driti: jam dritoni jam serioz ne mardhanje ..
takime / SARA: TI QE JE I INTERESUAR PER MUA <br>MUND TA ZBULOSH ..
takime / Avni: Un jam nga prishtina kam deshir te njoftohem me nje vajz e ..
takime / Baki: Jam i bukur i sinqert nese te intereson me shume per mua me ..
takime / doni005: tung ..
takime / enver: jam i sinqert deshiroj shum pikniqet sidomos ne vende te qet ..
takime / beki: ajo vajz qe deshiron mundet me arit ..
takime / Dini: Provoijme. Do te jete mire ..
takime / Beni: Kerkoi shoqeri te paster si loti ..
takime / rolik: kerkoj femer pedante per kalim ..
takime / e embla: Me pelqen te ndihem mire mes miqsh. Ndonjehere me ndodh te j ..
takime / Erosi: Pse duhet te komunikoj me ty?!!!!! <br>Sepse do jesh e ..
takime / tina: Nese deshironi:) ..
takime / eri: do te mbeteni te kenaqura ..
takime / Danni-sh: hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa ..
takime / Mili: Ju pershendes une Mili...nese ju keni deshire te me njihni m ..
takime / jakup: un jam nje djalosh me still. me polqen me njer ..
takime / Beka: jam ai qe jam do te bindeni edhe vet,du te te joftohem me nj ..
takime / Gazmend(BOND): Wanted ---- Femer <br> <br>Jam i githanshe^m ..
takime / lenti: per te kalur kohen pakez ..
takime / limi: jom zeshkon vi me prejardhje nga shkupi por me studime ne pr ..
takime / ardian: sepse, jeta vazhdon edhe ashtu, nuk ke qfare te humbesh... ..
takime / merkos: jam njeri afarist dhe kerkoj shoqni sepse koha po ik e puna ..
takime / Blerim: Sens the trup sportiv te une gjeni romansen, knaqesine, a ..
takime / key: jam zeshkan jam i bukur nese dikush nuk beson folim edhe me ..
takime / lulja: <br> ....te tregoi me vone...!!! ..
takime / linda: un i du mashkuj te qat e te sjellesh te mequm qe studjonj .. ..
takime / Xerki: <br> Jam nje tip shum i thjesht edhe i sinqert, prand ..
takime / wiski: ju dua shum ..
takime / viski: pershendetje nga peja ..
takime / djali: jam tip i qet di ti pershtatem njerzve cka i kam pran,paksa ..
takime / bertti: i ri edhe smart one edhe normal face.... ..
takime / Liki: jam ma i forti hehehhe ..
takime / dini: valla spo di qka me than ..
takime / arian- andy: une jam arian shala peje zeshkan te gjith me therasin riki m ..
takime / kllodi: ndash mu qnak hajde ..
takime / Ermira: amj besten sollt ihr das raus kriegen. ..
takime / IzOs: jam artist, me me pa nuk mundesh me u nda..ather mos pyt po ..
takime / Xeni: ta Kqyrrim ..
takime / Mani: Jam nje djal i 29 vjecar nga Prishtina nuk i dua genjeshtrat ..
takime / ardi: shoqri pa kufi kuptohet po ..
takime / Lavdimi: Dua qe te njoftohem me nje fermer serioze per qellime martes ..
takime / mollosi: kerkoj nje shoqeri vajze ..
takime / JETON: JAM NJE DJAL BIOND, I BUKUR , SHIKOM NE FOTO <br>I SIN ..
takime / Lirim( limi ): Jam zeshkan punoj frizer jam shum i dhen pas sportit e sidom ..
takime / gimi: kerkoj femer per avantur ..
takime / nity: Hm Une Jam Nji Tip Shum I Thjesht Gjithmon I Buzqeshur Dhe I ..
takime / Olti: Po askush ore nuk perqeshe veten po i thjeshte i sinqert e b ..
takime / Avanturisti: Si mund ta pershkruaj vetvehten, m’varet prej femres s ..
takime / samanta: une jom extra sexyyy edhe mashkulli duhet me kon extra sexyy ..
takime / neziri: femra per avantur ..
takime / beni: vetem per shoqeri ..
takime / Bekim: nuk po di shka me shkru per vetveten,ma mir nqof se dikush e ..
takime / bona: lebhaft, lustig, ehrlich, treu, und ich Liebe das leben und ..
takime / blakcori: sinpatik kishe jam jam tip qe pershtati me gjto njeri e nac ..
takime / artiismajli: un jam ai qe jam dhe dua te jem ai qe jam asgje ma shum. ..
takime / studenti_1984: jam student i mjeksis ne tiran jam nga kosova kerkoj lidhje ..
takime / halim: donjo femer serjoze edhe per veti ni njeri serjoze ..
takime / rexhail: per arsye shoqerore te njoftoj shoke shoqe sa ma shum ..
takime / aronna: skom qeff me pershkru veten se sum dket qe e pershkruj mire. ..
takime / Dashnori: Mė kontakto, sepse nuk mund ta pershkruaj vetvehten. ..
takime / NightShad: sunshine those radiates all day long ..
takime / Arbeni: Jam nje djale qe i pershtatet muhabetit ( serioz , hajgare e ..
takime / rijon: un jam ai ..
takime / luani: jam nje djal shum isjellshum dhe shum intelegent. ..
takime / ARBENI: .....Mos ta livdoj veten , lajmrohu dhe e kupton ! ..
takime / dardan: e shiheni vet, nese takohemi ..
takime / 52xmax: un nuk di qka te them per vetemn po me tregojn te tjeret ..
takime / albert: une jam nje typ i qeshur dhe i dashur. une desha vetem me ko ..
takime / azem: e ker koj ni femer serioze . per ma........... ..
takime / sokoli: me pelqen humori ..
takime / zhuga: jam i sinqert dhe shume romantik ..
takime / arl: i qete, simpatik, i shoqerueshem.Kerkoj nje vajze serioze,te ..
takime / Ronny: mbetet ta vlersoni ju te nderuara. ..
takime / mentor: kerkoj nje vajz te martohem nese jeni te interesuar me shkr ..
takime / lendita: jam nje vajze ne kerkim te fatit te vonuar dhe optimiste se ..
takime / shekii: deshiroj te njihem per shpoqri ju pershendes te gjith ..
takime / Cako_ku: serioz, hokagji ..
takime / dibran: un jam i bukur edhe e du nja te bukur ..
takime / feimi: jam zeshkan edhe kan deshir me komuniku me nje zeshkane ..
takime / niki: dua vajze nga qyteti i endrave New York me shkruani ..
takime / deshira: e bukur si ftoni ..
takime / Mergim: Per shoqeri ..
takime / Don: duhet te komunikosh me mua sepse e meritoj ..
takime / MC.lornna: sja kom for zakon me fol per veten tem nese jewni te nteresu ..
takime / med: ..... ..
takime / beki: tugn tugn djal i shpis djal i mir me thot nana ime tugn shi ..
takime / Albana: Jam e sinqert dhe kerkoj nje lidhje te sinqert me nje djal t ..
takime / ella: ich bin eine liebe nette person aber kann manchmal auch sehr ..
takime / besi03: pershndes te xhithata qe vizitojn faqen time. jami intresuar ..
takime / Geheim *fg*: Kann mich nicht selbst beschreiben also findet es raus... ..
takime / enver: 04677, Data e mbylljes ..
takime / Jim: kerkoj shoqeri edhe diqka me shum! ..
takime / mirdita: jam vajz e sinqert, i urrej genjeshtrat ..
takime / vjollca: hmmmmmmmm ..
takime / niko: normal ..
takime / stainleyboy: looking for love ..
takime / vajo: komuniko njiher e mandej shofim... ..
takime / halim: kam deshir nje femer serjoze ..
takime / albert: tung ..
takime / burim: une jam i thjesht kerkoj dikend te thjesht si une jo per let ..
takime / korab: jam djal zeshkan pak i ngutshem dhe shume besnik dhe jo egoi ..
takime / fati_prc28: po kerkoj ni femer le jet shok pa staj ta shohim ..
takime / deshira: hahahahah ..
takime / Ernest: Jam nje njeri me moton UJI QE RRJEDH PIHET,e dua jeten,nuk n ..
takime / eduart: i sinqert dhe pa komplikacione ..
takime / Armen: kam deshire te kem shoqe te bukura ..
takime / jeton: jam nga prishtina jetoj ne New York jam ne perfundim te faku ..
takime / GOBI: I shoqerueshem, shijoj jeten, etj .. ..
takime / jari: zotri i trupit tim i qet e i lumtur me jeten qe e kam deshir ..
takime / Emin: romantiker,spontan,und aller wichtigste treu ..
takime / gimi: jom djal se jo mahi ..
takime / toni: une jam bukurosh dhe i sinqert kushtu qe pres edhe ajo femer ..
takime / Drini: jan njeri sportist shpontan me plot humor kam deshir shum te ..
takime / Feti78: Jam djal qe di ta qmoj fjalen e tjetrit veqanerisht ta rresp ..
takime / leta: sa i perket vetse e dhash pershkrimin me lart ,deshiroj te k ..
takime / Joeri: I sjellshem,i qete,dhe punetor ne ......!!! ..
takime / RipShTinaLiA: po qka me than nuk kam qef qe te pershkruaj veten ketu se po ..
takime / Enver: Jame i qete, nuk flas shume, biseda humori te lehte. Du ..
takime / ximi: jam bjond kam deshir mu njoftu me ni femer qe i pershtatemi ..
takime / beni007: sepse........?????????????? ..
takime / arben beni: normal 178 gjatsi pesh 68 floket ezeza syt kaft th kerko ..
takime / Attila: kerkoj dike qe nuk e njoh nuk me njeh por kemi shume gjera t ..
takime / vito: jam nje djal i sinqert ..
takime / Pandora: Shume e komplikume hahah. ..
takime / pz_65: nese duash te njohish me shkruaj <br>po qe se edhe ti ..
takime / LINDITA: jam serioze dhe kerkoj qe te kem afer vetes nje person te ..
takime / Bedi: une jam Nga Ferizaj dhe MIrremi me akrim Gazetari dhe e drjt ..
takime / show: une mirremi me aktivitete te ndryshem me rini ..
takime / Al.: Pse....? ..
takime / Beni: im very sweety and something or nothing ..
takime / Gucci_s_: Pershendete per te gjitha bukuroshet ne www.takime.de... ..
takime / Arianit: Jam 24 vjeq nga Peja...Jetoj ne kryeqytet te Austris....vall ..
takime / dardan: e dua nje vajzė te bukur me kan e sinqert edhe sjellshme ..
takime / astrit60: kerkoj nje femer lidhje shoqrore ..
takime / qendrimi: ........ ..
takime / toni: Une dua te njoftohem me nje vajze per qellime seriose ..
takime / *Meti*: Ndoshta jam njeri interesant?Per ta vertetue ket duhesh te l ..
takime / toniuhhh: Fol ngadal e mendo shpejt , Mos lėndo se lėndon vetvetėn ..
takime / nazif: une deshiroj me gjet nje femer si une mas me ka gjeloze me k ..
takime / daim: une deshiroj me u taku me nje femer te mir ..
takime / festim: hi one jam nje djal i thjeshte kerkoj nje vajze po ahstu te ..
takime / toni: djal i sinqert me te ghitha te mirat lumja ajo si ka me marr ..
takime / ZENI: dua nje vajz serioze qe ndodhet ne angli per seriozisht ..
takime / Angel: E sinqerte, e thjeshte, e hapur. Dua te fitoj shoqeri te r ..
takime / rudi: U jam nje person i sinqert dhe pa probleme kerkoj shoqeri te ..
takime / Armando: pershkrimi im esht.i gjat171.flok te zinje.syte te zinje.pam ..
takime / blerim: 02415, Data e mbylljes ..
takime / ardi: tung ju pershendes te gjith femrat shqiptare.... ..
takime / senny: gjahtar i tmerrshem... dhe kush ka fat te dale per gjueti me ..
takime / princi_pz21: Per me shume hollesi rreth meje vizitoni webfaqen time www.k ..
takime / jetoni: une jam shum i bukur and i love sex so that is what i expect ..
takime / delfini: pershendetje nga une delfini sa i perket vetes sime une duna ..
takime / zymeri: JAM samet ibish dhe deshiroj te gjej nje vajz per seorzish d ..
takime / meti000: tung jam samet ibishi nag mitro dhe i pershendes te gjith at ..
takime / Belgium: Une kerkoj nje vajze shqiptare serioze per qellime martesore ..
takime / memli: You have to ..
takime / selini: jan disa gjera ne jete qe nuk shprehen me fjale ..
takime / usa-28: vetem tyeeeeee ..
takime / Andolini: shikoni foto......... ..
takime / REXH HARACINA: JAM TIP I MERZITUR DHE KERKOJ VETEM ME KONTAKTU ME MA SHUM S ..
takime / deshiruesi: une jam nga Feriza dhe me pelqen te mirrem me shum gjera q ..
takime / edoli: shum i du shoqrin e mir qe jan te mir per vetn sigu ..
takime / visar: Te jet e bukur komunikative dhe me ngritje akademike. ..
takime / jam: jam shum e mire,nuk kam bukuri te ralle ,por jam nje me buku ..
takime / Blerta: Jam nje femer serioze,dhe kam qellime serioze.Jam e interesu ..
takime / MamLi: 02429, Data e mbylljes ..
takime / Leonora: Jam nje femer serioze dhe ata persona qe e kan kete qellim s ..
takime / DEA: hallo tung tung ..
takime / mentor: un jam nje tip romantik e dua nji vajz sexy ..
takime / njani_me_skija: un jam nje djali ri qe me pelqen shoqria, qe me pelqen sp ..
takime / Doresa: Jam nje femer serioze dhe kam qellime serioze martesore.Ata ..
takime / gzim: jam tolerant isjellshem e ikuptueshem.ndoshta mbasi te persh ..
takime / dardan: MIqesi. bised te sinqert me njerz te sinqer, ndrrim mendimes ..
takime / beko: dua te lidhem me nje vajz per qellime serioze ..
takime / maximus: Jam nje djale i qete,me pelqen shume shoqeria.Edhe ketu u re ..
takime / lushi: un jam beshereti e kerkoj nji besheretk ..
takime / tradhtari_swe: jamedhe kam mu kan qy ..
takime / dona: jam e mir dhe kerkoj nji te mir qe te jemi qift i mir ..
takime / fidani: hej nuk po di qa mee pershkru veten , por qa kerkoj une kam ..
takime / Selatin: jom i sinqert e urrej genjeshtren <br>e verteta te th ..
takime / denis: jam shum i qet e i sjellshem ..
takime / Philip: pse jo? ..
takime / Fisnik: SEPSE <br> <br>Une e di se, kush jam Une! <br ..
takime / festina: jame vajze serioze dhe kerkoj te njoftohem me nje djal serio ..
takime / mera: jam nje vajz serioze por me zemer te thyer dhe kerkoj te njo ..
takime / RICHI R: nuk di se sita pershkruj weten ..
takime / Adrian: sa i perket vetvetes nuk dua te lavdrohem shum qesharake !!! ..
takime / i-vetmuari: jame tip zeshkan sportive kame tipare shqiptare kurse prej f ..
takime / Dukagjini: Njeri i thjeshte qe kerkon thjeshtesi dhe shpirte te qilter. ..
takime / toni 5: jam nje djal i bukur ket ma thon shpesh vajzat romantik dhe ..
takime / japani: Sa me shum qė njehė aq mė interesant jeta,prandaj jeto jeten ..
takime / shpice: kerkoj qe te njihem me nje vajz qe do te me bente mua edhe v ..
takime / pejoni79: me vlersojne shume interesant, e nuk e di pse, por provojeni ..
takime / real: si ta pershkruaj i sjelleshem .elegant,i sinqert ,e sa per b ..
takime / TONI_25: jam i thjesht.kerkoj se me nevoitet ..
takime / albana: ich bin eine die man fürs leben hatt ..
takime / toni: JAM SERJOZ I SINQERT ..
takime / besart: jom djal serijoz ashtu deshiroj nje vajze siq jomvet serjoz ..
takime / klevis: jam tip i shoqerueshem dhe <br>nje qe te me pershtatet ..
takime / Leone: Ajo qe deshiron te komunikoje me mua te jete e bindur se nuk ..
takime / lepri: jam zeshkan dhe shum i bukur mendoj se ajo femer qe do te me ..
takime / editi_ch: sepse kam deshir per nji lidhje ? ..
takime / besfort: he un jam besforti nga peja po me pelqen shum po nuk po di k ..
takime / Lendita: Jam e sinqert e urrej genjeshtren e dua realitetin.dhe dua t ..
takime / Abuqe: Jam e sinqert e urrej genjeshtren e dua realitetin.dhe dua t ..
takime / Festi: No Comment me vlersoj tjeret ..
takime / Fanki_85: Jam djal simpatik i sinqert.Kam qef humorin. ..
takime / cafi: pak zeshkan jo i trash <br>i ndishem emocionl < ..
takime / alban 26: pak me hup kohen nashta edhe te pelqej bre nuk i dihet ..
takime / Nita: Une dua sinqeritetin dhe te verteten shum dhe e urrej Tradht ..
takime / arti: jam tip romantik, me pelqen te jem me nje femer qe nuk di te ..
takime / sy_kallti_pe: i sinqert jam shum dhe jam teper shum di per keto vite dhe n ..
takime / leon_123: OK KERKOJ NJE VAJZE QE TE KALOJE JETEN. ..
takime / ziko: nese te intereson naj sen vet <br>une te tregoj <b ..
takime / Helmuesi: Bejrem urdhnoniiiii ..
takime / Bessi: jam i bukur shum bili bovaki edhe um bini sysh <br> d ..
takime / Besi: shum i mir ..
takime / meli: sepse dua te njoftohem me dike per qellime serioze ..
takime / orgujk: jam 1.65 cm me flok te zes i baedhe jam stydent . kerkoj sho ..
takime / bela: alles was frauen macht spass!!!!! ..
takime / ALENMENAGJER: deshiroje te njihem me nje vajze te pastert ne shpirte dhe n ..
takime / johny_G: jam i gjat i holle jam i sinqert (edhe Pse sinqeriteti nuk s ..
takime / valbona: Jome nje vajze e sinqerte e dua sinqeritetine edhe personi q ..
takime / nasi_mitro: une deshiroj te njiehm me nje femer serjoze siqert no ..
takime / Bislim: une jam e jam e jam e jam ..
takime / Alban: pse aaa ...... - Sepse- .. hhahaha ..
takime / arsim: shum i qet..... ..
takime / Granit: 04272, Data e mbylljes ..
takime / Jeta: jam reale dhe i urrej shum genjeshtrat, realiteti esht per m ..
takime / merita: biondin me thojn e bukur jam e dashur e shoqeruar ne rethin ..
takime / dreni: Tung tung,Deshiroj te njoftoj Vajz serioze te sinqert me plo ..
takime / Pajtim: wen du ein abenteurer wilst und vielleicht ne feste beziehun ..
takime / agim_dk: tung ju pershndes qika op op ..
takime / syverdhi: jame i interesuar per nje lidhje serioze ajoqike qe eshte e ..
takime / Naja: i siqert, me sens per humor, ngapak romantik..... emaili ..
takime / sem: tip serioz kerkoj nje vajz te sinqert ..
takime / Bardhoshi: Pershendetje, jam nje djale i urte, i nders ..
takime / bjondina: jome romamtike dua te lidhem me ni djale qe mone sex me mu ..
takime / nesrula: ....at qe e intereson me teper per mua da te mer ..
takime / kosovari_sloveni: tung pershendetje nga armendi ..
takime / Dj Alb Flava: skam kohe me hi ktu..veq pak reklam po boj ww ..
takime / syteeshqiponjes: jeta eshte aq e shkurter sa qe te mos argtosh ate eshte si t ..
takime / SkinHead: Une jam Skinhead ...? <br> <br> <br>Kerkoj ..
takime / lola: 02518, Data e mbylljes ..
takime / besi: "Nese te mungon virtyti ,lumturia mbetet imagjinat &rsq ..
takime / Armani_: hmmm...... ?!! ..
takime / vedati-84: jom nje djal zeshkan po dhe e kerkoj nje femer serio ..
takime / GangstaAlbaner: tung ..
takime / gjafa: jom djal serjoz kam deshir te njoftohem me nje femer e cila ..
takime / gjafa: jom djal serjoz kam deshir te njoftohem me nje femer e cila ..
takime / lola: ??? ..
takime / unede: Ambicioz, intelektual i siqnerte dhe shume liberal ( e cmoj ..
takime / ismet: zeshkan,i gjat normal tip sportist,adhuroj udhetime sa mashu ..
takime / valentina-tina: me mu nuk duhesh me komuniku,veq nese ki qef....me mu munesh ..
takime / beni: mundohem te jem shum i drejt dhe real i urrej shum padrejtes ..
takime / luani: jam i sinqerte dhe kam deshire te kem nje lidhje serioze ..
takime / blerim2525: 02531, Data e mbylljes ..
takime / valentina: per pamje ...nuk ka nevoje ngase mund te me shihni ne foto ..
takime / enis: drejtene me than kam netin tem qetu skam qa me bo tan naten ..
takime / Lela: 02535, Data e mbylljes ..
takime / Rejhan: nuk kam fjal :) ..
takime / viski: kush flet keq per veten bre? <br>hahah,........o jam m ..
takime / patrick: djal i mir ma ma mi mir sdi qysh me kan veq tamel te dhenev ..
takime / liebling_boy: kerkoj argetim te kendshem nese je e interesuar lajm oki ..
takime / albert: 02539, Data e mbylljes ..
takime / trimi: kerkoj vajz ..
takime / imiGay: tung tung.jam i sinqert teper i ndishem deshiroj ata qe me k ..
takime / Shpend: Inteligjent , serioz dhe elegant . ..
takime / shpetim: intelegjent,serioz,elegant ..
takime / shqipe: sweet <br> <br> <br> <br>---- ..
takime / nora: E dua jeten dhe realitetin ,po te njejten gje e pres dhe nga ..
takime / veton: normal si te gjith tjeret ..
takime / aris: i thjeshte kerkoj nje njeri te thjeshte te njihemi ..
takime / sulo: ...trupin ekam levis 501...kerkoj te femra ta ket tru ..
takime / toni_: ??? ..
takime / leka: Artist ..
takime / Burim: Une jame Burimi de ...., punoj kur ka pune , kendoj kur ka ..
takime / gezimialbania: Jam nje tip i qete dhe me pelqen shoqeria..e re.. ..
takime / sara: jam shume modeste dhe e edukar ,kerkoj nje mashkull ideal ..
takime / rina: jam shum e dashur te gjith qe me njohin me duan j ..
takime / Dj Night Style: Hey nese doni mem pa edhe tu bo muzik edhe kshtu muni mem pa ..
takime / niku: tip sportiv,shume i sinqert,dhe shume i shoqerueshem,per lid ..
takime / Ruzhdi: ncncncncncn hmmmmmmmm ..
takime / burimi01: JAM AI QE JAM .... LE TE JET SURPRIZ PER TE GJITH . ..
takime / bujari: ehehe po te pershkruj veten do te tranoheni e mese miri esht ..
takime / edi: jam ai qe jam sdua tjeter te jam kerkoj nje vajz te menq ..
takime / dashnor: ju pershendes shum diten e mire ..
takime / Alexandri: Une jam jurist qe ndoshta nepermjet kesaj menre do te gjej g ..
takime / Tonito: Jam student,banoj ne prishtin me pelqen shoqerimi,etj.deshir ..
takime / beni: jam i qet dhe i besushum. ne pytje asht te jesh e besushm ..
takime / loni: jam i qet te pres ..
takime / Floretn: nuk e shikoje veten ne pasqure se tutna haha?? kam deshir ..
takime / pajtimi_prishtin: jam student i fakullteti te psikologjise .....me pelqen ..
takime / njeringa: thjesht njohje ..
takime / Bujar: jam njeri i komunikueshem me shkruaj ..
takime / baby girl: mua me pelqen te bej qef dhe njerezit deshirojne te rrine me ..
takime / Benny: une jam tip qe kam deshre me te gjithe te ja qoje mire pse j ..
takime / bekim andami-: ikam inati kur me shkrujn djemt apo dua te shkruje donje v ..
takime / arben: tip shum i fort <br> <br> <br> <br> ..
takime / baki: jam i bukur shum edhe edu nje vajz bijonde ..
takime / mali: i shinqert kerkoj shoqe per miqesi ..
takime / njeringa: njohje <br>kuriozitet <br>aventure ..
takime / bebe: shoqeri ..
takime / Artan: Jam serioz dhe kerkoj nje vajz serioze per lidhe bashkshorto ..
takime / toni: tip serioz kerkoj nje vajz serioze pr lidhje serioze ...... ..
takime / RRhoads: Umm... ..
takime / nela: Sinqeriteti ne radhe te pare. ..
takime / emirjon: jam nje djale beqarė nese qė ka deshire per lidhje serjoze ..
takime / qabra: une e dua shum se.. dhe gjithashtu kerkoj nje te njejte ..
takime / demi: shume i bukur ..
takime / elvis: une jam.......... ..
takime / rrezart: a ..
takime / hekurani: Jam shum i lezetshem ..
takime / Timi: Une jame tip serioz i sinqerte,urreje genjeshtrat.jam i hapu ..
takime / tosqe_pr: shum i mir.mu kon e mir edhe ajo ..
takime / ardian: me pelqen njohja me personat eshumte femra per experienca te ..
takime / ali: per femra bej gjithqka. ..
takime / UjKu: jom ujk i vertet . <br>te jet e bukur, elegant, simpat ..
takime / Migjeni: jam nje djal shum shum shumm !!!!!!!! te tregoj me v ..
takime / biki: kerkoj lidhje serioze ..
takime / Linda: ----------- ..
takime / muhamet: jam nje djal i sinqert, ashtu qe kam deshire ta njoftoj edhe ..
takime / ina: Jam e sinqerte dhe dua te njoh njeriun qe eshte i njerezishe ..
takime / Cimaa: qka te theme! leja takimit! me ba llaf de,qyyy .a ..
takime / mina: kam deshir te kem shume shoke qe ti ndaj mendimet me ta apo ..
takime / teuta: sepse kam deshir te kem shoqeri edhe mendime te njerzve ..
takime / Vali: jam i sinqert, kam deshir te keme nji femer qe me knaqe ..
takime / ibrahim: jom biond sy te kaltert kerkoj ni femen bionde e qe eshte ro ..
takime / lulzim: per ta arritur ate qe dua ..
takime / Festim: Krejt metet e mu paaa :d ..
takime / Sweet_man: jam nje djal i embel dhe i humorit me shum te tjera hollesi ..
takime / zana: no coment ..
takime / djaloshi: kerkoj femer serioze shqiptare me vendbanim ne .gjermani-zvi ..
takime / aliu: Ju luteminese keni deshor mundeni edhe neper mjet telit me b ..
takime / Buki: i gjate intelegjent besnik per shka ..
takime / bluewin: i sinqert dhe i kuptueshem me njerz te tille ashtu si une ..
takime / Fillonit: Jam i gat dhe e dua shoqen e gat ..
takime / albina: Une jame e sjellshme dhe e shkolluar e punsuar. Se dua me mi ..
takime / Kanita: Une jam Kanita e lindur ne Shkup ndersa jetoj ne Zvicer,jam ..
takime / njomza: dua nje djal jashte kosove zvicer,gjermani suedi,kudo veq ..
takime / ERTONI: Jam tip i Sinqerte i Sjellshem ,,me pelqen te bej shaka ..
takime / lucianni: jam nder me te miret ..
takime / gjilani: tung jam tip i lir i sjellshem edhe kshtu kam deshir te njo ..
takime / beni4you: le te jet befaqesi ..
takime / basri: jam zeshkan jam i gjate 168m kerkoj lidhje seroze mendoni fe ..
takime / krenar: i shoqersueshem , i kuptueshem, gjentil, i ndershshem dhe be ..
takime / Zeqa: kerkoj nje femer per qellime serioze. ..
takime / VETONI, TONI: jam i xhate 193cm ikom syte e kalter merna me ushtrime bask ..
takime / Noni: Jam person serioz ..
takime / Lemon: Pershendetje ..
takime / lundrim: jam i lir ne jet shum shetiti ndoshta edhe perfesioni e don ..
takime / albert: 02638, Data e mbylljes ..
takime / edison: jam igjat 183 cm peshoj 78 kg njgjyra e syve braun grun nj ..
takime / reli: nuk jam xheloz dh enuk e dua xheloze ..
takime / murat: qe tri vjet e gjisme jam ne gjermai edhe kerkoj nje femer p ..
takime / fabian: une jom djal shum serijoz prandaj kam deshir ne vajz avantu ..
takime / xeni: Jam spontan dhe nuk mendoj per neser,por interesant. ..
takime / valon: tung nga valoni i kam flokt e zeza jam pak i zi jam ne sh ..
takime / profi: jam bjond me pelqejn zeshkanet me se shumti ..
takime / roman: ja ku jam,me studioni,jam nje fakultet ne vete dhe zemren e ..
takime / sabri: tipare normale modest familjar ..
takime / Drini: Mė pėlqen sexi.Pra te gjitha ato vajza tė cilat ndihen tė ve ..
takime / luani: ne menyr shoqerie ..
takime / cfg: shum sexi online te shtune dile veq sex ..
takime / jori: jam nje vajze e shoqerueshme,me pelqen te kem shume miq.me p ..
takime / herman: vital,antiamerikan,materialist,biker, ..
takime / tomas: biker ..
takime / nightflyer: Duhet te me njohesh vete... ..
takime / Kemajl: jam i gjat i mir valla djal ma te mir se veten teme nuk ..
takime / Loriku_pr-1: Ue quhem lorik vije nga prishtina jetoj ne danmark per me sh ..
takime / bujari austri: une jam njeri sejoz per femra kam respekt te madh qat femer ..
takime / zekrija: jam djal zerioz deshiroj lidhje serioze me ndonje vajz qe i ..
takime / Ronit: shum i bukur ..
takime / obsesion: me zbuloni,ma largoni masken dhe gjithcka cka ju duhet o fem ..
takime / Zeshkani: qka tju them mese miri kjo eshte nji gje qe mund te vertetoh ..
takime / qeli: un jam me nje fjal njeri like toni parker e femra qe un kerk ..
takime / sedat: shka me djal ..
takime / abe: jeton ne ks ....si dhe punoj studioj ,,,,etj ..
takime / vesa: preferoj elegancen ,intelegjencen dhe sinqeritetin ..
takime / virgo: un jam un edhe mbetem un,pra zbuloje, <br>kerkoj nje f ..
takime / Bejtush: jam serios,ti duhesh te jesh per te gjitha ..
takime / bujariaustri: jam intresuar me njoftu nje fajz per serjozisht me qen e sje ..
takime / Dardan: Dashura pa puthje si Telefoni pa mbushje, msn im Ariani2 ..
takime / beli: Per te gjith ato qe ju intereson...!!! Tri gjera qe jan pj ..
takime / alija: qa me than bre spo tham kśrgja vallha ma mir mos me fol ne d ..
takime / gezim: jam djale serioz,dhe kerkoji partnere serioze ..
takime / Naim: Jam nje tip qe nuk me interesojn fjalet e huaja.e jetoj jete ..
takime / limi: dua dike qe me kupton ..
takime / MaXiMuS: Ajo qe kerkon nje burre te vertet dhe magnifikues qe te kete ..
takime / armend: hm ume jom armendi nga mitro dhe kom deshir qe te njihem ne ..
takime / ana: Simpatike, mesatarisht e bukur, e sinqert..... ..
takime / Erkan: jam nje djal i ri qesharak, nganjeher serioz por apet ma shu ..
takime / genc: kerkoj nje vajz te bukur me moral si vet qe jam ..
takime / Kiki: Jam romantik, i bukur, i dashur, i shoqėrueshėm, i respek ..
takime / zafina_pr: Jam duke te kerkuar ty se me ke lan pershtypje. Veq deshta m ..
takime / Besarti: Sepse e dua dhe e qmoje me se shumti ne jete sinqeritetin sa ..
takime / sun: kerkoj bukuri te mbrendshme e jo te jashtme ..
takime / klodjan: jam nje tip simpatik i sinqerte me pelqen te udhetoj shume k ..
takime / BangBoOomBang: ...une vetveten nuk mundem ta pershkruj ...ate do te ja lej ..
takime / defekti_ch: komuniko me mua se nuk te bjen keq vetem knaqein mundesh ta ..
takime / Dritoni81: ju mirepres ..
takime / bukuroshja17: Po kerkoj vetem ni djal nga prishtina,mitrovica ose vushtrri ..
takime / Besnik: Zeshkan . . . ..
takime / Dizhoni: me lajm ..
takime / simpatiku: jam shume i sjellshem,i sinqert,kam deshire te bej hajgare,n ..
takime / Valmir: kerkoj femer per shoqeri e pse jo edhe per qellime serioze ..
takime / M Sinani: qe asht mundsia me gjet nje gjuh perbashket se une jam kane ..
takime / djal: I bukurė sa te duash,i lezetshem si dhe shum i sjellshum. &l ..
takime / Arbnor: Pershendetje te gjith ata qe e lexojn faqen time une jom nje ..
takime / sihana: e thjeshte ,te jete i thjeshte dhe njerezor ..
takime / Mentor: jam tip pak serioz.e kuptoj hajgaren.kjo eshte pak pershkri ..
takime / kampioni: zeshkan i gjate i pashem dhe i zjarrte , per me tutje ....?? ..
takime / fisnik: jam i gjat i bukur dhe jam shum <br>profesionist < ..
takime / gzim: jam tip serioz me plot homor nese je serioze ..
takime / Arjeta: ..... kerkoj nje djal serioz,JO burr te ndar me fmi ... nes ..
takime / ali: blablablaaa ..
takime / Gentrit: jam pak serioz i kuptoj hajgaret normal...e per te pamerit n ..
takime / beli007: mir se ju gjeta sa i perket bjografis time mudeni te hyni ..
takime / shumi: Jom nje djalosh nga kosove deshiroj te kontaktoj me ndonje v ..
takime / gentrit: jam djal serioz por i kuptoj edhe ato femra qe kerkojn vetum ..
takime / artani: jam person komunikativ po ashtu kam deshire qe edhe kolegja ..
takime / xuki: ivieshem,sinqert,me stil per veshje moderne dhe sportive.ker ..
takime / lioni_85@hotmail: un jam fidi nga mitro nese jeni ma shum t interesu ..
takime / patrick: jam ne paris dhe kerkoj shoqeri ..
takime / dj_ylli: jam gafurri nga vitia jam 175 i gjat pesha 66 kg oki tung i ..
takime / miki: jam nje djale i sinqert dhe serioz qe kerkoj nje vajze per l ..
takime / Ernest: pershendetje ..
takime / armend: paj sipas bisedave meret vesh ..
takime / sabriu sabrushi: jam nje njeri i sinqert dhe i kuptushum . ..
takime / azem xemi: un jam nje njeri i sinqert i kuptushum .kam deshir te jet si ..
takime / taxhedin: kerkoj nji bukuroshe ..
takime / abej: jam shum i sinqert ..
takime / nori: haahaha jom njeri i sinqert shum i shoqrushem pa interesa... ..
takime / tarkan: une jam tarkani kam lindur ne prizren , dhe momentalisht qe ..
takime / taxhedin: dčshiroj nje vajz bukuroshe shqiptare ..
takime / BEKI: jan nje djal serioz dhe i shoqerushem i qet dhe i urrej t ..
takime / Besniku_Paris: . . . ..
takime / Toni09: hallo...... jam 26 vjecar, jetoj dhe punoj ne schotten... ..
takime / Engjelli: imir i heshem si krejt qe thojn edhe une ashtu <br>ne ..
takime / Kosovarja: Mos e jep Zemren per as njė ēmim Vetem nese dikush ta je ..
takime / teze: e shihni edhe vet haahhaahahah ..
takime / mudzi: ah qka po lypi une sun po gjej hiq :( ..
takime / dani: jam nje person shum komunikativ dhe besnik. per romans ndo ..
takime / LUANA: ahhahahhahh vetem me ba hajgare ..
takime / sedat: i adhuroj shum femrat e urta shqiptare te cilat shum i dua s ..
takime / sedat: ta vlersoni ju nuk di aq veq jam shum i buzqeshur ..
takime / nata: dashuria njeh nje ligj, ligjin e besnikerise.............. ..
takime / isa.ger: jam shakaxhi qe te njihemi me mir ..
takime / meni: i gjate,sportist,komunikativ etj ..
takime / vinqens: djali i mir jam sa te duesh edhe dreq jam pak. per ma shume ..
takime / nijazi: njeri isinqert ..
takime / une edhe: djali i mire, sa te dush. se nuk ke ..
takime / Cool Boy: Me shkruaj qe te dish me shume....> ..
takime / makana 69: ta vlersosh vet si jam me shum jam simpatik dhe i ndershem ..
takime / sem: pershendetje nuk do te pendohesh kurr ne qofse???????? ..
takime / kimi: i sinqert dhe shum ndalur kerkoj nje person po te njejte ..
takime / Naim: tuti kompleti ..
takime / Naim: simpatik ..
takime / naimi: njeri simpatik ..
takime / faton (luli): jam nje njeri i vendost kam deshir te baj hajgare se na ne g ..
takime / Lolita: ich sehe gut aus, bin geil und werde zwar viel angesprochen ..
takime / betimi: ??? ..
takime / NIKI: kam deshire te njoftohem me nje vajze te ciles i besoj ,dhe ..
takime / lui: kam deshire te njoh nje femer te sinqerte,e cila i njeh rreg ..
takime / klinti: sa per aventure dhe disponim ,,, ..
takime / Demir: i bukur i gjat komunikativ tolerant etj.per lidhje romantike ..
takime / Adem: tip sportiv me te gjitha tiparet e njeriut. kerkoj feme ..
takime / Burim: Kam deshire te njoftohem me nje vajze per shoqeri dhe ro ..
takime / mensi84: nuk esht shum me rendesi ..
takime / Albert: Unė jam njė djal 28 vjeēar , i pamartuar - dėshiroj tė konta ..
takime / Burim: po jam 1,83 dhe kam floke te kafta dhe syte e kafte dhe ..
takime / cassanova.: Jam i bukur ,bjond me stil american <br>i kam qejf zes ..
takime / besi: NE JEMI SHUM KORREKT DHE KORKOJ NJI FEMER KORREKTE ..
takime / nick: JAM BJOND SHTATGJATĖ I DUA FEMRAT QE NUK TRADHTOJNĖ,DH ..
takime / sEFER: mbes i panjohur ..
takime / sefo: djal mesatar smuj me than i mir shum me shum hip-hopi me pel ..
takime / Detijon: Le te jetė syrpriz pėr ate qe dote mė shofi!!! ..
takime / bekimi-bruksel: jam shum i sinqert me te sinqertet.dua ta njoftoj nje vajz p ..
takime / Marsi perseri: Kam deshir te njoftoj nje vaz si jam vet si jam dhe kush jam ..
takime / Toni Jetim: Jam nje djal besnik at qka e premtoj e perfundoj . <br> ..
takime / Florentina: te kaloj kohen ..
takime / jeton: ohh spo dih qka me shkru bre !! heheheh un jam shum homorist ..
takime / labi: une jom labi jom njeri i mesum ..
takime / Orrnela: Nje mashkull qw i besov vetes shume ne shtrat. <br> &l ..
takime / nuci: Per mua shoqeria eshte shume e rendesishme.Miq,shoke e shoqe ..
takime / Nimi: Duke kerkuar nje vajze per qellime martesore ..
takime / rini: jam tip serioz ..
takime / Shkupi: jam i realt :) ..
takime / gjinekologu: jam tip sentimenatal i adhuroj zonjat ..
takime / naim: sepse ia vlen ..
takime / Xhino: Bin nur hier um nette Landsleute von mir kennen zu lernen &l ..
takime / Beni_ch: tung tung kushe ka interese let lajmrohete ..
takime / Masazheri femrav: bėj masazhe per femra te cilat kane deshire te mbajne vijen ..
takime / sweet_girl: vajze e cilter, Sepse jam shume friendly ..
takime / bin: aiiiiiii ..
takime / tommy6217: a ..
takime / tungj: hallo ..
takime / Nushi: Jamė njė dajl i qet,nuk flas shumė,me pelqen shoqeria me pel ..
takime / Lonely_Girl: Une jam nje vajze e cila kenaqet me cdo gje qe jeta me ofron ..
takime / Telex: se kurr mua nuk mund te me harrosh............ ..
takime / bogdan: jam nga zvicra kisha pas qef mu njof me ni person tė sinqert ..
takime / ZIMER: KERKOJ NJE BUKUROSHE SHQIPTARE PER LIDHJE SERIOZE ..
takime / TONI: JAM SHUM KUMUNIKATIV DHE I BUKUR KUSH DON MUND TA PROVOJ ..
takime / Albi: me mir esht nese me shihni hahaha ..
takime / lenota: Ich bin...Hmm...Mach` dir selbst ein Bild.....=) ..
takime / shpejtim75: Pa Koment ..
takime / Menaxheri: No Comment ..
takime / Harison: Jam i i gjatė ,i bukur mesatarė deshiroj te njoh nje vajzė ..
takime / Fidan: Tung te gjithve,jam njeri shume i shoqeruar krkoj shoqeri te ..
takime / shpat: unė............ ..
takime / gentiana: 02812, Data e mbylljes ..
takime / gjarri: ju du kreve edh jam pr bised 100% ..
takime / alqi: shoqeri ..
takime / lorik ori: mashkull i pershtatshem ne qdo aspekt,shum pak nervoz edhe i ..
takime / nora: sepsee mendoj nje lidhje serijoze ..
takime / Astra: Finde es selber raus. ..
takime / BUKUROSHI: DUA NJE VAJZE QE TE KNAQEMI NGA TAKIMET TONA JU PRES VAJZA ..
takime / preshevari_16: pershendetje une jam rijadi nga presheva kisha pas deshir te ..
takime / scorpion: i veqante ....pretendoj shume.... nese do diq te veqnte dh ..
takime / scorpion: kerkoj aq sa jap.... mbase do diq te veqant.. ..
takime / mehi: per kalim te kohes se lir njikohsisht njohje me me teper nje ..
takime / Pedros: Nje optimist me nje zemer pa kufi te madhe....... ..
takime / Dino: Jam i thjeshte me pelqen te shetis dua te komunikoj me sh ..
takime / Bimi: se pari kerkoj nji shoqeri te kulturuar, mendoj me femra, se ..
takime / Faridin: Per shkak se ndihem i vetem pa shoqe nga jashte ..
takime / Edi: ..
takime / Bekimi_Gjk: po nuk kam shka mi lavdu veten me nji fjal jam shum djal i s ..
takime / klodi: nuk jam i bukur deshiroj te komunikoj te kem shoqeri ..
takime / bigman: sex dhe vetem sex te mirefillte.se jam i lezetshem ..
takime / Dashnori im: Nėse ke nevoje pėr njė dashnorė mė shkruaj dhe nuk pendohes ..
takime / beshamo: trup atleti me syze kerkoj nje te gjat dhe me apo pa syze &l ..
takime / burim: deshiroj te nje femer shqiptare per seroizisht,bukirija nuk ..
takime / zymberi: jam shum i dashur, tolerant, e urrej vetmine, i pashem, i g ..
takime / Kulleri: une deshiroi te njihna me ni femer Shqiptare te kosoves mosh ..
takime / Albimi Bimi: kerkoje nje femer te shpreh intimitetin tim dhe te kaloj coo ..
takime / Ramadani: Une jam nga gjermonija. <br>dhe kisha pas deshir qe te ..
takime / ISAK: ME BENI PYTJE UNE JU PERGJIGJEM ..
takime / isak: 02843, Data e mbylljes ..
takime / lumi: un jam shum nje shok a ..
takime / nike: jam nje person i drejt dhe i urrej tradhetit, dhe kerkoj te ..
takime / Liraku: i sinqert, romantik, kerkoj te njoftohem me femra te martu ..
takime / rifat: po un jam shok ti te jesh shok a ..
takime / edison: qka me pershkru veten kejt um thoin bukurosh ..
takime / bekim: po un jam shok ti mundesh te jesh shoqe ose ..
takime / Matrix: 02850, Data e mbylljes ..
takime / Albion: nese doni me pyetni ..
takime / AlbA BoY: Pershkrimi ym eshte ne fjalet qe vijojn me lart. <br> ..
takime / PLAYER..........: NE SEXY ALBANERIN mmmmhhh GIBT ES SOWAS??????BEWEISE BITTE ..
takime / cani: i shoqerueshem, simpatik... kerkoj femra sexi qe duan avan ..
takime / gafurr: jan nje djal nga suedia dhe kerkoj naj femer shqiptare ..
takime / adoo: kerkoi nje femer te bie ne kontak une me to ose ajo me mu pe ..
takime / Denik: PSE JOM I BUKUR HEHEHEHHE ..
takime / albin: shum mir me pelqen ..
takime / drini: ti e din?? ..
takime / beki: tugn tugn i sjellshum bukurosh si une bre hahahhaah nana ime ..
takime / richi34: jam serioz, kuptoj shakat,ne shoqeri jam i kerkuar dhe aktiv ..
takime / Ramizi: zeshkan due vajz si une zeshkajk ..
takime / lioni: e me nis qa kerkoj unnnnnnnnnnn ..
takime / landa: jam e thjesht ..
takime / jeto endrren!: jeto sikur te vdisesh neser, jam bjond ,i gjate 1.82, ..
takime / dardan283: 02867, Data e mbylljes ..
takime / shkelqim: se di as vet i mire a i keq bre ..
takime / genta: Jam e mire dhe kerkoj nje djal te mire ..
takime / Toni: une jam nje djale shume tolerant i sinqerte i moralshem ke ..
takime / ffati: jam serioz i vendosun po ashtu kerkoi qe te jet afersisht ap ..
takime / labinot labi: qa ta prshkruj vetveten jam ma i <br>miri ne bot a po ..
takime / billy: veq me qef ..
takime / Liridon: Ich möchte eine hüpsche dane kenen lernen ..
takime / gimivushtrri: jam nje djal zeshkan 29 vjet jam nga vushtrria qyteti ma i l ..
takime / Endri: Jam nje djale 17 vjec qe kerkoj marre dhenie per qef me nje ..
takime / Shemsiu: Jam djal shum serioz, dhe i sinqert, jam shum i sjellshem pe ..
takime / Jeton: Tung tung une jam Jetoni nga Prishtina jam 27 vjeq dhe e kam ..
takime / bibi: ? ..
takime / durimi: tung ju pershendes nga une durimi ..
takime / argetim: Jam nje tip i qete ,dhe me pelqejin shume femrat qe nuk jane ..
takime / Zimi: Kerkoj nje Vajz te jet e sjellshem,te ket karakter,per mendi ..
takime / Drini: deshiroj te njehem me ni vajz shqiptare ..
takime / Anonymja: Jam 20 vj Nxense ne (College) jetoj ne Zürich Karekteri im:e ..
takime / bugi: i qete ,lexoj, filmat,merrem me muzik, <br> <br ..
takime / Anonymja_cH: Jam 20 vj Nxense ne (College) jetoj ne Zürich Karekteri im:e ..
takime / kujtim: ma i forti provoni nese nuk besoni. ..
takime / ANONIMI: i thjesht ..
takime / Tine: lieber nicht :-) ..
takime / nasuf: Tung ju pershendes te gjithve.TUNG ..
takime / Arsi: mas andej ..
takime / janjevalia: jam biond jam ixhat 1.80 jam kam sy tekaft folk te ..
takime / avianonet: tung un jom bujari nga pr jam i xhat 1.83 jam student ..
takime / Luis: mhm... grusse alles die was schauen hier rein , bin 31 jare ..
takime / lejla1987: jam nje vajz qe ka shum andrra dhe dua ti realizoj dhe per k ..
takime / lejla87: jam nga zvicrra dhe jam ka e realizoj endrrat e mija. <b ..
takime / tipi sexy: Hmm jam dinamik,sexy,mby te gjitha i sinqert etj etj ... < ..
takime / gjulina: une jam si ka zeshkanet edhe jam e sinqert ..
takime / sportisti: un jam ni djal nga prishtina jam student jm biond 1.83 pe ..
takime / ledhatues: e kam shum merak ledhatimin masazhet e femres,jam shum i pas ..
takime / motivi: interesant.intuitiv.imagjinativ.erotik ..
takime / labi06: nuk kam deshire ta pershkruaj veten ngase kam deshire te me ..
takime / Fati73: 02908, Data e mbylljes ..
takime / bujar: i thjesht,normal ..
takime / NAKI: tip i thjeshte,jetoj jete normale ne te gjitha aspektet. ..
takime / Milot: jam zeshkan 1.68 68 kg ........do doja t ekontaktoja me nje ..
takime / timi: jam bjond dhe e kerkoj te bardh <br> <br> <br ..
takime / lea: tung te gjthve ..
takime / Artemisa: Nje njeri shume i komunikushem dhe shoqeror..te njejten gje ..
takime / pink-flloyd: jam un gerti . 22 vjec , me pak fjale stile bred-pit ose b ..
takime / bini: Se pari jam njeri i thjesht edhe nuk e kam dit ket web-faqe ..
takime / muja: serioz,spo di qa me shkrue veq ma von ti tregoj te gjitha ..
takime / Yllkaa: jam bukuroshe... ..
takime / albi: po kam deshir me unjoftua meni vajz shqiptare pamar pü ..
takime / ledhatuesi: asgje ..
takime / kevin: no koment ..
takime / shqiprona: jam shum e sinqert me karakter t paster keto veti edhe i ke ..
takime / neda87: kerkoi shoqeri shqiptare ne itali ..
takime / Genci: Pėr fillim njohje shoqėrore pėr interesa tė drejtimeve tė nd ..
takime / soldier_boy: jam lu- lee nga kosova kam deshir te njoftohem per lidhje ma ..
takime / nik: une jam serioz i sinqert jam bjond jo shumm po ..
takime / linda: 04134, Data e mbylljes ..
takime / naim: i sinqert ..
takime / i_pasur_shpirt: nuk eshte e rendsishme ca ban po bane me zemer.. edhe eshte ..
takime / veli: jam tip i sinqert i thjesht do me thojn se jam i bukur disa ..
takime / altin: une jom Altini 24 vjeqar zeshkan student. kerkoj te j ..
takime / Filloreta: mhh .... qka me pershkruar veten ... jam ne femen e zjellshm ..
takime / Profiler_: Deshiroj vetem te kem shoqeri te gjere me ide dhe qellime te ..
takime / leo: quhem leonard jam shqiptar dua qe te njihem me dike qe te sh ..
takime / Arian: Jam i ri e kam shum, deshira nese lajmerosh do te jesh ma e ..
takime / diti: shum aktiv ..
takime / Luanu71: jam shum nje typ demokrat dhe qesharak dhe shum i kuptushem. ..
takime / Toni: jam nje qun serioz dhe kerkoj nje vajz per shoqeri ..
takime / genci_24: jam zeshkan igjat 1.73 jetoj ne kosov ferizaj per ..
takime / artan: kerkoje femer per momente romantike ..
takime / arber: shakaxhi dhe simpatik Ajo: te jet simpatike dhe te dij te ..
takime / kulleri_24: jam nje djal korekt.e respektoj drejtsin e dua punen e kesht ..
takime / korabi: Interesi i im eshte qe te ,kem kontakte romantike. ..
takime / bimi: un jam njeri i thjesht si te gjith..... kerkoj lidhje serioz ..
takime / soni: une jam dhe kerkoj nje vajze si vetja ime <br>kryesor ..
takime / dani: Komunikoni me mua se kur te me puthni do tju shkrihen buzet ..
takime / ardi: Jam shum djal i mir dhe i sinqert ,ashtu kerkoj qe te jet ed ..
takime / buci: i thjesht......shum i thjesht ..
takime / dashnori: Kam shum deshir te kam takime dhe njoftime me femra te bukra ..
takime / fitim: une jam nji djal i sinxhert dhe kam deshir te takohem ..
takime / xhimi: jam nga prishtina ,jetoj dhe punoj ne prihtin ,jam i sjedhsh ..
takime / ASASA: 02956, Data e mbylljes ..
takime / saranda: kerkoj shoqeri ..
takime / jems: ??????????? ..
takime / titi: personi serios kerkon personen serioze ..
takime / nora: po shoqeri me te gjith ..
takime / artan: serioz dhe stabil ..
takime / adrian: un jam nje djal i sinqert dhe serioz dhe dua ta gjej nje va ..
takime / Tafil: ich sehe gut aus habe gut gebauten körper ich bin Romantisch ..
takime / Astrite: Tip qe i don ndryshimet dhe shetitjet....shume e shoqerueshm ..
takime / toni: jam i shoqerueshem,shkurt kerkoj nje femer qe te me shoqero ..
takime / Marsi: 03456, Data e mbylljes ..
takime / Dema: jam nje person i martuar , por deshira ime eshte a kem edhe ..
takime / king: jam 27 vjeqar dhe kam nevoj per nje femer e cila do te deshi ..
takime / dalmat: jam nje i ri i cili kerkon vetem kenaqesi per te dy do te th ..
takime / toni: jam nji djal serioz kam qef me taku naj vajz ..
takime / Zana: Jeta eshte gjeja me e bukur qe na ka dhuruar ZOTI,andaj dhe ..
takime / king: tung jame shume i sinqerte sepse ju tregoj drejt se kam nevo ..
takime / eltoni: hi...... djema jam eltoni mepelqejn shum vajzat shqiptare, p ..
takime / Fitim: 02973, Data e mbylljes ..
takime / Vicky: man muss mich kennenlernen mehr sag ich nicht dazu..... ..
takime / Gaforrja: Kerkojė njeri te sinqertė ... ..
takime / burimi23: jamė i sinqert dhe dėshiroj ta njoftoj atė qe e meritoj nese ..
takime / jeton: un jam jetoni jam ktu per me bisedu m ju femra q jeni te int ..
takime / bes: cvdsffff sfvsdfdsfqweqwfdqwqwdwqwqewq sdfffwqDWQDWQFEFEWQFEW ..
takime / artan: per me shume me pyetni mos ngurroni ..
takime / Blerina (Rina): jam teper e but me at qe e meriton me kon, jam e thjesht,st ..
takime / Fadil: jam nga peja dhe jetoj ne tirol te austris kam nenshtetsi au ..
takime / lucky: mashkull normal me te gjitha virtytet, poashtu kerkoj nga gj ..
takime / riki: ket faqe e shfritzoj vetem per te kaluar kohen e lir me shoq ..
takime / gimi: i shoqeura,sevdali,e shume te tjera hahaha ..
takime / buki_fer: se jami nje djale serioz edhe i sinqert i kuptueshem ne qdo ..
takime / Fisniku: Deshiroj te njihem me ndonje vajze e cila me pershtatet. ..
takime / mubi: jame intersuare per martese serjoze mosha e kerkuare 25 deri ..
takime / kifa: a si te dish ti sa i bukur jom kan kur kam qen i vogel ..
takime / MERITON-mili: jam i sinqert jam i urt kam qef veq hagare hajgare mu QN ..
takime / ismajl: me arsy se dua shoqeri te mirfillt ..
takime / shkelzen: kerkoj nje vajz ne gjermani per qellime serioze ,ajo duhet t ..
takime / supererik87: jam nje tip liberal, i qeshur, sportiv, romantik <br>d ..
takime / aidi_m: Jam Adi nga Podujeva ..
takime / tuki: i pershendes te gjithve kudo qe jeni me se shumti ata ne kos ..
takime / tonny: bin ein sehr romantischer und erlicher ..
takime / goodlady55: Hellow, iam very looking girl careing undersanding respect ..
takime / beni: po spo di qa me than inshalla behet mir. ..
takime / driton: jam me i miri, kerkoj te bukuren e dheut ..
takime / Gazmen: unvet jam besnik poashtu edhe partneri im duhet ket qellime ..
takime / beni: jam serijoz me limit korrekt dhe besnik. kerkoj njejt shoqru ..
takime / beni: i shendosh plot humor besnik korrekt etj. ..
takime / feriz: un jam djal i mir i kuptueshem dhe e kerkoje nje vajze te mi ..
takime / Bedi_77: 03006, Data e mbylljes ..
takime / i_lezeqmi_pz: jam djal bukurosh i sjellshem shetitjen e kam merak ti femen ..
takime / Petrit: i bukur,sinqert dhe i marshem kerkoj nje vajze per tu s ..
takime / REXHEPI: Kame karakter tipik te nje SHqiptari pore edhe Europiani. &l ..
takime / petrit: i marrshem,simpatik nje vajze te bukur, te sjellshme ..
takime / haki: jam shum i sinqert dhe stabil, ket e verteton edhe vet ket d ..
takime / mama: Hi i am Marian nice looking girl who will like to be part of ..
takime / toto22: Jam serioz,romantik,adhurues i muzikes dhe gjithcka qe ben k ..
takime / Dardani: e adhuroi nje vajze shqiptare , per qellime serioze , ,,,,,, ..
takime / ujiiluio: !!!!!!!!!!!!! ..
takime / Kalorsi Romantik: Jam ay qe jam-i mir por kam dhe te meta,i bukur por ka me te ..
takime / Dani: Jam mashkul serioz dhe kerkoj <br>femer serioze dhe ta ..
takime / doni21: tung per te gjith jam teper i shoqrueshem dhe me plot humor, ..
takime / sokol: xxxxxxxxxxxxxx ..
takime / xhavit220172: Pershendetje te gjidhve un jam nji njeri qke mendoj gjdo her ..
takime / sokolbi: I tell jou later ..
takime / Musa: Jam i bukur dhe simpatik me dell per humor. Jam shume optimi ..
takime / ylli: Mendoj se veten e pershkrujta me lart. Kerkoj te njihem me ..
takime / sokoli_a: Kerkoj nje femer per lidhje Serioze ..
takime / Blina: 03810, Data e mbylljes ..
takime / Xhevat: Per te u njoftuar, me komuniku ne Mesengger ..
takime / cobra1909: jam nje tip shum i lire dhe i sinqert me mirekuptim te plot ..
takime / gezim: Jam nje djal serioz e dua nje vajz qe don te lidhet me mua ..
takime / MENSUR: PERSHENDETJE PER TE GJITHA VASHAT SHQIPTARE KU DO QE GJINDEN ..
takime / talat: te njifemi me mir ..
takime / Besim: si te pershkruhem vetin kur ti me shen vet ne qofse deshiron ..
takime / ciapi: jam tullac,nuk kam shume para,kam femije dhe gruan jetojme t ..
takime / nora: tung te gjthve moshatarve te mi kudo qe jeni ..
takime / Lisi: mjaf serioz nė punė, shėtis shumė,e dua sportin ,veshjen e m ..
takime / lisi: ambcioz nė jetė, serioz nė punė dhe komunikativ ....tė ..
takime / dini: kam deshir te takohem te kaloj ko te mir e knaqesi sexuale e ..
takime / don_corleone: un jam nje djali i qelt per gjithshka <br>dhe deshiroj ..
takime / jimmy_humuhumu: une veten nuk mund ta pershkruj. per kete duhen te jene dy ..
takime / dudi: jam shum i sinqert ..
takime / jimmy: Pa Koment !!!??? nese ke deshire !! ..
takime / baba_record: i senqert ..
takime / milazim: jam i shoqeruar i kuptueshem etj ket e kerkoj edhe nga vajza ..
takime / mitti: komunikativ, i sinqerte, bujar... jam i gatshem per qfa ..
takime / dini24: jem nje djaloshe nga prizreni i afert me te gjithe,tip serio ..
takime / diellza: nuk kam qka te flas pasi qe me kohe do te me njihni. dua q ..
takime / shega: jam shume e sinqerte dhe tolerante. deshiroj qe edhe ju te ..
takime / tafil_1: une jem nje djale i sjellshem me nje kultur evropiane,serioz ..
takime / nene: loving and caring ..
takime / baudin: jam i keq jetoj nė rrugė, kerkoj tė holla pėr tė u ushyer, k ..
takime / agim: intelegent ,i sinqert, atraktiv ,shoqrueshem i hareshem ..
takime / keni: Jam shume i sinqert ..
takime / Shpeti: Jma nje djale shume i mire dhe deshiroj te kam shoqeri te ma ..
takime / juli: normale ..
takime / liebes-schmerz: e kam pak te veshtire te pershkruaj veten, por do te thoja s ..
takime / atlantic: Mirdita tė gjithėve, Kerkoj njė vajzė shqiptare tė jemi nė ..
takime / miri: jam djal simpatik zeshkan ?????????????????????????????????? ..
takime / eunice: HELLO, MY NAME IS EUNICE IN SEARCH OF A MAN WHO UNDERSTAND ..
takime / halitjaha: kam deshir qeta gjej ni Femer qe me perget mua,qe e kupton k ..
takime / nini_ch: Pėrshėndetje dėshiroj tė komunikoj me njerz sepse kam dėshi ..
takime / dini: serioz kerkoj bised shoqrore ..
takime / meti: shum i thjesht dhe komonikues kush me njeh me mir edhe me pe ..
takime / ylli: i qet .isinqert te shohim ..
takime / Beni: Hi jam Arbeni nga Kosova jam 19 vjeq kam kry shkollen e mes ..
takime / janni: i punesuar, ..
takime / ilir: per lidhje seriose dhe martesore ..
takime / Leutrim: nese keni deshir ta beni nje shok jam nej bre.... ..
takime / luliqka: nuk po di se qka me shkru veq nashta e gjoj nafaken ktu ..
takime / vanesa: a ka djale te sinqert ne kete bote , thjesht qe nuk rren hiq ..
takime / niki: jam bjond i gjate dhe i bukur. te interesuarat mund te la ..
takime / Jetim pa grua.: 03073, Data e mbylljes ..
takime / besim: i bukur te bukur ..
takime / bashkim: femer ..
takime / Indare: jam bjond i bukur i gjate ,sharmant <br>besoj se qdo ..
takime / besim: pershendetje te gjkith shqiptarve kudo qy gjinden ,pos ..
takime / zeshkani_norwey: i drejt me respekt po ashtu deshiroj te njoftoj nje femer si ..
takime / besi_28: pershendetje jam besimi nga komuna e mitrovices , jam ..
takime / bekim_564: jom nje djal kom deshir te kem lidhje me nje vajz serioze ..
takime / FLORI: JAM AMBICIOZ.ME SHUM SIMPATI DHE BUKURI NATIRORE TE MANIHTSH ..
takime / orli: une jam besimi nga komuna e mitrovices jam 29 vjeqar ..
takime / beki: jom nje djal kom deshir te kem lidhje me nje vajz serioze ..
takime / Kevin: Jam tip i qeshur qe vleresoj sinqeritetin dhe karakterin tek ..
takime / ditiii: perhsndetje nga zemra oo ju milet une kisha pas deshir meu ..
takime / bujar: me mire le te flasin te tjeret per mu se une per veten ..
takime / adi: Un jam Adi nga Prishtina jam 16 vjeqar. ..
takime / rllambro: Une jame nje djal nga Tirana!Edhe jam krenare prej nga jam, ..
takime / Bulash: Jam njė djal i qet shum dhe kam qef shum shoqėri romantike. ..
takime / Burimi: do ken fat ato qe lajmrohen. ..
takime / sulltan: se di jom marakli ne femra be vella mesatar me te ardhura s ..
takime / mustaf: serioz,humor,pagjelozi,imenqur,po ashtu duhet edhe ju ashtu ..
takime / dini: jam i martum kam ni fmi veq kam hy me ba shoqni ..
takime / eddy: jam intelektual,romantik,sinqerte,i dashur i urte ,dhe i du ..
takime / erblin: shoqeri me duhet ma shum dispunimi argetim mesimi apo mesus ..
takime / Alban: jam i sjellshem...dajl i mir i urt :))) preferoj qe te tjere ..
takime / niku: jam shum i hapur i sinqert shum besnik ,ndjej nevoj per mike ..
takime / Seadrop: Jam njė djal i mirė! ..
takime / dora: jam e sinqerte dhe tolerante.Deshiroj te njoh njeriun e jete ..
takime / xhevat: shume i qelet ..
takime / xhati: shume mire ..
takime / fadilj: jam serioz kerkoj femer - dashuri ..
takime / ervini: ju pershendes te gjitheve tung ..
takime / isak: jam 23 vjeqare,jam i gjate1e83cm i gjate, zashkan kjo eshte ..
takime / elvir: tung te gjitheve ..
takime / agim: i bukur,sexy,shpirtmir ..
takime / Kuwaiti: Jeta nuk zgjat shum e per ate duhet ta jetosh, se koha hecen ..
takime / ermal: 03108, Data e mbylljes ..
takime / bledi: jam nje djal i siellshem qe i kam shoket e rrall. kerkoj n ..
takime / ela: e keqe,hahahahahah,thjeshte kerkoj shoqeri ..
takime / gali: jam nje djal i pashem me te gjitha silesit e nje diali kerko ..
takime / liza: ?????????????????????? ..
takime / e.l.v.i.s: pyet ti une te tregoj ..
takime / Shkupjani-23: o nese ka naj nja per me u shoqeru le te mer nr e telit tek ..
takime / Beta2: Nuk livdohet vetvetja,nuk i dua thashethemet,vetem te drejta ..
takime / _a_l_b_i_: un jam nga mitro perme hum me pyetni ..
takime / masari: Ja si po me shifni ..
takime / sykaltroshja: bjonde sykaltroshe kerkoj shoqeri te mire nga e gjithe bot ..
takime / gani: serioz ..
takime / bujar: let te flasin te tjeret per mua pse duhet te komunikoni m ..
takime / H_2006: 03330, Data e mbylljes ..
takime / kendra: sweet looking intelligent honest cearing easy going and very ..
takime / Armend: Fragst du mich ..
takime / rrushe: shume e sinqert teper e qet shume puntore ..
takime / forever_m: dua te njoftoj dikende qe ajo don me u njoftua me mua ..
takime / Lipa - B .XX: me kontakto ne e-mailin tim ..
takime / agron: jam kurshtar tkam shoqri qe ta hupi kohen e lir me ni mike e ..
takime / sufjani: un jam djal serioz dhe kam qef te lidhem me nje vajz serioze ..
takime / Prend: Jam njeri i sinqert <br> Kam bukuri natyroe <br> ..
takime / Urim: Cfare te them : I’m a good person! ..
takime / PRISHTINASI: sbon me fol une per vete....se thojne e paska menen e madhe. ..
takime / valoni: pershendetje nga valoni jam nje djal serioz me pelqen te kem ..
takime / sami: jam zeshkan dhe kerkoj zeshkane ..
takime / ENES: NANANANANANANANANAN ..
takime / zeshkanja: zeshkaneeeeeeeee ..
takime / laura: ........ ..
takime / ministri: une jam nje djal i moshe 22 vjeqar jam i qet dhe kam per syn ..
takime / ladi: jam nje 23 vjecar si mjaft te tjere... me pelqen te udhe ..
takime / cali: jam i interesuat per ni femet shqiptare se i dua shqiptaret ..
takime / tanni: qa me pershkru vetn?sdi as vet qdo dit te une shoh diq te bu ..
takime / besart: jam tip edhe ne pamje te jashtme por edhe kur komunikoj me n ..
takime / jetmiri: nje vajze pak a shume e sinqerte provoni ndoshta ja vlene mu ..
takime / imer: un ..
takime / biksi: friendely ..
takime / Donika: sepse dridhet toka ..
takime / Jam: JAM NJERI I SINQERT DHE KERKOJ NJE TE SINQERT. ..
takime / nori: jam zeshkan kerkoj nje qik shum ma te mir se vet...hahah ..
takime / cool_sweet_boy: une jam njeri i mir i bukur me shum mudeni te kontaktoni me ..
takime / Mergimtari: 03152, Data e mbylljes ..
takime / LEONORA: 06769, Data e mbylljes ..
takime / babyboy: jam nje djal i qet dhe e kam shum te madh respektin ndaj fem ..
takime / lili12: 06790, Data e mbylljes ..
takime / dashi: jam i sigurt se me shikim te par .un do tju bej per vete ..
takime / fidan: jam nje djal pak homorstik hahah, dhe serjoz, deshiroj te ..
takime / besnik: une jame ni djale i pa martuare po e du ni feme qe eshte e s ..
takime / blerina: ? ..
takime / iftiman: jem nje djal nga prizreni,i sjellshem,i edukuar,serioz dhe s ..
takime / Shaqir: Ju pershendes te gjthve vajzave shqiptare tug,tug ..
takime / erza: jam nje vajze serioze jam ne kerkim te fatit ..
takime / artiola: Jam e qete, nuk i dua grindjet.me pelqejne darkat me qirinj ..
takime / lumi: un jam nje shok edhe mundona te bi me nje shoqe qe kuptomi p ..
takime / abrila: 03166, Data e mbylljes ..
takime / toni: nese njoftohem ather do te dish me shume nga une ..
takime / alban: Jam jam i mirė , sjam sjam i mirė...i mirė jam por pa fat... ..
takime / valon: jam djal qe e dua vetem paqen dhe lumturin num kam qef te gr ..
takime / Jasin: Une jetoj ne Shkup momentalish ,ashtu si jam kerkoj njé feme ..
takime / avni: jam djal serioz i sinqert pres edhe nga te tjeret ket e , nu ..
takime / remi: halllloooooooooooooooooooooooooo ..
takime / Xhevdet: gjith me thojn se jam zemermir, e te tjerat ti le tye ti zbu ..
takime / tani: jam artan morina nga gjakova ne qoftese pyetni mer mua mund ..
takime / bujari: jam nje tip qe nuk me interesojn se qfar thon te tjeret po d ..
takime / ari: nett ..
takime / afrim: nje vajz shqiptare ..
takime / albi: djal zeshkan be po kerkoj nje vajze ..
takime / xhovani: jam i interesuar pėr lidhje shoqėrore me ndonjė femėr e pama ..
takime / Mendi: findet es selber use wil dir söscht öpis verpasset ..
takime / tili: 03187, Data e mbylljes ..
takime / Besart: Nese njoftohen ather do ta dish me shum per mue.. ..
takime / Simpatikja: Ich bin ein lebensfreudiger Mensch, bin sehr optimistisch, k ..
takime / Shkodra: o mer ju se shaka po bej sjam per jet nate un tashi nga nje ..
takime / Sunnyboy: ??? ..
takime / quni: veq se kom qef me komuniko me femna te bukura ..
takime / gjemajl: isinqert besnik modern puntor etj duhet te jesh e sinqert e ..
takime / besi: hej une jam besi banoj ne suedi jam valla shum romantik edhe ..
takime / Mety: Jamė 23 Vjeēar nga KOSOVA, por pėr momentin jetoj me familje ..
takime / Djaloshi_23: Jame 23 Vjeēar, nga Kosova dhe pėr momentin jetoj ne Zvicerr ..
takime / skllav_boy: une jam nje djal shum shuuum i embel si sheqer dhe i dua shu ..
takime / limi: me pelqen te kame shoqe edhe per ate kam deshire. ..
takime / Djaloshi_23: Jame nje djalė i sinqerte dhe 100% seriozė dhe pėr kėtė arsy ..
takime / genti: jam nje tip korrekt me shoqerine , sportiv, me pelqen te udh ..
takime / meti: Leni kujtimet te ecin ne rrugen e tyre, Se ..
takime / limi: ah si ta pershkruj veten zeshkan si te gjith. <br>per ..
takime / alban: Jam i pa martuar,deshiroj te njoftohem me nji femer 30-40 v ..
takime / gip: Lum ajo qik qka ku me marr hehe kajmak vlla,mos uhabitni me ..
takime / doni: jam 23 vjeq i adhuroj udhtimet kam deshir te kemi sa ma shum ..
takime / valon: kerkoj nje vajze te bukure qe me kupton dhe e kuptoj dhe te ..
takime / loki: Jam i punsuar si nėpunės shtetėror,kam dėshir tė argėtohem m ..
takime / loki: shėtitje , argėtim, shoqėrim zbavitje ..
takime / astrit: Deshiroj te njihem me nji vajz e cila ka per qellim martesė ..
takime / nassty_booy: tunig ju pershendes te gjithve jam limi nga shkupi po jetoj ..
takime / esi: po ashtu du me u martu PO ASHTU KAM DESHIR LIDHJE ..
takime / aanonim: Jam i pa martuar energjik,deshiroj nji martes te lumtur me n ..
takime / dili55_5: Jam dili,per me teper profili im. ..
takime / amir: jupershendes te gjithve shqiptaret ..
takime / tri: po po ..
takime / lora: pse jam komunikative ..
takime / beni: aaaaa aaaaaa aa aaaaaa aa aaaapoooo ooo oooooo o oooo ooodd ..
takime / leandra: jam zeshkane 23 vjeqare nga prishtina jam e interesuar te n ..
takime / Gazmend: Deshiroj te njoftoj nji femer permes kesaj faqe per lidhje m ..
takime / peja1: Jam nji djal beqar qe jeten deshiroj ta jetoj pran asaj qe m ..
takime / djalianonim: Tung te gjithve ..
takime / ylli_4@hotmail.d: 03225, Data e mbylljes ..
takime / diki: kerkoj neje femer te sinqer edhe i sinqert jam ..
takime / dori: Nese flen me mua gjithe naten do te peshperitesh emri tim. & ..
takime / Redon: ndoshta nuk esht me rendesi me pershkru veten ..
takime / Elisa: jam e qet nganjeher teper nervoze mirepo me kalimin e kohes ..
takime / Fadil: jam tip serioz dhe deshiroj te njoftohem me ate vajze qe me ..
takime / ARBER: nuk mund te pershkruhet njeriu me 2 rreshta me shkruani dhe ..
takime / artan: kerkoj nje vajz simpatike te sinqert shqiptare,nuk me intere ..
takime / Angelino: oh...??? ma von hehehe ..
takime / shpati: Une jam:i sinqerte,i kuptueshem,tolerant... Ti duhet te j ..
takime / albanik: se di ja i dashtun e di me dasht shum nese e gjej personin ..
takime / naim: oki me pak fjal dua ta prezantoj veten jam ky qe jam normal ..
takime / Matida: I am very easy going girl, i am from very good family with c ..
takime / Arbi-dk: pėrshendetje ..
takime / ZESHKANI FL: jam zeshkan deshiroj te gjej nji femer e cila ka qellime av ..
takime / Florida_man: kuptohet nese keni ne qef shetitjet te ndryshme dhe avantura ..
takime / strugani: un jam njeri i mir ! ..
takime / ups_pz: xy ..
takime / agonita: kerkojm qifte ..
takime / leta: e bukur tjerat kur te takohemi ..
takime / Albanianlady: e sinqert,e lumtur me jeten time dhe kerkoj qe ta takoj nje ..
takime / miri: Tip sportiv, i gjat elegant,intelektual,shum sexi, kerkoj fe ..
takime / njhgjdghj: jam ni djal romantik. ..
takime / Tony: bin süß und Sexy ..
takime / Fatmir: Sexi i pashem i gjat elegant dhe teper i fort, kurse kerkoj ..
takime / PassionUk: nice handsome and very rich person, let’s have a go go ..
takime / afrim003668: Deshiroj qe nepermjet kesaj faqeje te njihem me shqiptar nga ..
takime / rikii: vetem sinqeritet ..
takime / Denis: E dua nje vajz qe e don jeten dhe qe ka koh te lir per te u ..
takime / armando: i thjeshte tolerat i komunikueshem te njejtat gjera kerkoj ..
takime / RUBIN: Tolerant i sinqerte i komunikueshem, kto edhe kerkoj ..
takime / princi1: jam i hapur i kendshem edhe i pershtatem cdo moshe ..
takime / florim: Ho am I? You will find out when we have contact. But ..
takime / deti-zh: Jam qysh te jesh per seriozisht e hajgare per qka dush vetum ..
takime / Poroj_dk: hej pėrshendetje pėr te gjith une jam ......... nga kopenhag ..
takime / daki: kerkoj nje femer per takome nga nje her por takimet tona te ..
takime / riki: 03264, Data e mbylljes ..
takime / makii: i sinqert komunikativ, .... <br> <br> <br> ..
takime / vali: djali i mir e dhe kerkoj nje qike te urteeehheheheh ..
takime / toni_007: hehe jam nje djal i sinqert dhe shum i drejt kerkoj nje feme ..
takime / rio: jam nje djalosh i urte,intelegjent,ndihmues. <br>kerko ..
takime / Meco: Pytem... ..
takime / prizreni12: dua nje femer ..
takime / Erxhan: Jame djale serioz dhe jo xheloz per lidhje serioze de.. ..
takime / loqka: kerkoj nje femer veq per mu knaq haha ..
takime / sweden: tung jam nje djalosh nga kosova dhe jetoja ne suedi qe 15 vi ..
takime / andi: te thjesht ..
takime / maris200: am a nice good looking girl am loveing caring and understand ..
takime / melib3: nuk mundem ta pershkruaj veten, <br> <br> <br ..
takime / kindgirl: I am a simple and loing girl that is seeking for a honest an ..
takime / belloshi: jam 180cm jetoj ne hannover kam qen i martuar per letra dhe ..
takime / irfan: puntor ..
takime / hannover: 03281, Data e mbylljes ..
takime / mondi: Jetoj prej disa vitesh ne Gjermani! Shoqerine e kam gjermane ..
takime / lindi: jam nje djal shum i shoqeruar dhe simpatik,real dhe shum bes ..
takime / Loqki: un nje femer shoqerore kuptoj dhe jam e lir me te tjeret ne ..
takime / Qielli: I thjeshte, mirepo nese e kerkon nevoja edhe i nderlikuar. I ..
takime / imer_berlin: kerkoj njerez serioz vetem ..
takime / ardian: jam njeri i qet dhe fetar deshiroj te takoj nje femen si une ..
takime / rinor: i mire e mire me qern ..
takime / Franko: jam .... kerkoj......sepse me pelqen komunikimi ..
takime / Arbeni: Kerkoj qe te njoftohem me nje vajze shqiptare-muslimane, per ..
takime / Viktor: Me pelqen e verteta dhe sinqeriteti te vajza!.E kėrkoj kete ..
takime / Xhavit: Pershendetje mefalni kisha deshir me njoftu me naj vajz seri ..
takime / BeeNi: Qka te them per veten time,me mir te tjeret le te flasin per ..
takime / seximan_29: seximan_29@hotmail.de ju pershendes te gjithve kush doni te ..
takime / adrian: natyrisht qe kerkoj nje person femer te moshes 22 - 35 vjeqa ..
takime / Laciali: 3.2 ..
takime / beki: und jom i bardhe dhe kam syte e gjelbert dhe kam floket blon ..
takime / djaloshi_bukur: kerkoj nje femer per shoqeri , miqesi ,shtitje , aheng ,kanq ..
takime / ArbeNi: vetum mos harro,dote jem gjithmon pran teje sa her qe te k ..
takime / Semi: Ich bin für alles offen und erhlich..... ..
takime / anne22: am nice humble,responsible and honest girl also an easy goin ..
takime / cami: jam besnik serioz dhe ajo duhet te jet serioze ..
takime / edona: Meqe esht veshtir ta pershkruash veten do ta pershkruaj me p ..
takime / zeshkani_70: jam zeshkan i plot i rrast kshtu ..
takime / loki: jam nga tetova,kam tėkryer fakultet, ..
takime / ramos: kerkoje lidhje serioze jam i ndare nuk kam femije ..
takime / ikan: sportist-avantura romantike ..
takime / Don_FI: 03311, Data e mbylljes ..
takime / xhyli: tung jam xhyli nga mitrovica edhe kerkoj ne vajz te mir ..
takime / Burim(Buki): Jam i sjellshum dhe nuk jam shum gjeloz dhe me pelqen te dal ..
takime / ylli: jam serjoz mendoj! ..
takime / jimi: un jam nje person sportiv deshiroj qe edhe ajo femer te jet ..
takime / buki: ah ..
takime / Ajo_21: Okey, jam kshtu qe jam e tjeter nuk bahem desha apo zdesha e ..
takime / Alban: Kam deshir te shetis shume rreth botes dhe me se shumti nepe ..
takime / GERTJAN: jam shum djal i sinqert dhe i dashuruar shum mbas femrave ,d ..
takime / Busera: nuk mundem me kuptu askend deshiroj te tjeret te me kuptojn ..
takime / Romantiku34: Jam njeri i sinqert me karakter dhe moral te forte...kerkoj ..
takime / bletani: jam nje djale i sinqert,i urte,,kerkoj ate si vetveten. < ..
takime / toni: tungi un1kati@hotmail.com ..
takime / labi: sum i mir po pak lazdran ..
takime / tushi55: jom nje djal serjoz i sinqert jeni te mirseardhur te qith ..
takime / riki: duhet te komunikoj me ti sepse dua nje vajz nga gjermania ..
takime / trafikanti: jam njedjal i gjat bjond sy bojqell kerkoj nje goc sex duhet ..
takime / Albi-boy: jam tip qe me pelqen shjoqerimi me vajza per qellime romanti ..
takime / petrit: per aventura ..
takime / Sami: Jam tip i sinqert,Besnik,I Soqrueshem,Me pelqen gjithcka qe ..
takime / albion: vlerso vete ..
takime / kamber: une jm djal 18 vjecar ene kerkoj ni femer keshtu isto si une ..
takime / toni: jam 37 vjeqar, zeshkan sy kaltrosh.kerkoj nji femer vetem p ..
takime / rinor: le te me vlersojne te tjeret ..
takime / GRANITI: TIP SPORTIV,PEDANT,DJAL ALLTAN.KERKOJ ATE QE I PERSHTATEM, ..
takime / hyqmet ,mekja: jam igjat dhe shume ilezetshembanoj ne detroit prej 4 vjetes ..
takime / eriki: jam beqar dhe kerkoj lidhje serioze ..
takime / toni-007: tung nga un toni caooooo ..
takime / ardi: nuk po di qa me pershkru ..
takime / arlinda: kerkoj prej femrave te cilat jan te interesuar per te kaluar ..
takime / stidi: kerkoj te martohem dhe shpresoj se do tja bej jeten te lumtu ..
takime / tosi: sepse ja vlen te bisedojme per jeten per ditet qe po kalojm ..
takime / majlinda: po qa kam per te than e verteta shifet me kalimin e kohes ..
takime / angel_of_love: veteveten ta pershkruash qenka shum veshti,ate jua la juve ..
takime / engel_of_love: veshtir eshte te pershkruash vehten, me s’miri ju vet ..
takime / Petriti: imire me gjith te mirat ..
takime / arbeni: Jam i kulturum dm ikohes jam i shoqrum dhe edhuroj shoqrin e ..
takime / Gresa: Jam nje Person i Thjesht,e Sinqert i urrej Rrent dhe dall ..
takime / dini_d40@hotmail: ndoshta e gjej at qe e kam humbur ..
takime / linda: hello i am a very good looking baby girl that is looking for ..
takime / shpendi: Jam 26 vjeqar dhe punoj, ne SHPK dua te njihem me nje vajz ..
takime / eni: ēift serioz i kulturuar me harmoni kerkon ēift te ngjashem ..
takime / beqari: tira here ..
takime / ālbani: Jam nje djal sipatik ..posaqerisht romantik.. Kerkoj nj ..
takime / DAFINA: JOM FEMER NGA KOSOVA DHE KERKOJ NI FRAJER PER KOH TE LIR ..
takime / andina: Jam nje person i drejt,i thjesht, ju duhet te jini i drejt, ..
takime / bebe: lere fare ..
takime / Mr_don: medhe une tye sheh vete e ..
takime / bekim: jam i sinqert po pa fat ne dash ..
takime / leka: jam i sinqert dhe shum i durushum e tolerant e urrej mase sh ..
takime / ardit: jam i sinqert po pa fat ne dashuri ..
takime / vali kroacija: jam shum romantik,edhe e kerkoj nje femen per martes. ..
takime / faton,(toni): jam zeshkan,syt e kalter, kerkoj nji vajz shqiptare ..
takime / valdrin: te njoftona ..
takime / skifteri: deshiroj shoqri jam sportist jam i punsuar ..
takime / FOTI: NUK KAM NDONJE IDE ..
takime / vanesa: jam gjeniale ,dhe di ti vleresoj njerezit qe me te vertete k ..
takime / Scorpioni76: Jam person qe dua realitetin, e urrej genjeshtren,tradhtine, ..
takime / hija_e_jetes: ... ..
takime / beni_28: pershedes un beni nga maqedonia vi kam deshir te njiem me d ..
takime / Scorpion: Paj vetja ime me duket se jam me i miri mirpo le te me vlers ..
takime / meti_sw Skandina: un jam nje person i qet kuptoj vetu me fjal nuk kam probleme ..
takime / sead cadi: seadi i gjat178 75kg studion informatiken deshir ..
takime / Arber: Tung une jom arberi kam deshir te njoftohem me juve. ..
takime / shpetim: tung ju pershendes te gjithve jam i bukur shum du me u njftu ..
takime / platori-frankfur: jam diskret ..
takime / ardit: kerkoj nji vajz kosovare ..
takime / altin: njoftime serioze ..
takime / black__snake: heh josh shum i shoqnushem edhe per ata hy ne ket bot qe te ..
takime / Timi: ? ..
takime / ujevesa: cmoj shume njerzit qe jane te sinqerte sepse edhe vete jam e ..
takime / xheti: kuedi noshta sjam kerkun me fjal ..
takime / tani007: jam 178 igjat flok te zij sy jeshi 75 kg ..
takime / Chalacch1: Une jam Nje Djal Romantik i pashėm dhe une kerkoj nje femen ..
takime / Vlora: 03396, Data e mbylljes ..
takime / kosovarja: serioze,per qeshtje serioze ..
takime / limi: jam nje tip sportiv i shoqerushem kam qef te shetis etj ..
takime / albatros007: tip romantik ..
takime / dashnor: po deshiroj te kem nji lidhje me nji perspektiv dhe do ta mi ..
takime / side: spo di bre po nese don me kesh ..
takime / mimoz_dk: vetm te tregoj un ty ..
takime / kosovarja: e sigurt ne vete ,serioze ..
takime / kosovare: serioze ..
takime / gazmend: Shqipetarka,nuk dua te genjej,pershkrimi me i mir eshte njoh ..
takime / Arbnor: jam i dhene shume pas seksit ..
takime / flora: sedi qka tethom per vetveten a te qeshi apo ta lavdroj ..
takime / hasi1124: Qifti serioz ne harmoni te plote me pikepamje te gjera per s ..
takime / gjeki: une jame njeri serioze dhe mendoj qe do kaloni mire me mua n ..
takime / Blerton Loti: veq te kem me shume shoqeri ..
takime / bmx: Shume i sinqert, plot humor dhe plot urrejtje per genjeshtar ..
takime / besi,: deshiroj nje femer te sinqert per qellime serjoze ..
takime / baci81: JAM SERIOZ ..
takime / Powerboy: hello ..
takime / nikolla: pershendetje jam nje njeri i thjesht i qet i sinqert dhe pre ..
takime / alias: i qete simpatik avanturier etj <br> ..
takime / kozeta: e more trima,kujt do ti a dergoni mesazhin tani,me ato fjale ..
takime / Engjull: Jam njeri i sinqert i shoqeruar dhe shum moderrn.Ata te cile ..
takime / Engjull: Jam njeri i sinqert i shoqeruar dhe shum moderrn. ..
takime / Orkidea: E sinqert dhe besnike ..
takime / bina_ku: qifti serioz ne harmoni kuptimi per jeten, per pervoja te re ..
takime / maxtor: qka kom me pershkru per ma shum mundesh me me shkru ..
takime / prizrenasi: jam 24 vjeq jam prizrenas kerkoj nje femer per seriozitet dh ..
takime / Te bej te lumtur: Po si te ja filloj ,jam nji Kosovar ne Amerik, dhe mund te t ..
takime / DINI: Jeten materialisht e kam andaj me mungon edhe diksuh te ge ..
takime / rijab: jam ai qe jam te njoftohem ..
takime / fidan: me mua ku ti ja nisi t kallxoj per qa okkk ..
takime / engelboy: . ..
takime / luani: Jam njeri i sinqeret ,i kuptueshem,me karakter. Keto gjera ..
takime / albani: miresemegjetet ..
takime / loti: paj spo di qka me thon kontaktoni me mu e informoheni vet ah ..
takime / Fatos: Ajo kam deshir te jet e gjat mesatarisht ,me qen e sinqet e ..
takime / Ridvan: Jam zeshkan jam 20 vjear kam deshir mu njoftu me ni femer s ..
takime / fidan: un jam zeshkan floket i kam te zez me te kaft .femra qe kerk ..
takime / Robert: Jam njeri serjoz kam deshir me be humor , jam tolerant. ..
takime / demo: dua qe te krijoj nje shoqeri ane mban botes ..
takime / dardania darda: vetveja veq pershkak te shoqris dhe me shiqu se qka po me th ..
takime / KIMI: jam i sinqert dhe serioz kerkoj qe te jet ashtu si une, d ..
takime / joti: jam nji djal mekarakter te fort me pelqen sinqeriteti...kerk ..
takime / djal: Jam nje djal familjar i ndreshem korrekt besnik me nje fja ..
takime / albanoo: ajm zeshkan flokt e shkurta trup te gjer dhe dua avanturiste ..
takime / scream: "Te vdesesh s;eshte gje ,Te jetosh eshte gje e tmerrshm ..
takime / sami: mė mirė kur diēka e sheh me sy te tu sesa tė ta pėrshkruaj d ..
takime / nimi: jam nimi jam nga prizreni kam deshir te njihem me nje va ..
takime / sam: tip special ..
takime / Leo: trup sportiv,elegant,i muhabetit,gjithmon ne qejf,romantik,o ..
takime / arben: e kerkoj nej vajz qe ke respek un jam nje djal qe kam pun k ..
takime / sedat: jam 23 vjeqar 171cm i gjat floket i kam te zeza syt e kalter ..
takime / festim: jame nje djale i sinqerte,....e shume te mira tjera ....i ci ..
takime / kini: une jam ni djal serios dhe e kerkoj ni femer seriose. ..
takime / franci: dua nje goc te jet ne moshen 15 . 16 . 17 . 18 edhte te jet ..
takime / burim: une burimi kekoj ni bukuroshe te mir te jet bjonde.per dashu ..
takime / Kengtari_@: pra une jam nje djal nga pz perngryshe jetoj dhe punoj ne gj ..
takime / njazi: 03466, Data e mbylljes ..
takime / arta: Te gjitha te dhenat e mija jan me lart,pse ta pershkruaj vet ..
takime / Toni: Ich bin so wie Ich bin. ..
takime / leoni: sdi qa te them veq e di qe me thojne qe jam _ d ..
takime / lanti: jan i sinqert spo di ma qa me pershkru vetveten <br> & ..
takime / urimi_pz: Jam tipe stabil jam familjar sinqeriteti mbi t’gjitha. Mos t ..
takime / fadi_aus: jam fadili 21 vjeqar nga kosova kerkoj te bisedoj me shq ..
takime / ardijan: jam i ri kam qef ne shoqni.pse spo kam qa me bo se tash dim ..
takime / alpacino: bej nje jete normale.thjesht simpatike. ..
takime / mirubi: ah shum pytje e veshtir si ta pershkruj veten , jam i sinqer ..
takime / luxhino: te flasesh per veten eh kam shume ndoshta seshte mire por dh ..
takime / mirub: ????????? ..
takime / burimi: une jam nje djalosh shum i mir ,kush ka qef me di ma shum te ..
takime / burki: si ta pershkruaj ah djal i mir po volla shum hahaha ,kaq ..
takime / deki: romantik,shoqeror,gazmor shpeshher,i sinqert deri ne piken e ..
takime / xhavit: jam biond jam 23 vjeqar kerkoj nje vajz zeshkane per lidhje ..
takime / neti: do ta gjeni nje shok te mire dhe shume te sinqertė ..
takime / chillboy_19: emm me pak fjal dot mondona me tregu arsyen e rigjistrimit n ..
takime / deni: Per momentin jam vetem dhe kerkoj dikend si une ..
takime / BaSkEtBoLlIsTi: E kam pershkruar me larte. Nese deshiron hehe ..
takime / lona: bjonde,sykalter,shoqerore,e respektuar ..
takime / nik: faliminderit qe zoti keshtu m e ka <br>fal i knaqur m ..
takime / ilir: jam zeshkan kerkoj femer qe jeton ne diaspor kam m ..
takime / Leutrim: i thjesht, serioz dhe jo i bezdisshem ..
takime / afrim: ich bin öffen für alles was spass macht ..
takime / Vjosa: Hallo, nese je shpontan, simpatik mundesh te me shkruash ..
takime / arben: une jam i bukur dhe me trup normal,e kerkoj nje vajze te jet ..
takime / bujar: une jam bujar nga kosva jam nje djal i sjellshem dhe i respe ..
takime / albandit: jam djal serioz ..
takime / tipi_art: tip dinamik i lezetshem mby te gjitha i sinqert diskret 100 ..
takime / perparim: une jam nje djal shume simpatik dhe natyrisht i bukur nuk di ..
takime / Bike Man: Shume i forte ..
takime / erik: i thjesht, simpatik me thoin nuk jam i sigurt ndoshta edhe j ..
takime / Fidani: Mua me quajn Fidani dhe jam shumé i sinqert, me plot humor d ..
takime / agrone: jame njeri i urte dhe i rrespektuare dhe kame deshire te me ..
takime / flori2353: jam iqet nga natyra por ne real shum atraktiv .Deshiroj qe t ..
takime / labi: jam i gjate ..
takime / bujari: i qete i kujdesshem ta humbim vetmine ..
takime / ēeliku: jam entuziast,i forte ēelik ma une kam nevoje per komun ..
takime / BONO ZH: 03518, Data e mbylljes ..
takime / juniorto07: romantik ..
takime / toti: per qellime serioze martes ..
takime / guxim: per qellime serioze ..
takime / voci: qellime serioze ..
takime / beeni: qellime serioze ..
takime / Xhevdet: I am what i am ..
takime / avi: jam bukurosh dhe kerkoj bukuroshe ..
takime / Jonny_23: I am what i am ..
takime / mendi: i bukur ..
takime / seli: I qetė , bujar, zemėr gjėr , tė tjerat do ti shihėni edhe ve ..
takime / sami: edhe ashtu edhe keshtu ..
takime / Besim: Jam zeshkan shum i sinqerrt jam pak me humor e kshtu ..
takime / altini: veq per nje lidhje shoqerore ..
takime / alesia: vshtire te pershkruash vetvehten...vajz e thjeshte!kerkoj ve ..
takime / Toni: Me karakterizon sinqeriteti ,fjala e dhene,respekti ndaj te ..
takime / valentina: e sinqert per lidhje martesore ..
takime / niki: terheqes kryesore gjakun borovnic kam deshir te nihem me sho ..
takime / selaudin: jam nje dial intersant ..
takime / besim: tung une jam djal i sinqert dhe i bukur dhe kerkoj nj ..
takime / valon: thashethemet i urrej me se pari edhe besoj se jam tip i sinq ..
takime / xarra: Jam naj djal qapka kame qe nje shoqri t ezgjeruar dha ma mer ..
takime / dili: romantik,simpatik,bujar,i qet,besnik,intelegjent, kerkoj e ..
takime / berti: une jam nje tip shum i qet a e kerkojnje vajz te njejt ..
takime / Dikki1: jam nje typ mesatar , kerkoj per fillim veq per njohtim dhe ..
takime / enveri: jam27 vjeqar i gjat normal zeshkan sy te zi jam i punsum, me ..
takime / Xeni21: Hallo, ..
takime / gazi_pr_ec: jam i sinqert,momentalisht jetoj ne prishtine, ..
takime / artan: i qete i urte sexy,kerkoj femer te usrte dhe te bukur ..
takime / faruk: Une jam student ne gjermani edeh jetoj ketu kurse jam i inte ..
takime / ardian: kerkoj femer te njihem sa me perse afermi te kemi nji gjuh t ..
takime / fiftisent: njeri mbi te gjitha.vajz te cilter. s,p,s.??? ..
takime / fatos: te tregoj ma von ..
takime / valon: jam nje njeri i qet romantike dhe intiligent, kam deshitre q ..
takime / Gjoni: Kerkoj Zeshkane gjatesia e njejt si vetveten jo agre ..
takime / lumi: jam zeshkan.jam shum i kallt ne dashni.edhe perime i dua fem ..
takime / Mirsad: tung ..
takime / buqja: jam femer e sinqert genjeshtra i urrej shoqerin e vlersoj dh ..
takime / rrustem: hajt se ma vone krejte cka duhet kam me tregu ..
takime / toli: ska rendesi ..
takime / safet: jamnji djlsimpatik e kisha pas deshir me njoftu nji vajz sex ..
takime / visar: Jam nje djal shum i dashur! kerkoj nje shoqeri te mir. ..
takime / Drilon: I sinqert dhe kerkoj person te sinqert. ..
takime / omer: jam djalė besimtar paktikoj jam i sinqertė dhe serioz aventu ..
takime / besa: un jam nja vajz serioze dhe e sinqerte, kerkoj nje djal se ..
takime / artoni: ja sinqert,kerkoj nje femer shqiptare,per serozisht. mundi t ..
takime / besa: un jam nje vajz serioze dhe e sinqerte ,un dua nje djal seri ..
takime / ermali: jam puntor jam i sjellshem i dua gjerat e mira ..
takime / tonny: Jam nje njeri e vetem po nuk jetoj ne kosov per momentin kam ..
takime / minator: une jam ni djal shum simpatik dhe kurgju nuk dokna ne foto q ..
takime / toni: 03587, Data e mbylljes ..
takime / feha: vetum me njerz te sinqert kom deshir te flas. ..
takime / mentor: jame nje djale nga geneva dhe kerkoj nje vajze shqipetare . ..
takime / tani: Jam nje djale shume simpatik,i thjeshte,kurioz per te njohur ..
takime / xadi: une jam inter por femen serjozisht ..
takime / FITIM: kerkoj ni femen per serjozisht ..
takime / omer: Jam i lirė dhe jamė shumė serioz nė qdo aspekt ..
takime / Lezet-me-ty@: zeshkan i lazdrum sa dush:D ..
takime / drita: jame e sinqert dua te jete edhe ai vetem i sinqert ..
takime / Agroni_pr: jam i sinqert dhe, deshiroj partnere te sinqert ..
takime / armando: i am qiute good you will see i llok to be the same it mean ..
takime / minator: i sinqert dhe seriz , por me pelqejn shakat. Dua te ..
takime / fite: am nivajz serioze dhe e bukur.kerkoj ni djal te bukur dhe se ..
takime / army71al: kerkoj nje femer per te kaluar momente te kendshme e me vone ..
takime / drini: unja drini du te kontakotj me nje vajz sinqert per mardhanj ..
takime / Bekim: jam Romantik sho ..
takime / tRendafill: tung tung thjesht per muhabet e me von !!! Nuk dihet ..
takime / sherif: kerkoj fatin ti te njofoj njé vajz ashtu si jam vet....... ..
takime / Jetmir: Jam Jetmiri, kam 21 vjet dhe jetoj ne Prizren. Jam i qet, be ..
takime / white soft: 03611, Data e mbylljes ..
takime / faton: zeshkan ..
takime / valoni: se di as vet qka me kallxu per veti se katastrof njeri jam h ..
takime / xhevdet: jupershendes nga zemra une xheti ..
takime / Zana: 03619, Data e mbylljes ..
takime / dr_stom: jam i sinqerte,shoqerore. Kerkoj persone per shoqeri qe i pe ..
takime / nebra: cashtu jam ..
takime / Zeshkani: Jam Zeshkan,mundohem te jem i Sinqert,te jem i shoqeruar, re ..
takime / waltoni: deshiroj qe permes internet te njoftoj nje bukuroshe , se je ..
takime / Nita: Jam nje vajze shqiptare qe dua te njihem me nje djale te sin ..
takime / Ard: Pershendetje per te gjith ju vajza ..
takime / burim: valla boll i mir jom edhe nje femer te mir e meritoj ahhaha ..
takime / Orfeu: jam 40 vjecar,i arsimuar, atraktiv, i ngorhte ne shpirt dhe ..
takime / kosaqi: 03627, Data e mbylljes ..
takime / injazi: jam zeshkan ate kerkoj si e ka fal zoti <br>per qellim ..
takime / sanije: 03636, Data e mbylljes ..
takime / rabit: jam dajal shqiptar.edhe dua nje femer shqiptare. ..
takime / shkelzen: tung popul dua te komunikoj ne redaksi ..
takime / kemajl: une jam 1.83.89 kilo tip serioz,tolerant simpatik.kerkoj nje ..
takime / bess7: ..... ..
takime / riki: jam ai qe jam te tjeret me vlersojn me mire. ..
takime / bardh1: jam i sinqert dhe me pelqent sinqeriteti tek femrat nadaj ke ..
takime / rita22: interested in you My name is Rita george ,i saw your prof ..
takime / bekimi: i matun i sinqerte komunikativ per te tjerat te tregoj ma vo ..
takime / flami: Jam tip sportist, i sinqert, besnik dhe i pashem... blla, bl ..
takime / lyfi: ska ..
takime / cad: jam zeshkan 20 vjeq quhem sadmir kam deshir qe te njoftohem ..
takime / Kujtim: Dukem bukur (ashtu mendoj),jam shum aktiv ne dashuri,kerkoj ..
takime / mejhane1: Jam djal i sinqerte nuk me pelqejne genjeshtrat me pelqen cf ..
takime / Granit: freundlich und sportlich ..
takime / Tigri5: person me ndjenja natyrale,i thjesht ne jeten e perdit’shme ..
takime / joni: jam biond djale i mire. Dio te deshiroja nje femer per lidhj ..
takime / bekimi: tung une jam nje djal nga rrethi i podujeves me pergjegjje t ..
takime / Ajzi: I Thjesht i Sinqert, dhe Serioz.. Per me teper pyet cfar te ..
takime / yll: LOve is Romance ..
takime / Veton: kerkoj femer, veq per keks, kuptohet seks,:) ..
takime / mila: jam shum serios dhe kam tash nevoj per nje lidhje ..
takime / aldo kriza: do kenaqesh mbase ..
takime / ilir: ajo qe nuk do te pendohet kurr,le te lajmerohet. ..
takime / Haxhi: Mich gibt es nicht zwei mal ganz einfach!! ..
takime / SEJDI: Kam deshire qe te takohem me vajza qe kane deshire qe te kal ..
takime / arvis_24: jam pra i gjat aty dikun kah 1 e 78 cm zeshkan student jam a ..
takime / mety: Me tė vertet ėshte vėshtir tė folshė pėr vetė veten! Po m ..
takime / Ramiz: jetoj dhe punoj ne gjermani me letra te rregullta. kerkoj nj ..
takime / meda: jam i qet jo gjeloz i sjellshum me njerz profesialist ne pun ..
takime / gjinekologu: jam tip simpatik i emebel i hapur e deshiroj te bukuren dhe ..
takime / ravioli70: jam ni djalosh 33 vjeqr jetoj ne suedi qe 19 vite kerkoj nje ..
takime / lola: si ta pershkruaj veten de te jet sekert nj femer pa as nj te ..
takime / art: kekroj vetem shoqerim fillimisht e pastaj pse jo edhe lidhje ..
takime / vali: dua nje vajze te sinqert dhe romantike, qe te jem i lumtur m ..
takime / arti: jam nje djal i ri serioz koshient vigjilent simpatik i sinqe ..
takime / shkodrani: tung te gjith ata qe me rishikojn ne kontakt jam nje djal si ..
takime / edi: un dunkelblond syt e gjelbert 1.75 i gjat dhe 75kg kerkoj se ..
takime / diku: i sinqert rregull vetvendosje ilir vullnet dhe korekt p ..
takime / Guci_ch: un jam nje djal i mir dhe dhe dua qe te njoftihem me ni feme ..
takime / linda: Tung pershendetje ..
takime / arbeni: jam nje djal i mir ma merr menjamue po ju jeni ata qe me vle ..
takime / besa: po e lejme surpriz hahahha ..
takime / Taulanti 30: Jam nje tip me te vertet i kendshem ate e thojn te tjerat do ..
takime / cipi: jam djal shum serioz dhe kam deshir q eta gjej nje qe kerkon ..
takime / Benny: jam nje djal nga Kosove por qe jetoj dhe punoj ne Norvegj ..
takime / rebel: serioziteti ..
takime / besart: jm i xhat i pashum simpatik ..
takime / resmi: aa seksi gjth ashtu e bukur dhe seksi romantik ..
takime / arta: kerkoj nje djal serioz une jam nje vajz e qet deshiroj nje s ..
takime / miratoj: fdshhhhhhhh gnjryjg ..
takime / manushaqe: le te me vlersoj te tjere,dua lidhje serioze ..
takime / Sylejman: 03703, Data e mbylljes ..
takime / edi: un jam nje 28 vjeqar vi nga peja e jetoj ne ch kerkoj nje fe ..
takime / uka: jam plot humor kerkoj dashurin e vertet ..
takime / merakli: jam shum simpaik , ja qesharak jo xheloz,dua shoqerin e urt ..
takime / vlonjati: jetoj vite ne gjemani dhe kerkoj nje femer shqipetare per q ..
takime / ben: me pak fjal me pun shum me sinqeritet ..
takime / lovesos: I am a good girl looking for a good man ..
takime / eliza: jam e bukur me thon shum idua shtitjet muziken party sporti ..
takime / fatmir: dua vetem te komunikoj pak me femna ..
takime / imri: tjera her e pershkruaj kur te bisedojm ..
takime / cadi: jam nje djal zeshkan etj e dua nje vajz te bukur bjonde apo ..
takime / florim: bin der coolste albaner dieser erde ..
takime / LULZIM: ME MU DUHET TE KOMIUNIKOHET SE JAM NI DJAL I SINQERT DHE JAM ..
takime / LULZIMI: DUA LIDHJE SERIOZE MARTESORE ..
takime / gazi: perafersisht te jet e bukur e menqur dhe te dij ta shijo ..
takime / mir: jam pak tip i qet romantik nganjher di edhe mu nervozu hahah ..
takime / artani12: me kete anonce kisha deshire te njohja seriozisht femer. q ..
takime / gzim: kerkoj nje femr ne prishtin te jet serjoze e gjat e ..
takime / niku: jam simpatik... kerkoj nje vajz simpatike ..
takime / gzimche: o po due me u martue hehe ..
takime / isuf: jam djal simpatk ju mirpres me kontaktoni ..
takime / Delfi: Pershendetje te perzemerta. Do deshiroja te njhja vetem pers ..
takime / tuna: me kohe do te me njohesh.E qmoj sinqeritetin dhe besnikerine ..
takime / betimi: jame nje tip bijondin me ni gjatesi dhe peshe normale me nje ..
takime / afrim: jam djal zeshkan i sinqert dhe sakt ..
takime / goni: JAM NJERI SERIOZ KAM DESHIR SHUM SHETITJEN DHE SORTIN PER TE ..
takime / vladi1984: po e preshkruaj vetem me tre fjal INTELIGJENT SER ..
takime / erolind: une jam nje djal i sinqert nuk rrej . nuk ngjes ..
takime / menderes: jam djal i menqur simpatik .kerkoj nje vajz ser ..
takime / besa: jam shume shok...e sinqert dhe simpatike,komunikative....etj ..
takime / korab: 03745, Data e mbylljes ..
takime / ibo: eeeeeeeeee....!?nurmal lidhje serioze bre qka tjeter patjete ..
takime / nobert22: Hi every one i am looking for my i deal woman a very serious ..
takime / Rem: Paj pergjigjjen do ta gjesh vet kur tme takosh ..
takime / albi: kerkoj nji femer per njoftim e ne rast se gjejm gjuh te perb ..
takime / mujo: halo un jam muja ju pershendes te gjithve tung ..
takime / gėzim: tung mir se ju gjej po une jam jne djal nga rrethi i podu ..
takime / ilir: Im Ilir , pure albanian, i love the albanian womens, and i w ..
takime / Louis: später ..
takime / valoni: ju pershendes te gjithve jam nje tip i dashur me pelqen te k ..
takime / une_dhe_ti: kerkoj lidhje serioze(martes) te interesuarat mund te shkru ..
takime / nesi: jam nje person ipashum dhe intelegent dhe bujar jam i hapur ..
takime / silard: jam mashkull si krejt tjeert femnat me pelqejn po jo te gjit ..
takime / mentor: une jam si e ceka ma larte si dhe jam shum i sjedhshem te pa ..
takime / elegant-girl: jam natyr e but, kerkoj shoqeri,thjesht kur te kem koh te li ..
takime / dardan: 03764, Data e mbylljes ..
takime / estera: e bukur ..
takime / faton: per mu nuk ka rendi bukurija e jshtm se sa e mbremshm me kan ..
takime / mario: jam nje djale nga tirona,kam 8 vjet jasht,do kisha deshire t ..
takime / mario26: nje djale nga tirana qe jetoj jashte shtetit qe prej vitit 1 ..
takime / tiri: m et evertet nuk di qfar te them per veten time aaa jam njer ..
takime / florim: kam deshi me dal me shoqri me shetit shum me kan besnik .. ..
takime / mentor: kam deshir te baj llaf ..
takime / labinot: jam shum i sinqert edhe kerkoj nje vajz shum te mir mendoj p ..
takime / adon: jame shume i sinqerte dhe jame i shkollume, kisha dashte te ..
takime / Teuta: une jam kjo qe jam. jam e blond syt e gjelbert e gjat sa duh ..
takime / coli: jam nga gjilani per me shum pas njoftimit ..
takime / era: shoqeri ..
takime / beliku: Irgend wan später.Me Von ..
takime / kimi: jam sportist ,i qetė dhe shumė puntorė,kØrekoj vajz shqi ..
takime / kimi70: jam ķ qetė sportiiv dhe i ndershėm ..
takime / nasir: te kaloj kohen. ..
takime / Lena: jam vajz nga peja nuk me pelqejn genjeshtrat,dyftyrshat i ur ..
takime / kujdes: pa koment.si gjdo mashkull. i mesun natyral,iku nga zeshkani ..
takime / lisi: jam i gjat 188 peshoj 86 kg deshiroj te jet e sinqert si jam ..
takime / leon: SDI QKA TE THEM PER VETEN I KUPTOJ TE TJERET ;TIP HUMORISTIK ..
takime / xhevat: KERKOJ NJE FEMER PER LIDHJE SERJOZE ..
takime / alban: hehehehe......... E pse jo mos me kumuniku me mu djal me ton ..
takime / kiki: Thjeshtesia e ben Njeriun intelektual,ndersa mendjemadhesia ..
takime / lorenzo: unen jam zeshkan dhe kerkoi nje vajz me qendrim ne shtete tj ..
takime / zero_cool: Une jam tip shume i sinqerte dhe besnik,dhe jap shume dashur ..
takime / genc: jam nje djale i sincert kam deshire ta takoje ato sikur une. ..
takime / solitar77: me pelqejn shume femrat shqiptare ..
takime / Dukati: Jam djal simpatik por ma mir me shini ma von ,adhuroj jne bu ..
takime / gim: un jam njč njeri nga maqedonija jetoj mbi 20 vjet nč zvcer . ..
takime / mariotirona: eweq ..
takime / meda_gv: kur takohemi beson se si jam ..
takime / ujkani uki: Jam i sinqert, edua humorin me pelqen shum pershtatem ne sho ..
takime / shqiptar: duhet ta sbuloni kur tenifemi ??????????? <br> ..
takime / bashkimi: jam tip i sinqert dhe serioz dhe kam deshir te e njoh nje fe ..
takime / diskret_boy: kerkoje femer per te kaluar qaste shume te mira me te,, ju p ..
takime / BAKI: kURGJA SJAM KSHTU QA JAM ME ME PA NE FOTOGRAFI ..
takime / reniiiiiiii: jam nje tip i qtee q eme pelqen shum shoqerija dhe sporti dh ..
takime / mimi: ? ? ? ..
takime / ramon: Jam nje djal ilindur ne gjermoni ,. Po jam krenar si jam shq ..
takime / mentori: Jam i sinqert, edua humorin pershtatem ne shoqeri ..
takime / debora10: I am decent and sociable girl. Like to prepare, listen to mu ..
takime / joy505: Hello, it give me a great pleassure to write you after vie ..
takime / robert: UNE JAM ROBERTI,JAM NJE DJALE I QETE,SHUME KERKUES NGA JETA. ..
takime / giza: simaptike e sinqerte ..
takime / poli: nu kam qka te shkruaj ................................tani ..
takime / meti33: i hieshem i pashem i bute per nga natyra i qete etj ..
takime / Giga: .. ..
takime / LULU: JAM I SJELLSHEM - ..
takime / gjimi: une jam interesuar vetem per lidhje serioze se nes eka mbet ..
takime / agroni: deshiroj te kontaktoj em nje femer qe nuk ka pretendime perp ..
takime / haveri: ska djal me te bukur ..
takime / ardian: kerkoj qe te gjej nje person i cili ma ndryshon jeten, norma ..
takime / ardian: kerkoj nje person qe ma ndryshon jeten,normalisht femen ..
takime / doni: Zeshkan, karakteristika te nndryshme, serioz deshiroj te sho ..
takime / ARMEN / MENA: po qka tthem djal i mir serjoz dhe me sens humori i shkollua ..
takime / florimi: pershendetje une jam nje djal simpatik se praktikoj njera n ..
takime / pretty-woman: 03841, Data e mbylljes ..
takime / linda5: une jan nje vajaze serjoze dhe mendoj lidhje te sinqer ..
takime / !MiSteRiIiOozZe!: Ta pershkruaj vetin me vjen pak si palidhje sepse me mir ju ..
takime / shpeti: deshiroj te njhem me nje vajz kosovare per lidhje martesore ..
takime / fadil: jam i bukur me thojn te tjert muskuloz sportist humor tolera ..
takime / agroni: po du ni femer te bukur te sinqerte ..
takime / rita22: interested in you My name is Rita george ,i saw your profi ..
takime / capkeni: Ashtu si ti, kam edhe une anet e mia pozitive + ato negative ..
takime / Nanush: no comment ..
takime / shkemza: jam e sinqerte, serioze,deshiroj te kontaktoj vetem me ata t ..
takime / tao: une dua te njohe nje goce per veten time ,qe te me pershtate ..
takime / e sinqerta: pershendetje ..
takime / taitai: jam serioz ,sportist gjentelman,e dua muziken dhe deshiroi p ..
takime / lila: gjithqka serioze ..
takime / alban: une jam si tigri ..
takime / vllaznim: jame persone qe mundem ti takoje nje shoqerije te besishme o ..
takime / dini: spo di se pa lidhje ..
takime / luli: jam nji djal i sinqert dhe per ate kerkoj nji vajz te inqert ..
takime / arben: edu ni vajz shum shum te bukr ..
takime / veton: student, kerkoj shoqerim, veq nese kekojn ..
takime / Rem: jam ky si jam i sinqert kshtu e kerkoj... ..
takime / arip: xxxx yyyyyyyyyyyyy ..
takime / dashurija: jam e sinqert dhe besnik ,jam nje vajze perparimtare dhe e ..
takime / edi: nese do me mar vesh najsen per mu ja ku e ki imelen tem edon ..
takime / vetoni: jam i bukur dhe i sinqert deshiroj te njoftohem me vajza ..
takime / fidani fida: valla nuk mund ta parshkruj veten pej ja la te tjerve te me ..
takime / jeta002: ju pershendes te gjithve ..
takime / dili: jam i pashem dhe shum realist kerkoj nj femer serioze ..
takime / bardhul: granit ..
takime / Kerkimi: CKA JU INTERESON PER MUA PYETNI PA HEZITIM NE 0038976507110 ..
takime / Mety: Po nė qofse je e interesuar pyetė dhe do t’ju pergjigj ..
takime / SokolPlaga: kerkoj shoke shoqe njerez te shkolluar dhe serioz per qellim ..
takime / tonik_23: pershendetje une jam artani dhe kush deshireon te dij diqka ..
takime / artani: hehehehehheheheh qka po bani more o shqiptare a ..
takime / baby: am a very nice looking girl insearch of a man who ..
takime / lumi: jam nji djal i sinqert dhe per ate kerkoj nji vajz te inqert ..
takime / kadri: i gjat zeshkan iqet ..
takime / albaner_20: skom qa me te thon e shef vet se skom qef mu livdu hehhe... ..
takime / nazmi: une jam nje djal shum i bukur dhe i sinqert dhe kesha pas d ..
takime / Granit: I’miri s’te vdes kure ..
takime / beni: un jam nje djal shum i sinqert dhe kesha pas deshir qe ta ..
takime / arben: jam djal i sjellshum dhe shum real kam deshir me u njoftu em ..
takime / ARGETIM: Jam tip serioz..... ..
takime / zeshkani: pershendetje per te gjithe ata qe e lexojn kete profilin ..
takime / iliri: jam shume i sinqerte deshiroj te gje nje vajze ashtu si jam ..
takime / haris: kerkoj nje vajze te bukur dh ete sjellshme ..
takime / Luan: Jam njeri i qete i kulturuar besnik dhe me karakter. Kerk ..
takime / Toni: Sinqeritetin eshte gjeja qe me se shumti ne vetveten time e ..
takime / alfred: 03904, Data e mbylljes ..
takime / doni: une jam nje djal shum serjoz dhe kesha pas deshir ta njoftoj ..
takime / dreq_djale: mirmrama mir se ju gjeta veq pata qef me ju prsh te gjithve ..
takime / luca: nuk kam qejf veq me fole pa lidhje , se veprat tregojne vete ..
takime / mali: p kisha pas deshir ta njo nji vajze shqiptare per jet me te ..
takime / mali: kerjni femen serooze per martes ..
takime / dion: jam i bukur... kerkoj nje femer te bukur hahaha ..
takime / Muri mur: Tung un jam un edhe un shkepi qdo dit sheqer jam shum njeri ..
takime / rraman mergimta: ju pershendes te gjithve ..
takime / kushtrim: jam bjond kerkoj nje vajze te sinqert ..
takime / besnik: jam serioz i urej femrat trathtare nuk m intereson vetem buk ..
takime / Engjellushe: 03924, Data e mbylljes ..
takime / bekimus: Pse jam djal i mire hehe ..
takime / adonis: jame nje djale i urte dhe kame deshre qe te gjej nje vajze s ..
takime / jeta: dua te jem ne dhetshen e par te keti muji ..
takime / baki: ju du te gjithve jeni ma te mirt ..
takime / SyKaftjaa: Selamm Unalejkum Ju PerSheNdeS GjiThVe Dhe ..
takime / james: ;;;;;;;;;;;;;;;; ..
takime / dea: 03919, Data e mbylljes ..
takime / Armend: pershendetje per te gjithe ata qe e lexojn kete profilin tim ..
takime / besi: serjoz sinpatik i sinqert etj???? ..
takime / Ilir: Describe yourself and the <br>person you are looking f ..
takime / Beni: nuk ka rendesi kjo ..
takime / mxmxmx: pse ta pershkruaj veten kur me vjen pa lidhje ..
takime / mergimi_77: jam ambcioz,i sinqert,i lumtur me jeten time se e dua jeten ..
takime / antigona: 03932, Data e mbylljes ..
takime / zeshakni: tung une jam nje djale zeshkan qe kam qef me komunikuar me ..
takime / sabi_00: jam njeri i sinqert dhe kam deshir te te jem gjithnje ashtu ..
takime / beki: jamkyqejam ..
takime / Djal per ty.: jam ambicioz,i sinqert,e dua veten dhe jeten time ,ashtu kam ..
takime / beki: po qa tju them ..
takime / beni_00: ju pershendes te gjithve ,dhe mir se ju gjej ..
takime / leqe_1: une jam nji person shum me respekt te nalt edhe une deshiroj ..
takime / gas: dua te lidhem me nje vajze shqiptare .per te kaluar pushimet ..
takime / nevzat: I am very sexy man and I seek sexy women ..
takime / Skendi: 03945, Data e mbylljes ..
takime / lindita: jam nje femer serioze dhe normale e kulturuar,dhe dua te njo ..
takime / sabi436: si te gjith te tjetrert dhe kam deshir te kontaktoj ..
takime / bajram: jame nje djale nga pristina dhe kamae deshire te takoje nje ..
takime / Burimi: Jam 1.78 i gjate syte e kafte floket e shkurta te zeza ..
takime / petrit: une kisha deshire te njoftoj nje vajz shqiptare bukuria sme ..
takime / bekim: un jam nje djal shum serjoz dhe e kerkoj edhe ne femer siq j ..
takime / bekim: un jam njeri i sinqert,romatiken e adhuroj,rrenat dhe pa bes ..
takime / Remi: Albanische FRAU ..
takime / fati: kerkoj nje femer serioze,e beses dhe e fjales,jo kohes gurit ..
takime / habib: shum tip. <br>kerkoj femer te mbare. <br> ..
takime / lolitas: jam shkruajtur vetem per kurjozitet dhe sbesoj te gjej ndonj ..
takime / gipa: jam nje person ibut ne te gjitha pikpamjet ..
takime / rinor: tungi ..
takime / SchatziBOY: Une e kerkoj nje femen te HAJRIT qe ne dit te sodit shummmm ..
takime / prishtinasi: kerkoj shoqeri apo edhe lidhje jashtmartesore ,mundesisht ..
takime / shpejtim: per mem njoft ma mir lajmrohu ..
takime / diar: jam jam jam ajm ajm ajm e du e du e du e du qishtu qishtu qa ..
takime / antigona: kerkoj nje burr per lidhje serioze ..
takime / warren_him: hmmm i just like tu have funn here ..
takime / ana: jam e bukur e gjat zeshkane edhe kerkoj me komunikuar me n ..
takime / Burimi: Jam 1.78 i gjate syte e kafte floket e shkurta te ..
takime / beni: jam nje djal i buku kerkoj nje vajz per lidhje martesore te ..
takime / diard: un jam diari kam linde ne prishtin jam rrite ne prishtin ,e ..
takime / AVNIU: te gjitha ne jet i kam por nji qe me mungon mase shumti - nj ..
takime / sweety: me nje fjal jam shum i sinqert e kerkoj edhe femer te sinqer ..
takime / nita: 03976, Data e mbylljes ..
takime / xman: 03991, Data e mbylljes ..
takime / Berti: Jam tip sharmant i dashur jam aktiv gjithnje e dua jeten e n ..
takime / Fatmir: jam i ri ne kosove dhe kam deshir te takoj nje vajze qe me d ..
takime / Bekim: lidhja shoqerore ..
takime / Joela: Ka koh :-) Vetem aj qe e meriton, dot tja pershkruaj vetveht ..
takime / haris: une jam djal i sinqert dhe kerkoj vajze te sinqert te sjells ..
takime / i vetmuari: i adoptohem cdo lloj femre komuniko me mua sepse do te gje ..
takime / alban: jam gjysemzeshkan, i bukur, serioz,sykalter etj. Duhet te ..
takime / jack: good good ..
takime / erol: Mendoj se ajo qė ka fatin tė mė takoj , do tė bindet vet. ..
takime / hareja: Jem e ndieshme nga natyra, ndėrsa tjerat i lom rastėsi... ..
takime / e-kos: sedi valla kurr se kam pa veten krejt veq krut ne pasqyre he ..
takime / osman: Jam serioz dhe korekt,korekte ..
takime / gzim: jam i vetmuar jam48 vjecar jam i sincert jam kerkaj ni fem ..
takime / moni: jam serioz dhe kerkoj femer serioze ..
takime / iliri: nuk e di duhet me i pytur tetjeret po nuk po kam koh me i pu ..
takime / Lule: Jam e sinqert dhe deshiroj te njoh nje mashkull te sinqert s ..
takime / bani95: jam serioz i bukur sy kalter etj.duhet te komunikoj me mu pe ..
takime / Rita: NE cdo aspekt jam e mire... por kerkoj edhe nje te till, qe ..
takime / meti: ertertrt wty rtyrtyry y rry r rty ..
takime / Arian-ger: Nuk dia qa te shkruaj mama mia.- <br>Braune augen sind ..
takime / sinqeriteti: jam i gjate 170 dhe i bardhe mendoj te bisedoj per biseda se ..
takime / alma: jetoj ne pr ..
takime / beratfier: Jam serioz dhe korrekt. Me pelqen shoqeria ne pergjithesi me ..
takime / abdullahu: pershendetje - shpetimi gjendet ne islam me praktik . ..
takime / Prishtinalikja: Dua ta takoj nje djal inteligjent,te pashem,te edukuar mire ..
takime / arta: jam shum e sinqert ..
takime / thimi: 04014, Data e mbylljes ..
takime / lavdim: Kerkoj nje femer per qellime serjoze/martesore per me shume ..
takime / mitii: kam pas deshir te nihem me nje vajz me qellimet zerjoze dhe ..
takime / burim: e dua shum natyren jam humanist jam besnik dhe dua ta takoj ..
takime / rimi: nuk po i gjej flalet <br> <br>spse i dua befasit ..
takime / boni: dua nje vajze qe te jete e bukur ..
takime / nuk di: kam deshir me gjet nje femer te mir ..
takime / R & fati: mirdita te gjithve qe vizitojn kėt faqe kisha deshir te njof ..
takime / zeshkani: nése takohemi bisedojm ju pérshéndes nga zemra ..
takime / Lulzim: Jam Djal Serioz Dhe Krkoj Lidhje Serioze Martesore ..
takime / sweeti_forum: Tip i qet,flas pak,punoj me shume,urrej pasdrejtesit dhe gen ..
takime / deutschland: nuk kam koment ..
takime / qera: korkoj zeshkane-qellimet jan te ndryshme po pa qellime komer ..
takime / syri28@hotmail.d: 04037, Data e mbylljes ..
takime / zeshkani: 04038, Data e mbylljes ..
takime / rasko: 04039, Data e mbylljes ..
takime / robert: une jam nje djal prej peje kerkoj nje vajz te bukur qe ka sh ..
takime / Betimi: 04041, Data e mbylljes ..
takime / bedri: vetem sa per tju treguar se mase miri me vlersoni ne bised ..
takime / Buki25: jam nje djal qe rrjedhinga nje famile qe ka respek dh ..
takime / tiritito: si bongiorno sono sompatik i dashur me menquri sbej gabime ..
takime / Afrim: nese esht kush intersuar per mua pyt ..
takime / agron: KERKOJ Femer te sinqert serioze dhe jo llafazane sepse i ur ..
takime / milot: kerkoj vajze per shoqeri , e me pastaj ....shohim ..
takime / Leik: Une jam nje djal i ri ka kohe qe jam ne gjermani dhe keshtu ..
takime / Delicia: E lezecme dhe e rehatshme ..
takime / XHATI22: Nese me te vertet jeni te sinqert ndaj meje edhe une do te j ..
takime / angel: halooooooooooo ..
takime / manuel: un jam i qet , comprehensible, je cherch quelque pour passer ..
takime / Beni: Jam shum zerijoz du nje qik shum serijoze per ma gjat ku ..
takime / valon [ vali ]: hello!Une jam Valoni nga Peja.Jam i sinqert,intelegjent dhe ..
takime / xoni: jam nje djal shqiptar me vendbanim ne ch i rrespektjo femrat ..
takime / adi: i sinqert per te tjerat te bindet vet ashtu siq ker ..
takime / Gimi: Per ta shijuar jeten kerkoj kontakte shoqrore ,romantike.... ..
takime / baki35: elegant,pedant,i sinqerte,real,punetor,i shoqeruar ..
takime / sali: un jam djal serioz dhe dua nje vajz sikur un dhe skam deshir ..
takime / pirati: kerkoj nje goc simpatike. ..
takime / Hysen: ich bin ein sehr netter junger mann ..
takime / arben: paj spo di qka me pershkru breee po mbi te gjitha jam djal i ..
takime / drilon: There is not much to say about me, I will tell you more when ..
takime / Blerim: Kann mich nicht selbst beschreiben also findet es raus... ..
takime / Tetovari: haj jam serioz, kerkoj vajze serioze posacerishte e ndershme ..
takime / remi: I pashem, komunikativ,shoqeror,. Femer per shoqeri dhe kom ..
takime / arii: ..... ..
takime / beni1: nuk eshte e livdueshme te flasesh per veten e vlorson koha d ..
takime / Beka: 04094, Data e mbylljes ..
takime / adnire: 04126, Data e mbylljes ..
takime / rrakli: Qka po don me dit tregom? ..
takime / beli: me mir te me vlersoi personi qe do kontaktoim them se jam ..
takime / Shkambi: deshiroj shoqeri te mirefillet ..
takime / mlove: Am mary 24 years old honest kind, lovely, good looking lady ..
takime / ilir: 04146, Data e mbylljes ..
takime / helen: i will like to know you the with love and trust ..
takime / berat: shihum lofim ..
takime / Kledisa: Une te lumi ti te lumi me nje puthje na ze gjumi :)) ..
takime / shaki: jam nje djal simpatik respekt familjar edhe lipi nje ..
takime / besi: un jam nje njeri seroz qe deshiroj te gjej nje femer qe esht ..
takime / katoliki: i gjat sa te dush ,kamb po ,dor po me punu po , portjer i mi ..
takime / izhgenjyri: kur bie nga dardha ateher e din qfar kam ..
takime / alena: 04142, Data e mbylljes ..
takime / jeton: skam deshir ta e lavdroj veten time le te mbetet te me vler ..
takime / qika: Se di veq shume jom mirė! ..
takime / Mocko27: i due te gjitha femrat..................... ..
takime / Dannieli: eshte paksa e veshtire te te pershkruash veten, prandaj ju m ..
takime / Bjondina: JAM BJONDE E SINQERT E KULTURUAR ETJ ............... KE ..
takime / xhimi: jam zeshkan i gjat 1.63cm syt ngjyr kafe me mjekerr..kerkoj ..
takime / anita: jam 20 vjeqare flokt e zeza syt e gjelbert jetoj ne prishtin ..
takime / Toni: hi une vije nga prishtina,jetoj ne gjerm. qe 12 vite.dua sin ..
takime / sara-95: zeshkane,sy zeze ..
takime / pllum: ni katunark ..
takime / shyqa: hallo une jam shyqa jetoj ne gjermani kurse vi nga kosova fe ..
takime / fisi: qka te pershkruaj veten te tjeret le te me pershkruajn vetem ..
takime / hamza: shoqri apo lidhje serjoze ..
takime / mrgimi: jam zeshkan kerkoj femen per shoqeri ..
takime / nuredin: hi jam shum djal imir dhe lypi qik te mir ..
takime / ceti: 04184, Data e mbylljes ..
takime / urtari: Tip i qete i urte, deshiroj nje vajze te urte te b ..
takime / zanfina: e sinqert ..
takime / doni: jam tip zeshkan i gjat po jo edhe aq shum me nje pesh mundem ..
takime / fidani: me pyetni nuk e di qka te ju them ..
takime / genc: Jam djal serioz dhe kisha pas deshir me taku nje vajz serioz ..
takime / Blerim: une jam ai qe jam por kerkoj shume ..
takime / haki: jam djl i bukur po por edhe i sinqert dhe deshiroj nje vajz ..
takime / vela: 04194, Data e mbylljes ..
takime / Driton: une jam ai qe jam dhe kerkoj ate qe e dua jam ne disponim qd ..
takime / Leon: Rmantik ..
takime / Driti: Kerkoj femer qe deshiron te krijoj knaqesi seksuale ne menyr ..
takime / Jugori: Halihallo, ich bin ein aufrichtiger, aufgeschlossener, ..
takime / Arianit: kerkoj FEMER ..
takime / Medicalove: Besnik,i sinqerte dhe shume modest. ..
takime / arsim..cimi: Po qka te them...pa komplekse...pa obligime te medhaja.....t ..
takime / Ibish: jam i qete , besnik dhe i dua femijet shume ..
takime / rifat ..refi: jom asiatikjl e kerkoj nje zeshkane 19 deri 21 vjet kaq nuk ..
takime / Flamur: Qyqy le de tash ..
takime / toni..be: te njoftohemi ..
takime / blendi_ch: dua nje vajz per avantura ..
takime / sykaltroshja: komunikative e sinqert dhe e besushme kerkoj shoqeri nga e g ..
takime / gentelmen: jam i ndershem dhe i pa komplikuar ..
takime / Ruzhdi: ....................................... ..
takime / luli: 04209, Data e mbylljes ..
takime / Karameli: Pėrshndetje nga Gjela ju uroj nje biset te keshm me mua tung ..
takime / petrit: po si ta pershkruaj veteveten i sinqert realist e urrej genj ..
takime / vetimi: vajze per komunikim ..
takime / *LIRA*: Me thojn qe jom shpyrtembel , e bukur , e qet , t ..
takime / mexhid: un jom ni njeri serioz dhe kerkoj naj dashni ..
takime / Lorik: me pytnie ju pergjigjna ..
takime / Jetushka: Jam nje vajz me nje jet dinamike,jam shum e thjesht dhe nuk ..
takime / arta: me mire me vleresoni vet ..
takime / Adonis: Jam nje Person i thjesht Jetoj ne Heidelberg te Gjermanisė k ..
takime / merita: serioze xix ..
takime / rifat ’&r: jom njeri shum i thjesht knaqem me ate qe me ka ofru zoti ..
takime / viktor: une jam i sinqert dhe kam deshir ta kaloj kohen me humor ehd ..
takime / nexhmedin: skam koment qfdo qoft ..
takime / artina: me mire le te pasojn komentet pas njoftimit ..
takime / laura: jom e singjert jom komunikative,andaj kerkoj te kem shoqri t ..
takime / drilon: une jom ........... (zbulone) ..
takime / eduart: jam djal serjoz kerkoj lidhje serjoze ..
takime / Tonyy: Ėmrohem Toni, profesioni"Poet",jetoj nė Zvicėrr. ..
takime / NIKOLA: NJERI I THJESHTE ..
takime / kujtim: une jom i dobt i gjat pak me trup syt e zi kurse kerkoj n ..
takime / alban: djalė i mirė , mesatar...... kerkoj njerz nė pėrgjithsi ..
takime / lion_gjakova: interesat,ball esht a po jo? ..
takime / ILazy: jam njeri si te gjith hehe hajgare pak spo di me pershkru ve ..
takime / kifi: no coment ..
takime / sygjelberi: 07528, Data e mbylljes ..
takime / toni: Jam nje djal bujar e besnik I like to meet a girl from Ko ..
takime / Edona: 04241, Data e mbylljes ..
takime / Intelektuali: Unė jam njeri i sinqert,,,,pėr ma shum surpriz.... shemi84@ ..
takime / mali: korrekt,i rrespektoj te tjeret,me pelqen shoqria,sporti shet ..
takime / rifat: dua shoqe te mir me kalu kohen edhe respktume . ..
takime / bilall: une jam 32 vjeqar jam normal nuk kam extra deshira i thjesht ..
takime / lule: Jam e sinqerte dhe kerkoj te gjej nje mashkull te sinqerte. ..
takime / fadil: ok i kam te gjitha te mirat.dhe deshiroj te jet ashtu edhe f ..
takime / amir: uaua una qa me shkru mar per vetn iaiai po hajt se qajo qi k ..
takime / edi: deshiroj te lidhem me nje vajz e cila ne qdo aspekt kam desh ..
takime / xheksoni: jam nje djal i lezetshem ,i sjellshum per mendjen time,i dua ..
takime / boss: ska rendsi ..
takime / adea: hmmm nuk di nuk asht hob i im te flas per vet veten me fali ..
takime / hakeri: pmjen time do ta la zurpriz per ata qe do ti takoj ne add ..
takime / andi_uk: pershendetje te gjithve sidomos per vajza nga andi_pri@hotma ..
takime / donarben: Njerzit me dojn jam cute i pastert, terhjek vemendjaen shpes ..
takime / neron: romantik ..
takime / Florim: i gjat zeshkan komunikativ sens per humor kerkoj nje femer a ..
takime / naim: sdi qa me than per vete ehhehehhe ..
takime / unikkatilboy: jam nje djal 184 cm i gjate,me pelqejne lidhjet romantike ..
takime / Jehona: Jam nje femer nga Kosova kam qellime serioze martesore.Ata p ..
takime / profesori: jam nje djale shume i sinqerte kam qef te lidhem me ndo nje ..
takime / besnik: jam nje djalosh simpatik , me pelqejn te gjitha qka jan ..
takime / dinni_keksy: ska rendesi mu kon e mire ..
takime / diti: jam serioz ..
takime / xhevrie: esinqert, besnike, eqet gjitha meqense nuk me pelqen te fla ..
takime / lili: kam deshir me shet shum gjat ter dites natyrisht me femer se ..
takime / daki: Dikur ishim shok na njoftoj shoqeria,,, shoqerin e mori lumi ..
takime / enis: tung tung ..
takime / Remzi: Kerkoj 1 vjaz te bukur http://r.rema.piczo.com ..
takime / zekir: kerkoj femen te sinqert te jete ne diaspor. ..
takime / medi: wer mich kennt weisst wie ich bin und wer mich net kennt sol ..
takime / sedat: jame besnik,sinqert ,serioz dhe dua te komunikoj me ata qe ..
takime / TONISI: hi jam shum i kuptueshem dhe i qet per ato qe i kuptojn jete ..
takime / ilir: strugan ..
takime / gembi: une jam 84 kg dhe jam 171 i gjat dhe kam syze . va ..
takime / Arti: tik - tak ......... Ne Pritje ............... ..
takime / Georgio: Jam ithjeshte dhe kerkoj lidhje shoqerore ndoshta me vone me ..
takime / habil: ??? ..
takime / trishtim: jam zeshkan kerkoj bjonde ..
takime / samir: jam person i qet kam deshir te kem shoqeri te mir dhe kerkoj ..
takime / King-of-queens: king-of-queens82 ..
takime / uliksi39_zh: Thjeshtesia,sinqeriteti dhe vendosshmeria jan vyrtyte qe i m ..
takime / prishtinasi: jam shum i bukur,deshiroj te njihem me ndonje vajz qe deshir ..
takime / FLORI: Kerkoj nje lidhje sekrete,por te bukur dhe me kuptim me nje ..
takime / ardi: hmmm ..
takime / zeshkani_pr: 04295, Data e mbylljes ..
takime / Qemajl: ma mir te shihemi se te pershkruhem ..
takime / antonio: un jam antonio dhe kerkoj nje vajz shum te bukur dhe qe te m ..
takime / sinqerti: jam nje mashkull shume elegant kerkoj nje femer shume elegan ..
takime / Mr_Djalosh: 04305, Data e mbylljes ..
takime / murat: qao qao ku jeni mori vaj ..
takime / aliriza ali: po ..
takime / Zymjani: kerkoj shoqeri asgje me teper ..
takime / Rikthim: Zeshkan pake i gjat ..
takime / prishtinali: te jet pa te meta fizike, per bukuri nuk ka shum rendesi ..
takime / Jenny: Nese te intereson , me shkruaj ... ..
takime / besmir: asgje te veqant nje djal simpati dhe i shoqrushum ...... ..
takime / albi: i pershendeti te gjith vizitoret e faqes time kalofshin qast ..
takime / bedi: Jam ni baba shum serioz andaj kam deshir qe edhe shoqrin ta ..
takime / SHEFAET *SHEKI*: HAHAH ....UN TE REKA ETI TE LUMI EC TA PUTHI BUZEN ME MIR TE ..
takime / agron: une jame flokebaraun ,,sy ngjyre blu,gjatesia1/80 i rende ..
takime / fiku_2006: kerkoj nji femer serioze a normal hihihihi.per veti spo di q ..
takime / Fatmir: Ajo kam deshir te jet e shoqerueshme ..
takime / haki: i thjesht!!! ..
takime / vedati: kerkoj nje femer te sinqert qe din ti mbaj fshehtesit te jet ..
takime / albin: jam shum i shoqruar dhe kerkoj akoma me shum shoqri si dhe r ..
takime / MOZA: JAM TERHEQESE,GJIBLEJK KERKOJ NJE DJAL TE SINQERT ..
takime / gjoni: Pershendes te gjitha femrat serioze nese keni koh me kontakt ..
takime / Meti: jam 26 vjecar dhe kerkoj nje femer per qne night stand ose m ..
takime / zamira: 04332, Data e mbylljes ..
takime / muhamet: i sinqert korekt humor wol etj ..
takime / anaidra: normal si qdo njeri kerkoj sinqeritetin !! ..
takime / Maxx: Jam tip i thjesht em pelqen me nejt me shoqri me kalu mir sp ..
takime / loti: pai po dihet per qa ..
takime / cali: jom shum i bukur ..
takime / avon: 04339, Data e mbylljes ..
takime / driton: tung nga dritoni jom di djal puntor mirrem me trekti dhe j ..
takime / zeka: jom tip elegant dhe dua po ashtu nje elegante.. ..
takime / miralem: kerkoj ne vajz zeshkane te gjat afro 1.75 deri 1.80 te bukur ..
takime / mergimtarja: 04346, Data e mbylljes ..
takime / eva: ah.. sa e veshtire eshte te flasesh per veten.. gjithsesi e ..
takime / lulzim luli: si ta pershkruaj mas miri shat bisedes ..
takime / sekret: un jam ni grua shum e siqert me plot harmoni och humor jam s ..
takime / ditushee: jam blonde dhe kaqurele syt e gjelbert kerkoj djal zeshkan ..
takime / sheir: djale i shoqerueshem,qesharak me ambicje ..
takime / artisti_world: pershendetje gjithe shendet dhe kalojani bukur.Per veten ka ..
takime / Nxitimi: Pyetni? ..
takime / blerta: 04355, Data e mbylljes ..
takime / mehmet: jam i qet, simpatik dhe i drejt, dhe dua nje femer te shtepi ..
takime / egzoni: une jam egzon gashi nga prishtina po kerkoj nje vajz te buku ..
takime / zeshkani: jam zeshkan ..
takime / gjimi: te jet e bukur ..
takime / loreta: kerkoj shoqeri dhe nuk ka nevoje te pershkruaj veten ..
takime / bera: ju pershendes ..
takime / ADEM: JAM NJE DJAL SERIOZ KERKOJ SE PARI SHOQRI , ..
takime / kapllani: jam serioz pak nervoz por i vete dishem kerkoj argetim ..
takime / anonim: hhehe jam nje njeri shum serioz dhe kam deshir te kem nje sh ..
takime / luli: shum i bukur ..
takime / blerim: une jam blerim gashi nga prishtina deshiroj te njoftoj ..
takime / mendi: im who im.love ii dont knowmuccc ..
takime / smajlaj: une jam nje nejri i thjesht. ndersa ju duhet te jeni sh ..
takime / Luan: ich bin: Neugierig, sensibel, humorvoll, zuverlässig, tole ..
takime / mike: typ shume serioz,i cili e din qka don ne jet. kerkoj nje lid ..
takime / driton: jom zeshkan dhe punoj tregtar dhe jo i interesun per ni vaj ..
takime / lola: zeshkane jam jo shume e gjat mesatare edhe e dobet jo ..
takime / goni: qte them per veti ndoshta do te ishte ma mir qe ne bised d ..
takime / pellumb: une jame nje djale i sinqert edhe kame deshire me gjete nej ..
takime / prizrenasi: Nje dit isha tuj mendu tu mendu e tu Vajtu ..
takime / arti: krejt jon thon ..
takime / agron: Jom nga Peja me banim ne Norvegji jom i interesuar mu njoftu ..
takime / indira: 04386, Data e mbylljes ..
takime / gezim: jam nje djale pak zeshkan nga panja e jashtme ,ndersa nga ..
takime / anila: shpresoj qe koha e ben te veten edhe ne pershkrim te vetevet ..
takime / bashkim: i gjat,shtateholl,sportiv,etj,etj,etj. kerkoi njoftim me n ..
takime / B....: nese takohemi ua them ..
takime / adrian: un jam adriani mesoj ne shkollen zeflushmarku jam nxenes i r ..
takime / ardian: ? ..
takime / armend: jam djal mjaft serioz vetem punen dhe kapak eshtitje ..
takime / gzimidk: kerkoj shoqeri sa per fillim e me von shofim e bejm ..
takime / qamil: jam nje djale shume sharmant,me pelqen muzika,jam i perp ..
takime / demi: une jam femer serioze e pa martuar e pa fejuar e sjellshme,p ..
takime / Doda: un jam nje person:kam deshir shum te kontaktoj,jam vallzues ..
takime / luli: ja,m djal serioz mirrem me biznes kam deshir ta gjej nje fe ..
takime / eri: jam djal i bukur kerkoj nje femen serioze dhe te bukur ..
takime / fatiii: i mir ne shoqeri si dhe ne dashuri ..
takime / shenda: jam femer shum e bukur edhe ket te bukur qe po e permeni do ..
takime / artan: per vete nuk ka qa me thon ma shum nuk di qa me thonveq kaq ..
takime / Fatmir: une jam mashkull dhe kerkoj femer ..
takime / besa: jam nje vajz e sinqert .kerkoj nje djal te sinqert dhe te dr ..
takime / baki: jame imire kuptuar ne gjdo aspekt nje ashtu deshiroi p ..
takime / enveri: me von ..
takime / driton: jam ni djal simpatik etj etj kerkoj po ashtu nji vajz simp ..
takime / lovi: jam shum i qet dhe tolerant kerkoj nje qe te pershtatet me m ..
takime / tomi: Jam nje njer shum normal per me te teper ju trgoj ne te ardh ..
takime / evonuara: pak sa e veshtir te flasesh per veten mendoj se gjate bisede ..
takime / beni: Me qen mir te kuptushem me miqsis. Te mos jem vetem se nuk m ..
takime / vili: kerkoj nje femen te bukur edhe serjoze ??? ..
takime / arbresha: besoj se mund te njihemi sado pak gjate bisedes mundohem te ..
takime / albionialbi: mendim te mir per mbar njrezimin ne mbar planetin tok mir p ..
takime / I---Adriatiku: ju pershendes te gjithve..... ..
takime / neti: shoqri ..
takime / xeni: jam xeni me qendrim ne zvicerr per ma shum kontaktoni ..
takime / altea: 04433, Data e mbylljes ..
takime / fllaza: kerkoi dhe jap sinqeritet...!Genjeshtaret dhe tradhetaret n ..
takime / emikat: jam ni njeri familjar. ..
takime / Lina: Jam e bukur, serioze, kerkoj 1 mashkull intelektual, sinqere ..
takime / edi: kam shume per me than , te tregoj kur te takohemi apo njihmi ..
takime / bylbyli: po deshira ime te jem te lumtur ter poplli musliman.po ashtu ..
takime / berix: ...serioz. ..
takime / Serioz: 04440, Data e mbylljes ..
takime / pėrmet vokshi: Jam ashtu siq e dhash CV time te dhanat personale me nelt. J ..
takime / edrit: nuk kerkoj diqka me rendesi jam imartuar kam femij jam ilumt ..
takime / JANI: j’aimerais faire la connaissance avec une fille serieu ..
takime / ziggi: kerkoj njoftim e per te tjerat flet koha ..
takime / Hafiz: ...?...?...? ..
takime / egzoni: jom djal shum i lezetshem dhe simpatik,i terheqi te gjith. ..
takime / Klea: Eshte veshtir te pershkruaj vetvehten..... te tjeret te me v ..
takime / Yllka: TE JA LEME KOHES TE TREGON SE CILA JAM....................!! ..
takime / ARSIMI: Jam i qete dhe bashkebisedues serioz(mjaft transparent)(te t ..
takime / arbeni: njeri serioz dhe ..
takime / toni: te tjeret me vlersojn me mier ..
takime / Loresa: nuk kerkoj asgje vetem shoqeri ..
takime / nita: I LE TE TJERET TE ME VLERSOIN SEPSE VESHTIR TE FLASESH PER V ..
takime / elioni: sdi qka tju them per veten .deshiroj tme vlersoni ju nese ke ..
takime / kosovar: un jom kosovar dhe e dua shoqrin kosovare faliminder ..
takime / richard: jam nje djal shume i sinqert,dua qe qdo lidhje ta kem per qe ..
takime / Gresa: TE JETOIM JETEN..........KOHA LE TE FLET SE KUSH JAM!!! ..
takime / Rezarta: kerkoj lidhje seioze,ashtu siq jam edhe vete. ..
takime / Elisa: Jam nje femer serioze,dhe kam qellime serioze.Jam e interesu ..
takime / Kris: Sportiv,cmoj bukurin ,Ciltersin e perpiqem te respektoj e te ..
takime / visi: jam serioz dhe i sinqert i kerkoj te njejtat gjera ..
takime / xiti: jam nje djale i mire,dhe jam shume i sjellshem,ashtu me tho ..
takime / speedy: Pasi qe jemi nda me bashkeshorten kerkoj lidhje serioze ..
takime / semi: qka te them po ja la kohese nese ke fate e me takone do ta s ..
takime / gesa: 04468, Data e mbylljes ..
takime / rinius: Jam nje tip sportiv, me pelqen te jetoj momentin, dhe te per ..
takime / mirela: jam tip i qeshur qe vleresoj sinqeritetin dhe karakterin e f ..
takime / Arian: Later.... ..
takime / semi: po un ekam deshir te njofton me nji vajze qe esht shummm shu ..
takime / LUKI: JAM NJE DJAL SERIOZ DHE JETOJ DHE PUNOJ NE GJERMANI DHE MU ..
takime / e pa fat: 16705, Data e mbylljes ..
takime / Genti: Kur te bisedoim ju tregoi??? ..
takime / rinori: po jam person shummm i sinqert edh shumm i qeti me beso ket ..
takime / toni: krejt kto dhana jan te sakta dhe ate qe ekerkoj duhet te ..
takime / Blerimi: pyetum dhe do te tregoj... ..
takime / denis: thjesht jam nje djale si ghithe te tjeret pa kerkesa te veca ..
takime / sabedin (sab): jam nje djal serioz icili i urrej thashethemet .tejet e ven ..
takime / fatmiri: jam komunikativ i sinqert i urrej genjeshtrat i adhuroj njer ..
takime / behram gegaj: jam njeri i qet per tjerar nuk ka rendsi qfare jamn ..
takime / besi: deshiroj nji femer serioze dhe e aft per jeten,qe mendon ..
takime / vali: jam serioz ..
takime / Na-G: Jam djal i mir i ngushem sta prishi kurr,kerkoj dashni t ver ..
takime / brad pitt: jom djal i mir hehehe .......veq mem provu kekroj tmira ..
takime / majac: njeri i sjellshum e per kon pe kerkoj t’jet e mir fizi ..
takime / shabani: une kerkoj nje vajze serioze ..
takime / ari_ca: Pershendetje i sjellshem i drejt i menqure me te gjitha ..
takime / ajeti: qka du une suj pe gjaj ..
takime / aliriza: sdi si ta pershkruaj ..
takime / zeshkani86: qka po kerkoj suj pe xhaj ..
takime / FIDANI: kerkoj nje femer terheqse dhe simpatike ..
takime / arbresha: s jom edhe aq po kerkoj nje djal si vet ..
takime / TITI26: jam zeshkan 26 vjeqar deshiroj te njihem me femra kosovare.. ..
takime / Sykalter_01: kerkoj nje feme te bukur e te sinqert ..
takime / hazir...haski: tung haziri jam njeri shum imir eket e kam fituar me pun ,re ..
takime / Dreni: Mund te me vlersoni pas kontaktit live me ju,per ndryshe e f ..
takime / Liridon: Kam deshire te takoj ndonje femer ..
takime / Leridon: menyr shoqerore ..
takime / wolf: tip i shoqerueshem . .. me pelqeni shoqerias e re ... ..
takime / bashkim: njeri i sjellshum e qka kerkoj esht te sinqert ..
takime / Brendoni: jam nje njeri demokrtik i sinqert dhe real ne te gjitha sfe ..
takime / Bujar: 04513, Data e mbylljes ..
takime / samira: ich bin hübsch bin dünn und bin nett.und suche einen netten ..
takime / leotrimi: njeri si shumica e shqiptarve,por me tipare,dhe veti shum nj ..
takime / gazi: nuk kam komente ..
takime / kujtim: do flasim ..
takime / fati: jam i shoqerueshem ,jam hiperaktiv ne gjdo sen,dua qe partne ..
takime / albion: 04516, Data e mbylljes ..
takime / tipitipi: tung une jam tipi jetoj dhe punoj ne kosov jam i njeri i q ..
takime / Kralica: xxxx ..
takime / Agron: Kerkoj nje vajz serioze dhe nje person qe gjej nje gjuh te p ..
takime / bodygard-tnt: ,,,,,,,,,,?????????????,,,, ..
takime / Toni: Jetoj nė Zvicer por kamė deshir te krijoj shoqėri nė kosov j ..
takime / arjan: jam ashtu si me lart,, kerkoj femer qe te pamundurat ti bej ..
takime / ladys>virus: un jom ni njeri i sinqert po ashtu edhe real? dhe ashtu e ..
takime / mili: Vleresimin e pres nga ti kur do me njohesh. Vleresoj natyral ..
takime / patroni: Me pelqen eleganca dhe deshiroj te njeftohem me nje vajze el ..
takime / med-lion: jam i sinqert dhe i urrej padrejtsit dhe genjeshtrat shum - ..
takime / adnan: jom shum serioz dhe mendoj vetem per lidhje serioze ..
takime / lumi: kerkoje nje femer romantike ..
takime / ylli_gjk5: kerkoj nje vajz te mire dhe te bukur per serijozisht ..
takime / endriti_3: i mir , te mir hahahah ..
takime / ARTANI_it: jam i mir ..
takime / denisi: jom biond kerkoj nje vajz per lidhje serjoze ..
takime / lali: jam i sinqert deshroj te nijhem me njez te sinqert ..
takime / kujtesa: jam nje femer mesatare ..
takime / Tonikosova: nuk po di veq pyetni more ..
takime / rendollf: ma mire me pyte vet ..
takime / sexy man: jam ketu vetem te shikoj se mos njof ndonje goce me origjine ..
takime / beni: 04542, Data e mbylljes ..
takime / niti: jam nje tip sportiv i shoqerueshem e sinqert dhe shum korrek ..
takime / betim: jam ni djal i bukur deshiroj me u taku me nje va ..
takime / Pejaboy18: shume i mire;) ..
takime / lola: nuk di si ta pershkruja veten time ..
takime / Fortan: Jami sex dhe kerkoj nje vajze sex. ..
takime / Djali: jame nje djal pa vese dhe i afert, kerkoj nje vajze si vet p ..
takime / groph_: zeshkan..i gjat...kerkoj femer bjonde ..
takime / florin: jome serioze se du tradhtine me pelqejne meshume bjondet ..
takime / Agnesa: Jam serioze dhe e sinqert kam qellime serioze.Kam deshire qe ..
takime / lina: jam nje femer serioze me pelqejne njerezit e vendosur ,dhe m ..
takime / fisnik: mashkull kerkoi femer ..
takime / leli: jom nji tip i hapur kom deshir te lidhem me nji vajz per mom ..
takime / fatmiri: trim ,real dhe fjal pak ..
takime / jacj88: jam i gja 1,70 sy caf dhe me trup muskulor ..
takime / doni: i adhuroj shetitjet dhe netet romantike ne shoqeri te mir fe ..
takime / beti: i sinqert ..
takime / llukman: tung pershendetje per te gjith me ate qe te kontaktoj ndosah ..
takime / valdeti: une jam vali jam i gjate 1.83 pesha 91kg qka tjeter jam ..
takime / pepi: e lojmi me u vertetu e sa per bukuri ajo sdi qa them qaozzz ..
takime / niki: skam qa them e mesoj kor te njehem me dikend? ..
takime / jola: jam nje vajz qe kerkoj nje djal qe ka sens te mir te humorit ..
takime / mariam: i like to meet good looking and nice understanding person. ..
takime / tati: jam tip i qete.Mepelqen muzika dhe compiuteri. ..
takime / memo: ska rendesi se qysh jam bree veq njeri me kan ..
takime / fukaraja_pa_fat: Tash kam ndryshu, Kom me ban qka du ! Kerkon per sen ..
takime / ladi_diku: at qe dua tju them se shum ndryshe gjdo her por i vendosur n ..
takime / arsimkosova: jam arsimi deshiroj te kontaktoj ..
takime / Jonitir99: kush do kete fatin te lidhet ..
takime / z. zidane: mundohem te jem nje njeri sa me i thjesht sepse besoj se edh ..
takime / Fatmir: Krejt thojn qe jom mangup.... Dostin e kom dost.... Pidh ..
takime / lajf@live.de: koh pak e halle shum ..
takime / rati: jam avanuurist kisha pase deshire ta takoje nje vajze per av ..
takime / bujari: i sinqert ..
takime / vigi: esht zor ta pershkruj veten po njo e di se une jam i knaqem ..
takime / lola: shum e sinqete. ..
takime / Florimi: po jam i gjate jam tip romantik ..
takime / ali: i kubur normal tolerant shum i sinqert me gjin dhe i shoq ..
takime / Rrema: Un jam nji djal nga qyteti i Gjakoves, korkoj qe te lidhem m ..
takime / si kum shti une: isinqert ..
takime / burimi038: po spo di be kishe pase deshiri nje lidhje seroze po te jete ..
takime / Sokol: Jami sinqert mė pėlqejn bisedat me njerzit dhe i nderoj shum ..
takime / besim: tugn une jam besimi ajm i sinqert edhe kerkoj ne vajz ..
takime / norej: ??? ..
takime / rrema99: kerkoj te njihem me nji vajz ..
takime / leukeman: hoi Un jam nga holanda ..
takime / driton: frag mich selber:) ..
takime / niku84: normal normale ..
takime / tommy7: femer serjoze ..
takime / jenor: i lumtur gjithmone ..
takime / Sebek: Kerkoj nje femer per lidhje te gjate me mirekuptim te dyansh ..
takime / goni: tung ju dua te gjithve veqanerishte femrat aaaaaaaaaaaa ..
takime / rrema: Jam nje djale nga qyteti i GJakoves,jam 28 vjeqar,jam jam to ..
takime / besi: jam blerimi nga prishtina dhe kam deshir qe te kontaktoj me ..
takime / edi: im loking for a nice girl ..
takime / ari: jam tip romantik dhe shume simpatik. me pelqejn femrat te bu ..
takime / lola: jam tip romantike dhe shume e shoqerueshme.kerkoj te njejten ..
takime / avanturieri: jam nji djal zeshkan komunikativ shum i sjellshem me femra i ..
takime / ylljeta: ---------serioze---------------kerkoj ---serioz ..
takime / zeshakni_: esht veshtir ta pershkruash vehten ajo duhet me qen e ..
takime / bardhy: femrat thojne se jam bukurosh!!!!! ..
takime / bekim: preferoj te me tregoj dikush tjeter si jam sesa ta pershkrua ..
takime / baron: dua qe te me njohtosh! nuk gabon ..
takime / kingji: shum me pershkru veten veq me kerku kerkoj shoqri se prej ..
takime / Beni: Nuk ka fjale preferoj te takohemi ..
takime / beri: vetja ime shihet ne baz te profilit ..
takime / frushirrushi: jam shume Simpatik te pakten keshtu me thojne,jam njeri i sh ..
takime / Kujtim: 04620, Data e mbylljes ..
takime / veki: 13496, Data e mbylljes ..
takime / arbin: Un jam nje djal serioz mund ta quaj veten ,por sme mungon as ..
takime / endri: one night stand baby.who want lets make it real ..
takime / visar: jam i bardh sjam i zi jam origjinal prizrenali ..
takime / burimi: deshiroj te njihem me femra per qaste te lumtura ..
takime / Lepuroshi: 04625, Data e mbylljes ..
takime / Dim: hmm.nuk di c’ka me ju than ma mir , veq ju kam tregu ..
takime / Diamondi_dk: po skom qka me pershkrue sen.. nqofse najsen. thueje. ;) ..
takime / leonard: hmm me ja nis me vizatu aiiii isha met tuj vizatu tan jeten ..
takime / king_4: qa te lypni te un kini me gjet okiveq urdhroni hahahaha klm ..
takime / beat: jam nje djal serijozedhe kerkoj nje femer per lidhje serjoze ..
takime / piki: jeta eshte e shkurter ejani ta shijojme !!! ..
takime / beni: jam shum i lumtur e i shoqnuar ..
takime / ardi-berlin: i qete romantike serioze desherioi qe edhe partnerja te jet ..
takime / alberti: simpatik dhe elegant ..
takime / Dior Mahmuti: Dua nje vajze te sinqerte dhe bjonde.Une jam nje djal i urte ..
takime / romantiku: keshtu si tip qe kur kalon rruges as ju bezdis as ju terheq ..
takime / maringlen: jam nje tip shum gazmor dhe aventurjer kerkoj nje vajz bjond ..
takime / erion: jam i sinqerte dhe kerkoj njeri te sinqerte dhe i kam inat m ..
takime / adi: kerkoj femer te per qaste te pa harruara ..
takime / toli_sg: I thjesht ..
takime / feriz: jam i bukur jam shum djalosh i urt i sjellshum puntor jam ze ..
takime / edi: phaaa ..
takime / hazi: kerkoi nje femer atraktive dhe serize. ne shetije . ne arge ..
takime / asi: jam bjond ,sy kalter...... kerkoj bjonde me karakter te fo ..
takime / jim: kerkoj nje vajz per me u dashuru ..
takime / Negativ: pa komentar ..
takime / Nensi: Vajze e embel, e qete, shoqeruese... ..
takime / cesair_1: jam serioz edhe dua nje vajz serioze ..
takime / Arben: Überaschung ..
takime / lirim: dashuri ..
takime / doktoresha: e thjesht,shoqeri ..
takime / Nazi: nje femer per shoqni ..
takime / Dardanii: skam qa te pershkruaj me shef....mas mirti. ..
takime / afeti: pershende tje te gjithave ma von folim ..
takime / bali: une kerkoj ni grue e cila asht e ndar prej burrit. ..
takime / deberat: Kalimtar ne rrug te gjata....... ..
takime / arbdhetari: nje vajze BOMBAAAAAAAA ..
takime / valon: jam bjon shum i bukur jam serioz me pelqen ni vajz simpatike ..
takime / Buli: The best one! ..
takime / sidorela: jam zeshkane edopt dhe kerkoj per te ardhmen time ..
takime / Xhemail: Ta njoftoj nje shoqe prej Kosovoes ..
takime / Struga_Head: i mir sa per vete heheheh nese kerkon me shum me dit ky esht ..
takime / mulicom: kur do te me njuftosh do ta zbulojsh vet te verteten ..
takime / emra: simpatik kaqurrel trup sportisiti ..
takime / Adi4: i sinqert, i drejt dhe i kuptushem. etj..... ..
takime / Jessica: Ich bin eine treue, ehrliche Person. Ich bin mollig. Habe vi ..
takime / adil: une jam 20 vjeqar jam zeshkan i gjat, jetoj ne kaqanik nganj ..
takime / ragiiiii: kerkoj dhe lidhje serioze, por pranoj dhe ato shoqrore se ..
takime / Edona: -KERKOJ EKSLUZIVISHT FEMER ME PRIRJE BISEXUALE APO LES PER S ..
takime / Toni_Onely4Y: jam i gjat per shije te femres i bukur si asntonio banderas ..
takime / dini: mese pari komunikim e mavon eshofim ..
takime / Procion: jam ashtu sic jam, dhe kerkoj nje partnere ashtu sic eshte! ..
takime / Arsi: Jam nje djal mesatar zeshkan dhe kerkoj nje vajze Bionde.. n ..
takime / rrema: sdi more kqyrem ti ..
takime / CIMA: jam njeri seriz dhe kam deshir ta gjej nje vajz serize ..
takime / mani: besnik,karakter te fort,tolerant, ..
takime / enigma1: Nuk ja vlen te flas per veten time pasi akoma nuk jam takuar ..
takime / alban: femra qe po kerkoj duhet te ket sinqeritet dhe te jet humane ..
takime / lampard: jam nje djal i qet e kerkoj nje femer zeshkane dhe te bukur ..
takime / armend: un jom i bukur ne te vertet me thojn se jam i bukur, jam bjo ..
takime / buli-pse: SKa Senn ..
takime / Ansi: Subjektive ėshtė ta pėrshkruash veten, por pėrgjithėsisht ja ..
takime / ehadi: une nuk tradh toj jam i mir dua vajz te mencur etj ..
takime / tani: jam 169cm i zi , djal kogja i fort hehhe , kerkoj te ..
takime / presioni: JAM NI DJAL I SINQERT I SJELSHEM DHE I VERTET ..
takime / LUANI: PO UNE JAM SHUM BUKUROSH EDI QE NUK KA SI UNE. POR NESE FEMR ..
takime / astriti: jam djal zerioz korkoj qik seriojze ..
takime / rrahmani: e urrej tradhtin shummmmmmm ..
takime / afrim: e kerkoj nje vojz te jet serjoze dhe nuk me interson se qka ..
takime / Enver: jam i sjellshem dhe kerkoj te njoh nje vajze poashtu te sjel ..
takime / fati: jam femer e sinqert dhe kerkoj nje mashkull te sinqert shkur ..
takime / timi: skam shka me lavdu veten peta lo ty ma mir heheheheeh ..
takime / AGAG: xxxxx ..
takime / arlindi84: kerkoj vajza te sjellshme ahahahah ..
takime / toni50: serioz ..
takime / arlind84: ahahahhhah duhet me pyt ..
takime / dardani: korekt shoqri ..
takime / Blerimi: Me pelqejne shetitjet e shumta dhe atmosfera romantike me fe ..
takime / arta: jemi ēift bashkershortor, jemi nga prishtina, kemi deshire t ..
takime / ardian: deshiroj te njihem me nje vajz ,goce te embel si mjalta dhe ..
takime / enveri: e zbuloni vet ..
takime / cami: Nje person i sinqert qe e vlerson jeten si diqka te qmuar... ..
takime / SADIKI PZ: UNE KERKOJ NJE VAJZ QE JETON NE ZVICERR OSE DIKU TJETER NE P ..
takime / Afrimi_swe: jam ne pun te pergjithshme dhe jam pergjegjes i kualitetit , ..
takime / goldjunge: ich bin der king der is wieder da jezt und sucht ne nette fr ..
takime / leonora: jom komunikative shume reale jome singjert nuk i dua rentat ..
takime / ylber: Ju pershendes shum me falni por me fol per vet veten nuk esh ..
takime / meti: sy te kaltert flok te zeza kerkoj nje vajz per lidhje serioz ..
takime / LifeGuard: Serioz dhe i sinqert ..
takime / sadati: dua te kem vetem shok asgje ma shum kam gru kam jet te mir ..
takime / flamur: flokt e zeza sut ne te kalter i bardh e qishtu ..
takime / hysi: se di se kush do ta ket fatin qe te jet me mua ok ..
takime / loni: un jom tip serioz i kujdesshem romantik edhe terheqse kerkoj ..
takime / liridoni: jam njeri shum i qetme pelqejn ato vasha qe jan te trasha sh ..
takime / player: Jam i martuar dhe kerkoj nje shoqeri tė mirfillt. Kam shu ..
takime / shkelqa: I am very nice guy looking for nice gilr no drama no games ..
takime / lumi: jam nje djal serioz edhe kerkoj nje femen serijoze e kuptush ..
takime / lindi: quhem lindimomentalisht jetoj dhe veproj ngjermani per me sh ..
takime / mitro_jebaq: jom seksi edhe kom nevoje me gjet ni vajze seksi edhe qi ..
takime / Beny: vet shum i keq e kerkoj nja te keqe ..
takime / valentina: 04766, Data e mbylljes ..
takime / dini-ger: Jam njeri familjar jetoj ne perendim kerkoj poas ..
takime / artoni: po spo di qka me pershkru, let tme takojn qikat e shofin vet ..
takime / schacall: i thjesht,i but,edhe .... ..
takime / alfred: jo tipi serioz nuk me pelqen te lavderohem kete e pres nga j ..
takime / shpetim: jam me karakter te fort ..
takime / diego: pershendetje te gjithve ..
takime / puki: njeri me kejt te dhenat per takimet e radhes ..
takime / nardi: kerkoni se gjeni ..
takime / Ilir: serios,i sinqerte etj dua qe te njohtoj nje femer e cila ..
takime / fati: jom romantik i sjellshem puntor i mir njashtu deshiroj te je ..
takime / ahmetzogi: nje femen e cila ka respek une jan nje njeri shum i qet os ..
takime / tony: (dua nje femer bionde.!!) ..
takime / Driton00: i fjales,i beses edhe puntor i zellshum. Gjithashu e ..
takime / nuni: pershendetje per te gjith femrat shqiptare e sa per vetveten ..
takime / ramazzoti: bukuria e don bukurine :-) ..
takime / malsori: le te me pershkruin ata si me shofin ..
takime / TANI: Komunikativ,dua shoqeri me shume me vajza dhe respekt per to ..
takime / meli: me pershkruain ata si me shofin nese te jet marak me dit s ..
takime / doktori: ka kohe ..
takime / dani: 04789, Data e mbylljes ..
takime / i perkushtuari: i drejt,plot gjalleri.....pastaj me teper me njihni ..
takime / Mety: 04791, Data e mbylljes ..
takime / D.SK: Kerkoj nje vajze te qete dhe serioze, si ne sjellje ashtu ed ..
takime / Arben: Se pari deshta te ju them se une jetoj ne Austri se ne ket r ..
takime / ximi: zeshkan dhe en jet shum qesharak,ashtu kerkoj me ken edhe fe ..
takime / miamia: wr;hafb;ajbs;jdkfb;aefbbvkjfb;dskjfb ..
takime / fati: po si te pershkruj vehten spo di letme pershkrun aj si me sh ..
takime / adamo: i gjat i hjeshemme pelqen muzika sporti etj ..
takime / Eki: perschkrum kur te me shikojsh Me Pelqen te Njoftohna me nj ..
takime / bardhyl: jam human spontan ..
takime / valon: jam i gjat simpatik i eduakuar i sinqert njijt dua te jet ed ..
takime / galdim: nuk ka ..
takime / albert: jam shum diskret, me kultur, i paraqiteshem.....kam deshire ..
takime / oszillation: kdsfjdskfjskdkfjkdf sdfkjsdfjk` ..
takime / blerim: jam simpatik i sinqert njijt duhet te jet edhe partnerja ime ..
takime / zana: ....... ..
takime / a Man: 04817, Data e mbylljes ..
takime / naim: deshiroj qe te takohem me femra per argetim ..
takime / Anduena: ZOT Te faleminderit zot qe per mua u meshirove me nxore ..
takime / florenti: sjam tip qe lendoj por dua te gjej nje vajz apo mike per miq ..
takime / besa: jam e interesuar per nje lidhje serioze ..
takime / top: i sinqert dhe besnik ..
takime / TONI: HALLO:::: ..
takime / hana: jam e ambel,e but shum e sinqert, ..
takime / diti007: jam tip i qet ,serioz besnik. ..
takime / leoutrim: me koh te gjitha ..
takime / ardi: i thjesht i lezequm njashtu deshiroj te jet e kerkuara ..
takime / kimi: tip i sinqert kerkoj te njejtin ..
takime / JACKY: WAS SOLL ICH SCHREIBEN. ..
takime / buli: jam zeshkan i gjate 173cm peshoj 73kg merem me sport ..
takime / agron: hmmmmm ..
takime / moni: une jam moni kerkoj shoqeri te reja ..
takime / GENIUS: MA IMIRE SE DJE MA I BUKUR SE NESER...MORE THEN YESTERDAY LE ..
takime / kastriot: Jam kush jam kerkoj femer ..
takime / Kosovari: Jam bukurosh, hehe :P ..
takime / fuli: po te me shohish do te me adhurosh ..
takime / sedat sedi: une jom djal20 vjeqar kerkoj lidhje shoqrore me ndo ni qik t ..
takime / buli_21: kerkoj qik serioze edhe qe ska hehe ..
takime / nazmi: ich bin treu ehrlich nett ich suche eine partnerin die treu ..
takime / kushtrim1986: hmmm valla nuk po di mir ish kan me shkru te tjert ... ..
takime / gani: jam mbi te gjitha nje person normal .kerkoj lidhje serioze ..
takime / igli: jam nje tip shume i shoqerueshem kerkoj tek te tjeret siqeri ..
takime / andi: ja keshtu ..
takime / ela: Hmmm spo di qka me shenu ..
takime / valon: uhem valon jetoj ne londer deshiroj te takoj nji vaz ne men ..
takime / arben: IBUKUR SHUMA ..
takime / sefa 78: jam shum real,besnik,i perkushtuar.te njejten kerkoj edhe ng ..
takime / bahri: E KERKOJ NJE VAJZ SERIOZE ..
takime / M-ToNNy: <<<Kerkoj nje vajz me trup si shishe te llampes : ..
takime / The Doc: Kėrkoj njė vajzė jo vulgare,tė sinqertė dhe me arsye qė t`i ..
takime / tonyy: ju pershendes ..
takime / porta: 07154, Data e mbylljes ..
takime / lonikos: Romantik,sportiv,komunikues Simpatike ,modeste ,romantik ..
takime / Fatbardha: Jam femer serioze, jam ne kerkim te fatit.Ju lutem personat ..
takime / POLCE-X: BIN SEXY ..
takime / Sheki: Jam tip komunikativ dhe i sinqert,kam deshir te sheti ..
takime / bosi: sedi jom shum romantik njashtu deshiroj te jet e kerkuara ..
takime / art: une ..
takime / Arsimi: Jam nje njeri qe ja vlen te me kontaktoni sepse k ..
takime / armendi: kam deshir te shetis dhe te knaqem pa mas dhe te gjitha a ..
takime / muuka: spo di si tja filloj pershendetje se pari nerkoj nje vajz qe ..
takime / Petrit: une dua nje vajz te sinqert besnike serioze.... ..
takime / coli_24: po qa me shkrua ber, du nje vajz shqiptare per qellime serio ..
takime / arlind: te tregaj ma vane ..
takime / deqani: e deshiroj ne vajz shqiptare besnike dhe te moralshme ..
takime / xhai: nese don mujtesh vete te me pyes ..
takime / besi: kerkoj femra edhe serioze po edhe per aventura i plotsoj kus ..
takime / Tonii: Jam njė pėrson i sinqert-serjoz-respekt...,kam interese qė d ..
takime / argjend: jam i sinqert nuk e dua thratin thash e themet jam realist ..
takime / arben: i kuptushem deshiroje shoqeri ..
takime / Zana: Jam e thjeshte e natyres se but kerkoj ate qe jam ne gjendj ..
takime / cati: prizrenasi...per takim.... ..
takime / hacer: une besari jam nje djal i cili e jetoj nje jete serio ..
takime / zana2008: 04880, Data e mbylljes ..
takime / vero: jam shum gjeloz hahahahahah ..
takime / jurist: her tjeter ..
takime / albulena: pershendetje jam e sinqert e dashur . etj ... ?? ..
takime / politologu: Veteveten do ta pershkruj ateher kur ėsht ma shum e nevojsh ..
takime / elvis: jam nje djal simpatik dua ta gjej nje vajz per romanc ..
takime / dugagjini 76: jam i sinqert , romantik tolerant ....... ..
takime / super star: jam dja qes tudjon kerkoj nje vajz per lidhje serijoze ..
takime / ani: ??? ..
takime / aida: me von ..
takime / menta: Me fol pervetveten nuk me takon mua,pershkrimi vjen nga tjer ..
takime / dita sihana: jom e snqert dhe kom deshir ta takoj ni njeri qe mkupton ..
takime / nani: hahahahhaa ..
takime / nexhi: Serioz dhe e deshiroj Serioze per Seriozisht ..
takime / lendita: 04895, Data e mbylljes ..
takime / fani: qka te flas per veten kush deshiron mund te kontaktoj dhe te ..
takime / gipa: qka uen jam ky qe jam shifumi edhe me at e qe kerkoi ..
takime / rinalino: Personi qe kerkoj per lidhje serioze duhet te jete me arsim ..
takime / besa: jam nga prishtina , jam bijonde e gjat e bukur e vlersoni ve ..
takime / bashkshortet: kemi deshir kontaktoim nji person femer ose martun qe te kal ..
takime / xema: tung si je rioypo ..
takime / bekimi: une jam ni dja nga kosova pa martua jam interesuar per ni fe ..
takime / besi: gjerat tjera i leme kur te njoftohemi ..
takime / dardan: jamsinqert dua te jet edhe ajo si une jam shum edhe kam desh ..
takime / labinoti: jam i pashem i sinqert dh i drejt pa rrena hahahahahhahaha ..
takime / muli: bjond , me tipare bjndi.. kerkoj nje femer per qellime intim ..
takime / luani: tip iqet pa probleme i shoqrushum ..
takime / beni: kush don mem njoft mos nguroni tungi ..
takime / Bani_shabi: a...?? ..
takime / samedin: une jam nje njeri shum i afert me te gjith per ata qe dojn ..
takime / rrezarta: jam nje vajz e bukur zeshkane kerkoj shoqeri me njerz ..
takime / dika: i sinqert ,serioz me tipare burerore po te njejten e kerk ..
takime / melihate: me kohe te gjitha ..
takime / Armend: Jam ekonomist i diplomuar punoj jam i interesuar te njoh ndo ..
takime / Bujari: No koment ..
takime / Xhemi...: 04929, Data e mbylljes ..
takime / arta: shpresoj qe te gjej nje shok te mire per lidhje serioze ..
takime / Goni: jam shum Simpatik dhe i embel dhe dua qe Ajo e Cila me prano ..
takime / Naski: Mundohem te jeme preciz,korrekt i njejte per te gjithe pa da ..
takime / melihate: me kohe te gjitha ..
takime / saranda: une jam nje tip shume e thejshte me se shumeti ne kete jete ..
takime / bekim: jam inxhinjer i dip. kerkoj ndonj femer apo grua per argetim ..
takime / florent: femrat e mira normal ..
takime / teuta: une dua nje djale zeroze per qellime te mira ..
takime / Dardani: Jam i interesuar pėr me perjetue jetėn. Shetitja dhe udhetim ..
takime / ...SeriozZe...: Pasi qe me an te Profilit e krijuar mundeni pak ta imagjinon ..
takime / ben: jam serioz sa i prket dashuris jam i sigurt qkka veproj kam ..
takime / malik: jam djal mesatar kerkof femen mesatare ..
takime / meri: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ..
takime / kumanovari: jam dajl symaptik ..
takime / NaimHoti: Jam ky qe jam smunde te behem as me i mir as me ikeq ..? ..
takime / burim: 04941, Data e mbylljes ..
takime / gani: e shihni vet se spo di qka me ju kallxu..... ..
takime / adelina: deshiroj te njihem me nje dajle qe ka qellime serijoze ..
takime / Albani: 04944, Data e mbylljes ..
takime / vali: sikur ju edhe une ..
takime / adrian: tash po e sheh vete. ..
takime / andisi: jam romantik dhe jo fort i bukur por i sinqert.dua femra per ..
takime / D o k t o r i: 04945, Data e mbylljes ..
takime / mento: Jam nje person shum i" matur. etj.... ..
takime / ardian: Jam nji djal i mir i qet dhe i sinqert i pa martuar,kam desh ..
takime / dani-ve: serioz dhe vin ne shprehje vetem oferta serioze ..
takime / besnik: avanturist kerkoj femra per romatik ..
takime / bertos-style: pfff po sdi jam taman si kejt djemt tjer ma pak kam dallim s ..
takime / genc: romantik, ..
takime / mirsal: jam djal i sjellshem kam respekt per te gjith ata qe ’ ..
takime / tina: jam inteligente,modeste... ..
takime / Bekim: jam djal serioz skam qef tradhtia dhe rena gjithashtu e kerk ..
takime / bess booy: ich bin net und bisien schychten aber lustig. und suche ain ..
takime / cupi: ok ..
takime / DIJAR: TE MIR PRES PERSHENDES ..
takime / ximi: kerkoj me ndokend te bej shoqeri ..
takime / klodian_m: ju pres te njifemi me mire ...Per veten time cka mund te ju ..
takime / flori: jam person serjoz dhe sharmant dhe i kulturuar sipas tradite ..
takime / vali01: nje person qe do jeten dhe dashurin e dua nje femer me tipar ..
takime / haki: po une kerkoj nje vajz serjoze per martes per serjozisht mu ..
takime / latibaby: i am latifa 23yrs young girl gentle and good looking also a ..
takime / emran: mos ju besoni djemve qe jane te pa bese por me besoni mua qe ..
takime / valon: pershendetje te gjitheve, posaqerishte atyre qe kane deshire ..
takime / Edison: Deshiroj ta takoj nje femer per lidhje serioze.....! ..
takime / besniku: per vete cka t’ them mundohem t’ jem gjither i s ..
takime / dili: un jam aji qe jam nese dikujt i interesen mun me vet mashum ..
takime / aleks: ska rendesi bukuria po ma shuk ka rendesi ..
takime / UNE_ALB: 04975, Data e mbylljes ..
takime / beni970: tip atletik ..
takime / ana: jam ne kerkim te nje djali qe mund te me ap nje familje te s ..
takime / shigjetari sh: i sinqerte ..
takime / (mendi): nuk mundetem ta pershkruj veten te gjith kush ka deshir mu t ..
takime / Endi: 04983, Data e mbylljes ..
takime / giovanni: Dua ta zgjeroj shoqėrinė. ..
takime / papillon: me njifni gjate bisedes ..
takime / Kushtrim: Tė kalojm momente tė bukura dhe romantike,sė bashku. ..
takime / sali: jame isinqert deshiroje te gjeje nje partner te till qe taku ..
takime / kushtrim: Romantik nat e dite qe te shohim pakez drite. ..
takime / zeshkani: nuk edi si ta pershkruaj veti i sjellshem i ndershem etj ..
takime / halili: kur takohemtetregoi ..
takime / festim27: kerkoj nje femer per argetim dhe asgje tjeter ..
takime / brilliant: Ekzistojne 937 fjali qė mund tė mė pėrshkruajnė mirė, por tė ..
takime / dashurie: jam une franzes takim a man albanian for serious relations ..
takime / prizreni78: un jam ni djal i mir jetoj ne gjermani.jam beqar kom qef me ..
takime / vetimi: deshiroj nje femer per shoqerim, jam i sinqert komunikativ e ..
takime / j0nus: hmmm jam sportist i dua femrat e sincerta :D dua shum te she ..
takime / afushi: une jam e sinqerte dhe gjithashtu edhe personi qe kerkoj duh ..
takime / sheki27: me von ..
takime / Muhamet: jam njeri shum besnik,i shoqeruar,e qmoj mbi te gjitha sinqe ..
takime / luna: natyre e shoqerueshme. Me pelqen te jem pjese e diskutimit p ..
takime / TRIMI: po kujeni bre njerz nuk po di qka me shkru ktu po nese ju ka ..
takime / Alfredc: Jam djal i sjellshem the romantik kam deshire te lidhem me n ..
takime / ma i lezetshmi: qka te them jam tip i jashtzakonshum ne gjdo aspekt jam i qe ..
takime / Blerim: un jam 21 vjeq jam ne pun si fizioterapeut [massazh] ..
takime / Beni_Pe: sdi qa me thone valla per vete,jam shume i sinqert,mjaft kom ..
takime / Agron: Une jam agroni Jam nga llabjani komuna e gjilanit ..
takime / Wirgo: Me pershkrujt veten hmmm qka me ju than bre spo di po hajt s ..
takime / abea: e verteton me vone ..
takime / rijad: Me mire e vlersojn te tjeret ..
takime / Seriozi: Kur ėshtė momenti i duhur edhe do e bej kėtė. ..
takime / kosovari_007: une jam arsim ismajli jam nga mitrovica .jetoj vetem piin ..
takime / vesa: Jam e sinqert dhe po ashtu dua njeri te sinqet ..
takime / hajrulla: une kam deshir te behem mjek me studimet e profesionit ..
takime / blendi63: normal sikur ju ..
takime / tonimontana: no koment ..
takime / talenti: avava djal per merak...kush e ka nafak....si dihet....qa ..
takime / blerim: JAM NJE DJAL NGA PRIZRENI KAM DESHIR ME NJOFTUH ME NJE FEMER ..
takime / timo-oo7: jam nga tetova e mk thjesht dua shoqeri po pse jo dhe me ..
takime / olacamaj: 05026, Data e mbylljes ..
takime / agoni_be: jam agoni jetoj dhe punoj né bellgjik.deshiroj té njoftoj nj ..
takime / Pfenomen: gjdo gje eshte emundshme mirpo pa doemos www.store-of-er ..
takime / sara: zeshkane sy gjelbert, e sinqert, e urte, shoqeruese, etj ker ..
takime / getoari: kerkoj nje femer qe nuk gjelozon qe kupton qka asht shoqrija ..
takime / besim: kerkoj ni grue me te cilen muj me kalu jeten me to ..
takime / fezi brenolli: 05035, Data e mbylljes ..
takime / gazmendi: 05036, Data e mbylljes ..
takime / adnani: valal vetens po di em pershkru veq mem pa ki mu kall e pe ek ..
takime / gezimi: jam nji tip i qet kumunikativ dhe plot shaka,deshiroj te nje ..
takime / maraklija: - kerkoj femer te sinqert ..
takime / armani: hallo ju pershendes kitve ..
takime / miri 73: Jam i sinqerte,i komunikushem me pelqen shoqeria.kerkoj te n ..
takime / Bacardi29: i disponueshem dhe i shoqerueshem ..
takime / kianna: une jam shume diqka hoottt kerkoj shoqeri e me vone e shohim ..
takime / Ardijan: Spo di bre qka sjakam zanat me fol shum kalofshi mas mirri ..
takime / ilir: 05045, Data e mbylljes ..
takime / adrian ardi: jam ardi kerkoj nje femer te bukur ..
takime / rinor: heheh skam koment ..
takime / adem: nuk kame qka me thene me shum se ju pershendes por per veten ..
takime / vera_era: jam e menqur atraktive e sinqert et et edo ti zbuloj kur te ..
takime / djal_i_keq: valal sdi qka me pershkru mundesh mem pa i keq besharet ..
takime / KOSOVARIREP: UN JAM NJE NJERI I SINQRET DHE I DASHUR DHE DESHIROJ TE GJEJ ..
takime / Naser: jam ni djal icili jetoj ne gjermoni dhe kerkoj ni vojz nga k ..
takime / longari: djal besnik kerkoj ni femer te sinqert per lidhje martesore ..
takime / lulzim: po mendoj se e kam pershkruar veten pak me lart sido qe te j ..
takime / rinor: deshiroj te xhej nej femer te bukur edhe te jet e sinqert dh ..
takime / una roza blu: e lezetshme e sinqert e beses ambicioze per cdo gje kok fort ..
takime / pllumbii: si krejt -) ..
takime / mergim_tari: gjykoje me kujdes, pranoje me veshtersi dhe refuzoj me kembn ..
takime / florian: jam nje djal shum serioz deshiroj te njoftohem po ashtu me n ..
takime / besart: tung une jam djal shum i sinqert po ashtu edhe shum i bukur ..
takime / orland: Pershendetje une jam Orland Muqaj kam deshire te kontaktoj ..
takime / Rrezak: ... ..
takime / firenze4ever: jam mendjemadh sepse jam i bukur dhe pretendoj ..
takime / xhentelmeni: per mu mer vesh kur te flasim ..
takime / uji i pijes: entuziast ..
takime / dyrmish: jam nje djal jam shum simpatik kam shum qef te lithem me nje ..
takime / izi: i sinqert ndaj te gjthve e sidomos ndaj qenjes se bukur e aj ..
takime / kiki: tungi jam kiki jom 20 vjeqar ja i ir ..
takime / eduard: jam njeri i sinqer i dashur. kerkoj nje njeri shum te s ..
takime / foto-80: Ēa te shkruaj,s’beson njeri!!!!!!!! ..
takime / moni_pr1: i am big strong i am locking for my ideal girlfriend ..
takime / naser: i shoqrushem tolerant i respektushem ..
takime / fatmir_: ddddddddddddd ddddddd ..
takime / astriti gjk: jam qe 16vite ne gjermani punoj argtohem kerkoj nji vajz shq ..
takime / niki: hhh shoqeri ............................tung “Klm ..
takime / arben: une jame zeshkan i sjelshe edhe medoje se mu kane i sinqere ..
takime / alban: seriz ..
takime / bekche: jom tip romantik gjithashtu kerkoi te njejten si un??": ..
takime / besart: jam shum i simpatik....komunikativ edhe shum i sinqert ..
takime / rina: simpatike ..
takime / ujori: Ju pershendes ..
takime / kastrioti18: kull ..
takime / bijondina: nuk kam qka me pershkru vet veten kam deshir te bisedoj ..
takime / spirit1971: E DUA JETEN E DUA TE MARR ME TE MIRE NGA AJO,PRA JETOJ TE AR ..
takime / Jetimi: jam nje djale jetim kam te gjitha perveq qe jam jetim dua te ..
takime / Zymer: Gjatesia 172, pesha rreth 75kg. 36 vjeqar. Nuk pi duha ..
takime / Nanyte: jam tip shum ibute po qofet se me preki ne tel dije se e ki ..
takime / elisa: TE JETE NJE PERSON SHUME ITHJESHTE DHE TE DIJE TE DEGJOJE DH ..
takime / Rover: Jam nje djale serioz, kerkoj nje lidhje intime te fshehte pa ..
takime / festim: kerkoj nje vajz per qelime serjoze te jet vajze e sinqert ? ..
takime / gurina: jam zeshkane simpatike dhe shum seroze ndersa kekoj mesim ..
takime / fisifisi: jam nje djale qe kerkoj te kemi kohe te kendshme me qefe te ..
takime / mozza: jam vajz simpatike e sinqert dh shum terheqese poashtu kerko ..
takime / iliri: jom djal i mire kuptohet!AHHAAHA ..
takime / droni: deshiroj te njoftoj nje femer shqiptare ..
takime / burimi: nice lady ..
takime / bimi26: jom ni djal shum serjoz mbi gjithat jom simpatik e terheqs k ..
takime / Honda: Kush sbon em mu zbon as me zotin! ..
takime / feri588: JAM NJERI SERIOZ I THJESHTE DHE ME SHUME PREZENZE JAM SHUM S ..
takime / arben: jam gjali i mir dhe... ..
takime / ar-t00ni: tack ..
takime / Ardi: 05124, Data e mbylljes ..
takime / iliroz: interesohu.. ..
takime / skorpioniizjarrt: i zjarrt ne shtrat, diskret, femra me fantazi ne shtrat ..
takime / NANI: JAM 99%I PERKRYER ..
takime / adrian: kerkoj femer deri ne moshen 35 vjeqare apo nje qift deri ne ..
takime / Toni: Jam person i qet, i shkathet, kooperativ, dhe shume aktiv. ..
takime / merita: Jam e lindur1970 e pamarrtuar deri tash dhe kerkoj bisede se ..
takime / usalbo: Deshiroj ta njof nje vajze per qellime romantike. preferoj a ..
takime / Bekim: Veshtir tė folėsh pėr veten. Lajmrohu dhe bisedojm. ..
takime / tony: tip me norma. mos harroni se guri rendon ne vendin e vet ..
takime / experti: kurke nevoj te jap,po pata te lutem me ndihmo ..
takime / adi: i sinqert komunikativ te njejten kerkoj edhe nga personi tj ..
takime / zana: jam nji femen e sinqerete dhe kerkoje te ana kunderte sinqer ..
takime / ennio: jam valut nga te gjitha pikpamjet. kete gje kerkoj edhe ..
takime / dani: jame djal imire i thjeshte serioz kerkoj nje vajze serioze ..
takime / Ymko: Nuk e di qa te them vlersojeni vet ..
takime / goni: jam i gjat serioz ne shoqeri kerkoj qe edhe ajo te jet seri ..
takime / sharmanti: haaaaaaaa kerkoj miss ..
takime / profesionisti: jam ky qe jam dhe kerkoj ate qe eshte ..
takime / orion: interesohem per shoqni dhe per te ofruar momente simpatike t ..
takime / drandofilja: jam seriose simpatike elegante dhe pedante kam deshir shoqer ..
takime / kadri01: jam fort i mir ..
takime / Albextra: Jam nje djal 23 vjeqar,momentalisht jetoj ne Maqedoni ,me sa ..
takime / Doni: ????? ..
takime / Fati: person me sinqeritet ne te gjitha lemite ..
takime / niko: Me thone qe jam simpatik e dua jeten mundohem ta shfrytezoj ..
takime / besnik: te kalxoj kur te jesh e imja ..
takime / fidan: pershendetje te gjithve ok ..
takime / Syri_i_Shqipes: 05157, Data e mbylljes ..
takime / Kosovari_GER: 10309, Data e mbylljes ..
takime / aurora: 08517, Data e mbylljes ..
takime / Elbasan: Jam nje i ri Ambicioz nuk jam i stresuar,dhe kam deshir te j ..
takime / nesi: jam njeri serioz,dua sfida te reja dhe kjo besoi se me ofroh ..
takime / Afro: spo di jom nje person i qet nuk e du asken per ndonje intere ..
takime / gazi: tung gjithve ju pershendes nga zemra mpuchhhhhh kaloni bukur ..
takime / eraaa: jam nje vajz serioze e sinqert simpatike kerkoj gjithashtu n ..
takime / Murta: i bukur zeshkan me gjatsi mesatare, i punsuar, me pelqejn va ..
takime / era: SINQERITETI, DASHURIA, MIRKUPTIMI, UDHEHEQES DREJT LUMTURISE ..
takime / doni: i ndershem dhe besnik ashtu mendoj ta gjej edhe partneren ..
takime / izjarrti: - kerkoj njohje per shoqerim dhe argetim me femra ,,munde ..
takime / magnumi: e kerkoj nje femer qe nuk e njoh, kurr me pare nuk e kam tak ..
takime / Cimi: Jam njė djalė qė kėrkon dhe tani jam duke kėrkuar fatin. Kėr ..
takime / prof: 05174, Data e mbylljes ..
takime / semi: Jam njė djal shum i talentuar dhe dhe i respektuar.Jam nė kė ..
takime / norushja: jam nje vajz simpatike e sinqert kerkoj mesin e arte ..
takime / lora: jam e gjate zeshkane besnike dhe kerkoj qe edhe ai te jete ..
takime / fery: shum i bukur kerkoj nje te moshes rreth 30 ..
takime / lina: 05180, Data e mbylljes ..
takime / Lemushe: 05181, Data e mbylljes ..
takime / beka_ks: zeshkan tipik kerko nuk ka rendsi i adhuroj bjondinat ..
takime / Maximus: Afrohu pak me afer...dhe me pershkruan vet....... ..
takime / ecik: jam tip sportiv dhe te tille e dua dhe shoqen ..
takime / tonimontana79: jam biond dhe kerkoj nje bionde ..
takime / Insomnia: Zbulojeni Vete!!!! ..
takime / geogil: hello. I AM rita IN SEARCH OF A MAN WHO UNDERSTANDS THE ..
takime / Zeshkani_aut: jam nje person de e them te verteten ne sy femren qe e kerko ..
takime / cany: 05192, Data e mbylljes ..
takime / veton: Yll djal kerkoj te jam i lumtur me shoqerine dhe s ..
takime / trimi: jom zeshakn kerkoj zeshkane ..
takime / besi: jam shum djal symphatik dhe i sinqert ..
takime / bacilok: modest,jo kryelarte.Mundohem te jem i afert me te gjith. D ..
takime / Gazmend: Jam tip shum serioz dhe krenar qe jam Shqipetar.Kerkoj nje f ..
takime / rammbo: jam nje djal i ri kerkoj nje vajz te bukur ..
takime / asos1: jam nje djale i mire dhe dua te njoh nje vajze sexy ..
takime / elidaria: jam zimpatike tip i shkathet e sinqerte urrej genjeshtar tra ..
takime / respekt: shum reale por dua edeh ana tjeter te jet real ..
takime / vetmuar: pa genjeshtra ..
takime / shevo: jam ni djal kush kontakton me mua ka me pa dhe vet m,a shum ..
takime / jeton rexhepi: Dukem ne nje gjatesi mesatare anoj ka tipi zeshkan kam sy ..
takime / roni: i sinqert, ..
takime / ilir: kekoj nje femer me letra nekanda lete jet e bukur e dh ..
takime / dashi 195: un jam nje djal 45 vjeqar punoj dhe jetoj ne danimark kisha ..
takime / fadili: jam nje djal shum i sjellshum dua te njihem me nje qik te sj ..
takime / rilindi: tung tung tung ..
takime / naim: djalosh serioz kerkoj femer serioze ..
takime / dardan: zeshkan tipik i dashur romantik gjatsia.185cm zeshkan , k ..
takime / beli: tung une jam blrimi nga pr deshiroj te takoi nje vajz ng ..
takime / Bartan: Jam ai qe jam, por nuk i le te tjerat te zhgenjehen ne mua. ..
takime / lali: je tip i hareshem , romatik etc. po nje tipe pak krenare h ..
takime / hysi: jom njeri i sinqert edhe serioz dhe kom deshir qe te njoftoh ..
takime / Edi: kerkoj miqesi te sinqert ..
takime / lejla: kerkojnjeri qe me kupton e kuptoj edhe qe eshte i sinqert pa ..
takime / persh: vlersoni ju... ..
takime / linaaa: 05226, Data e mbylljes ..
takime / mizakipi: 09178, Data e mbylljes ..
takime / bekim: sinqeritet ne shoqeri ..
takime / besi: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..
takime / Omari: Jam nje djal beqar I edukuar dhe i shkolluar , jam ne k ..
takime / lora: 05231, Data e mbylljes ..
takime / visar: !!!!!!!!!!????????te kontaktoj me njerez te mire!!!!????? . ..
takime / toni: koha po kalon e nuk u knaqem ..
takime / emir: vallai kur se kqyri veten veq femrat ..
takime / patriki: shum romantik edhe niashtu kerkoj lidhje romantike ..
takime / olti: tung jame tipe qe ndoshta ju kerkoni . lajmrohu ..
takime / s-pa: ......nuk ka rdsi ..
takime / Per Ty: 05239, Data e mbylljes ..
takime / Iliryan: Iliryan, Tirane ..
takime / genti: une por veten nuk di qka te thom osht ni sen qe doket sa dus ..
takime / sab: Thjeshtesia dhe sinqeriteti gjerat me kryesore,mbase ndonjeh ..
takime / soki: dashni te nvertet heeheehhe kissss ..
takime / Korab: Shoqni argtim relax.. ..
takime / beni: e urrej tadhtin dhe jo besnikerin e me se shumti genjeshtren ..
takime / limi: deshir per kontakte hobi ..
takime / selamiu: jam zeshkan i keq i shtramt dhe kerkoj nje shtramnajk hehe ..
takime / maestro: 32 vjec, floke geshtenje me sy jeshil,trup sportiv,184 cm,ti ..
takime / pejoni: jam djal i veqant i urte e lzpi ni vajy e jo per avantura ..
takime / fidanaki: I sinqert, i qete dhe jo i ngutshem por ne disa raste duhet ..
takime / zigi: sdi qfar tju them per vetveten vtem per femer qe esht e inte ..
takime / elita: vajz bionde, me sy te gjelber, jam 54-55 kg. me gjatsi 1e68 ..
takime / MitroMan: Hmm .....ta shohim se qka kerkoje .. ..
takime / shuki: zeshkane serioz i vendost ..
takime / adrian: jam ardi nka kosova kish pas deshir mu njoftu me njefemer jo ..
takime / oni: jam tip aventurash ,me pelqen te jetoj momentin. ndersa ajo ..
takime / mili45: bukurosh,chum.tepert veq me me pa nje her meniher me merr. ..
takime / Farmacisti: Jam djal i edukuar dhe i shkolluar , nuk me mungon ase ..
takime / ilir_te: e jetoj diten siku ta kem te fundit.Nga partnerja kerkoj qe ..
takime / REAL: Paj jam i sinqert, kam kohe per te gjitha, nje jete te organ ..
takime / gjimi: Jam nje djal 28 vjeq dhe kerkoj nje vajze te bukur te shendo ..
takime / trimi: jam nje djal i sinqert bujar real i dashur i vuajtur e dua k ..
takime / genta: jam e gjat e shoqerueshme me pelqen humori .kerkoj qe ..
takime / jetmir: kujt i interesen lete pyet heheheh j ..
takime / Nediu: 05269, Data e mbylljes ..
takime / e_boy_bt: 05270, Data e mbylljes ..
takime / berat: jam student 23 vjeqar i pashem kerkoj nje vajz poashtusikur ..
takime / dardan: jam emergjik , komunikativ dhe vetmohues gjithashtu kerkoj q ..
takime / beli: kush don mundet me mė njoft ..
takime / rilindi: Anonimiteti virtuoz parashikon zbukurimin e domosdoshem te n ..
takime / pa rrena: pa rrena,, jet te gjat ’’ ..
takime / metalurgu: jam tip i qete i sinqerte dhe korekt ..
takime / satko: per shoqeri te mire urdheroni................... ..
takime / erza: pa rrena se si du aspak ..
takime / buki: jom nje djal serjoz , kerkoj nje femer serjoze shqiptare ..
takime / Fadil: jam djal simpatik ..
takime / Andi: une jam nje njeri nese me pelqen ndonje vajz e propozoj ..
takime / Besnik: tip serioz me karakter ndaj qdo personi... kerkoj shoqri b ..
takime / erza: pa rrena me realitet ..
takime / luli: vshtir me pershkru veten,por ne rend te par besnikrija,le te ..
takime / PATRIKI: UN JAM NJERI I QET DHE KAM QEF SHUM SHETITJET NJASHTU KAM DE ..
takime / gjilanasi: le te shifet ma von,nuk asht interesant te flasish per vete? ..
takime / Niki: Pershendetje ..
takime / laki_123: 05290, Data e mbylljes ..
takime / duga: nuk di ta livdoi veten ..
takime / lirdon: jam djal qe kerkoj nje femetr vetem per najdit ......... ..
takime / Engjulli: Dua jeten ta shijoj me miresi dhe sinqeritet,e vlersoj te bu ..
takime / arrdian: jom djal serioz kerkoi nje vajz serioze pa mar parasys ..
takime / mentor: qka kom me pershkru per xhynah te zotit pa martu pa feju spo ..
takime / W4lMM!R1: I Now 4 me ..
takime / mekaniku: tung un jam ardi nga ch kerkoj nje bukuroshe qe e ka fatin e ..
takime / ibos: Jam njeri i thjesht tip serioz dhe sportive dhe i sjellshem ..
takime / Arbeni: kerkoj dashnore bjonde apo Brune ska rendesi veq te jete e b ..
takime / kelmendi: nje vajz shum te bukur ..
takime / Ari: Dr. Specialist i masazhes trupore. Kuptohet kjo vlen vet ..
takime / bukuroshi: une jam ni djal i shoqnum kom deshir me kriu shoqri kom desh ..
takime / Albanaise: Jam vajze e sjellshme dhe simpatike. Kerkoj nje lidhje ser ..
takime / MendjeMadhi: Jam GJILANAS me MORAL, i bėjė VAJZAT pėr SPITAL. Jam PERFEKT ..
takime / Dani: kerkoj shoqeri te reja me shqiptare kudo qe jane,e ndoshta d ..
takime / angelofdeath: no comment ..
takime / besi Pol: Per nga pamja-dukja mund te me shifni ne Foto por edhe ne ms ..
takime / ksena: jam e sinqerte dhevetem dua te krioj nje shqeri te sinqerte ..
takime / jetaimechery: njeri i thjesht,modest,kuptueshem,sinqertdhe bashkebisedues ..
takime / arusha e vogel: jam e vogel per merak jetoj jam e kallt per jet se jam shkup ..
takime / egy: spo di qa te shkruaj per vete me mir me njofotni ju vet!!!! ..
takime / mentori: jam djal nga prishtina jam 1.80cm i plot 82kg syt te kalter ..
takime / ada1: Jam e qete, e arsyeshme, e papertuar, dhe kam deshire per nj ..
takime / fjolla: jam 18 vjeqre jetoj ne prishtin dhe kam qef qe te gjej njo s ..
takime / big_djalosh: Kerkoj femer vetem per seks. ..
takime / qeti: jam ni djal i sinqert i besuar ne zot kerkoj nje femer te si ..
takime / geneva_boj: jeta asht e shkurt, mos hup koh palidhje hajde njoftomi hehe ..
takime / shqipe: shikoni profilin tim,pastaj edhe do te me vleresoni ju vet.. ..
takime / PROFESORI: 05320, Data e mbylljes ..
takime / gazi: i shoqerueshem .simpatik kerkoj shoqeri te mire. ..
takime / tili: e shifni me mire vet ..
takime / hoti lule: jam nje femer qe e dua jeten e dua sportin e dua nje njeri q ..
takime / kulla: po une jam si jam kush don mu me taku tum shkrun edhe te ma ..
takime / gzimi: zeshkan .................**** ..
takime / seli: kerkoj nje vajz per qellime martesore,e cila duhet me qene e ..
takime / Altini: jam ky qe jam dhe nuk dua te behem tjeter. ..
takime / zagis: jam gazmendi nga franca kerkoj nje vajz per qellime serioze ..
takime / Ardit: per veten spo di qka me pershkru bre boll profili eshte hehe ..
takime / era27: gjeje ne profil ..
takime / merita: jame zeshkane nuk me interon bukuria te nje person por sinqe ..
takime / gzim: simpatik po me shi vet ma mir ..
takime / fuad: njeri serioz dhe i humorist ehehe etj. ..
takime / Bagzi: Pershendetje per te gjithe .. ..
takime / Sallah: ich bin ein netter mensch ich lache sehr gerne und mach auch ..
takime / Ejona: Ngjyrė tė butė e cila mė jep mundėsi qė me njeriun tė komuni ..
takime / mondi: kam qef te njoftohem me femra ..
takime / erion_ch@hotmail: jam zeshkan dhe kerkoj te njihem me nje vajze kaqe eshte ..
takime / beni: zbuloje vet ..
takime / besari: jam nje djal normal ,po ashtu edhe kerkoj nje vajz te bukur ..
takime / feri-peja: krijes e natyres pjes e njerzimit ..
takime / bossi: Me pleqen te njihem me femra , dhe te kem shoqeri , nga ..
takime / nexhi: simpatik gjitmon i disponuar ..
takime / liridoni: jom djal serioz dhe kerkoj femer serioze ..
takime / Beni: jam nje njeri i sinqert. dhe dua ta njoftoj fatin tim perm ..
takime / mali: e urrej tradhtin ..
takime / Albana: Pershendetje.... ..
takime / ujku: ma von ..
takime / florenc2008: kerkoj nje vajze per lidhje serioze ..
takime / be-ari: jam ky qe jam te gjitha i kom o ty ste kam, te dua ty per je ..
takime / loreta: sinqeritet mbi gjitha urrej tradhetin ..
takime / coca-cola: no ..
takime / nazi: djal i mir ..
takime / eni001: Jam i shoqerushem dhe shume shoke i mir ..
takime / SHKUPI: JAM TIP I QET PUNETOR ME PELQEN TE DAL TE SHETIS KERKOJ NJE ..
takime / tina: hehehhe ..
takime / xeti: jom djal serjoz kerkoj nje femer serjoz qe ne te ardhmen te ..
takime / canim: un dua nje bur qe me kupton dhe verteten me thot ..
takime / Pejani: Vieleicht Später...... ..
takime / ROBERT: kerkoj lidhje serioze ...pse jo martesore that would be nice ..
takime / nori: jam djal zeshkan nga figura dukem sportist, ashtu deshiroi e ..
takime / Arben1234: Kerkoj femer te sinqert,qe me kupton dhe respekton te vertet ..
takime / miki: jam e martuar, dhe kem deshir qe te takohemi me nje qift te ..
takime / DJALI_URT: JAM NJI DJAL I THJESHTE SKAM SHUM PRETENDIME ME PELQEN SHUM ..
takime / sihana: 05387, Data e mbylljes ..
takime / EMRA: JAM NJE DJAL SIMPATIK DHE KAM SHUM PROVOJ PER TE ARDHMEN TIM ..
takime / sihana: shif profilin ..
takime / dija: kam deshir te shoqrohem me njerz ..
takime / valjaa: e vogel e badh personi nuk ka rendesi shum qfare ..
takime / Agon: Kerkoj nje bajz te bukur e sjellshme e siqert ..
takime / Lindi: KERKOJ NJE VAJZ ZERJOZE AMA JO GJITHE ME NEJT ZERJOZ TJETR S ..
takime / meti: un jam njeri i thjesht jam pa komplekse nuk me pengojn t e t ..
takime / beni: shume simpatik ..
takime / hardbimi: jam albrimi nga suhareka jam 27 vjeqar kerkoj nje vajz serio ..
takime / dani: kam deshirr per nje shoqri te besushem sepse asi njeri jam ..
takime / blerina: ........ma von ..
takime / snopa: kerkoj nje vajze per lidhje martesore shqipetare ..
takime / eri: jam ni njeri shum i shoqeruar dhe kam qef shum per te shetit ..
takime / klidi: Me njihni dhe mo u cuditni ..
takime / nega: jam konfidencjoz dhe kerkoj femer per lidhje serioze ..
takime / dielli: Jam tip stabil dhe me plot kurreshtje. Deshiroj te njihem me ..
takime / guri: Jam shum i sincert,tolerant ,i kuptueshem,sentimental dhe sh ..
takime / tina: jam nje vajz e thjesht jo mendje nelt e rrespektuar kam pas ..
takime / diamant 1: I ineresuar, shume shoqeror, krejta me nje fjale... ..
takime / Prizreni: jam nje djal i cili ju ben te lumtur ..
takime / diu 1975: Esht me rendesi te pershkruash veten me mir sheh vet. ..
takime / Adlira: Mund te me njiheni nese bisedojm ne te ardhemen....... ..
takime / agori: Natyre e qete e kombinuar me seriozitet e humor. Ne pergjith ..
takime / ZekMejo: Hemmmmm. Eskort privat… (me pages) ..
takime / fatlumi: zeshkan mesatar komunikativ idashur per te gjith ..
takime / beni: un jam nje djal i sinqert kam deshir me pas kont ..
takime / artan: jam shum ambicios dhe kerkoj nje vajz qe pershtatet me karak ..
takime / Flora: 05405, Data e mbylljes ..
takime / Rinori: nuk kam qfar te them vetem nje gje lulu ajo luli qe eka at ..
takime / krasniqi: jam serioz edhe e du serioze ..
takime / arbri beni: jam i shoqruar dhe gjithmon keshi shum dhe kerkoj qe edh ..
takime / sabi07: Hmmm... djal shum i sinqert (ndoshta pak teper?!).. qka kam ..
takime / besi: kam deshir te bije ne dashuri me nje vajz te sinqert. dhe s ..
takime / erti: jam djal dhe kerkoj nje vajze ..
takime / nasa: e un jam i sinqert real e kam qef me gjet edhe 1 si un kshtu ..
takime / kasko: serjoz dhe kerkoj qe edhe ajo te jet serjoze ..
takime / hakija: jamė i embel si sheqeri. ..
takime / eniks: per mua me pelqejn netet romantike me vajza te bukura, ..
takime / fati: shikoni me lart ..
takime / moni: ju pershendes te gjithve nga moni ..
takime / dija: jam si lule ne bashqe ..
takime / bujari: 05419, Data e mbylljes ..
takime / Lili: jam tip i sinqert,i drejt, tim i qelt.e urrej genjeshtren se ..
takime / dafina: syt e kalter vlokt e qata blond bruin ato qe e ke ..
takime / magneti: jam shum djal i bukur , te gjith me thojn keshtu, punoj nor ..
takime / najte: xxxxxxxxxxxxxyyyyyyyyyy ..
takime / tonni: me shfin dhe i shof nese i takoj dhe me takojne ok ..
takime / gjarri: tung tung ..
takime / arben002: une jam arbeni kerkoi nje femer per lidhje serioze ju falime ..
takime / lumi: hmmm ..
takime / Bashkim: po si ta pershkruej veten me vlersoni ju vet memir!! ..
takime / dyli: njeri i sinqert, ..
takime / gimipz: jam njeri i sinqert kerkoj shoqeri ..
takime / visi: i pashem i lezecem normale ..
takime / burim: si njeryy nje femer te sinqert ..
takime / Bessi: iom njeri i bukur thojn se jom haha kerkoj femra per shoqeri ..
takime / pejane: kur te flasim te tregoj ..
takime / besi: jam 20 vjeqar ng peja ,zeshkan ,kerkoj njo qik serioze e cil ..
takime / Valoni: 05437, Data e mbylljes ..
takime / Adem: Sedi vaalla veq shum BESNIK Jom shum ipika jem e doopt Indis ..
takime / JETON: Pershendetje gjithve Per mua me shum te gjitha qk ..
takime / beci: nje femer bukuroshe simpatike e moshes perkatese ..
takime / learti: jam i sinqert tolerant terheqes vizionar jo xheloz ,komunika ..
takime / avni: une ekerkoj nje femen jo ma emir si une po si njehit hehe as ..
takime / feriti: nje vajz te bukur shiptare se nuk po me????? ..
takime / RON: JAM PERSON DISKRET.KERKOJ POASHTU EDHE AJO TE JETE E DREJTE ..
takime / jaki: i keq ..
takime / tony: jam djal i mir hehehe ..
takime / shaljani: jam djaloshe i bukur ..
takime / don lili: ok jam ni djal verte besnik deshiroj qe ete gjej ne vajz as ..
takime / lulja: besnike,e sinqert.reale.e kulturume MBRENDA KUFIVE . pa para ..
takime / bukuroshi: jam djal serjoz nga njeher edhe gjeloz jo mendjemadh kerkoj ..
takime / tori: jam dal imoshes 37 kerkoj vajzen ecila bije nedakord ..
takime / max: respektoj kush meriton ..
takime / kospiri: Dua ta takoj nje femer te sinqert dhe qe dine ta kuptoj kete ..
takime / driton: nese nuk e ke ate qe e done duaje ate qe e ke ..
takime / agon: jom nje djal shun serooz dhe mendoj qe jom i pashem kerkoj n ..
takime / Toni: jam nje djal me nje kultur perendimore , ndoshta se kam jetu ..
takime / power: me kontakto...nuk do te zgenjehesh,do te bej shum te lumtur ..
takime / goni: serioz shum i sinqert dhe mendoj qe jom i pashum po per kete ..
takime / leonit: ekerkoj nje vajz romantike qe mpelqen ..
takime / leta: 05462, Data e mbylljes ..
takime / Deti: me shihni me kohen ..
takime / liridoni2008: jam shume i sinqert deshiroj qe personi tejet vajze shum ..
takime / toni: i mir,bukurosh,hehehehe ..
takime / buki: ("V") ..
takime / laura: nuk jam aq e bukur jam shum e sinqert jam reale me nje fjal ..
takime / GjiLaNaSii: spom duket e nevojshme me pershkru veten time tu e pas foton ..
takime / memo: jam i bukur pedant gjithashtu edhe partnerja duhet te jet si ..
takime / Arsim: Zeshkan kerkoi Zeshkani:P ..
takime / Ardi: Jam i gjat.. ..
takime / fetah: 05497, Data e mbylljes ..
takime / titaniku: ju dua shumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ..
takime / albin: jam nje njeri qe i marr gjeat ashtu siq jan, dhe e kerkoj at ..
takime / Leonardo: Also ich bin ich...und meine personlichkeit....sage ich nur ..
takime / ersin: . ..
takime / vjollca: jam e sinqert dhe kerkoj njeri te sinqert jo me bo shaka. ..
takime / Oscar: Zeshkan ..
takime / marakli: deshiroj te njihem me femra per momente te kendshme, ti feme ..
takime / bujari_3nt: ("V") ..
takime / shigjetari_12: jam ni person i qet,i sinqeret. ..
takime / Besi_Rio_Cologne: Kerkoj vajza te cilat kan deshir si une ta jetojn jeten. ..
takime / alket: =------------= ..
takime / beki: shume shume i bukur tej mase ..
takime / Olti: Un jam thjesht te them i kulturuar,per femren qe paraqitet s ..
takime / nassa: njeri i thjeshet pore me plote befasira....... kam simpati ..
takime / hane: e sinqerte ..
takime / Tina: Pershendetje ..
takime / Geni: Jam tip sportiv dhe kerkoj femra te kategoris sime ..
takime / Shabedini: Po njė njeri modes,po i fjalės.Jeta njohje dhe asgjė tjetės. ..
takime / baki: besoj ne zot edhe jam musliman edhe partnerin e kerkoj besus ..
takime / zanna: 05496, Data e mbylljes ..
takime / always_love: jam nje djal simpatik e adhuroj sinqeritetin jo thashethemet ..
takime / pse: 05506, Data e mbylljes ..
takime / fisnik: fisnikkrasniqi@hotmail.com ..
takime / wisar: kush ka qef mi rreh top qe ku jam :p ..
takime / Sheki: Argetueshem ..
takime / maraklia: i siqert ,po me mir do te me njihni nse kontaktoni me mua ..
takime / adrian_swe: Jam nji djal i urt ashtu me thojn,po e provoj fatin edhe ne ..
takime / linda: jam zeshkane e gjat 168 sy te zi te jep person i mir pe ..
takime / Ardian37: Thon se jam i urte e i sjellshem ,per veten nuk di me shume ..
takime / burimi: une jam burimi te dhanat e mia i keni ma lart qe i ceka.dhe ..
takime / mali: jam cun simpatik ....kerkoj vajza te bukura..... ..
takime / burim_boy: 05511, Data e mbylljes ..
takime / Ardian: Pse jo, i gatshem jam per shoqeri, s’kekroj asgje extr ..
takime / E vetmuara: Me pyet ..
takime / imerli: jam imerli- beli dua kontakte me femra ..
takime / Esa: bukurroshe :D ..
takime / liti: i madh me trup i mesem nga gjersia syt e kafet floket ..
takime / lema: jam i martuar dhe kam nje femij. por kam deshire qe jeta ime ..
takime / aribnor amway: i martuar ,3 emij kerkoj kotakte me bashvendas me interesa t ..
takime / xhema: kerkoj femer prej 25 deri 35 vjet per qellime martese te ..
takime / titi: jam shum i mire ..
takime / allkapone: jam tip serioz/kerkoj nje vajz te bukur dhe intelegjente. ..
takime / eldorado: jam i thejesht dhe alegro ..
takime / ardiani &(fr: jom tipe serioze me shum deshire kisha komoniku me nje qike ..
takime / vlora: jam nervoze per gjera pa lidhje ..
takime / husen: jam ma i keqi deri te me shofin tung ..
takime / arita: 05525, Data e mbylljes ..
takime / feta: une jom ni tipi si zakonosht i bardh mesatar dhe ..
takime / arbi: mbi te gjitha e pelqej sinqeritetin. ..
takime / pejoni: hm skom qka me thon vlersomni ju ..
takime / eurotik.per.femr: kam deshir me nje femer me taku per qellime romantike ju mir ..
takime / blerim: kerkoj nje vajze ne lidhje seioze me sinqeritet te larte.... ..
takime / nari: jam nje djal 19 zeshkan kerkoj nje vajze per lidhje serioze ..
takime / gazi: Un jam Gazmendi jam person me aftesi tė kufizuar e kam kamen ..
takime / blero: pershendetje i lire ne komunikim dhe kush ka deshir te ..
takime / ardiani: jom tip serioze po ne raste te veqanta dhe shum i qete dhe s ..
takime / lina: kerkojm qiffte per qellime shoqeri edhe ndoshta me shume ..
takime / hasan: deshiroj ............... ..
takime / gazi: Unė kam qef me gjet ni femer qysh jam vet jam person me aftė ..
takime / driton: i sinqerte besnike serioze,i kulturuare dhe pedante e urreje ..
takime / beli-78: jam nje djal i mire shume dhe i vendosur ..
takime / 2pac: azgje ..
takime / Besi: I qete, i sinqert, serioz, real, besnik, dhe shume familjar ..
takime / Blendon: Jam shume i shoqrushem.Mundohem ta kuptoj cdo lloj personi d ..
takime / Ditushe: komunikative, moderne, e sinqerte, serioze ti djalosh ..
takime / xhevdet: Mashkull mesatar per nga mosha, energjik dhe ne form te mire ..
takime / mirsa: jam vaj e sinqert kam deshir me e gjet nje lidhje serioze ,e ..
takime / papete: dua te njoh nje vajze per shoqeri. ..
takime / dritoni: jam zeshkan dhe kerkoj te njifem me femra te cilat deshirojn ..
takime / Best-Of: Teper i shoqrueshem per shoqeri, asht heret me fol per veti ..
takime / kėngėtari: njeri me karakter dhe besnik poashtu i sinqerte.kerkoj nje v ..
takime / lulja: le te bbetet befasi ..
takime / sheki: un kerkoj ni mashkull zerioz jo gjeloz ....etj ..
takime / taki: jam 28 vjeqar jam besues ne zot nuk kam deshir te dal pa lid ..
takime / syri blu: Jam nje djal shum kerkues ne pun dhe ne jet kerkoi n ..
takime / Gresa: jam e bukur,e qete,e durueshme dhe kembengulese.E adhuroj sh ..
takime / mimi: jemi bashkshort te martuar kemi deshir te shjojm diqka te re ..
takime / rilind: i simqer,me deshie te tjert te me vlersojn. Kerkoj nje ..
takime / Sy Kaltri: qka te them spodi jam person i shoqerushem me pelqejn njerzt ..
takime / bardhi: 05565, Data e mbylljes ..
takime / fatbardh gashi: 05566, Data e mbylljes ..
takime / adela: Jam e sinqerte, e edukuar, e arsimuar ..
takime / kosovari: spodi qame than per veten po ua la tjerve let me vlersojn ..
takime / titi: jam ai qe jam ..
takime / titi: jam ai qe jam edhe ka mu kan tung tung tung ..
takime / sevdija: per ty qe te enderroj jam shume e sinqertė ..
takime / limi: une jam tip komunikatiuve i shoqeruar i sinqert ,kerkoj shoq ..
takime / Casanova: jam shum tip romantik, jam shum tip i qet,, ..
takime / Arsim Cima: Jam person me tė ardhura mesatare, i martuar dhe kėrkoj femė ..
takime / beni: sa per veten ishte e gjitha kjo!!! sa per at qe kerkoj te je ..
takime / metti: jam njeri i sinqert kam humor jam tolerant dhe deshiroj qe ..
takime / ragazzo triste: jam nje djal i thjesht dhe kerkoj te lidh miqesi me vajza ..
takime / milot: ju dua gjithve ..
takime / toger: hhhhhhhhhhhöoug ..
takime / ILIR.....: JOM NJE DJAL I THJESHT,TIP I QETE,ME PELQEN TE KEM SHOQERI D ..
takime / toni: une jam zeshkan dhe deshiroj biondine me sy te kaltert ..
takime / berti82: i sinqert dhe komunikativ ..
takime / nori: ka edhe ska ..
takime / comi: i bukur ehehhhehhe ..
takime / naim: 05588, Data e mbylljes ..
takime / Kriss: un jam un ti je ti shka po don mashum?hehehehe ..
takime / rilind: I sinqert,deshiroj te tjert te me vlersojn nje Vajz ..
takime / zemra: sdi qka them per veten time kerkoi nji qift qe jan martuar t ..
takime / jetmiri_fin: jam nje djal qe e deshiroi shoqerin e sinqerdh dhe besnike p ..
takime / toto: i sinqert edhe ajo duhet te jete e jete e sinqert ..
takime / sem1234: AAA= Djal i mir ..
takime / ibish: une jam student dhe kerkoj nje studente ..
takime / kimi: tip i sinqert,zeshkan,mpelqejn shetitjet,kam deshir te gjej ..
takime / shkurta_0123@hot: e sinqert deshiroj te me vlersojn nje djal te sinqert deshi ..
takime / labi2008@hotmail: jam labi nga mitro kerkoj nje lidhe serjoze me ni vajz ..
takime / kima: jam serioz ..
takime / geni: pershendetje ..
takime / gentlemen: tung nga gentlemeni jetoj ne zvicer dhe du shoqeri. ..
takime / alsana: jom qike mir e personin ekerkoj ma te mir e vet hahah ..
takime / labi: tung ..
takime / albert: Jam nji djal beqar i dashur per ter rrethin dhe shoqerin,shp ..
takime / Suzi: E sinqerte , e mire, e bukur ..
takime / dardan: ju dua te gjithve sinqerisht i juaji dardani ..
takime / redoni: tung ju pershends te gjithav sidomos ato qe e meritojin ..
takime / alberti: jam 26 vjeq kerkoj nje vajz qe di ta jetoj jeten ne menyr ..
takime / flori: jam djal dhe kerkoj nje shoqe ..
takime / haveri: .......un jam zeshkan i gjat etj.... ..
takime / frutii: jam tip serioz por dhe shum i qete andaj deshiroj nje gje te ..
takime / asstrit: jom je djal i sinqert i kuptushum i, serioz edhe jom i inter ..
takime / rrok: djal hakaret bre me pamje tmerruese ,me vitalitet ne ngjyr t ..
takime / dritoni: pershendetje kam deshir meu njoftue me nje vajz te bukur nuk ..
takime / merita: tung te gjithve kudo qe te jeni ..
takime / Genta: Shume e thjesht, me karakter te lart ..
takime / Kreshnik Kresha: une iam ni djal 18 vjeqar dhe deshiroj ni femer te mir dhe q ..
takime / gjavit: ? ..
takime / bledi: jom djale i shume i qete kerkoje po ashtu njefemer ..
takime / genti78: Serioziteti dhe sinqeriteti ..
takime / edisoni: jam djal shum i sjellshem gjithashtu dua te gjej nje vajz q ..
takime / meno: pasi qe te bisedojm mund te meresh vesh ..
takime / bjondina: jam bijonte jam e gjat 1.60 kam deshir nje djal zeshkan me ..
takime / EUREKA: 05639, Data e mbylljes ..
takime / Ekisi: Unė jam ky ???????????????????????????? ndersa kerkoj nje go ..
takime / rrushi: rrenoft shqiptarija Poshtė tradhtija ..
takime / ADI_London: jam tip i thjesht realist ,pa komplekse ,dhe simpatik ke ..
takime / Ekisi: Jm nje qun spontan dhe perpiqem qe ta prezeantoj boten e mbe ..
takime / sara: jam vajze e hedhur, me pelqen jeta e nates, kam shume shoqer ..
takime / Bossi_31: Kerkoj nje lidhje serioze kontak e-mail bossi_31@hotmail.com ..
takime / universi: shoqeri ..
takime / siklet: Jam ne kerkim te nje vajze per lidhje serioze martesore per ..
takime / edoni njani_ch: jam nje tip i sinqert shum i qet besnik serjoz per mashum ..
takime / erind: i sinqert i thjesht pa shum komplekse ..
takime / Labi Gjermani: jam mjaft serioz por kerkoj po ashtu seriozitet ..
takime / valoni Gjermani: jam serioz dhe mjaft transparent ..
takime / blero_ks_boy: kerkoj vajz serioze martesor ..
takime / liti: nese doni per me shum informata nr1_liti_pr@live.com ..
takime / Rammie: 05696, Data e mbylljes ..
takime / bukuroshi: oke veshtir ta pershkruaj vetvehten memir leta pershkruajn t ..
takime / ENGJELLI: JAM SERJOZ JAM SHUM XHELOZ JO NERVOZ KAM THESHUM TRRUP TE ..
takime / Bleri: jam transparent dhe kerkoj nga ju transparenc ..
takime / veri: jam serioz dhe kerkoj te njejten nga partnerja ..
takime / deni: jam ai qe jam kerkoi nje vajz si un te jet e bukur ..
takime / endri: i gjat sy nghyr kafe. 70 kg shum i rregullt ..
takime / romantik: pershkruje vetveten diqka shemull veshtir ta pershkruja vet ..
takime / krenohu: 05741, Data e mbylljes ..
takime / Rrumbullakja: 05663, Data e mbylljes ..
takime / albana: ............................. ..
takime / melisa: nuk eshte e drejt ta pershkruaj se si jam me mir me vlersoni ..
takime / elisonn_melisa_d: sjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjjs ..
takime / leart: hehehehe ..
takime / driton: i sinqert,deshiroj te me vlersojn te tjert. pa te jeter e ..
takime / SeCreT: pershendetje... ..
takime / Melanie: Ich bin lieb, nett, hlfsbereit, ehrlich und treu und wenn ic ..
takime / Enveri: kam deshir te takohem me vajze te ciles i ka hije karakteri ..
takime / imi: hmmmmmmmmm nuk di qa te them per veten do me njiheni vet ju! ..
takime / pleurat: kerkoje 1 zeshkane ..
takime / ardi_ch: kerkoj nje vajz per qellim jo serioz me shetit mu argetu si ..
takime / tya: E qmoj sinqeritetin dhe besnikrin Deshiroj te njhihem me ..
takime / gzoni: tolerant me respekt i sinqert me moral tjeter tjera gjat bis ..
takime / toni: jame i sinqert dhe njejten gje kerkoje. ropeta et live ..
takime / Obai: I’m obai , Palestinian guy but i was born and grownup ..
takime / i shajshti: jam normal si te gjith njerezit ..
takime / Arben: Po se di je djal i mir ,,Mendoj qe jam,,Shpresoj qe do te gj ..
takime / hak00ss: sfgfghfshfhfgh ..
takime / Dritoni: I thjeshte ,do te vertetoheni me vone,... ..
takime / aroni: jami bukur dhe kam shpirtin e pastert dhe jam besimtar. k ..
takime / xhav: Po jam njeri shum isinqert idashur ishoqrushum human aq saka ..
takime / nush: me kontakto .... ta bejm sex dhe pershkrimin e ben ti tani t ..
takime / lonely boy uk: per cdo sqarim mund te kontaktoni me mua .thank you ..
takime / jeta: si ne pershkrim te profilit ..
takime / b....: 05698, Data e mbylljes ..
takime / astrit.27: ..... ..
takime / Alban: Kerkoje shoke ose shoqe si mergimtar qe jam ..
takime / lafi2008: no comment ..
takime / Zhaklin: 05690, Data e mbylljes ..
takime / bona: vajze e sinqerte e moralshme ..
takime / safet: jam bjond i gjat 178 kam deshir te gjej shoqri ..
takime / albi: 05865, Data e mbylljes ..
takime / Larissa: 13635, Data e mbylljes ..
takime / andi: jem tip i qet shume prekes bej shume per te tjeret me pelqej ..
takime / tigri1: sexyyyyyyyyyyyy ..
takime / i_sinqerti_ch: ///// ..
takime / lipjani2008: jam bjond i gjate 1.80 sy te kafte trup e mire etj ..
takime / ILIR: nuk kam q,te them per vetvehten ,ua le te tjereve le te me v ..
takime / ylli_nates: un jam ylli nga ferizaji jam shum i sinqert dhe deshiroj ..
takime / titi_tipi: Te puth buzen qe te flejsh embel, Te puth faqen qe te ..
takime / kosovar.tirana: jam me pune ne tirane - 1 here ne muaj nga 3-5 dite - kerko ..
takime / beni: 05711, Data e mbylljes ..
takime / lolita: spo di bre qa te shkruaj me shum e qmoj shum sinqeri ..
takime / rrustem: kontakte me femna te moshes se mesme ..
takime / xh1ma: ju pershendes dehsiroj te takoj ni vajz mu njoftu me to ..
takime / eli: Ato qe kan ik kan ik e mir apo e keqe ato jan mrena tek xhdo ..
takime / paniq: une jam ,mshkull, ajo qe kerkoj duhet m e kon femer ..
takime / sas1978: Pozitiv qesharak etj etj ..
takime / laku: jam tip gazmore dhe te tille e kerkoj por ska rendesi ne fak ..
takime / eldar: Me ec perpara me sinqeritet me pak fjal me ja lon koes dhe j ..
takime / romantiki: jam nje Djal i sinqert,,,Besnik,,,i ndershem,,,,me tipare te ..
takime / diana: vajze e sjellshme e sinqerte e bukur me nej fjal shuem e kup ..
takime / ylli: korkoje qe te dal jshte vendit mendoje nje vajez dhe te vazh ..
takime / the bloody alboz: mendoj qe asht me mir qai person mem vlersu edhe d ..
takime / Agim: 05723, Data e mbylljes ..
takime / petriti: jetoj e punoj ne gjerman iisha i martuar qe 3 vite jetoj vet ..
takime / agan hasani: 05904, Data e mbylljes ..
takime / peti_30: Une jam peti nej djal i gjat i pashem jam i ndar po do ..
takime / timi: un jam tip serioz dhe kerkoj nje lidhje serioze per martese ..
takime / me-ty: 05727, Data e mbylljes ..
takime / lili: jam nje cun i thjesh,pa komplekse,tip qe ka qef shakat.po as ..
takime / saranda: tung ju pershendes te gjithve kam deshir te takoj ne djal te ..
takime / liridoni: pershendetje eshte pak e veshtire qe te flasesh per veten te ..
takime / Bajram: Mendoj qe jam pak i sinqert mendoj pozitiv jeta eshte qef dh ..
takime / baniby: komunikativ dhe i sinqert i urrej genjeshtrat.. ..
takime / riki.gv: jam serioz dhe kerkoj shoqeri serioze ..
takime / syarta: 05735, Data e mbylljes ..
takime / patris: jam djl serjoz etj ......po edhe ti duhesh te jesh e sinqert ..
takime / sonja: 05737, Data e mbylljes ..
takime / mateus: ghugfyrfytfrghbghuijkl ..
takime / eldion: nuk kam edhe qka te pershkruaj se vetem sa po i dhash te dhe ..
takime / gona: shume bukur o zot :-) ..
takime / djaloshi: 05747, Data e mbylljes ..
takime / Nils: une kam Humor jam i ngroht ne zemer, shof qe qdo nj ..
takime / bajram-ferizaj: 05755, Data e mbylljes ..
takime / pashk: une kerkoj ni vais temir mekarakter per martes jetoj ne aust ..
takime / dardan: dua te njihem me nje vajz serioze ju mirpres ..
takime / te njihemi: jam i ndare kam dy femije kerkoj nje femer per li ..
takime / kemi83: Une jam nje djal serioz dhe kerkoj poashtu edhe nje vajze se ..
takime / keno boy: Jam cun i muhabetit ,inteligjent dhe shume i komunikushem ..
takime / diorsa: kujna te intereson le te me pyt ..
takime / diandra: kujna ti intereson le te pyt ..
takime / shpetimi_gjk: jam zeshkan jam i sinqert nuk i dua gnjeshtrat e mashtrimet ..
takime / altina: e bukur bjonde kerkoj burr nga kosova dikund 20 vjeq ..
takime / Snajperisti007: Jam nje djal i sinqert deshira ime esht te nifem me nje va ..
takime / Hysa: Nuk kerkoj askend. ..
takime / bekim: me rendsi eshte sinqeriteti e kalura nuk me intreson e femre ..
takime / memli_gjk: ja tip i qet komunikativ me humor i shoqerushem kerkoj femr ..
takime / memli_gjk: jam tip i qet me humor i shoqerushem kerkoj femra per shoqer ..
takime / lulzimi.de: jam 31 vjeqar , dua te takohem me nje vajz deri 26 vjet per ..
takime / bond: ju pershendes sa i perket e vertetoni vet ska randsi me pers ..
takime / CFR: 12242, Data e mbylljes ..
takime / ela: me gjith tmirat ..
takime / djalosh: une per perzoje se nuk shka dojen ..
takime / ga1o: jam e sinqert dhe shum modeste.me shum spo shkruaj te tjeret ..
takime / Hakif: i sinqert dhe besnik ..
takime / eduarti: mirdita ujam zekrija sejdiu vi nga ferizaji ker koj lidhje s ..
takime / besi: ju tregoj ne bised ..
takime / amir: jam shume i sjellshem i qete ..
takime / agroni: jom tip i buker deshiroj te njihem me nje vajz te buker bllo ..
takime / Kosovare: 05777, Data e mbylljes ..
takime / Capitanoo: capiteni@msn.com ..
takime / jeta e gurbetit: kerkoj shoqri dhe miq te ndershem e te sinqert ne qdo aspekt ..
takime / granit: ................. ..
takime / bashkim: 05780, Data e mbylljes ..
takime / kastrati: heheheheehheheh ..
takime / Qendrim Kastrati: 05782, Data e mbylljes ..
takime / dea_dea: 05783, Data e mbylljes ..
takime / burim: Jam djal i sinqert po ashtu kerkoj femer te sinqert ata qe ..
takime / Riadi_777: ska cka krejt cka pati nevoj i thash me lart hahahaha ..
takime / i4you: person i afert i lire, dinamik , ne shoqeri kerkoj shume sep ..
takime / nora: jam vajz simpatike nuk kerkoj shum por kam deshir te takohem ..
takime / Dritani11: I do not have so many time to do this...but anyway write me ..
takime / graciozi71: kush i don secretet e jetes ... ..
takime / bajram-ferizaj: nuk ja vlen per vete e vlersoni ju ..
takime / Ardi: qito te dhana qe i kam jep jan te sakta mendoj se per fillim ..
takime / Limi_ch: sdi qa te them per vetveten , pytni qa jeni te intersum ..
takime / tadi: jom igjat 1,78cm flokt ezeza syt ekalter peshoj 70kg . e un ..
takime / nera: 05795, Data e mbylljes ..
takime / aira: duhet te jesh 1 te flasesh me mua ..
takime / Samir: Une jam Samiri, ikam 55 vjet, jetoj ne suedi qe 18 vjet. Ne ..
takime / urim: i mesum serioz e jo gjeloz kam mirkuptim per ata qe me kupto ..
takime / naim: me shikon ,dhe mson ne vazhdim. ..
takime / walk with me: 05801, Data e mbylljes ..
takime / Doni: jam njė djal romantik i komunikueshum demokrat dhe inteligjn ..
takime / aaaa: seriox oooooooooooooo ..
takime / amdon: bukurosh i thjesht , kerkoj bukuroshe ..
takime / timi: sjam se jam i vtmuar por pse dua te njihem me te tjeret do t ..
takime / Carpe Diem: kerkoj shoqeri te re, qe duan ta kalojne kohen si eshte me s ..
takime / fuad: ato qe ikerkoj dheato qe me kerkojn lethin ne takime .de edh ..
takime / eduard: jam shum i sinqert ,dua ta njoh 1 zonj-ush po ashtu te jet ..
takime / zana: 05810, Data e mbylljes ..
takime / tonimontana4: kur dot njoftohem me ndonje vajt dotme shoh se si jam ..
takime / luani: i urtė,i sjellshė,etj. ..
takime / shpendi_haj: 05814, Data e mbylljes ..
takime / gjithmon me ju: ai qe deshiron me fol me mu vetem le te urdheron ..
takime / hello_girl: kerkoj nje femer te bukur e cila eshte e shkolluar dhe te je ..
takime / zezhkani2008: une vetvete skam qka e pershruj po kur te kontaktoj me shin ..
takime / shkelqim: ooo vala jam i interesum per lidhje kush e ka mendjen le te ..
takime / blerim: shum serioz ..
takime / memi: qka doni vetnu ju tregoj ..
takime / nehati: serioz ..
takime / ARDI: 05833, Data e mbylljes ..
takime / mara: e sinqerte ..... ..
takime / lorika: Te kete vetebesim te plote dhe te dij se qka deshiron ne jet ..
takime / era: femer... ..
takime / Elsa: qka te pershkruaj veten jom krijes njerzore siq me ka Falur ..
takime / besa: Jam nje femer serioze e kuptueshme, e edukuar, e sinqert, ..
takime / HASIJE: 05830, Data e mbylljes ..
takime / rinor: ??? ..
takime / dragoi: mire faleminderit ju si jini nga shpia si i kini ? ..
takime / zeshkanja: 05835, Data e mbylljes ..
takime / Agroni: I Du Qikat.. ..
takime / Artani: dua nje vajz per romantik nese osht dikush le te lajmrohet ..
takime / Dardan: Mė thonė shpesh i bukur simpatik Pedant, i qetė, puntorė, ..
takime / sabri: i sinqert... ..
takime / xheni: 05841, Data e mbylljes ..
takime / miloti: dua te bisedoj me seriozitet ..
takime / emir: kam dėshirė tė takohna me dikėn por seriozisht.tė dalim shėt ..
takime / denisi: nuk kam pershkrim ..
takime / zeshkani_84: tung nga fffff. ..
takime / gressa: jam blerina jam zeshkane e vetmuar kerkoj nje mashkull te si ..
takime / princioo1: duhet te vertetoni ju cfare jam ..
takime / Paneti i kalter: 05848, Data e mbylljes ..
takime / beki: jam djale familjar prandaj edhe dua nje vajze familjare dhe ..
takime / adi: skom qa me pershkru me fjal se muna mu livdu kshtut qe mbete ..
takime / blerimi_ch: 05851, Data e mbylljes ..
takime / Bossi: Jam burr i martuar , baba i dy femive , shum shoqeror , ato ..
takime / isinqerti_ch: kerkoj lidhje serioze ..
takime / xemi_love: tung ju pershendes te gjithve ..
takime / bokshi73: pershendetje per te gjith ..
takime / leta: 05856, Data e mbylljes ..
takime / laura: 05857, Data e mbylljes ..
takime / kujtim: Kerkoj te njoftohem me nje femer e cila deshiron te krijon f ..
takime / vlora: mashkull i menqur ..
takime / flamuri: 05860, Data e mbylljes ..
takime / -----ToNnY-----: ....................................... ..
takime / nardi: jam simpatik,serioz,etc.te jet e sinqerte intelektuale,per t ..
takime / trimi: jam djal i mir i zellshem i edukuar me sinqeritet te lart,gj ..
takime / fosberi: kerkoj te shoqrohem me nje vajz te kuptushme ..
takime / ves80: pyetum dhe ju tregoj ..
takime / mariola: 05866, Data e mbylljes ..
takime / mustaf: 05920, Data e mbylljes ..
takime / Rita: 05867, Data e mbylljes ..
takime / Luan: 05868, Data e mbylljes ..
takime / nazmi bajrami: veq sinqeritet nuk dua tjeter spo di me shkru tjeter jet ..
takime / besi: 05870, Data e mbylljes ..
takime / nazmi: kerkoj lidhje serjoze veq per serjoze eshte kjo ..
takime / nazmi bajrami: i sinqert i thjesht e-maili niki_2018@hotmail.com ..
takime / beli: me thon qe jam bukurosh ..
takime / vali-sykaterti: Dua vajze te sinqert ..
takime / jigolo_dk: jam mashkull kerkoj femra per shoqeri dua te kalojm shum bu ..
takime / safetti: 05876, Data e mbylljes ..
takime / dini: Kush eka mundesin me bisedu esheh edhe vet se si Jom. ..
takime / milot: rreal dhe simpatik ..
takime / suma: jam serjoz intelegjent ..
takime / Lutfi: perhsnedetje ..
takime / gezimavdiu: asgje te vecant ..
takime / Vlora: Jam nje femer serioze dhe jam ne kerkim te fatit per qellime ..
takime / Lini: jam djal i sinqert nga pak tip humoristik ..
takime / niaa: mesatar i dashur , sinqert po ashtu edhe ate qe kerkoj te ..
takime / mendi: tung eine schwere madchen lebt in deutschland mit dem njofto ..
takime / agron: jam i gjat 1.78 ngjyra e flokve e zez kerkoj nje femer me ma ..
takime / besart: Jam tip serioz per ma teper njoftim kur takohemi ..
takime / Valon: kerkoj shoqeri nuk ka me randesi qfar vendi bised ---------m ..
takime / landi: Do te doja te njihja ndonje goce ..
takime / Drilon: Pershendetje te gjith vizitort, Kerkoni shoqeri ketu gjeni ..
takime / dona: 05890, Data e mbylljes ..
takime / leti-n: xxl ..
takime / samba: 05892, Data e mbylljes ..
takime / erinaldo: i sinqert ..
takime / leta: mundohem tė jem shum e sinqert,mė pėlqen tė kem shoqėri dhe ..
takime / LONI_KAS: veq ju pershendes e kaloni amel kejt qa e vizitoni faqen ti ..
takime / Atnon: Jam nje djale i thjeshte, puntor, e urrej alkoholin, tradhti ..
takime / besi: kush don me dit qysh dokna do te me ba add bad_boys_alboy ..
takime / leoss: a.K.a ..
takime / cena: kerkoj femer ..
takime / flori: me thojn qe jam bukurosh po edhe kan te drejt ..
takime / e vetmuara: jam e vej qe plot 6 vite,kerkoj nje mashkull per qellime mar ..
takime / Marko: Pershendetje!Jam nje djale 31 vjec.Jetoj ne Norvegji .Kam ar ..
takime / The_Dreams: Veti tjeret per mu!!! ..
takime / talula: per momentin jam ne shqiperi por jetoj ne mal te zi jam hot ..
takime / miki: jam i zesht kam deshir te nje lidhje serioze nese doni te ko ..
takime / laurent-lennti: 05908, Data e mbylljes ..
takime / diali-dk: heeee ,jam i mire dhe i dua njerzit mire ,pos igurisht se ka ..
takime / Ejoni: pershendetje ..
takime / cro pula: isinqert ..
takime / Fred: Suche Dich w für schöne Stunden ..
takime / flamur: quhem flamur, jam beqar dhe njeri shum i sinqert, kerkoj gji ..
takime / mbreti shkup: me vlersojn te tjert ..
takime / suad: une jam nje tip qe krkoj serioze per jet time ..
takime / Agron: 03101, Data e mbylljes ..
takime / Gzim: 00511, Data e mbylljes ..
takime / Mejdi: 01030, Data e mbylljes ..
takime / kela: 01116, Data e mbylljes ..
takime / ismail: 02044, Data e mbylljes ..
takime / Blerimi: 02796, Data e mbylljes ..
takime / Bujar: 03448, Data e mbylljes ..
takime / Arton: 02659, Data e mbylljes ..
takime / LINDA: 02735, Data e mbylljes ..
takime / besnik: 04168, Data e mbylljes ..
takime / lena: 02860, Data e mbylljes ..
takime / LEDHATIMI: 02905, Data e mbylljes ..
takime / zeshkani_norwey: 03074, Data e mbylljes ..
takime / niti: 03216, Data e mbylljes ..
takime / Minella: 03243, Data e mbylljes ..
takime / agron: 03519, Data e mbylljes ..
takime / iso: 03532, Data e mbylljes ..
takime / dashi 195: 03566, Data e mbylljes ..
takime / Gabriella: 04017, Data e mbylljes ..
takime / mela: 03927, Data e mbylljes ..
takime / jeta: 03864, Data e mbylljes ..
takime / zejno: 04158, Data e mbylljes ..
takime / ilario: 03553, Data e mbylljes ..
takime / shera: 03993, Data e mbylljes ..
takime / arianit: 04222, Data e mbylljes ..
takime / Bjonda: 04144, Data e mbylljes ..
takime / Meti: 03538, Data e mbylljes ..
takime / ibrahim_milano: 04190, Data e mbylljes ..
takime / Meti: 04242, Data e mbylljes ..
takime / ERAA: 04280, Data e mbylljes ..
takime / franco: 04334, Data e mbylljes ..
takime / Adil: 04342, Data e mbylljes ..
takime / shtegetari: 04344, Data e mbylljes ..
takime / nazmije: 04385, Data e mbylljes ..
takime / elektro: 04394, Data e mbylljes ..
takime / tomtom: 04396, Data e mbylljes ..
takime / enis23: 04429, Data e mbylljes ..
takime / leonardi: veshtir eshte ta pershkruash vehten ma mire le tme pershkrua ..
takime / sumea: 05923, Data e mbylljes ..
takime / roni004: Mund te jesh mik i mir nese ke miqesin e mir,nese ke zemer m ..
takime / syt e tu: 06144, Data e mbylljes ..
takime / vaxha: une e kerkoj 1 femer te mir te gjat perafersisht sa une ..
takime / blerim: 05927, Data e mbylljes ..
takime / fadi-34: jam tip shume i qete ,dhe shume i kujdesshem ..
takime / bekim-bossi: skom shka me thon per veten ne te thojn tjeret ? e shka ..
takime / beki: po une jom nje djal i qet i cili besoj qe do te gje edhe fe ..
takime / gajo: ju pershndeste gjithve. ..
takime / bujar: i arsimuar,mekultur,besnik, i sinqert. ..
takime / zana: jam sipatike elegante e dua humorinashtu te jet edhe i zgjed ..
takime / albert: e bardh bijonde flok te bardha me stil cool me sy te zij dhe ..
takime / fisi: person i qet ..
takime / esad: kerkoj shoqri ne net ..
takime / bosi ch: kerkoj nje vajz te bukur si jam vet ..
takime / Buki: Une jam ni djal beqar kerkoj ni femen apo ni shoqe qe me kup ..
takime / lanti: jam nje djal i sinqert nuk i duroj genjeshtrat deshiroj te n ..
takime / luka: I qeshur,i cilter,sinqerte,nevrikosem shume kur shohe pa dre ..
takime / besyy: Kerkoj Femen serioze...:D:D ;) ..
takime / gezimi: jam serioz kur esht vendi deshir ..
takime / teka: I thjeshte,i sinqerte dhe shume tolerant ..
takime / blerimi_1984: 05945, Data e mbylljes ..
takime / fatmir: shume shoqerues per tjerat shohim a vone/................ ..
takime / EHAD: UNE JOM EHADI JOMDJAL SERJOZ DHE KERKOJ NJE VAJZ SERJOZE ] ..
takime / diti_norge: tungi ju pershendes a une diti sai per ket pamjes merrne add ..
takime / toni: nuk ka rendesi ..
takime / gerald: jam i sinqert,serjoz kur duhet,me pelqejn pak gallatat,jam d ..
takime / geci06: i bukur teper ..
takime / Gzimi: kush me she me vleroson e kerkoj ni femen te sjellshe dhe te ..
takime / artan: une jam artani jam nga gjilani kerkoj nje vajz per lidhje se ..
takime / Ylli: Jam tip Serioz meshum hajgaregji,tu dek me kan njeri selo me ..
takime / mevla: 05955, Data e mbylljes ..
takime / princi_i_dashuri: ska rendsi a jam i pari qe ket zemer po ta fali ..
takime / dugi: Jom serioz dhe kerkoj lidhje serioze me nje femer serioze ..
takime / adeja: me vlersoni ju ..
takime / gjini: me von te gjitha dini per mua ..
takime / sutki: une jame shqiptare ..
takime / labi: jam ibardh flokt brunto jam tip iqet dhe sinqert dhe kekoj n ..
takime / giony: me zbuloni ..
takime / toni: xxx ..
takime / kini_zeshkani: zeshkan djal i sinqert besoj qe edhe ti qe dot kontaktosh me ..
takime / prishtina: 05965, Data e mbylljes ..
takime / Bacilit: personi qe kerkoj duhet te jete diqka e veqant pasi qe edhe ..
takime / alberto: pershendetje kom nderin qe ju takoj juve dhe ket web te qell ..
takime / Gona: o kuku bre e mir e keqe qajo qe jom per kerkon so kam intere ..
takime / genti 2008: jam tip iqet i thjesht me pelqen sinqeriteti pasi eshte nje ..
takime / bleri: i lezeteshem kerkoj te lezeteshme hahahah ..
takime / Visi: Me shkru per veti se kam zakon po qe don me dit per mu naj s ..
takime / dibran: jam shum i bukur dhe simpatik dhe kerkoj nj femer serjoze dh ..
takime / Bilbili-ger: edua humorin sportin muziken rumatiken hajgaret edhe kam qef ..
takime / joni: 05977, Data e mbylljes ..
takime / Tonito: Everithing cool ..
takime / Gymyx: 05979, Data e mbylljes ..
takime / FATBARDH: 05980, Data e mbylljes ..
takime / I vetmuari: Pershendetje-pershkrimi pason me von ne msn ok? ..
takime / Orgesi: kerkoj nje vajz serioze ..
takime / Niko 1982: Jam djale i sinqerte dhe tip i qete. Dua te njoh nje vajze ..
takime / Baica: Jetoj ne suedi dhe kam deshir te takoj nje femer me origjin ..
takime / Sejmi: Une jam nje mashkull i sinqert kerkoj nje femer qe e meritoj ..
takime / bardhi: 05986, Data e mbylljes ..
takime / gjima: Jam person shum i dashur i sinqert dhe i rrespektueshem ..
takime / beni: i urte inteligjent i bukur ..
takime / alban: blla blla blla ..
takime / gimi: jam i mir shum dhe kerkoj nje vajz te mir si une ..
takime / agoni: hey salut je suis agoni je abit a paris je scharche la fam t ..
takime / Beqa: Jam njė djal serioz dhe i sinqert dhe kėrkoj njė vajzė tė si ..
takime / sead: dua nje vajz serioze ..
takime / leon: une jam serjoz ..
takime / Xiki: For Long Relationship ..
takime / viola: 05995, Data e mbylljes ..
takime / blero_ks_boy: tek un ekziston sinqeriteti ..
takime / maliri: 05997, Data e mbylljes ..
takime / ardi: jam i pashem i bukur (handsome) deshiroj nje vajze te bu ..
takime / lori: simpalike ..
takime / meti_378@hotmail: 06227, Data e mbylljes ..
takime / hysi: po une jam nje djal,ithjesht i sinqert,i sjellshum,ishoqnush ..
takime / Cimi: jom jam ky qe jam dua dhe respktoj , por dua te me duan ..
takime / erion: jam i sinqert dhe kerkoj sinqeritet ..
takime / boossyy: un jam ........... ..... . .. . dhe kerkoj ni vajz q ..
takime / Lindi2000: ??? ..
takime / albi: nukae rendesi ..
takime / toni: jam kam et ..
takime / midee: e sinqert reale gjith ashtu kam deshir qe edhe personi qe ..
takime / tani: jam tip i shoqerueshem dhe i pershtatshem ..
takime / nardi: une jam nje djale i sinqerte besnike i qeshur e i dashur.me ..
takime / bashkimi: pershkrimi i im ; per qellime serioze ..
takime / arturo: jam nje person i thjeshte,shume romantik dhe shoqeror.parimi ..
takime / beki: kerkoj nje vajz serioze me nje qellim per tu martuar ..
takime / Gertion: Une jam tip i hapur dhe deshiroj te kem sa me shume femra rr ..
takime / gazmend: Bjond i gjate floket e bardha syt e kafe e shum sene tjera ..
takime / taci11: romantik ..
takime / Shpend_ch: hmmm..... i zajart ne dashuri te kalli shpirtin,ashtu pres e ..
takime / brilandi: jam tip iqete me pelqen biznesi se tejep pare dhe te krijon ..
takime / alekssa: Ja lem kos ..
takime / marc: Djal serioz, i suksesshem ne pun dhe jet shum impulziv dhe i ..
takime / EUREKA: 06027, Data e mbylljes ..
takime / imi: me von kur te takohemi me pershkruani ju ......... ..
takime / Bekim: Jam tip i qet per me teper kur njihemi me mirr ..
takime / Edison: Kerkoj lidhje serioze.. per me shum kontaktojm....! ..
takime / merita: me kohen krejt ..
takime / Teuta: Jam nje Gjakovare 33 Vjeqare dhe jetoj me Prinderit e mi dhe ..
takime / vitorio: jam esmer 178 i gjat me sy te bukur mathon tegjith dhe kav ..
takime / zeshkani: 06034, Data e mbylljes ..
takime / eddy: jam nje djal i zgjuar i sinqerte them se jam gjithsesi se nb ..
takime / doni: kerkoj ate qe me pershatatet biseda ..
takime / toni: 06037, Data e mbylljes ..
takime / kujta: knaqsi ..
takime / LUANI_CH: un jam serioz jam i urt jam puntor simpatik spo diqka tjeter ..
takime / Kosovari: Jam nje 24 vijeqar single qe jetoje punoje dhe studjoje ne u ..
takime / vedat vedo: jam shum i sinqert edua jeten shum dhe kam deshir qe edhe te ..
takime / berti: Pershendetje Une jam Alberti nga Kosova per ndryshe nga Dard ..
takime / Selatin - seli: Une jom nje tip normal.dhe dua te takoj nje femer serjoze te ..
takime / bruni: 06048, Data e mbylljes ..
takime / Minilog: Jam jam jam ..
takime / endi: pershkrimi im dialosh ..
takime / nexha: nuk kam qka me pershkru ai don jet me mua me shef vet ..
takime / Kapsolli: ne vazhdim kur te flas me dike qe munem ..
takime / i hareshmi: tip shoqrushem isinqert sharmant romantik etj..etj..deshiroj ..
takime / Memi: Jam i qet Fjal pak komunikativ edhe shum intelegjent. Kerko ..
takime / Erolli: mebtem kur te kem kontakt me cilend do vajz shqiptare ..
takime / kushtrimi: 06058, Data e mbylljes ..
takime / Besi: Shume i sinqert dhe i drejt ! Kerkoj: Jo me pak e Jo me ..
takime / diti: jame e sinqert simpatike,njejet kerkoj ..
takime / dreni: 06061, Data e mbylljes ..
takime / leon: kam qef me kon femna shum e gjall nga mendja edhe nga pamja ..
takime / profesoresha: 06063, Data e mbylljes ..
takime / Florim: 06064, Data e mbylljes ..
takime / besiani52: jam ky qe jam , dhe krekoj ata qe me takon ,,, ..
takime / Xuxi: me pak fjal, ma i veqant se te tjeret .. e kerkoj ashtu ..
takime / ludja: skom qa me pershkru veten nese jeni te interesuar kontaktoni ..
takime / kosovari: Per veten ne rend te pare qmoj sinqeritetin. Ju lutem vetu ..
takime / labii: jam i sinqert dhe serioz ..
takime / tina: e thjesht,modeste ..
takime / Ari: ne momentin kur te njoftona ju jap te gjitja gjerat qe ju ne ..
takime / Arditi: i bukur ..
takime / dinii: pershendetje te gjidhve dashamiret edhe jau uroj festen evit ..
takime / krisstian38: jam i pashem , punoj shume , jam dashnor sh i mire. kerkoj ..
takime / varisa: ? ..
takime / mani: pershendetje juve qikave ..
takime / Milot: i bukur sa te dush ..
takime / kosovari: 06077, Data e mbylljes ..
takime / Jeton: simpatik.. ..
takime / lindrioni: mese shumti ekaloj kohen ne pun dhe zakonisht ne fund jav ka ..
takime / xheki 007: 06279, Data e mbylljes ..
takime / besi_ferizaj: i sinqerti per me shume kur te njoftohemi..? ..
takime / toni: jam nje djal i sinqert ,kerkoj nje person te sinqert te jet ..
takime / arben: un jam nje djale serioz , jo nje djale qe te humb ko mas ..
takime / egzon sejdiu: i gjat , bjond dhe sy zi ..
takime / nisi: 06086, Data e mbylljes ..
takime / Arbon: Jam shum i Sinqert ne lidhje dashurie, dhe femrat i kam Pasi ..
takime / fati2009: ne qofte se je e interesuar me pyet thjeshte ose shkruaj, pe ..
takime / naimi: 06089, Data e mbylljes ..
takime / skendo: ma i mir se un ska kerkund ..
takime / elsa: shum simpatike e sinqert ..
takime / xhon: nuk di ..
takime / leo: kerkoj femra deri ne moshen 45 vjeqare te martuara dhe te pa ..
takime / burimkras: heheh,jam shume i sjellshem,paj qka me ba qeshtu me ka ba na ..
takime / behar(kafi): veten normal f ..
takime / BeLinDi: 06098, Data e mbylljes ..
takime / ela: x ..
takime / afrimi: me vone ..
takime / esad sadi: jam person shpontan ideator mundohem ti plotsoj deshirat e t ..
takime / lola: jame e thjesht,modeste e sinqerte,deshiroj te njejet,kame se ..
takime / pellumbi: elegant ..
takime / blerim: jom tip serioz jom zeshkan jom i gjat 1.75cm kerkoj ..
takime / topdown: kerkoj shoqeri, shkembim te email-ave, sinqeritet dhe diskre ..
takime / labi: jame nje djale nga peja jame tip serjoze kame nje trrup vit ..
takime / drenusha: jame e shjesht modeste e afert,jo mendjemadhe,te njejet kerk ..
takime / kosovari: un jam njeri i thjesht i sinqert kerkoj ni vajz te sjellsh ..
takime / lumja: serioze e sinqert ..
takime / muhameti: pershendetje te gjidhve ..
takime / ks.81.peje: jame labi nga peja jame nje djale i sinqerte e dua sinqerite ..
takime / donita: jame e thjeshte dhe modeste kerkoj shoqri te njejt ..
takime / simpatikusi: me vlersoni gjat komunikimit ..
takime / nazzi: Me pyetni ju tregoj ..
takime / blini: salut unj jam blini nga ch derioj ta gjej ni vajz simpatike ..
takime / meti: Nese ke fat,sdote zhgenjehesh. Per me teper ne vazhdi ..
takime / fidan: i gjat zeshkan femer ..
takime / alberti: jam i dukshum nuk pata fat ne martesen e par kerkoj prap te ..
takime / bukuroshi: po jam ni djalosh isjellshe dhe inatyres se but edua familje ..
takime / sami: jam nje djal serioz dhe kerkoj nje femer serioze opa mashall ..
takime / Suedezi: Djali i bukur ..
takime / Zhakline: 06121, Data e mbylljes ..
takime / kolleri: jam nje djalosh mos me then shum intelegjent dhe kam deshir ..
takime / bessy: Valla spo di hiq Kerkoj shum une hahah ..
takime / BURIM BIN: JAM NJ DJAL ZESHKAN ..
takime / visii: Miresevini ne takime.de ..
takime / LUANNI: Pak po e pershkruj,jam zeshkan jam djal mos vet hehe tip se ..
takime / shpend: une jom nje djal i sinqert .dhe ashtu kerkoj ..
takime / mili_boom: 06130, Data e mbylljes ..
takime / kastro: jam djal sportiv dhe vajza te jet elegante ..
takime / roomy: jo ..
takime / geti: i sinqert dhe adhurus i drejtsis si natyral dhe uni ..
takime / maxhi: i gjate zeshkan etj ..
takime / meti-PE: Isinqert, humor jo te tepruar ..
takime / pini: sma me mu bre e kerkoj 1 qik pak si te holl e pask si e tras ..
takime / une: jam nje njeri qe kerkoj shoqeri te paster pa interesa per bi ..
takime / xheni: 06137, Data e mbylljes ..
takime / Vagabundo: 06138, Data e mbylljes ..
takime / leutrim: i bukur i gjat simpatik ..
takime / graniti: ;;;;;;;;;;;???? ..
takime / burimi-mercenar: Dua te kontaktoj me nje femr per lidhje martesore te jet e b ..
takime / Gazibo: 06143, Data e mbylljes ..
takime / edi 25: Djal Romantik me shum me vlersoni ju vet.... ..
takime / arba: 06146, Data e mbylljes ..
takime / sababy: Unė jam duke kėrkuar pėr pėrkujdesjen njeri i mirė dhe se do ..
takime / kiki: une jame nje tip i shoqerueshem si dhe i bute me intereson m ..
takime / Agroni666: 06150, Data e mbylljes ..
takime / arsida: l am arsida and l living in belgium ........................ ..
takime / flamur: pershendetje gjith vajzat qe gjenden ktu mmuli@hotmail.it ..
takime / shpend: Jom nje djal i bukur ,serjoz me profesijon basketbollist, sd ..
takime / bekim: jam djal serijoz edhe desha ne femer te mir ..
takime / ridvan: nje nga vlerat me te bukura te jetes eshte shoqeria..... ..
takime / Genc: 06156, Data e mbylljes ..
takime / arben: hhrhrhrhrhhh ..
takime / bujarii: spo di qka me ju thon ..
takime / tina-a: vetum kerkoj si shoqrii asgjee meshummm:@ ..
takime / arbeni: 06160, Data e mbylljes ..
takime / grandee: lonlyyyyyyy ..
takime / qolldi: Jame tip shum i qet dhe i bute ne raste specifike agresive.. ..
takime / temi: serioz-i sinqert -tolerant-i kuptushem ..
takime / arsim cimi: jam serjoz dhe i urrej genjeshtrat kerkoj vajz serjoze ..
takime / asdreni: 06165, Data e mbylljes ..
takime / beki: me se pari komunikim e ma von e kshyri :) ..
takime / besnik: jam i sinqerte dhe kerkoj romanca ..
takime / myli: Jam student stujoj ne kolegj,po ashtu jam edhe fotograf ..
takime / red_bull: edua ate qe meriton dashnin time ..
takime / bashkim: me fol vertet i bukur e nuk di qka me thon nga pamja ..
takime / kastrioti: auuu si ta pershkruaj kush te me shef me pershkrun vet hihii ..
takime / lili: 06174, Data e mbylljes ..
takime / Mani_74: pershendetje per te gjithh ..
takime / loti: auuu .. syt e gjelbert gjatsin1.83 peshaa 70 etj etj ..... ..
takime / dinii: une jam djal i mir nga zemra ..
takime / hakeri: Jam 18 vjeqar jetoj ne itali jam nxenes kam qef te bisedoj m ..
takime / armend: ju pershendes edhe mir u ndeqofeshim me te mira ..
takime / GramosSy: gpsk., ..
takime / besfort: jam ni djal i qet kam deshir te takoj nje femn te mir ..
takime / blerina: 06183, Data e mbylljes ..
takime / INXHINIERI: 06184, Data e mbylljes ..
takime / vali: spo di qka me thon..:):) ..
takime / beni: nuk e dua trathtintolerant i kuptushem ..
takime / nentor: me kerko:P ..
takime / Troja: jam zeshkan,sy te kaft,flok te shkurta,dhe pesh sportive,me ..
takime / Nexhi: I sinqert, i edukuar, i qete, real, shume besnik dhe familja ..
takime / ilir: tip romantik i qete,i sinqert,ashtu deshiroj te jete dhe vaj ..
takime / valon: jam nje djal shqipetar igjat 168 i mire jo bash ikeq dhe ker ..
takime / AGRONOMI: 06194, Data e mbylljes ..
takime / argonita: Jam e thjeshte e kuptushme deshiroj shetitjet dhe te luaj te ..
takime / Anita: jame e thjeshte e kuptushme me pelqen te luaj tenis dhe shet ..
takime / mili: nese ju mendoni se te zjedhni vet ..
takime / elvira: e shoqrushme ..
takime / vali: jam i sinqert dhe kerkoi te jet edhe personi e sinqert ..
takime / gima: qushe deshironi ju ..
takime / basel: smunem me pershku me fjal ..
takime / niki28: e dua jeten motorrat turizmin dhe jeten ne natyrė. ..
takime / Afrimi: Kur fjala del nga zemra, godet nė zemėr,,,,,,, Koha vjen pė ..
takime / bekimi: shoqri ..
takime / leonardi: Jam 22 vjeqar dhe jam nga nje qytet ne dukagjin dhe kerkoj s ..
takime / luli: sportist,me pelqen shetitja dhe dashurija gjithashtu ..
takime / psse: jam reale ..
takime / albion: nuk folim na policia vetem punojm sepese hetimet vazhdojn ..
takime / llapiani: spo di qka me shkru po nihem ne imell time bastri_llapi@zba ..
takime / marigona: jame e sinqert e thjesht kame mirkuptim ..
takime / vetoni: kerkoj nje femer ideale siq e kam pershkruar pa a shum ..
takime / Lideri: I thjesht dhe i Sinqert ..
takime / Medi: 06213, Data e mbylljes ..
takime / doni: dua ta takoj nje femer serioze ..
takime / dukagjini: --- ..
takime / Vetmitari: 06216, Data e mbylljes ..
takime / milaim: jam zeshkan jam i sinqert kerkoj nje femer serioze per marte ..
takime / shefko70: 06218, Data e mbylljes ..
takime / Jon: tung te gjitha femnave qe kerkojne lidhje one night stand... ..
takime / lia-M: jam nje tip i qet serioz per ate qe kerkoj te shohim ..
takime / isinqerti_ch: deshiroj me gjet nje femen per serjuzesht ..
takime / Jimmy: 06226, Data e mbylljes ..
takime / rijaaa: 06223, Data e mbylljes ..
takime / pitt.i: Nuk kam qka me pershkru muni mi pa fotot, Kerkan sjam tu e k ..
takime / NEGJI: perkotsish gjindem ne gjermani edhe pse letrat i kom vendlin ..
takime / zeshkani: 06228, Data e mbylljes ..
takime / iduska: 06229, Data e mbylljes ..
takime / aLbann: i kom syt e zi. flokt e zeza. jetoj n’rrug t&rsquo ..
takime / i_martuari: me thojne se jam shoqerues por ma teper do te zbuloni ju zon ..
takime / ARKITEKTI: Nga ana fizike - jam atraktiv; nga ana shpirtėrore - human, ..
takime / ilir(engjell): kqyrni te dhenat :D ..
takime / timi: serioz,i qete,shoqeror,argetues. ..
takime / jeta: jame zeshkane simpatike,modeste e shoqrueshme,per me teper d ..
takime / Elis M.: hiq kurgjo nuk po shkruj se me merrni msysh masnej ... heh ..
takime / meti-gl: jam i sinqert e dua jeten se e di qe esht e shkurt preferoj ..
takime / prishtinasi: 06238, Data e mbylljes ..
takime / Ekonomisti: Jam ekonomist, punoj ne tirane dhe kerkoj nje shoqeri te sin ..
takime / TENDENC !!!!: 06240, Data e mbylljes ..
takime / arben: kerkoj nje lidhje serioze ..
takime / milaimi_mimi: jam nje djal zeshkan i mir kerkoj nje femer per martes e ajo ..
takime / besii: un kam deshir me u lidh me ni femer qe osht serjoze shum qes ..
takime / albani: elegant i sinqert dhe diskret ..
takime / Sinderela: nicku po i thot te gjitha!!!!! ..
takime / i_ndari: 06246, Data e mbylljes ..
takime / mendi: jam demokrat dhe punetor ..
takime / milaim: kerkoj nje femer e moshes 22-35 vjeqare per argetim ..
takime / fati>: shum ma shum se kaq a ..
takime / naki: nuk e baj ata qka nuk kam deshir me ma ban mu kerkush ..
takime / cimi-mk: ................................. ..
takime / beni: presim prej juve ..
takime / hasan: 37 vjeqar duhet te jet e moshes sime te jetserioze ..
takime / Levi: Jam njeri tanat te mirat mi ka dhan zoti.E tjerat i ka njeri ..
takime / anila: E arsimuar, edukuar, e sinqerte ..
takime / krasniqi: dua ajo qe te jet muslimane tamam me mbules me namaz edhe un ..
takime / burimi: e shihni vet ..
takime / luani: **** ..
takime / fjolla: 06263, Data e mbylljes ..
takime / ervis: jam nji djal shum i mir ..
takime / alil: jam njeri me komplekse nuk me pelqejn femrat lazdraj ..
takime / tini1: jam i pamartuar, kerkoj nje femėr serioze. kam nėnshtetėsin ..
takime / glaukos: hghfxthrthgh ..
takime / simpatiku: 06268, Data e mbylljes ..
takime / bujar: per me shume buki-800@hotmail.com ..
takime / Troja: jam alamet djal kam qef mu qnak ..
takime / cali: shka me pershkru vet veten spo dij qka me shkru......... ..
takime / MILI: nuk muj me pershkru veten se nuk e di si me shohen te tjert ..
takime / rudi: e sheh vet,ti duhet te jesh si nje princesh ..
takime / mz05@live.de: 06274, Data e mbylljes ..
takime / besi-sr: jam Besi nga Suhareka jam 24 vjeqar, me pelqen shoqeria nr ..
takime / profesori: me karakter te forte,i qendrueshem,i punes dhe i mendjes ..
takime / Drini: Tip simpatik, intelegjent, me humor, elegant Kerkoj ..
takime / TENDANC: 06277, Data e mbylljes ..
takime / lulzim: jam zeshkan jam i sinqert kerkoj nje femer te bukur dhe int ..
takime / beki: jam nje djal bukurosh dhe kerkoj femer per lidhje serioze.si ..
takime / koni: zeshkan ..
takime / ajshe74: 06282, Data e mbylljes ..
takime / shemsi: shoqeri ..
takime / zeshkanja: zeshkane ..zeshkan ban edhe bjond ..
takime / maneken_i_3nt: pershendetje shok dhe shoqe apo chatista te kesaj veb faqe ..
takime / cuclla: nje qike me u martu se u plaka ..
takime / Beni: une jam interesuar per ni femer ta gjejm ni gjuh te perbashk ..
takime / arbeni37: 06289, Data e mbylljes ..
takime / embela: e sinqert,poashtu kerkoj sinqeritet ..
takime / zana: jame bjonde,e sinqerte,e qete ,nuk i dua njerezit qe bejne i ..
takime / arber: jam bjond ,i gjate,sua te gjej nje vajze serioze te bukur ..
takime / redick: kerkoj femer vetem per argetim ..
takime / blerimi: 06295, Data e mbylljes ..
takime / Qemache: Vetveteja jom ashtu si kom para shkru ne ikona -------- Asht ..
takime / mili_002: 06297, Data e mbylljes ..
takime / ximi: serioz..shpirte bute..lidhja te jet serioze dhe karakteri ne ..
takime / meri: biond serioz jo genjeshtar-kerkoj nje femer serioze ..
takime / vullneti: jam gati 37 vjeqar , beqar skam qe as i martuar as i fejua ..
takime / goni: kerkoj nje vajz per qellime serjoze ri ne greqi ne kret irak ..
takime / vagabundo: 06304, Data e mbylljes ..
takime / safi: isha i martuar por meēė nuk e kuptonim njeri tjetrin e sidom ..
takime / Valdet: 06306, Data e mbylljes ..
takime / driton: i thjesht ..
takime / marko: kerkoj nje vajze te thjeshte ..
takime / doni: jam i rii romantik besoj qe kalojme mire me at qe njoftohem ..
takime / ivetmuari: jam nje babi simpatik dh ekekroj nje lidhje sekrete me nje m ..
takime / franko: me pelqen jeta familjare , jam i qet , edhe ate qe kerkoj du ..
takime / vessa: 06313, Data e mbylljes ..
takime / leo: une jom nje djal serioz dhe po ashtu deshiroj qe te takoj nj ..
takime / benito28: jom i bukur edhe e lypi ni bukureshe? ..
takime / dineta: 06665, Data e mbylljes ..
takime / erion: i thjeshte , simpatik, alegro. kerkoi, nje vajze te lezecm ..
takime / eduart: jam simpatik i sinqert serioz kerkoj nje vajze serioze per ..
takime / vigan: une jam vigani jam15vjet dhe ekerkoj nje lidhje shoqerore ve ..
takime / tonny: ni djal o qet shum edhe me vizjon europjan ahahhahha ..
takime / BORA: shkruaj??? ..
takime / geli-ch: jam i sinqert i sjellshem ashtu dhe te kunderten dua ..
takime / fuki: jam i mir deshiroj te kaloj mir me femrat qe do njifem ..
takime / psikologu: Pershendetje te flasesh rret vetes nuk eshte shumee tike por ..
takime / rockerka: e thjesht dhe e shoqerueshme e qmoj sinqeritetin shum keshtu ..
takime / muki: dua te njhem me nje vajz shqiptare,te jet femer e sinqert .. ..
takime / bekim: un jam nje shok i vertet dhe e dua nje shoqe te vertet ..
takime / bosi: jam dajal serioz,i qet etj ..
takime / Niky: Jam serioz, i ndershem, korekt dhe shume miqesor. Deshiroj t ..
takime / dorjan: ju a tregoj me von ..
takime / beni75-Iraq: Un jom Beni kurse me pun gjindem ketu ne Afghanistan thjesht ..
takime / e.tricky: Per bisede te gjate permes msn / per njohtim dhe ndoshte me ..
takime / Lali: jam njeri i mire,per ma shume me kontaktoni edhe me shihni n ..
takime / ximi: 06332, Data e mbylljes ..
takime / afrimi: 06333, Data e mbylljes ..
takime / laeonardo: 06335, Data e mbylljes ..
takime / lirim: i gjat floke te zeza i bardh sy te kaft ..
takime / nazmi: uene pr momentin jam ne kosov kammarr pushim me shkruani ne ..
takime / bekim: me njoftoni me von ..
takime / TONNY: mundeni me pa vet......... ..
takime / sara: deshira ime e kamotshme eshte qe ta takoj nje mashkull ..
takime / gėzim jusufi: me thir sa me shpejt ..
takime / Besniku: i sinqert, real, besnik, i qete, o vendosur ..
takime / agim: 06345, Data e mbylljes ..
takime / mine00: i am a young lady looking for a friendship and a very good r ..
takime / fetah: pershendetje jam fetah nga kosovadeshira imeesht te gjej ..
takime / brunja: jam serioze dhe e sinqert e bukur kerkoj dashuri te sinqert ..
takime / abiol: vetem lidhje serioze per me shum ne msn xxl_-abi@htomail.com ..
takime / Landi: Jam magjister i finansave punoj........ ..
takime / pepi22: 06483, Data e mbylljes ..
takime / shkelzen: ju tregoj ..
takime / Toni: shoqeri sikur jam vet ..
takime / fadil: 06352, Data e mbylljes ..
takime / miri: jam i edukuar jetoj ne prishtine kerkoj shoqeri ..
takime / suzzy: I am a fair beautiful girl,caring,sincere,honest,easy going ..
takime / xeni: jame njeri shum isinqert kerkoi ni femer shiptare ..
takime / bekim: Jam nga Kosova nga Peja kerkoj te njihem me ndonjin femer qe ..
takime / jeti: une jam zeshkan jam i gjat kam deshir ni femer shum te mir ..
takime / QEQA: perfekt,hehe ..
takime / bekim: sdi qa te them me shehni ne foto ..
takime / bini2: Me pershkruani ju kur te me shihni!!! ..
takime / blerimi: ???????? ..
takime / naim: ?????????????? ..
takime / ardi888: 06365, Data e mbylljes ..
takime / kosovar: 06366, Data e mbylljes ..
takime / toli: jam ni djal nga kosova jetoj ne ch kerkoj ni vajz nga kos ..
takime / luani: jam romantik edhe ajo te jet romantike deshiroj te kaloj ..
takime / buqja: xxx ..
takime / endrra: 06369, Data e mbylljes ..
takime / egoni_21@live.co: jam i sinqert dhe nuk i dua pa drejtsirat per personin qe e ..
takime / kema: jam i sinqer dhe dua jet senqert ..
takime / gimilino: 06371, Data e mbylljes ..
takime / zymer: qe skype zymerdemaj222 ose ne facebook zymer f demaj ..
takime / dardan: lidhje serioze ..
takime / Esati: 16489, Data e mbylljes ..
takime / benito: edhe nje nate , pastaj te vdes nuk ka dert ..
takime / mili huli: nvut udrf emerhyb fekrui jueiruiejk iruirko jvfkblr gjfgl ..
takime / vali: Kerkoj martes serioze ..
takime / tori: une jame nje djale i thjeshte dhe per me teper i sinqerte.ke ..
takime / hanush: ti jet i vedos mos te jet tradhtar qe don me pas lidhje seri ..
takime / Labii: eheheh STIL bre stil Ne lidhje me Mua I dua Qikat Sexyy Ni ..
takime / najsi: jam nje djal serjoz dhe i sinqert e dua nje te sinqert. ..
takime / Loni: nuk kam koment per veten time ,pres komente nga ju >&g ..
takime / Endrra: jem nje vjz shum e thjesht kerkoj shoqri ska rensi femn a ms ..
takime / bujar: 06384, Data e mbylljes ..
takime / meti: jo fort i gjate floke zi dhe disa karaktere te tjera besoj p ..
takime / Y L L I: 06386, Data e mbylljes ..
takime / gazi: 06388, Data e mbylljes ..
takime / leli: jam ajo qe jam.......kerkoj mashkull te sinqert dhe besnik ..
takime / drini: kam deshire te shetis. dhe kerkoj ni person qe sma prish ..
takime / leli: Jam pa dashuri, si gjepi pa pare Kur sjam afer me ty digje ..
takime / lule kuqe: sdi bindeni ju ..
takime / bashkim kimi: jam tip serioz por edhe me pak humor kerkoj femer serioze te ..
takime / Blendi: Ne radh te Par Faliminderoj nje dhe te vetmin Zotin,i cili n ..
takime / jetmir: jam igjat dhe zeshkan dhe sy kaft jam dhe at qe ekerkoj t ..
takime / tafix: xxxxxxx ..
takime / teuta: 06398, Data e mbylljes ..
takime / Liridon: jam biond, ..
takime / drenii: ...une si person jam komunikus, shum her me humor..te me ku ..
takime / faik: un jam ni person i matur jo ivuajtur kam nje jet te mir,merr ..
takime / ferki48@live.de: 06402, Data e mbylljes ..
takime / Fatmiri: 06590, Data e mbylljes ..
takime / benny: tip nervoz por mund te kuptoi gjdo kend dhe te pershtatem ne ..
takime / xiki: jam muzikan edhe ajo net ne te jet marak ne muzik ..
takime / alesio: i thjesht, flok ,gjate ,serjoz, etj. bjonde , e bukur, e t ..
takime / vjollca: sdi ..
takime / nehar kobra: une nehari i gjat 127cm kerekoj shoqir sa me te mir te k ..
takime / erosi: Jam ky qe jam.. Nuk di ta pėrshkruaj vehėn time...Me mirė tė ..
takime / Superior: Njeri thjesht komunikues Deshiroj te njoh nje femer ..
takime / sadik: zeshkan jam bionde kerkoj ska dert e dhe si une . ..
takime / armenxhelovci: tung pershendetje nga sllovenija ..
takime / bujar: po me vlersoni ju ..
takime / luani: 06411, Data e mbylljes ..
takime / dardan dardi: hee jam zeshkan dhe me sho te arsyshme te kem lidhje me ..
takime / Sadat: ehhhh si jam hmmm shum i kendshem ehhe....personi dua te jet ..
takime / lisi: jam tip i shoqrueshem i sinqert .............jam ai qe jam.. ..
takime / armend: po ..
takime / gjilanasi: 06417, Data e mbylljes ..
takime / tuke: nese don dikush mem njoft me teper ja add e imja shkurt ..
takime / beqari: une jam 25 vjeqar i diplomuiar ne uneverzitetine eprishtine ..
takime / leonardi973: kerkoj dike per shoqeri, e nese me shume aq me mire.... ..
takime / buli: kamdeshir tenifem menjevajz shqiptare permarrdhanje ..
takime / hut11: ------------------- ..
takime / lulija: 06422, Data e mbylljes ..
takime / beni: jetoj vet jam 39vj kerkoj lidhje serjoze me nji femer ajo du ..
takime / Magistra: E shkolluar, e edukuar, e thjeshte, e sincerte, e emancipuar ..
takime / Shkodran: Sa per vete nuk di qtėthem perveq se ata qe me njofin me pak ..
takime / lisi: jam tip shum i shoqeruar....isinqert.... ..
takime / shpetimtari: kur te me njihni do ta kuptoni se sa i dashur jam une.ju put ..
takime / arbi: i am so simple ..
takime / arben: tip romanti serioz i sinqert gjithashtu kerkoj femer te sinq ..
takime / Fatmir: jam i thjeshte e kembengules.Deshiroj qe ti te jesh keshtu s ..
takime / Mirlinda: .......................? ..
takime / gay_boy: kerkoj nje djal per sex... ..
takime / bedri: jam shum i sinqert dhe simpatik kerkoj nje vejz te jet e ..
takime / Engjulli_19: Jam serioz dhe dua te jet serioze ..
takime / bessi: tung jam shum i sinqert edhe ajo me kan e sinqert ..
takime / dardyyy: Nooo Komenttttt ..
takime / Beqarii: Une jame i simqerte dhe deshiroj te takoj nje vajze nga Evro ..
takime / RIK: JAM SIMPATIK NUK RREJ ..
takime / cimi: tip me sens per humor, ..
takime / alban: una jam njeri shum i qet dhe po ashtu koerkoj dike te qet ..
takime / nikii: vedvetja bukurosh djal beqar etj kerkoj nje simpatike ..
takime / vali: jam valja nga pz kam deshir te xhej dik qe me kuptun e ..
takime / lumi_pr: jam tip i hapur dhe ishoqrushem ..
takime / fita: jam serjoz duhet ta kem nje shoqe serioze ..
takime / eduard: jam tip i qet sentimentalndersa femra deshiroj te jet tipe ..
takime / rrezushja: 06452, Data e mbylljes ..
takime / niki: jam serioz per ty qe mendon per mue ? ..
takime / vjollca123: 06456, Data e mbylljes ..
takime / leti: jam shume e sinqert andaj kerkoj edhe nga ju te jeni ashtu s ..
takime / leonard: jam nje djale simpatik dhe i dashur.kerkoj nje vajze te mire ..
takime / beni.xx: jam besnik per ate qe te verteten flet ..
takime / DRENICAKU: Ju pershendet DRENICAKU NGA BELGJIKA... NE BELGJIK JETO ..
takime / genciprizren: jam mesatarisht i pashem, me pelqen intimitetit ne gjdo pikp ..
takime / Refik: Jam burr me stil e serioz kerkoj grua serioze ..
takime / adriani: 06461, Data e mbylljes ..
takime / esso: jam i sinqert ..
takime / ilo: 06463, Data e mbylljes ..
takime / asdreni: 06464, Data e mbylljes ..
takime / Enesi_114: te jet e sinqert sepse edhe jam ..
takime / arb: 06467, Data e mbylljes ..
takime / ga....: 07636, Data e mbylljes ..
takime / tiha.buzt: i sinqert e dua bjonden ..
takime / iKeQiii: e jetoj jeten pas deshires time! ..
takime / kaltrina: 06472, Data e mbylljes ..
takime / Drini: qfar te them per veten me shef kur te takohemi..... ..
takime / enrico: a shummmmmmmmmm k.... kerkoj nje femer kullerk a ..
takime / codmenn77: miq te dashur ..
takime / xhemail: Jam djal shum i mir , po kush nuk e livdon veten se hahaha, ..
takime / luani: me mir te me vlersoj te tjert,,,,,mundohna te jemei i sinqer ..
takime / teuta: 06481, Data e mbylljes ..
takime / Zogu: e dua seksin pa mase ..
takime / Orrli: Jam i sinqert dhe real ..
takime / Milot: Njeri Normal ........jo tradhtar kerkoj nje vajz q ..
takime / leona: 06486, Data e mbylljes ..
takime / Noli: i sjellshem dhe intelegjent ashtu me thone nese nuk me kane ..
takime / mema: ndonjeher tjeter ..
takime / VISI: I THJESHT ..
takime / Eston: erdha pash fitova.... ..
takime / Muameri: deshiroj nje vajze muslimane te jet e ndershme dhe te jet ..
takime / Valora: Mendoj, secili djalė qė do ketė fatin, sė paku, tė inkuadroh ..
takime / one_forever: jam modest,tolerant dhe shum i sinqert!!! ..
takime / mimoza: jam zeshkane jam e sinqert jam intelegjenete kerkoj ni mashk ..
takime / gzim: 06495, Data e mbylljes ..
takime / vjollca: 06496, Data e mbylljes ..
takime / tekniku: 06497, Data e mbylljes ..
takime / drita: me kalimin e kohes do njihemi me gjeresisht ..
takime / Kobra: Rasti esht Mbreti i Botes ..
takime / begu: i sinqert korreket dhe i kuptueshem dhe karakter te fort. ..
takime / faton: jam i siqert ,gjidhashu deshiroj te njotoj njert te sinqert ..
takime / i_divorcuari: 06500, Data e mbylljes ..
takime / blerimi: une jam qeky qejam po kerkoj ata qe me takon ..
takime / emra: ska rendesi ..
takime / NaS_I`m: jam plot respekt per ata ce e meritojn,shum aktiv,gjidhnje p ..
takime / neli: i drejt per gjith pa lajka miqsi sho i besushem ..
takime / BARDHI: SI GJITHKUSH SE KA KARAKTERIST IKAT E V ..
takime / sekret: pa koment kur te takohum bindesh . ..
takime / leti: 06510, Data e mbylljes ..
takime / begu: i sinqert serioz dhe i kuptushem ..
takime / kam kushjam: JAN NJI DJAL SHPONTAN DHE ASHTU TE JESH TI ..
takime / blendi: Jam nje tip pak sa temperament por ne momente te caktuara,ja ..
takime / ferki: jam ky qe jam dhe kurrsesi tjeter ashtu si me krijoj krijusi ..
takime / afrimi: jam zeshkan i dashur e dua jeten argetimi seksi me pelqen sh ..
takime / era: jam modeste dhe dua te njihem me nje person per qellime seri ..
takime / artani: 06518, Data e mbylljes ..
takime / kaqusha: jam nje vajze serioze dhe kerkoj lidhje serioze vetem ate qe ..
takime / Arta-sr: jam Arta nga suhareka jam 19 vjeqare me pelqen shoqeria me ..
takime / ardi: ??? ..
takime / musa: 06523, Data e mbylljes ..
takime / Ari: paj qiky qe jom ma mir mem livdu dikush se me livdu vetveten ..
takime / xhejlane: un nuk elivdoj vetveten por me mir esht te me livdoj ndokush ..
takime / nura: Nė shfrytzim tė jetės ..
takime / besi.409: jom djal shum serioz edhe krkoj vajz serioze edhe te ..
takime / qati.044: jom burr shum i sinqert edhe krkoj ne grua serioze ed ..
takime / guri: 06531, Data e mbylljes ..
takime / vjollca: 06532, Data e mbylljes ..
takime / Naim: person i sincert i shoqerueshem, paksa humorist heheheh, nje ..
takime / Murtezan: Kerkoj shoqeri asgje me teper ..
takime / xheki: ma vone ..
takime / albion: gjate komunikimeve njohja reciproke ..
takime / zeshkani: 06536, Data e mbylljes ..
takime / toni: me shikon vet si jam skam qka te tahm per vet emsn dani_5ch ..
takime / liro: jam simpatik i sinqert etj etj ..
takime / faton: jam i sinqert ,dhe kerkoj njerz te sinqert ,dhe te kulturuar ..
takime / hektor: jam i cilter i sinqert dhe ashtu kerkoj nje njeri te jete ne ..
takime / vneshta: kur te kontaktojm ju tregoj ..
takime / MULI: UN KERKOJ NJE VAJZ TE RE ..
takime / luki: jam nje njeri i sinqert dhe deshiroj nje femer te sinqert pe ..
takime / ardian_pz: thjesht jam nje djal i ri deshiroj qe te kem nje lidhje shoq ..
takime / dijamonti: uen jam nje djal i sincert dhe kam deshir te nihem me nje fe ..
takime / idiotja: zeshkane ,simpatike edhe e bukur normal ..
takime / angjellina: une jam nje vjaz serioze deshiroj te njihem me nje person pe ..
takime / lanoti7: jam nje mashkulll terheqes qe kerkoj nje vajze per n ..
takime / Albi007: kush deshiron te kontaktoj me mua urdheroni ..
takime / Elmiju (ELI(: Nuk kam deshire ta vlersoj veten une, pore kam deshire te tj ..
takime / FLAMURI: 06651, Data e mbylljes ..
takime / greta: 06550, Data e mbylljes ..
takime / DRITONI-TONI63: jam nje djale serioz dhe kerkoj po ashtu nje vajze te edukua ..
takime / Agron: jam djal zeshkane kerkoj nje vajze ..
takime / Bes: ......... ..
takime / meli: jam vetvetja ..
takime / ermir: kerkoj te krijoj sheqeri te re me njerez qe kan vlera .... ..
takime / burbuqja: 06557, Data e mbylljes ..
takime / lara: 06558, Data e mbylljes ..
takime / aree_peja@hotmai: Jom i Sinqert ..
takime / arb74: Nice guy looking for a nice girl who knows how to make a man ..
takime / bali: 06562, Data e mbylljes ..
takime / Bajram: ??? ..
takime / puma_nera: jam nji ushtarak ne detyre dhe jam nda me gruan per arsye te ..
takime / AnTiViRuSi_81: mmm ..
takime / flloke: Jam nj tip sportist dhe shum i hapur dhe komunikativ dhe plo ..
takime / djellza: 06568, Data e mbylljes ..
takime / Niki: jom tip hajgaregji romantik dhe tip i thjesh mpelqejn femna ..
takime / samire: 06570, Data e mbylljes ..
takime / fjolla: 06571, Data e mbylljes ..
takime / shqiptar: jam djal serijoz ..
takime / beka: ??? ..
takime / Taulant Shabani: jam njė djal serioz i sinqert dhe kėrkoj njė vajz ashtu siq ..
takime / gazi: seriore,i sinqerte , respekte ndaje gjdo qenje ..
takime / DanGerOus: Njė djal shoqėrues shumė i mirė, pėrshendetje..!! ..
takime / arbeni: jam intelegjent e simpatik , klerkooj nje femer te bukur e ..
takime / elton: kerkoj per shoqri nje femer po ashtu e martuar ,dhe te gjejm ..
takime / bekim_swe: jom i interesum per ni gru te mir ..
takime / LaLiga: 06582, Data e mbylljes ..
takime / nehat: jom djal i urt edhe shum serioz dhe i shoqerueshem por mbi t ..
takime / fl........: 06584, Data e mbylljes ..
takime / liza: jam nje tip serioze dhe mund te them se se kam deshiren te s ..
takime / selimi: jam serioz e urrej genjeshtrat krkoj nje femer qe te jet se ..
takime / gazmend: pa koment ..
takime / pranvera: qmoj sinqeritetin dhe besnikrin ..
takime / Qazimi: Jam i bukur kerkoj vajze qe deshiron seks te gjithe naten si ..
takime / ximi: nuk kam qa me per shkru veten jam blond etj ..
takime / Lani_Lacoste: Fatiit si dihet.. RespekT Lani ..
takime / Gagi: me thone se jam i mire...ehhehehe ..
takime / Tina: kerkoj nje person qe jeton jashte ne evrop amerik apo astral ..
takime / dreq djal 42: jam tip i urte dhe kerkoj femra per shoqeri dhe per kalim ko ..
takime / pajtim: i mir i keq si me ka fal all-llahu i madheruar nuk kam tjera ..
takime / frajeri: jam frajer ahhaaha ..
takime / francesco: 06597, Data e mbylljes ..
takime / faik: nji femen vetem per sxxxx ..
takime / ej une jom: e kam pershkru me nalt bukuri natyrore hihhihi ..
takime / fisi: romantik ..
takime / jimmy_ch: 06601, Data e mbylljes ..
takime / xhevdet: jam nje djal serioz dhe jam i interesum per nje femer serioz ..
takime / vllaznimi: Jam i shoqrushem kerkoj person romantike ..
takime / rina: dua te njihemi me nje person per qellime serioze. ..
takime / Blerim: Nuk i dihet fatit,ndoshta ketu eshte fati yt? edhe fati im s ..
takime / Unknown_89: shume i drejte ..
takime / cabi: une jam nje dial 25 vjeqar kerkoj nje vajz per lidhje serio ..
takime / arben: jam zeshkan i bukur me thon i gjat kushe e ka nafak mu knaq ..
takime / gerti: nje djal i thjeshte gazmore dhe i siellshem. KERKOJE NJE g ..
takime / hacker: Kerkoj te lidhem me nje goce qe jeton ne Norvegji per arsye ..
takime / beni: palidhje ..
takime / Nelson: Der Schlüssel zu den Herzen der Menschen wird nie unsere Klu ..
takime / imi: i mir i madh i bardh,me gjet tmir tmadhe tbardh uhuuu ..
takime / Fikret: Tung ............ mund tebisedojm dhe pastaj e vendosm ... ..
takime / seksiprinci: 06616, Data e mbylljes ..
takime / Publicisti: Jam tip i kalibrit terheqes,futem leht ne shoqeri dhe ngeli ..
takime / nora: Jame Nora,zeshkane,e lezetshme,e punsuar,e dua jeten shume t ..
takime / bekim: 06621, Data e mbylljes ..
takime / enis: jam nje djal me moral i bej femrat per spital hehe :)))))))) ..
takime / eshraff: ????????? ..
takime / toli: 06641, Data e mbylljes ..
takime / omeri: qe qe ..
takime / Durim: Dua nje njeri qe te japi shume dashuri, ..
takime / isinqerti: une jom zeshkn deshiroj ni femer veq per avantura ..
takime / labbi: spo schkruj sen ..ma mir sekret.........po ..
takime / anonim: ....... ..
takime / samir: shoqni e per tjera shikojm ..
takime / xhentelmeni: 06633, Data e mbylljes ..
takime / artani: jam djal serioz kisha pas qef me gjet ni vajz serioze me pa ..
takime / dreni: flasim live per veten ..
takime / bleona: 06636, Data e mbylljes ..
takime / erza: person te sinqert stabil dhe jo te martuar kuptohet me faku ..
takime / uragani: simpatike serioz real ..
takime / zeshkani: per veten time pytni ju.... e at person qe kerkoj duhet te j ..
takime / Artonii: ??? ..
takime / bekimi: jam nje djal i sinqert qat tham tjeter ..
takime / corbi: jam person me te gjitha tiparet e nje njeriu normal,andaj ke ..
takime / Toni: Shum simpatik ..
takime / artani: 06647, Data e mbylljes ..
takime / samuell: Jam person me nje karakter te veqant te sinqert ,serioz ,sta ..
takime / Xtry: Me pershkru veten a.. ?!! Jam nifar djali bjond, me do sy si ..
takime / nora: 06652, Data e mbylljes ..
takime / valentina: jam e sinqert e dua realetin e urrej genjeshtren,deshiroj qe ..
takime / lirim: jam i mir dhe i urt ..
takime / sinani: kam deshir ta gjej nje vajz te sinqert siq jam ..
takime / geli: jam isinqert kerkoj te ngjashme ..
takime / Hysi: I bukur E bukur ..
takime / avdi: Jam mashkull i kam 35 vjet pe lypi ni femen ..
takime / zhvejk: sikur sja vlen me fol per veten mendoj une! ..
takime / FATONI: JAM 30 VJEQAR I PA MARTUAR JETOJ NE FRANC ME STATUS TE RREGU ..
takime / xoni: un jam nje djal i sinqert tmparament ne mas te caktuar, me p ..
takime / i_sinqerti: me vlersoni ju vet kush ..
takime / leta: zeshkane dhe esinqert dua qe dhe ana e kundert te jet r ..
takime / toni: 06666, Data e mbylljes ..
takime / alban: nje femer per shoqeri ..
takime / endriti: jam ky qe jam,jam nje djal i sinqert e besnik e urrej genjes ..
takime / besi_fr: pa koment ..
takime / kija: 06671, Data e mbylljes ..
takime / mergimtar: 06672, Data e mbylljes ..
takime / rippberg: femer te bukur serioze ..
takime / nas86: ju kallxoje tani ..
takime / hana: jam vajz serioze e ndershme dhe kerkoj njė person qe osht si ..
takime / gefked21: 06678, Data e mbylljes ..
takime / blerimi b: unje jame nje mashkuli i mire mendoje ashtu une e kerkoje ni ..
takime / alberti: 06681, Data e mbylljes ..
takime / adnan: 06682, Data e mbylljes ..
takime / ekrem: jam i sinqert dhe dua sinqeritet nuk i dua mashtrime me gje ..
takime / gresa: jam ajo qe jam,kerkoj nje lidhje serioze,perparsi kan djemet ..
takime / jeta: shume e sinqerte, kerkoj qe edhe personi i anes se kunde ..
takime / xheladin ziberi: kam nevoj per ni qik se serioze deri tash skom pas fat po nd ..
takime / erald: me njih duke me takuar ..
takime / kosovari 25: po me qense jom shum njeri i qet deshiroj te gjej nje vajz s ..
takime / arjan: Jam njeri i thjesht,punoj the jetoj ne Angli per momentin.Me ..
takime / Gimi: shoqerim e-mail kontakt .ect ..
takime / tony: I qete,i ngrohet,i urte,i embel,shume i dashur,shume romanti ..
takime / rita: 06692, Data e mbylljes ..
takime / lumi: se di qka te them per vete i bukur me thojne ..
takime / tipi: 06694, Data e mbylljes ..
takime / ben1g: asgje te veqant tjeter vetem te jet serioze ..
takime / faton: 06696, Data e mbylljes ..
takime / Dani_: 06697, Data e mbylljes ..
takime / Lulzim: jam aktiv dhe kerkoj nje qk te sjellshum de me qu jet te ..
takime / fat: kontakte shoqeri ne gjithe boten ju faliminderit ..
takime / honda: simpatik pak i turpshem vajze e gjate simpatike ..
takime / cimi_211: Jam nje person i sinqert,jam hapur ne shoqeri,thjesht jam nj ..
takime / tina: 06703, Data e mbylljes ..
takime / naim: jam shum komunikativ dhe kerkoj shoqeri te shendosh ..
takime / adrian: menxi e musha sa me hi qetu,qka me fol per vetveten veq n ..
takime / esi: Seroz pak avatures ..
takime / lola: une jam nje vajz serioze,e lezetshme me thon,komunikative , ..
takime / lorik: shum senc te humorit dhe korrekt, ..
takime / beki: jetoj ne croaci ..
takime / beni: nga natyra jam tip serioz ne pune dhe ne te gjitha detyrat.K ..
takime / poaki: 06712, Data e mbylljes ..
takime / beni-ch: i sinqert,jam indar por kam deshir qe te gjej fatin tim po e ..
takime / ili07ili: kerkoj nje femer qe te me japi kenaqsine ..
takime / besa: kush don te me njoh em shum let em shkruan ..
takime / ziref: A minute serves to smile, to smile for the other, for you an ..
takime / hekri: 06725, Data e mbylljes ..
takime / e vetmuara: 06717, Data e mbylljes ..
takime / Blendi: Jam i plote e i gjate, sy te bukur (se paku ashtu me thone), ..
takime / isea: ju tregoj me vone ..
takime / dardania: une jam tip i qete mendoj perpara se te bej ndonje gje e di ..
takime / francesco: 06721, Data e mbylljes ..
takime / fatmiri: 06723, Data e mbylljes ..
takime / jona: ju lutem per sinqeritet ashtu siq jam edhe vet respekt per t ..
takime / jakujam: 06763, Data e mbylljes ..
takime / samiri: serioz kerkoj femer per shoqeri ..
takime / dani: jam nje djal te cilit i pelqejne vajzat e bukura dhe serioze ..
takime / rocki: nuk kam shka tju them e vleresoni vet. ..
takime / bleta: une jam kjo qe jam kerkoje nje djale te sinqet ..
takime / Krasi: 06730, Data e mbylljes ..
takime / Dijoni_wien: I lindur per avantur, dhe kerkoj po te njejten gje nga ana e ..
takime / sadat: 06732, Data e mbylljes ..
takime / roksana: 06733, Data e mbylljes ..
takime / larisa: 06734, Data e mbylljes ..
takime / anton: jam djal serioz kerkoj nje femer per lidhje martesore ajo qe ..
takime / jeta ime: 06736, Data e mbylljes ..
takime / e sinqerta: 06737, Data e mbylljes ..
takime / ecik: Jam tip sportiv, i qete dhe i sinqerte. Dua nje vajze tip sp ..
takime / xheneti: me vlersoni ju me mire ..
takime / laurena: 06741, Data e mbylljes ..
takime / egzona: jam egzona jam 15 vjeqare e bukur deshiroj qe te gjej nje sh ..
takime / gega: jem imesem me te gjitha prandaj edhe ajo te jet e till ..
takime / genc: un jam zeshkan jam tip qe leshoj rrug jam intelegjent ajo me ..
takime / sinan: jam i sinqert dhe besnik ndaj fjales kur te njihemi dhe do m ..
takime / pleurat: 06746, Data e mbylljes ..
takime / nexhat: prsh une jam nexhat kajtazi vi nga fshati buqan[terllabuq] j ..
takime / tironsja 33: 06748, Data e mbylljes ..
takime / riki: i mir. te mir hahaha ..
takime / labi: I qete, I sjellshem, xhentil.... Ajo me tipare te njej ..
takime / xonyy: un jam nje djal i bukur i sjlleshem por dua te gjej nje vajz ..
takime / asdren: 06752, Data e mbylljes ..
takime / 34567: 06753, Data e mbylljes ..
takime / dafi: jam e gjat e bardh e bukur deshiroj nje person si une ..
takime / Enver: jam njeri shum real kerkoj ashtu edhe nje femer real ne je ..
takime / Lali: Jam ashtu si me ka falur Zoti..mundohem te jem shume real ne ..
takime / artani: 06757, Data e mbylljes ..
takime / xhevat: Ju pershendes shume une jam xhevati nga kosova une jam biond ..
takime / era: tung kerkoj mashkull te sinqert me qendrim ne boten e jashtm ..
takime / deni: e sinqerte,besnike,e urrej genjeshtren,nuk e fal tradhetine ..
takime / joy: ty per mu une per ty ..
takime / tigriizi: i gjte pak i dobet dua et jem en lidhe me nje vajze serioze ..
takime / lizaa: NUK JA VLEN TE FLAS PER VETEN TIME KUR DO MĖ NJOHISH DO E K ..
takime / alberta: se pari te njoftohemi mandej si te shkon biseda ..
takime / rrushja: 06767, Data e mbylljes ..
takime / nazi: isinqert ..
takime / lulzim: djal i sinqert ..
takime / Morina xxxx: kthehem edhe nje her ketu.... ..
takime / niti: jam djal serioz kerkoj nje femer per lidhje serioze martesor ..
takime / EmIgRaNtI: prsh besoj se do me njini keshtu sic jam pa pershkruar veten ..
takime / gent: ??? ..
takime / Arben: Jam i sinqert dhe serioz po ashtu edhe kerkoj te sinqerte d ..
takime / elona: 06780, Data e mbylljes ..
takime / malsorja: kujdesi esht mbi gjitha te jesh me i miri te bej shoqeri me ..
takime / destan: blon i pashum mun te tham ..
takime / egi: e sinqerte,e fjales,e urrej mashtrimin ..
takime / Dijana_ob: 06784, Data e mbylljes ..
takime / dati: ------------- ..
takime / jakujam: 06786, Data e mbylljes ..
takime / anita: pershendetje na jemi nji qift romantik, kerkojm qift per sho ..
takime / astriti: jam tip xhentelmen i cili gjithmone ju jep perparesi femrave ..
takime / Flamur: Deshiroj te njihem me nje femer te menqur, stabile qe nuk i ..
takime / bukuroshja: nuk vin npyetje qka jetoj jasht zvicrre edhe ata qe jan sing ..
takime / Skenda: 06801, Data e mbylljes ..
takime / vildanee: jam vildanja nga mitrovica jam 26 vjeqare jam e sjellshum ..
takime / afrim: hoi skam qka ta pershkruj veten nuk mun ta lavdoj te tjerve ..
takime / edi edi: deshiroj te njoftoj ne vjaz serioze qe jeton ne zürich ap ..
takime / ardit: ??? ..
takime / metti: Kerkoj te njof nje vajz te sinqert .. ..
takime / Pasha: Jam qefli dhe kerkoj vetem qeflije . ..
takime / leonardo: jam i pashum dhe i shoqeruar edhe kam deshir te njoftohen me ..
takime / WANTED: Jam Qeky ,Qe jam.. :) ju pershendes .. ..
takime / Urimi-istog: Jam Urimi nga Istogu me pelqen shoqeria si me djem ashtu edh ..
takime / akili: jam djale q di si ta beje t lumtur nj femer dhe dua nj goc q ..
takime / miri: jam serioz i urrej gocat qe genjejne kerkoj nje lidhje me ..
takime / niki: kerkoj nje vajze te bukur ..
takime / Faton: Kam deshire te njoftoj persone te reja... ..
takime / shpati: 06816, Data e mbylljes ..
takime / Liridon: ethe ne faqen 1nate.com me emrin Liri ose ne studivz.de ne e ..
takime / blerimi36: 06842, Data e mbylljes ..
takime / Beti: Jam i mire e dua nje vajz per qellim serioz. ..
takime / xh.selmani: Secili person ėshtė diēka ndryshe, edhe unė. www.xhavit ..
takime / leta: jemi nji qift i lumtur deshirojm te njihem me vajza solo per ..
takime / alberti: 06811, Data e mbylljes ..
takime / LULI: realist,humanist,toleran,e dua drejtsin,mundohem te bej mir, ..
takime / Fenerxhiu: 06813, Data e mbylljes ..
takime / arti: me zbulo vet ..
takime / gazi: zeshkan i gjat bujar kisha dasht me than qe jam po at po ja ..
takime / jeton: -Pershendetje jam i sinqert isjellsh ..
takime / muli: biseda , sinqeritet mirekuptim takime me vajza serioze q ..
takime / DIJA: jam e sinqert,dua te jem keshtu deri sa te jam gjall ...i du ..
takime / sefo: 06818, Data e mbylljes ..
takime / kujta: vet spo di valla me thon i mir nashta bjen sikur me livdu ve ..
takime / djal_ideal: jam ideal dhe kerkoj femer ideale ..
takime / elvis: TIP SPORTIV EDUA TE VERTETEN E KUPTOJ QDO GJE POS GENJESHTRE ..
takime / xeni: sdi valla me shkrujt vetveten ..
takime / donat: 06824, Data e mbylljes ..
takime / bekim: kerkoj nje bukuroshe shqiptare nga do qe eshte mjofton te je ..
takime / gipa: jam simpatik dhe me pelqen sinqeriteti ..
takime / x_beni: ham arbeni nga gjilani per me shum info x_beni@hotmail.com ..
takime / Nesi: jam zeshkan kam deshir me kontaktu me ju pres jam i sinqer ..
takime / artan: jam i gjat i bukur i shoqruar me shok te mir.jam tergtar i m ..
takime / toni_007: nuk ka ..
takime / goni: tipi studiooz, kurreshtar per risi, elegant. ..
takime / biti: simpatik me pak fjal ..
takime / cadi: kerkoj te njoftohem me nje femer te bukur dhe te si ..
takime / princi: 06834, Data e mbylljes ..
takime / princii: 06871, Data e mbylljes ..
takime / erion: jam nje djale i qete dhe i thjeshte.kerkoj lidhje te reja .t ..
takime / ardi: jam njeri i perpiket dhe fjal mbajtes kerkoj qe te takoj edh ..
takime / brema: 06838, Data e mbylljes ..
takime / samia: zeshani zeshkane ..
takime / adriatiku: kerkoj kontakte me gjinine e kundert per qeshtje serioze ju ..
takime / ALBINI: Kekoj shoqeri por kuptohet te jene te gjinise se kunderte ..
takime / besi: jam ni djal zeshkan i sinqert pershendes ghithve ..
takime / adrijan: une kerkoj nje femen per shoqri ..
takime / hilara: jam femer e pa martuar dhe kerkoj nje mashkull serioz ..
takime / bani: jam nje tip i sinqert dhe me pelqen vetem e verteta ..
takime / doni: dua te gjej nje vajz qe ka qef te shetis te argetohet per t ..
takime / Tina: PERSHENDETJE nga Tina.nuk kam qka te shtoj me teper,veq ju r ..
takime / goni: kerkoj dashuri serijoze ..
takime / orezana: jam njeri i qete ..
takime / Saranda: Jam nje femer serioze,dhe kam qellime serioze.Jam e interesu ..
takime / astriti: jami i bukure kame qefe nje te bukure ..
takime / h_ademaj@hotmail: 06852, Data e mbylljes ..
takime / Danke: Jam djal i sinqert e kerkoj vetem sinqertite nga tjert ..
takime / agnesa: jam nje femer e buker edhe dua knaqsi...... ..
takime / orhan: dota pershkruaj sjkurt shum; jam tip qe i i dua vendimarje ..
takime / erioni: ju tregoj neseme kontaktoni see you ..
takime / beni: i mire por serjoz ..
takime / laka: 06858, Data e mbylljes ..
takime / doro: Jam femer dinamike me humor,kerkoj te njejten gje nga nje ma ..
takime / Albert: i bukur deri diku ,,,, qysh ka dasht zoti mem fal..... ..
takime / aurora: 06861, Data e mbylljes ..
takime / merita: 06862, Data e mbylljes ..
takime / 00/3shi: 06863, Data e mbylljes ..
takime / tafa333: bukria ska fund thuhet por te pakten i keq nuk jam.mundesh e ..
takime / beni: ............... ..
takime / rasim: jam nje djal n kosovar dhe jam shum i sinqert dhe kam deshir ..
takime / eddy: kerkoj nje weiz per lidhje serjose ..
takime / bekimi: une jame njeri i zgjuare dhe kerkoje nje femere qe me persht ..
takime / helio: romantik ..
takime / mirsad: kerkoj nje vajz te jet e bukr dhe e sinqetr ..
takime / muli: po kur dalim me she... du shoqri? ..
takime / zana: Kerkoj lidhje serioze dhe vetem ofertat serioze marrin pergj ..
takime / agime: 06892, Data e mbylljes ..
takime / m m: jam njeri cili let dashurohet po veshtir te ndahet ..
takime / Driton: kėrkoj tė njihem me ndonjė vajzė pėr lidhje shoqėrore, ndosh ..
takime / sportisti38: Jam zeshkan karakter te forte njeriu ..
takime / pajtimi: 06878, Data e mbylljes ..
takime / pimp-buja: 06879, Data e mbylljes ..
takime / Brasco: Zeshkan i gjat 178cm ..
takime / Qika_qika: J’ai peur de faire trop de fautes d’orthographe ..
takime / shpejtimi: jam serioze por e kerkoj edhe ni femer serioze ..
takime / bahri: un jam nja djal i bukur po dhe serjoz jam mashum bjond sim ..
takime / shkelzen: un jam 1.88 cm jam zeshkan floket zeza syt ngjyr kafe jam sh ..
takime / swordfish: une jam nje sexy boy qe kerkoj nje sexy femer ..
takime / kujtim: kisha pas deshir qe takoj nje vajz te mir te sjellshem ..
takime / besa: 06886, Data e mbylljes ..
takime / arber: 06888, Data e mbylljes ..
takime / aurora: 06889, Data e mbylljes ..
takime / zanjaa: jam nje femer qytetare e bukur,e shkolluar,e ndishme dhe ker ..
takime / genta: jam e mir kerkoj njejt ..
takime / uke: jam njeri me karakteristikat dhe tiparet njerzore ..
takime / sahiti: jam neri i urte dhe shum human, kerkoj shokun tim te jetes , ..
takime / luan: .......... ..
takime / kr3nch3: 06897, Data e mbylljes ..
takime / pejonka76@live.c: 06898, Data e mbylljes ..
takime / luki: shume i sinqerte dhe me humor ..
takime / Dibran: Tip serioz me humor te lehte, nuk i adhuroj njerezit qe gjit ..
takime / tony828: 06900, Data e mbylljes ..
takime / atirem: 06901, Data e mbylljes ..
takime / pepi: me vlersoni ju me thon se jam i bukur ..
takime / Ari: un jam ky qe jam e per me shum mbetet te vlersojn te tjeret ..
takime / xheki: 06904, Data e mbylljes ..
takime / agime: 06905, Data e mbylljes ..
takime / Perkthyesi: Fol me mua. ..
takime / lorina: 06909, Data e mbylljes ..
takime / sajmir: 06910, Data e mbylljes ..
takime / anisa: 06911, Data e mbylljes ..
takime / besim: tung ju pershendes juve femrav mos ngurroni lajmroh ..
takime / suzana: 06913, Data e mbylljes ..
takime / anton: 06956, Data e mbylljes ..
takime / dion: shum i bukur dhe simpatik me stil. kerkoj ne bukuroshe me ..
takime / zeshkanja_: jam nje vajze shum simpatike dhe shum e sjellsme po ashtu de ..
takime / mimi: i sinqer- i urrej rrenacakt ..
takime / dafi: kaqurrele ..
takime / Leoniss: Hmm was soll ich sagen DER King is Wieder Da ..
takime / fehmi: jami i sinqert dhe kerkoj nje femer qe esht e njejt me mua ..
takime / Bekim: Se di si ta pershkruaj veten askush vetit si thot i keq edh ..
takime / sheki tetova: kerkoij te jet emir ebyker esjellshme muslimane me respekt q ..
takime / loni 212: 06922, Data e mbylljes ..
takime / arbeni: une jam arbeni dhe kerkoj nje femer ..
takime / avniu: sinqert per ni lidhje serjoze qe ja vlen te jet e sinqert te ..
takime / SHKODRANI: KERKOJ FEMRA NGA SHQIPERIA DHE KOSOVA PER EKSPERIENCA TE BUK ..
takime / kushtrim (kLa): i qett jo mbylles ne vetvete gjithqka qe ka te baj me har ..
takime / Ton Tonyyy: 06927, Data e mbylljes ..
takime / memi: person pozitiv ..
takime / bujari: qka ..
takime / sabri: jom djal i sinqert edhe kerkoj sinqeritet tek nje femer dhe ..
takime / From_belgium: Serioz Sinqert njersyt i regulluar ..
takime / bedria: un jam bedria dhe jam ndar nga gruja ime kerkoj nje grua te ..
takime / anda: jam e martuar kerkoj shoqri sa per mi kalu ditet me leht ..
takime / master: jam e shkolluar e moralshme kerkoj njeriun e jetes te jete ..
takime / alberti: 06934, Data e mbylljes ..
takime / djali i detit: jam i natyrshem i komunikushe me sens humori me K .I ..
takime / valja: kerkoj njeriun e sinqert intelektual siq jam edhe vet. ..
takime / xheki: un jom ni djal serioz e kom deshir me u taku me ni vajz serj ..
takime / Burim: Jam serioz kam deshire qe edhe personja te jet serioze ..
takime / DJAL I SINQERT: 06938, Data e mbylljes ..
takime / lulzim: shum i kuptushem dhe tolerant ..
takime / Flamuri_ger: 06939, Data e mbylljes ..
takime / eki: jem kjo qe jam jam me zemer bujare dhe edrejt ti qe me do ej ..
takime / Bela: do ta kuptojsh vet nje dit ..
takime / artani: 06943, Data e mbylljes ..
takime / kosovari: jam zeshkan korkoj nje vajze veq mu kan e besushme ne zot ..
takime / gashi: une jam ibukur dhe kerkoje ni femer te bukur ..
takime / benii: jam tip romantik dhe i deshiroj shume udhetimet ..
takime / muli: jom djal serjoz kerkoj lidhje serjoze jo per aventur por du ..
takime / egzoni: unėjam nga kosova ..
takime / icecream: simpatike dhe ai te jete simpatik ..
takime / cerryscott: une yam 26 vjeē me pamje te mire dhe enteresant bir nje pers ..
takime / BENI: jam i interesur per nje lidhje serioze ajo qe ka te nje ..
takime / valmir: shum i sinqert ..
takime / dioni: i sinqert indergjegjshem i urrej theshethemet ..
takime / pejonka76@live.c: 06955, Data e mbylljes ..
takime / menti83: ??? ..
takime / sara: te mos jet i martuar si disa qe mundohen te genjejn e te mas ..
takime / E_Bukura: Jam nje vajz shum e drejtperdrejt. Me pelqejn djemt e edukua ..
takime / lina: kerkoj qiffte per takime shoqerore e ndoshta edhe me shume ..
takime / sykaltri_ks: tung ju pershendes po ma mir mem vlersu te tjeret se mu lavd ..
takime / mevlide: 06963, Data e mbylljes ..
takime / beni456: le te mbete per takim nga te interesuarit ..
takime / astrit_de: deshiroj te njoftoj nje vajz per shoqri ..
takime / cakibmw: jam tip zbavits me pelqen lluksi e shum te tjera sdi qka te ..
takime / shpresa: ........... ..
takime / nese do me zbulo: 06969, Data e mbylljes ..
takime / mentor: jam mentori jam nga prishtina kerkoj nje femer per lidhje se ..
takime / liridon doni: jam nje mashkull serioz dhe kerkoj lidhje serioze martesore ..
takime / teti: jam person i qet dhe dua dike te jet intelegjente ..
takime / Sy_kalterti: perparsi te martuarat ..
takime / jetoni: Mendoj qe jam person i sinqert dhe at qe e premtoj e realizo ..
takime / kerri: jam i sinqert dhe romantik dhe kerkoj te njejten ..
takime / bet: kerkoj shum , amo niher spo kallxoj , me von heheh ..
takime / agron: sex bomb ..
takime / kurt: gjdo lidhje serioze eshte e mirseardhur kush eshte e interes ..
takime / gima: jam nje burre i qete ,i gjate ,kerkoj nje lidhje te dyte ..
takime / lirija: 07022, Data e mbylljes ..
takime / albi: jam180 i gjat flok dhe sy te zinj deshiroj te njihem me vajz ..
takime / kupa: un kerkoj vajz tejet e bukur dhe intelegjente ..
takime / agoni: jam serioz andaj kerkoj seriozitet dhe lidhje serioze ..
takime / Pėllumbi: 06985, Data e mbylljes ..
takime / naim: jam shum serioza ne dashni ..
takime / bjondi: njeri i thjesht shum serioz por edhe tolerant ne disa raste ..
takime / pranveeraa@hotma: jam e mir e kerkoj nje person serjoz ..
takime / qendrimi: 06990, Data e mbylljes ..
takime / protos: sssssssssssssssssssssssssssssss ..
takime / fugo: jam ni dja e e du ni femer ..
takime / ati: jam person kryesisht i qet me pelqen pina qe e boj kam qef n ..
takime / naki: njeri i thjesht por serioz ne at qe e them ..
takime / tonton: always there is a way out.......... ..
takime / vlorjani: ndoshta jam Zeshkan por dije se Qokollada zez esht me e emde ..
takime / leo21: niher me u njoftu e tashi e kqyrimm flm... ..
takime / bjondin: 07009, Data e mbylljes ..
takime / arb: 06998, Data e mbylljes ..
takime / procent: mangup i diplomun,posedoj karizem pa limit,hipokirzmi osht l ..
takime / luani: 07000, Data e mbylljes ..
takime / dreoni: me pyesni ... ..
takime / tushja: 07002, Data e mbylljes ..
takime / arben: nje femer pa martuar n koh t re at ashtu si jam edhe un ..
takime / vllaznim: jam i bukur jo aqshum jam djal i sjeellshem jo perblem at ..
takime / gazi-mitro: 07005, Data e mbylljes ..
takime / aldo1979: Jam nje djal korrekt dhe i sinqert per me teper me kontakt ..
takime / Valonvali: Veshtire me fol per veti ..
takime / faton: une a jam tip po pak i keq edhe e du nje tip si une qishtu ..
takime / ardian: djal serjoz i sinqert tjrat shihen kerkoj te njet personi i ..
takime / flori: si ..
takime / fitim: jam i ndjeshem i zgjuar ..
takime / luli: jam shum i mir jam marakli ne femna ... ..
takime / besi_1: ma vone ..
takime / zeshkani-1: ...... ..
takime / timi: oo veq mum pa kallni emaili im asht pisi_fr@hotmail.com ..
takime / alban: djal i mir i sinqert thjesht real ..
takime / xheku: shofer i kamijonit ..
takime / jerry: e lojm me kohen ..
takime / dita: le te jete befasi me mire ..
takime / erdi: nese don te dijsh me shume per boterat eja pra,je (i)e mirse ..
takime / i amli si mjalta: jam ne kerkim te nje vajze te sinqert dhe qe me kupton e e ..
takime / rrki.sl: pershendeje ..
takime / ulqinaki: pa koment ..
takime / zana: 07025, Data e mbylljes ..
takime / Sami: 07026, Data e mbylljes ..
takime / robert: Jam nje mashkull qe preferoj mjaft shetitjen, shoqerine, rom ..
takime / Liza: ... ..
takime / sekret: 08489, Data e mbylljes ..
takime / genti: jam zeshkan dhe kerkoj njehr shoqeri pastaj kqyrem qa del ..
takime / sahadete: me vlersoni vet ..
takime / serioz: nje femer besnike ..
takime / libre: A découvrir ..
takime / jeki: kerkoj sa ma shpejt qe te me paraqitet nje femer se nuk po r ..
takime / Jeton: jam nje djal serioz jam me te qith mire kam deshire ne qen n ..
takime / couboy: 044 942 178 ..
takime / gzimi: 07036, Data e mbylljes ..
takime / sheki: one, two , three, this is me, but what would it be, if y ..
takime / luljeta: 07038, Data e mbylljes ..
takime / KURIOZ: mr right ..
takime / gjilanasi29: 07040, Data e mbylljes ..
takime / bekach24: e sjellshem le te jet ..
takime / Dritoni: jam shumė romantik dhe kam deshir ta gjejė nje vajze te buk ..
takime / beli: qa te them jam aj qe jam nuk nryshoj dot ..
takime / besir te: serioz sduroj renat i sinqert te jete singll ..
takime / blerim: jam zeshkan,njekosisht kerkoj zeshkane ..
takime / fati: une vetem dua te njofe femra te mira e te kaloj mire me to.. ..
takime / lol: 07045, Data e mbylljes ..
takime / besi: nuk edhe shum rendesi. ..
takime / besyy: jam tip i buzeqeshur qe i baj tan me qesh perveq vehtes hehe ..
takime / ati: jam i pashem jo i trash jo i holl mesatar kerkoj ..
takime / dashnor: ju tregoj kur te folim ..
takime / dreni: une jam dreni jam nga pr jetoj pr ..
takime / banna: 07052, Data e mbylljes ..
takime / blero: une jam ni djal shum sipatik po kerkoj ni vajz te mir me ..
takime / gerti: jam sh korrekt kurajoz. te tjerat me von. ..
takime / bardhi: shum iu mir ..
takime / slash18: mshihni manej hahah ..
takime / Arjan: Pershendetje me quajne arjan jam 21 vjec nga shqipria por je ..
takime / blerimi: sportist ..
takime / valoni: 07060, Data e mbylljes ..
takime / valdetja: 07067, Data e mbylljes ..
takime / arjani: i sjellshem,i kuptueshem,shim racional,tolerant.......i eduk ..
takime / liri: . ..
takime / usa-boy: Te sinqerte ..
takime / afer: jam me pamje te dukshme mjaft e sinqert ..
takime / kushtrim: i dashur dhe i but ..
takime / Ekonomisti: Njerėzor, human, intelektual, tėrheqės. Po me kėto veti kėrk ..
takime / arsimi: jom maraklije ..
takime / besnik: 07068, Data e mbylljes ..
takime / puroilirian: Cdonjeri eshte unik, une jam nje prej tyre. ..
takime / izmir: une jam izmiri nga mitrovica jam djal beqar dhe jam shum se ..
takime / dita: kerkoj lidhje serioze ..
takime / albana: saiperket sinqeritetit jam shum e sinqert deshira ime esht s ..
takime / leotrim: Kerkoj shoqeri nga e gjith bota ku gjinden shqiptaret ..
takime / albana: jam vajz elegante edhe djalin e dua ashtu si un elegan ..
takime / Nili: Kurr me nuk do te jem ai qe isha.Do te provoj te jetoj ndrys ..
takime / Gurbetqari: Nuk do them asgje per vetveten ,por le te jet surpris e asaj ..
takime / bes...: jam vetem per lidhje anonime sekrete, e du nuset , femrat te ..
takime / ati: jam shuk shok i mir serijoz kerkoj nje femer serijoze per ma ..
takime / artan: serioze ..
takime / 8tovari: pershendetje jam person i qet ..
takime / anduena: vetem ne zvicer ..
takime / nora: nuk di qka te them per vetveten deri sa te njoftohemi e te ..
takime / jetmiri: pa koment ..
takime / alb: 07092, Data e mbylljes ..
takime / gip: 07093, Data e mbylljes ..
takime / mendi: 07094, Data e mbylljes ..
takime / korabi: nė rase ju interson pytni.jam shumė serioz dhe i sinqert.kur ..
takime / mai_forti: jam i keq nuk vy sen i halitshum ma mir mosmom njoft hiq se ..
takime / adoalt: kerkoj 1 femer qe te me bej shoqeri kur te me teket mua norm ..
takime / mali: kerkoj nje femer te rrespektuar ..
takime / IMER: TUNG ..
takime / goni: ma von ..
takime / Tuci: Ne fakt nuk kerkoj asgje, por vetem ofroj ..
takime / tatoqi: jam i interesuar te gjej femra me provoj pune ..
takime / interesante: 07105, Data e mbylljes ..
takime / Berat: I bardh i gjat po i mire po fac sat duuush qa po don ma shum ..
takime / lumturije: deshiroj fatin e jetes te perhershem i urrej genjeshtrat tra ..
takime / lindita: 07107, Data e mbylljes ..
takime / ice_boy: jam djal simpatik bukurosh njo nona mka bo,ska shum komente ..
takime / valbon: zeshkan i mir ne te gjitha sferat ..
takime / tigri: jam nje djal terheqes dhe sportist. ..
takime / shyretja: 07110, Data e mbylljes ..
takime / ekoz: 07112, Data e mbylljes ..
takime / luxxx: 07119, Data e mbylljes ..
takime / papagalli: tung tung kerkoj nje femer te kame romantik dhe erotik me te ..
takime / raketa: normal shoqrin e du mu njoftu me njerz ..
takime / gent: paj jom djal i shoqerushem kshtuqe nese don me vertetu hjden ..
takime / linda22: sinqeriteti dhe ne kuptim te jetes ..
takime / luli26: jam shume e thjeshte, pershtatem kollaj. E sinqerte pak me s ..
takime / blendi: i mir normal syt e zi flokt e zeza etj ..
takime / besmir: jam i ri i mir e shume sene tjera te mira . dhe kerkoj nje v ..
takime / doni: kur te takohemi mund te shohish ..
takime / Blerim - i: jam ni djal qysh kan qef femra me kan ..
takime / schneci: i edukuar ne rende te par,serjoz,i bukur,tolerant etj ..
takime / blero: mundohem te jem i sinqert ..
takime / Bledi: 07126, Data e mbylljes ..
takime / bashkim: ??? ..
takime / vlora: zeshkane flokt i kam bionde kerkoj nje shoqri tamon ..
takime / usaboy-2008@h: me vone ju tregoje qka deshironi te dini ..
takime / Tori: jam serioz e dua nje lidhje serioze ..
takime / edonis: 07134, Data e mbylljes ..
takime / libero7181: jam nje djale simpatik dhe terheqes. jetoj ne itali rregul ..
takime / blerim: jam 23 vjeqar jam ne kerkim te fatit po ende nuk e kam gjet ..
takime / sabri maqastena: ja biond jam 185 i gjat jam pa martuar kerkoi vemen biond ..
takime / atleti: Jam perfekt dhe kerkoj nje femer te till,hahahahaha ..
takime / denisss: ???? ..
takime / drenusha: me kalimin e kohes e kuptoni. ..
takime / blerim: une jam 23 vjeqar jam nga mitrovica jam beqar per informat t ..
takime / behar: ..@@@@@@@@@ ..
takime / titi: jam nje njeri i thjeshte me pelqen shoqeria ..
takime / Pejani: Jam ne jet shume i qete po njekohesisht shume i vetmuar. ..
takime / guri: jam biond kerkoj nje vajz per seriozisht ..
takime / alberti: 07150, Data e mbylljes ..
takime / blerti: si jeni ..
takime / malsori: 07152, Data e mbylljes ..
takime / armonnd: si wetja moo ..
takime / rinasja: 07156, Data e mbylljes ..
takime / beni: si te gjith njerzit asgje e veqant e dua sinqeritetin shum s ..
takime / ValPharm: 07158, Data e mbylljes ..
takime / pode: Respektoj cdo njeri, jam i sinqert dhe deshire te kem sa me ..
takime / fatos: kerkoj vajz te bukur ..
takime / djalosh: 07162, Data e mbylljes ..
takime / selami: un jam 22 vjeqar nga ferizaj beqar.kerkoj muslinane shqiptar ..
takime / tarzani: nuk po di vlersoni ju ..
takime / vjollca: jam kjo qe jam ..
takime / haki: jam djal serioz dhe kerkoj vajze serioze ..
takime / jetmir: jame nje djale i sinqerte dhe kerkoj nje goce te sinqerte .. ..
takime / tina: me pelqen e verteta. ..
takime / Albos: 07167, Data e mbylljes ..
takime / riki: jam i lir per qdo femer ju pres te kontaktoni me mua skeni m ..
takime / Djaloshi: Jam i pamartuar, kerkoj njohjen e nji femne per martes ..
takime / dardan: jetoj dhe punoj qe 15 vite ne gjermani kerkoj nje femer per ..
takime / leos: I GJAT SY GJELBER TIP I SHOQERUESHEM ..
takime / iriqi: kerkoj femen per shoqni ..
takime / habibi40: Per me shume ?? ..
takime / niku: jetoj dhe punoj ne gjermani. me nenshtetsi gjermane jam nj ..
takime / musa: 07175, Data e mbylljes ..
takime / Tonche: jam nje djal, qe dua te gjej nje vajze te mire se pari te ke ..
takime / baki: Jam isinqert isjellshm intelegjent trathtin dhe genjeshtra ..
takime / Gazmend: pres vlersimn nga ju(personi njeriu i jetes sime)... ..
takime / lena: 07180, Data e mbylljes ..
takime / Seriozi: 07181, Data e mbylljes ..
takime / Alia: 07182, Data e mbylljes ..
takime / miran: jam djal serjoz qe ekqyri veq veten teme nuk ju per zina as ..
takime / artoni: jam djal serjoz ..
takime / hastreti: nje qiki e bukur edhe me qen shum e mir vetem per lidhjeserj ..
takime / fjore: Me korakterizon ,natyra e shoqerueshme,e sinqert,korekte,bes ..
takime / shpeti: tip ..
takime / Lati: jam tip iqet i thjesht me pelqen sinqeriteti pasi eshte nje ..
takime / egzona: e mir ..
takime / beni: une jam ni person i banen mir deshiroj ta xhej ni femr si un ..
takime / ela: 07192, Data e mbylljes ..
takime / Armend: Kerkoj lidhje serioze me femrat e vendeve tjera psh Gjermani ..
takime / valmiri: djal i mir qe nuk skon rrugve te kqija etj ..
takime / Remi: ??? ..
takime / betim: i martuar,kerkoj aventure,nuk i dua rrent,kerkoj nje femer q ..
takime / besnik: Jam nje djal simpatik,i sinqerte dhe gogja romantik. Kerkoj ..
takime / arlindi: 07200, Data e mbylljes ..
takime / dini_gjer: jam serioz dhe gjithashtu kerkoj nje femer serioze,sa per fi ..
takime / bashkim: jam bashkimi dua te hi ne lidhje me nje femer por deshiroj q ..
takime / betim: tung kurgja skerkoj qeta qka pe shini ma posht :D:D ..
takime / brendon: jam mashkull kerkoj femer ..
takime / Arta_: 07207, Data e mbylljes ..
takime / gresa: jam gresa kerkoj nje djal bukurosh ..
takime / vesa: me te gjitha te mirat qe duhet ti kete nje femer ..
takime / elioni: une jom nje djal i bukur dhe simbatik jam 23 vjeqar jom i pa ..
takime / Flamuri_ger: jam njeri shum serioz dhe shum principjel,mundsisht kam desh ..
takime / nili: jam nili kerkoj nje djal bjond me pesh mesatare.... ..
takime / Kina: isjellshem jo genjeshtar ..
takime / Gentrit: 07214, Data e mbylljes ..
takime / valdet - VALDI-: valdet zogaj ..
takime / burimi: un jam burimi dua ta gjej nje vajz te bukur simpatike ..
takime / lorik: Pershendetje! Jam besnik, sinqertet dhe me moral ... ..
takime / kevi123: i sinqerte ..
takime / Mammacocaina: jam i zesht,kam sy kaffe..... ..
takime / jupiteri: Un jam djal i sinqert,i hapur ne bised,serioz kur e lyp nevo ..
takime / lili: tip serioz e thjesht e dua seriozitetin ..
takime / besnik: hajt se ju tregoj hehehehe,,..... ..
takime / tony: mundohem te jem seiroz dhe kerkoj nje vajz serioze per mard ..
takime / berti: jam simpatik, romantik dhe teper i kulturuar ..
takime / adi: 07226, Data e mbylljes ..
takime / Bossi: I thjesht , i afert me njerezit, modest, nga njeher edhe k ..
takime / xoxa: jome shume serjoz pore i sinqerte dhe besnik i urreje thshe ..
takime / berti_007: 07229, Data e mbylljes ..
takime / toni: ma von.. po edhe pak po shkoj ne ks du me vendos mo se boll ..
takime / ocsa: schmek bre jom krejt..... ..
takime / jimmi: kerkoj nje shoqeri,edhe me shum.jam korrekt .dhe aventurier. ..
takime / zana: jam e sinqert deshiroj edhe njeriu i jetes sime te ket te n ..
takime / GIMI: Jam GIMI nga Prishtina. Pėr mė shumė mund tė mė shkruan ..
takime / crazy black: si vet qishtu qysh jom ..
takime / di.diki: shoqėri ..
takime / luani: Jam nji djal i sinqert i sjellshem, deshiroj te komunikoj me ..
takime / lindaa: 07239, Data e mbylljes ..
takime / Dujo: te tjeret le te vlersojn ..
takime / Naser: pershendetje deshiroj te njoftohem me vajza vetem per kenaq ..
takime / beni: kerkoj femer per sex se jam i kallt per p... ..
takime / bimi: 07243, Data e mbylljes ..
takime / fatlum: kerkoj te njihem me vajza per caste te bukura dhe lidhje te ..
takime / dilon: 07245, Data e mbylljes ..
takime / prof45: 07246, Data e mbylljes ..
takime / met gjilani: kam deshir te gjej nje vajz siq me kerkon zemra ime nje egje ..
takime / endri: jam i qeshur dhe te njejten gje kerkoj ..
takime / ilir: jam njeri humorist , njeri i mir zemer te paster , kerkoj ..
takime / bimi: kerkoj vajz per seriozisht ..
takime / eranda: Normal ..
takime / enes: jam djal serioz, dhe nuk du me ba hajgare por vetem seriozis ..
takime / enno: jam nje djalosh serioz ,i punesuar ate qe e mendoj ate e the ..
takime / blerta: ju tregoj me von per veten ..
takime / xyfi: besues ne ZOT ..
takime / Meri: Kontaktoni nuk do te zhgenjeheni,jame sinqert ..
takime / brendi: kisha deshir te takoj vajzen qe u takuam ne durs ..
takime / Alban_2009: Jam mashkull dhe kerkoj nje femer per qellime serioze pra p ..
takime / vali: jam zeshkane, syte ezinj, e dua shoqerine, e dua jeten kam d ..
takime / isa45: jam nji neri shum i sinqert i drejt i fjales etjj... kerkk ..
takime / e@t: 07261, Data e mbylljes ..
takime / Aragon: sinqeritet, dashuri, korrektesi ..
takime / Aragon: I sinqert, korrekt, besnik ..
takime / Ermesi: sinqeritet, besnikeri, modernitet ..
takime / unikat1: Jom unikat hhehhe... ..
takime / besa: une jom nje vajz e siqert kom deshir me pas 1 lidhje serjoze ..
takime / luanidurres: serioz deri diku dhe kerkoj qe dhe ajo te jete e qeshur ..
takime / sami25: jam nje djal i sjellshem .. beqar qe keekon aventura , ..
takime / joni: boh ..
takime / zeshkanjagjk: jam zeshkane,kerkoj biseda serioze ..
takime / agimi: kan deshur te njifem me nji vajz serioze ..
takime / shpetimi: ipashem,isinqert besnik po pse edhe orator imire ..
takime / luli22: me thon se jam i bukur ..
takime / Ari: Pershendetje jam njeri shum i sinqert dhe serioz,po ashtu ke ..
takime / sead suadi: djal serioz ..
takime / pajtiam pajta: djal serioz ..
takime / tringa: tung ju pershendes shum ..
takime / binaku: 07281, Data e mbylljes ..
takime / drini_pr: jam i bukur shum dua shoqeri ..
takime / Beno: Jam njeri qe e dua jeten dhe se lajmerohem vetem per qellime ..
takime / lena71: 07284, Data e mbylljes ..
takime / daki: kerkoj nje femer te sinqert qe deshiron avantura te nxehta r ..
takime / brandi: un jam i pashem i rregullt per cdo gje dhe kerkoj nje vaj ..
takime / Dj-Egzoni: Jam djal intelegjent , kam njohuri te gjuhes Gjermane dhe An ..
takime / Artur: Cka me e pershkru mendoj OK eshte edhe pa e pershkruar ..
takime / albina: serjoze shoqrore..etj ..
takime / dugi: nese lajmerohesh nuk do te pendohesh, kerkoj nje femer me ma ..
takime / eddie: serioz,simpatik...te njejten gje per partneren qe kerkoj ..
takime / AMY: jam shume simpatike ne kerkim te princit te kalter ..
takime / XHONI: JAM NJE DJALE ME PAK FJALE IDASHUR E I RESPEKTUSHEM ME TE G ..
takime / Besnik: 07295, Data e mbylljes ..
takime / medicus: jam i ndare femije nuk kam kerkoj femer per lidhje seri ..
takime / princi: UNE PRINCI JU PERSHENDES SHUME TE GJITH ,DHE ATA PO SAQERISH ..
takime / arton: Jem nji qift shum i lumtur.deshirojm me shtu lumturin. K ..
takime / blina1: Jam vetvetja duke dite se cka dua ne jete. ..
takime / valdete: jam vajz serioze dhe kerkoj nje mashkull per qellime serioze ..
takime / London-Shkoder: Pershendetje. Kerkoj shoqeri me ndonje femer Shqiptare qe do ..
takime / dashnim: hh ..
takime / lucky: Jam njeri modest e dua jeten dhe e jetoj jeten,prioritrt e k ..
takime / Luan: jam zeshkan etj ..
takime / fati: un jam djalosh i bukur dhe kerkoj nje vajz te bukur ..
takime / don: jam unik ..
takime / klodi: shoqeri kush deshiron ./femer patjeter / ..
takime / karameli: klerkoj femer per flirt kush deshiron me te lajmerohett per ..
takime / rruli: nuk e di.. ..
takime / Valon: Ask for me!! ..
takime / Bardhi: Ma von ok :) ..
takime / gerti: cun durrsi ..
takime / Tt0ni: un jom jetoni dhe kerkoj nje vajze per nje lidhje e cila me ..
takime / sead: jame nje djal serioz dhe kerkoj nje femer serioze por te jet ..
takime / dafina: jam biondine nderesa kerkoj nje djal zeshkan ..
takime / graniti_ch: me vlersoni kur te me takoni heheh ..
takime / luani: I shendosh, shpirterisht dhe fizikisht. I qendrushem ne ..
takime / alban: shoqeri ..
takime / Shpresa: intelegjente,komunikative....... ..
takime / BENI: jam real i sinqert kerkoj realiste dhe te sinqert ..
takime / Fatmir: sdi qka te them e vlerson vet ..
takime / adnan: i sinqert realist ..
takime / lali: jam i gjat 1.78cm 80kg kerkoj femer per ..... ..
takime / ferizi: kerkoj qe te bhem sportist i mir ..
takime / truper: kryesisht tip i qete ,i qeshur etj ..
takime / Fatmir: qka te them e shihni vet ..
takime / bekim: Jam djal serioz, jam i sllshem, jam besnik.Kerkoj nje vajz e ..
takime / DITA: JAM E QET, ME KARAKTER E MORAL TE FORT MBI GJITHA ..
takime / Eli: 07329, Data e mbylljes ..
takime / labi: 07342, Data e mbylljes ..
takime / xhati24: deshiroj te kontaktoj me nje femer serioze dhe te kem lidhje ..
takime / eroll: jam gjat 1.70 peshoj 52kg jam 17vjeqar kerkoj nje femer te p ..
takime / driton: nuk kam deshir te pershkruaj veten,ne aspektin objektiv,seps ..
takime / iva: kerkoj nje mashkull me pervoje te je te i nxete ne krevat dh ..
takime / rrushi: jam i gjat,i plot ne trup,karakter serioz,edhe humorist pak ..
takime / fati: ju lus qe te lajmrohen vetum ato vajza qe kan qellime serjoz ..
takime / qendri: djal serioz ..
takime / lumi: jam nga kosova jam student perfundim e siper jam 25 vet i pa ..
takime / fer: djal serioz ..
takime / Sweety17: :) ..
takime / tonny: studioj ne te lkarten ne gjuhet e huaja per anglisht kerkoj ..
takime / behija: Jam e interesuar per nje person vertet qe ka qellime jetike ..
takime / skender: njeri mjaft serioz,poashtu deshiroj te njihm me njerz serioz ..
takime / leo.r9: njeri i mir 1 vajz te mire me trup dhe fytyr te mir ..
takime / toni: jam i qete, serjoz. dhe humor... plus i respektoj shum gjyr ..
takime / dili: jam djal iqete dhe shoqerushem kam deshir qe te njihem dhe b ..
takime / labi: ok nuk kam qef em lavdru veten pres komente nga ju ..
takime / fadili: te jet nje vajze e sinqert me morale te plote ..
takime / Limyy-G: une jam djal serioz jam djal simpatik dhe kerkoj nje femer t ..
takime / merlinda: une jam linda 28 vjecare kerkoj nje mashkoll serioz dhe te m ..
takime / iliri1972: jame nje djale i qete simpatik e dua muziken vajzat e bukura ..
takime / pejani: pe du me gjet ni qik te mir edhe pik.hehehe ..
takime / besii: per veten nuk kam qka me fol. personen qe kerkoj un duhet ..
takime / ferdane: une jam ferdane nga kosova kisha pas deshir mu njoftue me ny ..
takime / fatmir: jam simtapik qashtu me thojn krejt .. hehehee.. kerkoj te ..
takime / vissari: tungi te gjitheve ..
takime / bekim: ““““ ..
takime / edison: jam serioz dhe i qet di te permbahem jam i martuar qe 8 ..
takime / eliot: Serioz. ..
takime / 3-16: bjond ..
takime / Me-Ju: 07365, Data e mbylljes ..
takime / djali magjik: tip romantik,i hapur me njerez kerkoj po ashtu perafersisht ..
takime / kosovari: 07367, Data e mbylljes ..
takime / Ajshe: jam ajshe kom deshir mu njoftue me nje maskull serioz ci i b ..
takime / arbeni: 07369, Data e mbylljes ..
takime / hajra: jam e interesuar per martes serioze ..e ju lutem ata te jen ..
takime / dati: ketu jam pere shoqeri [fat] kerkoj gagaa ju pereshndese te g ..
takime / agroni: po nese elexon e kupton ..
takime / beka: sdi qa te them me sheh ne foto ..
takime / bedi: Jam njeri Intelektual i qetė,njeri i shoqėrueshėm i Kulturua ..
takime / dardani12345: shoqerime te reja ..
takime / kemi: Une jame person i qet, kam nevoj afersi te ngroht ,i sinqert ..
takime / Lalai: Dua shoqeri sa me shum se behem teper i iknaqur kur boj shoq ..
takime / lum: jam lumi jam 24 vjeqar. dhe kerkoj femer qe seriozisht t ..
takime / D..E: 07382, Data e mbylljes ..
takime / besimi: njeri mesatar si krejt dynjaja dhe ashtu dua ta takoj ..
takime / Beni: jam serioz edhe kerkoj vajze serjoze,gjithsesi e bukur ..
takime / agroni41: 07385, Data e mbylljes ..
takime / zenel: jam nje njer serioz,dhe deshiroj femra te jet serijoze! ..
takime / merita: serioze,kerkoj lidhje serioze, si dhe shoqeri te mire. ..
takime / I-Sinqerti: Une jame person i qet, kam nevoj afersi te ngroht ,i sinqert ..
takime / lindita: 07390, Data e mbylljes ..
takime / dizajneri: jam me pune dizajner bej dizajnet e garderobave per gjinin f ..
takime / Agimi: Jame i Sinqert edhe e vlersoj shume, I besueshem, I mor ..
takime / maneken_i_3nt: un jam nje djal nje mashkull shum i mir bukurin spo e p ..
takime / yllka: e sinqert ..
takime / shefi: une zeshkan ker ..
takime / TONI 69: Sh i zjarrt ne seks dhe kerkoj nje zonje te atij niveli siku ..
takime / dionisi: jem nje djal i mire i sinqert kerkoj nje femer te sinqert ..
takime / Alen: jam zeshkan i qet.kerkoj nje engjėll ..
takime / genti: jam shum i siqert dhe dua te takoj poashtu nje vajz te till. ..
takime / armendi: nese doni me dit per mue ketu me gjeni armendi-pz@live.com ..
takime / Linda: Me shkruani ne e-mail dhe ma dergoni nr. e telefonit, ateher ..
takime / alban celaj: girls ..
takime / bukuroshja: vlersojemni ju ..
takime / lala: jam e sinqert ashtu deshiroj te kem nje jete te lumtur nje t ..
takime / mikja: 07406, Data e mbylljes ..
takime / osi: 07407, Data e mbylljes ..
takime / ferdi2222: Te pershkruash veten nuk mendoj se eshte ide e mire (do kish ..
takime / lume: Pershendetje, nese me dergoni email ..
takime / vildon: jam djal i sjellshem dhe i komunikueshem dua nje vajze qe ..
takime / fetahaj: serioz imadhe ..
takime / lina: 07414, Data e mbylljes ..
takime / shqipe: ok ..
takime / lumi: per tlumturu te tjeret :p ..
takime / guri: jam nji djal qe cmoj jeten dhe dua nji vajz qe kalura sajna ..
takime / Jeta_: 07418, Data e mbylljes ..
takime / flori-ge: i pershendes te gjith ata qe e shikojn profilin tim ..
takime / Ariana: Nett und ich suche nett ..
takime / play_boy: hmmm jam simpatik kam deshir te takoj bukuroshee..kaq kishaa ..
takime / bashkim: jam njeri i pamvarun. i gjithanshem kerkoj femer per lidhj ..
takime / Mili: Le te flasin te tjeret per mua...! ..
takime / lule: 07425, Data e mbylljes ..
takime / Dushi: Jam shum i sinqert dhe i drejt kete qe po e shkruaj nuk e th ..
takime / Dushi: / ..
takime / Fatmir: nuk me mungon as gje ..
takime / fitimi: inteligent ishkolluar dhe shum optimist dhe ishoqrueshem isj ..
takime / xhelbrim: po spo di qa tjuthem shikojeni vet ..
takime / blero: nuk dua ta pershkruj vetveten dua qe te me pershkruajn te tj ..
takime / edii: i pa parshikushem ..
takime / Adi: hezitoj te ze shoqeri te re, por e kam shume te veshtire te ..
takime / Bledar: 07434, Data e mbylljes ..
takime / kujta_net: jam kujtimi kam deshir me gjet nje femer qe me don ..
takime / arben: jam nje djalosh i mir i bukur eheheh jam 23 vjeqar kam desh ..
takime / linda: une jam nje femer e sinqert dhe kerkoj mashkulli te jet seri ..
takime / Toni: Kerkoj lidhje sekrete me nje vajze ose mami ..
takime / meli: 07440, Data e mbylljes ..
takime / besi: un jam djal serjoz edhe kerkoj nje vajz serjoze edhe e ..
takime / i martuari: kerkoj nje femer te martuar per lidhje te gjat e te fshet ..
takime / avnija: jam ma i miri ne kosov me duket vetja kujt ti intereson ma s ..
takime / atdhetar: un jam zeshkan dhe kerkoj femer zeshkane ..
takime / Lati: Une jam Murati, jam 26vjeqar, i gjate 171cm,sy te kafte e fl ..
takime / Toni: Jame i Sinqert normal si krejt te tjeret qe regiistrohen,kam ..
takime / timff: jeta esht nje test qe duhet zgjidhet me qetesi ..
takime / bukuroshioo7: ??? ..
takime / ora: 07450, Data e mbylljes ..
takime / naser: kerkoj lidhje sereoze. ..
takime / saranda: jam sara kerkoj njeriun e drejt i sinqert qe ka qef shetitje ..
takime / shpresa: kerkoj nje mashkull per lidhje serioze mashkulli duhet te je ..
takime / edmondi: une e dua nj femen qe osht esiqert qe me kupton edhe qe ..
takime / xsas: Jam ne kerkim te gjej personin e zemres sime ne menyre qe t ..
takime / arbeni: derishoje njufthem me nje vajze ..
takime / Kaqurrel: jam tip romantik i tolerushem kerkoj nje vajz te jet e sjell ..
takime / antigona: tung ju pershendes te gjith ata qe kan interesim te jen me m ..
takime / berry: si te them jom shum i sinqert dhe se kerkoi gjithashtu nje f ..
takime / tigrri: 07462, Data e mbylljes ..
takime / elerti: jam nje shqiptar i thjesht ..
takime / Ed1n: Vetem shoqeri njoftime te reja etc.... ..
takime / behar: se ti qa me fol pr veti se kur ajo e kupton vet se qfar njer ..
takime / laureta: Kerkoi njeri me vyrtyte njerezore,cfare i kam dhe vet,i ..
takime / hysi_gr))): 07467, Data e mbylljes ..
takime / kujtimi70: 07468, Data e mbylljes ..
takime / zeshkanja: ne jemi nje qift i martuar dhe mjaft i lumtur kerkojm te te ..
takime / UJKAN: I JUST WANT TO MEET GIRLS WITH FEELINGS ..
takime / alban_do84@yahoo: i thjesht te thjesh? ..
takime / keli: i thjesht te thjesht ..
takime / ardit: KERKOJE VAJZE 14-15 VJET ..
takime / BoSsI-Rp: kerkoj femer serioze ..
takime / meti: sehr lustig einfach geil drauf ..
takime / shqiprim: un jom bjond jom nag ferizaji ..
takime / rajmonda: une jam zeshkane e sinqert e ma martuar me duhet nje mashkul ..
takime / syn: 07479, Data e mbylljes ..
takime / valdete: 07480, Data e mbylljes ..
takime / besi: tejet ebukur intelegjente . ..
takime / Lola: Jam serioze e sinqert kerkoj lidhje serioze ..
takime / bardhushe: Nje tip i qete,e sincerte,e edukuar mire dhe ne nje fryme te ..
takime / lindita: tung nga une kam deshir qet paraqitet njeriu qe asht iqet id ..
takime / Qerim: kush ka rastin dot me takoj live ..
takime / lete: vlersomni vet ..
takime / endrish982: njeri i thjeshte, simp , i levizshem , pak nevri, desh nje ..
takime / Arushi: Jam hamshor dhe kerkoj nje femer hamshore dhe seksoshe. ..
takime / Shpresa: e sinqerte,me humor,kerkoj njeri te sinqerte dhe serioz. ..
takime / donesa: une kerko nje mashkull sipatik dhe serijoz martesore ..
takime / letja: Jam 26 vjeqare kerkoj qe i dashuri i m te jete mbi 26 vjeq.K ..
takime / lilir: jam1 djal qe shetis shum edhe deshiro shoqeri ..
takime / alberto: jam shume i sinqert dhe kerkoj te njihem me dike qe don lidh ..
takime / shala.ilir@yahoo: shoqeri ..
takime / Dritan: Kerkoj lidhje sekrete ..
takime / Heset: 07497, Data e mbylljes ..
takime / Redoni: si ta pershkruaj pamja jashtme romantik ,serioz ndersa zemra ..
takime / Alba: Jam e sinqert dhe e bukur, kerkoj nje femer per raporte seks ..
takime / sexy_boy: Jam shume i sinqert, kerkoj nje femer te martuar per qaste r ..
takime / laki_123: sdi me pershkru veten se pi bjen si lavd ..
takime / topgun: Person shume i thjesht me shume deshira ..
takime / Anxa: jam djal 23 vjeqar,kerkoi nuse jam djal hastreti dhe kam pr ..
takime / alberto: une nuk kam deshir qe te flas per veten , le te me vlersoj ..
takime / xhati: tung tung tung ..
takime / elumtura: 07507, Data e mbylljes ..
takime / krasniqi: 07508, Data e mbylljes ..
takime / Finkos: 07509, Data e mbylljes ..
takime / Bella: Hallöchen, würde gerne auf diesem Wege einen netten Albaner ..
takime / artiditi: jame person serioz dhe merrem me biznese ..
takime / bekim: tip sportiv,iqete komunikativ dhe i shoqeruar kerkoj tip per ..
takime / sy laroshi: jam njeri shum i regullt i arsimuar teper i qet energjik ei ..
takime / remi: jame i sinqert kushe ka deshire mu shoqnu jeni te mireseardh ..
takime / MILI: une veten nuk mund ta pershkruaj se se di si me shofin te tj ..
takime / luki: ne vazhdim shihemi ..
takime / adi: jam nje djal i thjesht dhe i sinqert jam nje perosn qe di ti ..
takime / dani: jam shum hajgaregji me thojn te gjith me kon te rri e boj pe ..
takime / arber: 07519, Data e mbylljes ..
takime / rima: jam tip i humorit dhe kerkoj nje femer transparente ..
takime / Af.: Kosova/Prishtina/Bardhosh. -Im an easy going,thoughtful ..
takime / ardhmeria: Une jam vetvetja qmoj shume sinqeritetin respektin ne shoqer ..
takime / MILI: 07523, Data e mbylljes ..
takime / shqiptare: 07524, Data e mbylljes ..
takime / iam50 vjeqar: 07525, Data e mbylljes ..
takime / amigo: jam serioz dhe kerkoj nje vajz serize. ..
takime / danikiss: jam shum hajgaregji ..
takime / Ton Tonay: Pėrshėndetje "se bashku" Ėmrohem Toni, jam ..
takime / vini: tip i qeshur,humorist,romantik. kerkoj shoqeri dhe takime,, ..
takime / arditi: i pashem, i edukuar, i shkolluar, intelegjent... kerkoj ..
takime / boni: Ska koment ..
takime / Optimisti: 07535, Data e mbylljes ..
takime / prishtinasi: i sinqert me karakter me humor gjithashtu te jet e sinq ..
takime / egzonn: jami i mir shum dhe kerkoj nje vajz te mir sa unee ..
takime / adili: spo di qa me than me s hifni vet ma mire ..
takime / dila: 07538, Data e mbylljes ..
takime / jani: 07540, Data e mbylljes ..
takime / Hasije: Jam femer serioze...kerkoj nje tip serioz jo avanturist...an ..
takime / Kosfin: I,qetė,komunikativė i hapur per qdo gjė, hobi=footbolli spor ..
takime / BINI: PRISHTINA ..
takime / vala: qa me than,qa me shkru..... ..
takime / irbas: jam nje femer serioze e cila e vlerson shume karakterin dhe ..
takime / bekimi: jam bekimi nga prishtina jam zeshkan i gjat dhe i sinqert ..
takime / dila: 07610, Data e mbylljes ..
takime / pejonii: ... ..
takime / lo.....: 07548, Data e mbylljes ..
takime / linda: jam e mire dhe e sjellshme e dua nje djale te mire ama qe me ..
takime / elvis: une jam brun dhe kerkoj nje goce bjonde me sy jeshile ..
takime / elver: ti je vajz zeshkane me kontakto mos ke frik se nuk te ka ..
takime / dita: do ta le per me vone ..
takime / koha: 07553, Data e mbylljes ..
takime / safet: jam intersuar lidhje serioze ..
takime / shkurte: jam intersuar per mu martu ..
takime / elvan: syt e gjelbert bjond ..
takime / sot jemi neser?: i dua femrat dhe vetem ato i dua ..
takime / buki: jam nje tip shum komod ashtu e kerkoj edhe personin tjeter ..
takime / valmir930: 07563, Data e mbylljes ..
takime / mina: 07564, Data e mbylljes ..
takime / nezir: m varet bukuri asht relative ..
takime / selvija: 07566, Data e mbylljes ..
takime / Florenti: 07567, Data e mbylljes ..
takime / leo: kerkoj nje vajze per romanc,ke me u bind edhe vet se qfar ja ..
takime / Besnik: i sinqert, real, i sjellshem, i edukuar, i qete, besnik dhe ..
takime / Beka: 07571, Data e mbylljes ..
takime / Baki_: 07574, Data e mbylljes ..
takime / beti: per knaqesi te vertete ..
takime / blerim: ju lutem vetem per nje nat kush ka interesa nga ju femrat ..
takime / fabien: Ken mudesi ta zbuloni vet... ..
takime / eki: jam i bukur mbi te gjitha kom repsekt per gjinin femrore nje ..
takime / TONNI: UNE KERKOJ VAJZA QE LIRA; QE NUK JAN TE MARTURA OSE TE FEJUA ..
takime / Lejla: I want to have a good friend ..
takime / D@ti: ??? ..
takime / hajrush: jom intersum me njoft nje vajz qe jeton ne USA,ose EUROPEN p ..
takime / hamide: Jam cik shpije,se kam provu hala kerkoj ni gjal prej ktine k ..
takime / enveri: Kerkoj te njoftohem me nje femer e cila deshiron te krijon f ..
takime / besnik: jam njeri i sjellshem nuk jam tradhtar jam i besushem kerkoj ..
takime / leo: Jam nje djale i qet i lumture kure nervoze i kuptushem e dua ..
takime / zeshkan_40: Kush ka koh kot me kalu kohen urdheroni.... ..
takime / Sy-Bukuri-ger: jam tip sportiv,nga pamja zeshkan. kekoj poashtu shoqri me ..
takime / Fati: kerkoj Femer serioze ..
takime / molosi: 180 cm 75 kg aktiv si dreqi. po e lypi dhien teme te kuqen ..
takime / Artioni: 07589, Data e mbylljes ..
takime / vineta: e thjesht e sinqert dhe komunsikuse ..
takime / arbri: jam nje djal i thjesht dhe aventurier keshtu kerkoj partnere ..
takime / leutrim musliu: une jam nje djal serioz kerkoj nje qik te bukur dhe ..
takime / desa: jam zeshkane deshiroj te nihem me ni djal serjoz qe ka besim ..
takime / Luani: shume i thjesht... ..
takime / Taip: 10281, Data e mbylljes ..
takime / ing.timi: blla blla ..
takime / xeni: une djal si gjith te tjeret studioj juridikun kerkjo va ..
takime / Baki Banushi: jam i sinqert nuk e dua tradhtin dua te besoj genjeshtrat i ..
takime / fatos: I sinqert besnik i bukur, kerkoj femer te bukur dhe serioze ..
takime / lola: jam lola personalitetin tim e karakterizon prognatizmi gjith ..
takime / MEMI: jam nje tip i sinqert serjoz po keshtu dua ta gjej nje femer ..
takime / vali: shpontan edhe familiar ..
takime / QiiiKa-SSTyLe-Ks: 07607, Data e mbylljes ..
takime / emira: 07608, Data e mbylljes ..
takime / buki: krejt ok ..
takime / tani2009: vete,djale per se mbari,kerkon nje grua me te mire se veten. ..
takime / mirdita: tung jam donaa nese vertet jeni per lidhje serjoze mundem me ..
takime / lena: jam nje vajz e sinqert kam deshir te kontaktoj me ni djal pe ..
takime / sevdail: jam njeri i sinqert dhe i sjellshem kam deshir te shoqrohem ..
takime / sandri: shume i rrale ne tip. ..
takime / Arbri: Dėshirojė qė tė kemė njė lidhje sė pari shoqėrore e mė vonė ..
takime / renato: jam trendy,simpatik,bukurosh. kerkoje nje vajze qe te me p ..
takime / ajla: jam kjo qe jam pa komplekse deri me tani besimi esht ni oaz ..
takime / valoni42_ch: .................... ..
takime / Arbeni-37: me tipare te mira , i aft per pun , i shkolluar , inteligjen ..
takime / PERTY: e sinqert edhe te jet i sinqert ..
takime / agrina: 07678, Data e mbylljes ..
takime / Naku_D: Jam ne njeri i qete,qdo mendim qe eshte interesante ndigjoj, ..
takime / Endi: I dashur dhe... ..
takime / Gert: 07620, Data e mbylljes ..
takime / ledi: jam i ri i pashem dhe i embel kerkoj nje femer ..
takime / rraman: kerkoj femen per shoqni dhe per bised ..
takime / brikenda: 07625, Data e mbylljes ..
takime / arsimi: - Dashuria e vėrtetė ėshtė kur zemra dhe mendja jote thonė t ..
takime / beni: jam djal serioz dhe shum i sinqert kerkoj shoqeri ..
takime / dimi: i kuptushem,i sjellshem,i sinqert,tradhtin nuk toleroj ..
takime / lezeti: jam tip shakaxhi me pelqen ta shijoj jeten gjithashtu dhe fe ..
takime / naimi123: kerkoj nje femer te bukur munsisht te me lajmrohet sa ma shp ..
takime / atlantiku09: deshiroj te njfotohem me femra.. ..
takime / Armend podrimaj: ............... ..
takime / Naim GASHI: Mire se erdhet ne profiln tim.Mund te bisedojm drejtperdrejt ..
takime / nga hamburgu: Jam njeri i sinqer dhe besnik posedoj vlera njerzore dhe int ..
takime / valon vali: veq fat <<<..... ..
takime / florije fazliu: 07637, Data e mbylljes ..
takime / Albi: 07638, Data e mbylljes ..
takime / hysni: kerkoj femer ..
takime / e ndara: 07639, Data e mbylljes ..
takime / benito: panta rei ..
takime / visar krasniqi: ,Kush jam une , o bo zor me dit ,une jam asi qe ukin e kapi ..
takime / veli: kisha pase deshir ket pyetje te ja baj asaj qe ka fatin te m ..
takime / tiger: kerkoi shoqri ..
takime / tony606566: kerkoj femer per sex ..
takime / hophop: Tung ..
takime / mik.lezhe: sdi te flas per veten te jet e sjellshme me shum ska r ..
takime / Toni: Nuk flas asgje rreth vehte,nese dikushe done te me njohe ate ..
takime / Labi: Me pelqen shoqerija. ..
takime / Jehona: Ju pershendes une jam nje femer nga Pr.Kam qellime serioze m ..
takime / landi: 1.80 jom i gjat ..
takime / kini: jam i sinqert kerkoj vajz nga diaspora per lidhje serioze... ..
takime / Scream: tip i qet jo mendjemadh i lir ne bised dhe shum i shoqeruesh ..
takime / njazi: 07654, Data e mbylljes ..
takime / Fatjon: dua nje lidhje shoqerore me njerez te ri nga shqiperia ..
takime / shkupjani: jam 30 vjecar i gjat 184cm 82kg kerkoj femer vetem me karak ..
takime / elieli: kerkoj te bukuren ..
takime / Bili: Jam tip i qet ne pamje serioz me plot humor ..
takime / krenar: jam korekt prandaj kerkoj njė ideale tė jetės............. ..
takime / lesnar: jam djal i sinqert i dashur kerkoj nje femer vetem te jete ..
takime / karamelja: vallljjjjjjjjjj,,,,nuk di ca me thon ..
takime / Luan: romance ..
takime / arbeni: tung jam Beni nga pr.per momentin gjindem ne pushim, punoj n ..
takime / driton001: jam shum i sjellshem dhe kerkoj nje femer te bukur dhe qe di ..
takime / AkiLi: .... ..
takime / wow_wow_wow: Jam nje djal ambicioz per te arrittu suksese ne pune si dhe ..
takime / Mergimtarja: 07668, Data e mbylljes ..
takime / shpendi: ... ..
takime / Veton Krasniqi: E vlersoni me kalimin e kohes ..
takime / Drita: 07671, Data e mbylljes ..
takime / rexha: te njifemi ni here ..
takime / agonni: jam njeri i sinqert dhe deshiroj ta takoj dikan te njten for ..
takime / venera: 07674, Data e mbylljes ..
takime / ShneaGER: ajo qe deshiron te me njoh le te me zbulon ..
takime / neza: un qyhem Neziri,jam nje njeri aleger e simpatik dhe arsuja i ..
takime / malsorja: 07677, Data e mbylljes ..
takime / arta: 07679, Data e mbylljes ..
takime / Ilir: njeri normal, kerkoj nje vajz te sinqert dhe serioze(martes ..
takime / tani01: i mire mendoje,kerkoje nje femer te mire ..
takime / Be_ni: Tip serioz i sinqert i edukuar dhe arsimuar , mesatarish i p ..
takime / ela_34: 07683, Data e mbylljes ..
takime / kobura: do te pyesni e do tju tregoj se cfar tipi jam ..
takime / aida: 07685, Data e mbylljes ..
takime / loshaj007: per mue esht te jet nej vajz mesatare as e bukur as e keqe ..
takime / princi: jam as i bardh shum e as zeshkan shum,jam 166cm i gjat me fl ..
takime / mos beso: 07688, Data e mbylljes ..
takime / butrint: le te me cilesojne te tjeret ..
takime / valmira: per ni lidhje serjoze kush ka ketmendim mundni te bisedojm m ..
takime / enverklika: jam i sinqert.thashethemet tek une nuk vlejne humrin e kam p ..
takime / Real_Djal: jam ni djal serioz the real djal.. me rejt ..
takime / vjollca: me vlersoni vet ..
takime / bajrushi: une deshiroj nje vajz te jet e mir dhe besnike a shtu ma don ..
takime / paris_pristine: 07696, Data e mbylljes ..
takime / gramoz: i pashum ,i sinqert ,dhe shum besnik ..
takime / klodian: . .. ..
takime / aree: respekt per ju nga arja per veten spo shkruaj asgje veq kerk ..
takime / nur: jom romantik vet kerkoj nje femer romantike ..
takime / rona: tung ja vlen te tregoj gjithmon ralitetin dhe sinqeritetin d ..
takime / xheki20.07.7: 07705, Data e mbylljes ..
takime / adil: Mė rendesi eshte qka mendojne te tjeret per mua e jo qka men ..
takime / besi: qmoi sinqeritetin edhe kerkoi nga pala e kundert ..
takime / mirjeta: nuk di qe te them me vlersoni vet ..
takime / semi: hi ..
takime / idajet: jam djal simpatik dhe i urrej genjeshtrat i lutem te gjith ..
takime / Luljeta: Kerkoj nje mashkull serioz per lidhje serioze/martesore, jam ..
takime / leo vali loni: 07712, Data e mbylljes ..
takime / loni: ska deshir fol per veten tjert te vlersojn ..
takime / ble: jam nje djal korkoj shoqeri me nje vajze ..
takime / nesa: e sinqert......................... ..
takime / edison: jam i gjat 1.80 jam 80 kg kerkoj nje femer te me pershtate ..
takime / lona: do kisha then se te kontaktoj me ni person ideal dhe per lid ..
takime / zana: paj nuk po di thjesht jom kjo qe jom njeri si krejt tjert sh ..
takime / bekim.1971: jame nje djaloshe me karakter te mire edhe ne kete mnyre kis ..
takime / ema: me pak fjal jam kjo qe jam ..
takime / Eda: 07722, Data e mbylljes ..
takime / rexhepgjemali: jam i veqant e urej tradhtin e dua nje vajz ashtu si un ..
takime / beha: jam i interesuar per lidhej martesore dhe kerkoj nje vajz te ..
takime / siki: 07726, Data e mbylljes ..
takime / diamant: un jam djal qe ma merr mendja qe jam i mir edhe kerkoj ni ..
takime / Blerton: Jam ky qe jam , nuk i perzihem as kujt ne jeten personale, ..
takime / Zana: njeri i thjesht si gjith te tjeret me shum normalisht mund t ..
takime / preshevare: kerkoj lidhje serjoze martes nese keni ket mendimin te njejt ..
takime / Arta: Jam nje tip serioz ,e sjellshme dhe e sinqert kerkoj nje lid ..
takime / Ēift: jemi nje ēift femer/mashkull e kerkojm ēift tjeter per shoqr ..
takime / Cleopatra: Jam kjo qė jam ;) ..
takime / MIKA: Nuk flase shume rreth vehtes,por kerkoj nje femer me karakte ..
takime / xemi: Tė krijojmė diēka,pėr tė deshmuar qė kemi jetuar ..
takime / furkan: kerkoj nje femer te bukur te sjellshme vajz shpije per ..
takime / Emine: 07737, Data e mbylljes ..
takime / klevi: wiw ..
takime / seriozi: Kerkoj njoftime permes internetit , dua shoqeri permes inter ..
takime / Anton: ... ..
takime / merita: jam dija kerkoj lidhje serioze ..
takime / beni: serioz i ndershem mund ta zbulosh vet. femer te buker ..
takime / megzon: jam nje djal 20 vjeq ..
takime / m.e.g.z.o.nn: jam 20 vjeqar pershoj 68 kg ..
takime / genti: booooooooooo ..
takime / megzon: jam ni djal 20 vjeq ..
takime / iveqanti: me shih ne foto ..
takime / rexhepi: aeine frau ..
takime / arlind: hmmm ................? ..
takime / andi: 07751, Data e mbylljes ..
takime / bekim: shoqeri ..
takime / Agroni-: Veshtir eshte te pershkruash vehten, me s’miri ju vet te zbu ..
takime / Flori: Eshte keq te pershkruash veten,sepse te tjeret duhen te vler ..
takime / besa_sh: jam besa nga shkupi ..
takime / Niki: jam tip i zhvilluar sportiv... me sheh vet. ..
takime / besimi_pr: spo di si me ju thon per veten me mir ejeni e dhe bisedoj ..
takime / Syshkruari: per shoqeri dhe takime romantike kerkoj nje femer qe eshte ..
takime / AngelSoldier: 1 word - ambitious. ..
takime / besa: jam besa nga shkupi kerkoj lidhje serioze......... ..
takime / tau: 07759, Data e mbylljes ..
takime / bashka: 07762, Data e mbylljes ..
takime / avdulla: jam njeri i sinqert ..
takime / LALI: KUSH E KESH VETEN. ..
takime / bei_ch: jam nje njeri besnik dhe i sinqert zemer gjer dhe e kerkoj t ..
takime / leta: intelegjenca ne ren te par edhe te ket singjeritet ashtu siq ..
takime / elma: per mua eshte me rendesi me qen e lumtur jam nji person shum ..
takime / Ylli: Shum i leht me te gjithat... ..
takime / honaa: jam hona kush ka mendimserjoz per lidhje serjoze mundmi te b ..
takime / gabber: i have a lot to say about myself and the person that i am lo ..
takime / gezim: i sinqert ..
takime / lass uns beide: jom i keq po marakli ..
takime / genci: jam genci nga mitrovica shes breg e gaqica pi soka borovnica ..
takime / victoria: nese bisedojm ju tregoj ..
takime / linda: i pergjegjum vetum ofertav serjoze ..
takime / adrian: nji femer te bukur ..
takime / KOGJOBASHI: 07781, Data e mbylljes ..
takime / XDAVIDEX: normalish djal ..
takime / Adem: jam domaqin njeri shpijes punoj ne gjermani,i rual lopte te ..
takime / Aryanit: Pas interesimeve,tregoj gjithēka qė ju intereson....... ..
takime / Agroni: 07786, Data e mbylljes ..
takime / Edona: 07792, Data e mbylljes ..
takime / avokat: dua femra per aventura seksuale! ..
takime / Emanuela: Respekt dhe mirenjohje ne cdo bisede nuk preferoj te humb ..
takime / Amsterdam: kerkoje vajz inteligjente, qe zotron se paku anglishten, qe ..
takime / ana: 07791, Data e mbylljes ..
takime / pse: 07793, Data e mbylljes ..
takime / orion: Un angazhohem me jeten time, dhe nuk i ze shume bese fatit p ..
takime / Edi: me kontaktoni ne ket msn bezdri01@hotmail.fr ..
takime / lulioo1: Nuk kam shka te pershkruaj Jam i interesuar per takime ero ..
takime / BABAXHANI: Jam nje mashkull ne kuptimin me te plote te fjales, terheqes ..
takime / xxx: 07798, Data e mbylljes ..
takime / artani: 08094, Data e mbylljes ..
takime / timo: nje djale i qete , kerkoj ate qe deri tani nuk e kam gjete ..
takime / alban: halo zemra ..
takime / lulzim: jam djal po jam gay ..
takime / tina: 07802, Data e mbylljes ..
takime / poetica: 07803, Data e mbylljes ..
takime / naim: jam nje njeri i sinqert qa skam qefe me ma ba askush as une ..
takime / adrian: tung tung ju pershendes ..
takime / ari: kerkoj nje vajz te sinqert me deshire per te krijuar familje ..
takime / teni0000: jam reale ..
takime / beni: shetitja edh lexim sporti ..
takime / zeshkani: spo di bre surpriz per ju ..
takime / jeta-stuttgart: 07810, Data e mbylljes ..
takime / fjolla: 07811, Data e mbylljes ..
takime / albani-kcss: krejt ok ..
takime / a.....: 07813, Data e mbylljes ..
takime / valmira: 07814, Data e mbylljes ..
takime / arsimm: tung,un jam arsimi,eshte veshtirė ta pėrshkruaj veten time,s ..
takime / nake: jo mashtrus.kerkoj thjesht shoqeri..............???????????n ..
takime / florim: kerkoj vajz serioze qe e thot vetem te verteten dhe te jem i ..
takime / kushtrimi: kerkoj ni hot femen per ni nat romantike ..
takime / prishtinasi: jam tip universal nuk ka rendesi ..
takime / toni: hi girls ..
takime / pejgamberi: ska rendsi ..
takime / rajan: jam regjistruar ketu thjesht per.............dua te kaloj ko ..
takime / Galatasaray: jam i etur per dashuri ..
takime / alen: Jam I hapur dhe shum komunikativ.pelqej shetitjet .,udhetime ..
takime / musti: 07823, Data e mbylljes ..
takime / lisi: i mire ..
takime / timi: jam besnik dhe irespektoj kerkoj;lumturi dhe mbrotje.... ..
takime / elvir: kur njoftohemi eshe vet ok tung ..
takime / Beli: 07827, Data e mbylljes ..
takime / lami: une jam i gjate dhe kam flok te zeza ngjyra e syve te k ..
takime / Gjensi: Une jam Familjar,serioz ..
takime / Linda: une siom as bionde as zeshkane jam e shoqrushme me shoqe ..
takime / nediu: 07833, Data e mbylljes ..
takime / LINA: tung te gjithve po asht normale per ni lidhje serjooze kupto ..
takime / luli: sinqeriteti mbi te gjitha PALE ..
takime / neiu: Kerkoj femer 45-55 ..
takime / bum: me kohe shifet-sinqeriteti imi ok ..
takime / Lati: ??? ..
takime / xhe...: 07841, Data e mbylljes ..
takime / genta_pe: me vlersoni vet kush meka nafak ??? ..
takime / jonuzi: .... ..
takime / dritan: kerkoj nje femer per lidhje sekrete.lidhje reale por edhe ne ..
takime / rajmond: une jam ne net ..
takime / Mbretre. Shqipe: kerkoj nje lidhje seriozo dhe te sinqert sepse keshtu jam e ..
takime / flori: jom flori serjoz e ibukur keshtu me thojn e ju vlersom ..
takime / dritan29: jam i martuar.pa shume komplekse kerkoj nje femer per mardhe ..
takime / m.ergimi: ska randsi ..
takime / Agimi: 07851, Data e mbylljes ..
takime / dibran: une jam nje dja qe jam me pun nen stop po kam deshir qe edhe ..
takime / labi: fjalet jan te kota.heehhe ..
takime / sokol: te jet njeri ..
takime / Bajram: Ne femer pi 37 vjeqor deri 42 ..
takime / meni26: jam nje djale i pashem ,serioz dhe i sinqerte kerkoj nje lid ..
takime / rambo: 07859, Data e mbylljes ..
takime / zeshkani36: i sjelshme i bukur kerkoj nje vajze per qellime serioze ..
takime / njomzusheee: zeshkanee edhe mundsisht kush tem shkrun ma qon linkun e fac ..
takime / i_ndari: i ndar kerkoj lidhje serijoze martesore ..
takime / lenci: romantik dhe e dua romantike ..
takime / tina: 07863, Data e mbylljes ..
takime / vlora: 07864, Data e mbylljes ..
takime / bukuroshi fk: mendoj qe te tjeret me vlersojn qfar jom e mendoj qe te gjej ..
takime / levy: 07866, Data e mbylljes ..
takime / leo: une jam ni person qe kam qef me pas ni jet shum te qet dhe m ..
takime / isuf: jam bukurosh isjedheshem kerkoj qeedhe ajo te jet emir dhe ..
takime / ardi: simpatik i bukur ..
takime / DIONISI: jam shume seksi nuk jam i keq nuk e tradhetoj te dashure ..
takime / gjini: jam ne kerkim te fatit nese edhe ju jeni ne kerkim te fati ..
takime / kulleri2009: tunggg jam nje djal 24 vijeqare jam interesum per nje ..
takime / per-ty: ? ..
takime / Seriozi: Jame i dashur ,serioz, i ndershem , respektoj njerzit j ..
takime / intel_inside: Serioz i gatshem per lidhje serioze, njekohesisht kerkoj te ..
takime / leonard: shume i thjeshte me pelqejne njohjet e reja! ..
takime / sykaltri_b@live.: heheheheh jam nje dajl i ri me mendime pozitive ..
takime / ressa: sdi qka e ju than per veten tem jom e sjellsme amo qikjo ..
takime / agrina: 07880, Data e mbylljes ..
takime / agron goni: jam blond dhe kam deshir nje bjonde ..
takime / Serjozja: Ma mir me Njiheni vet" ..
takime / erijoni: pershndetje nga doni ..
takime / emin: une jom i thjesht boj shume humor jom i argetueshum,nuk i ik ..
takime / flakroni2004: njihemi nese komunikojm ..
takime / peja 35: normal familjar dhe kerkoi nje vajz familjare dua te martoh ..
takime / shkelzen: jam djal serioz per nje dashuri te perhershe nese lidh ..
takime / nita85: 07890, Data e mbylljes ..
takime / nusret: lidhje serioze dhe per martes ..
takime / GITA: 07892, Data e mbylljes ..
takime / ilias: jam djal shum i thjesht po shum aktiv kerkoj vajza per ne ms ..
takime / Raaaa: 07894, Data e mbylljes ..
takime / bujamin: kerkoj nje vajze te jet e bukur dhe reale ..
takime / milot76: me pyetni ..
takime / denisi_norw: e respektoj senqeritetin dhe deshiroj te kontaktoj me njerz ..
takime / Ardiana: 07898, Data e mbylljes ..
takime / Rilindi_CH: Jam i sinqert,respekti per njeriun osht per mua mbi te gjith ..
takime / genta: jam e bukur dhe e menqur kerkoj djal te bukur dhe te menqur ..
takime / iti: jam djal i sinqert te jet e bukur dhe e sinqert ..
takime / celine dion: 07902, Data e mbylljes ..
takime / fatmir: ekerkoj sinqeritetin meseshumti sepse e adhuroj ate . ..
takime / plavi005: shka me thon jam kominikativ ..
takime / Burim: UNE JAM NJE DJAL DEMOKRAT DHE I SJELLSHEM. KERKOJ NJE VAJZ T ..
takime / TONI: 07907, Data e mbylljes ..
takime / latino_leon: jom ky qe jom me von edhe ti vet me zbulon , i ngarkuar ne p ..
takime / besnik jupaj: kerkoj lidhje serioze i ndam jam pa femij i lindur dhe j ..
takime / bellka: 07910, Data e mbylljes ..
takime / meti: jam meti nga pr jam 24 vjeqar kam deshir tenjoftohemme nje v ..
takime / dati: pereshndetje per te gjithe nga shkupi BREZA.. jame serijoz ..
takime / lavdim: kerkoj fatin tim jom njeri serjose edhe nese do dikush munde ..
takime / molarpz: jam hajgaregi ..
takime / jetaa: jam e interesuar vetem per shoqeri jo per ndonje lidhje t ..
takime / feri_36_pr: Pershendetje te gjithve deshiroi te njihem me nje femer per ..
takime / qikinkira-(qiki): e bukur sy kafe vetulla te bukura te larta kerkoj nje dj ..
takime / rudi: 07920, Data e mbylljes ..
takime / LINDI: 07921, Data e mbylljes ..
takime / alba.de: 07922, Data e mbylljes ..
takime / ekonomist: LIDHJE ..
takime / Bukuroshi: Jam njeri serioz,dhe kerkoi po ashtu edhe nje femer me ..
takime / berat: Skam qka e pershkruj !!!! ..
takime / besaa: 07927, Data e mbylljes ..
takime / endriti: jam nje djal serjos po ashtu kerkoj nje vajz per qellime ser ..
takime / gona: e dua sportin shetitjen e gjerat qe jan te bukura me pelqe ..
takime / florent: me vlersoni ju : ..
takime / feim: jam hsum romantik dhe kerkoj nje vajz edhe ajo te jet romant ..
takime / avdulla: jam i qet i gatshum per ... ..
takime / bushi: shum korrekt dhe sejoz per gjdo gje nejet dhe shum ..
takime / sejdi ajeti: une kerkoj nje vajz e cila jeton dhe vepron diku ne perendim ..
takime / tina: jom bijonde ..
takime / bellka: 07936, Data e mbylljes ..
takime / berat: un jam zeshkan,jam i mesem i kam syt e gjelbert.Une deshiroj ..
takime / Shaban: Jam person i hapur ne shoqeri jam qesharak,me pelelqn biseda ..
takime / dritoni: po shiqo na mir jena shnosh rahat qetu po ppunojm pune gju ..
takime / djali: jam nje djal i pashem do me vlesoni vet po dua nje feme ..
takime / besa: tung ju pershendes te gjitheve neket veb faqe ju deshiroj te ..
takime / gresa: 08008, Data e mbylljes ..
takime / Gashi: njeri serjos i vendost ..
takime / aragon: Personifikimi IM.Te tjeret thon se jam shum serioz,i vendosu ..
takime / skenda: jam qaj qe jam edhe ajo le te jet qajo qe esht ska lidhje ..
takime / Elsiana: 07947, Data e mbylljes ..
takime / sinan: Pershendesje un deshta te njoftoj vajza shqip ..
takime / mariolama: une jam thjesht arbi . ajo qe deshiron te dije me shume te s ..
takime / lavddo: jam 25 vjeqar vi nga mitrovica ..
takime / xhovi_008: Emri im eshte Xhovan....Jam shqipetar e jo amerikan.....Jam ..
takime / gjelbrim: nuk muj me livdu vetin e du ni qik te bukur edhe qe te marto ..
takime / arsimi: eu pershkruni ju ndersa per femren kam qef te jet e pa mart ..
takime / SALAJDIN: hmm un jam salki kam hobby historin e lasht ma mir me ..
takime / klodjani: nuk idua genjeshtaret duaj nje vajz te sinqert dhe te bukur ..
takime / tomi: jam tip interesant,dhe kerkoj nje njeri interesant si une ..
takime / Misteri: ska me mue !!! ..
takime / me-ti: ..? ..
takime / blerimi didi: gergoj nje partner per mardhenje serioze ..
takime / fatlumi_ch: rrespekt Pershendetje dhe per te gjith ..
takime / anamodeste: Jam qytetare ne gjithe kuptimin e fjales. Jam korrekte, seri ..
takime / katilesha: 07962, Data e mbylljes ..
takime / egzon: ashtu si jam edhe kerkoj heheh ..
takime / deni: une jam nje djal i sinqert po gjithasht kerko nje vajz te be ..
takime / albert: une jam alberti jam nga peja jetoj ne USAjam nje djal i sinq ..
takime / behxhet: jam djal i sinqert romantik kerko nje femer qe te jet spari ..
takime / A_london: Jam i sinqert e korrekt, keroj ate asshtu si e kam fatin. ..
takime / katoliki: mas miri dalim e mee she live ..
takime / HaNa Krasniqi: E bukur e Meqme E Trent E Qart ..
takime / dard: ................................... ..
takime / adnita: 07970, Data e mbylljes ..
takime / toni: une jom toni jom nga mitrovica jom ni tip serioz nuk i ..
takime / - zeshkani -: Jam zeshkan,deshiroj te njoftohem me nje vaize nga Evropa. K ..
takime / ari spano: 07973, Data e mbylljes ..
takime / nachtprinz: 07974, Data e mbylljes ..
takime / remsii: kerkjo nje femen serijoze ..
takime / Bibi: jam serioz i ndershem puntor, e urrej genjeshtren dhe e dua ..
takime / linkonlin: e kerkjo nje femre qe te jet serijoze ..
takime / Alba: 07978, Data e mbylljes ..
takime / loca: 07979, Data e mbylljes ..
takime / besim: ? ..
takime / xonnka: 07981, Data e mbylljes ..
takime / bjondina: 07983, Data e mbylljes ..
takime / fidani: jam nje djal shum i sinqert serioz dhe kerkoi ate qe me pers ..
takime / besistogalia: jam djal serjoz.......... ..
takime / artani: 07987, Data e mbylljes ..
takime / Korab: kerkoj femer per shoqeri/lidhje romantike ..
takime / rija: ..................... ..
takime / elsiana: 07990, Data e mbylljes ..
takime / argjend: kam deshir te njhem me shum njerez per romantik ..
takime / arton: mundeni vet me pa si dukem ..
takime / gezimi: 08256, Data e mbylljes ..
takime / toli: masi jemi kontakt mund ti pershkrujm te gjitha ..
takime / lina: une jam e martume femij nuk kam jam bionde kam deshir te jem ..
takime / bashkim aliu bak: jam njeri i drejt me pelqejn shakat deshiroj qe femra te jet ..
takime / djalikerkuar: jam tip atletik,kerkoj nje femer qe te kemi shoqeri si dhe k ..
takime / fati: jam nje perso i matur dhe seroz humorin e dua shum fanatik n ..
takime / nikolaqi: jam nga vlora doja te njihja dike qe di te ruaj sekretin ..
takime / zeshkanja: 07997, Data e mbylljes ..
takime / shpendi: 07998, Data e mbylljes ..
takime / heroo: pas je di bree pershkrunum juu ..... ..
takime / valentina: une jam zeshkane i kom syt e kaft folkt e kafta e kom shtepi ..
takime / enisi: une jam ni neri i mir edhe lypi ni femr te mir ..
takime / ylli: un per vehte me mir esht mos me then asgje po ju le juve te ..
takime / menderes: jom ni tip romantik romantiken e kom ne jneme gjith kerkio n ..
takime / astrit: i gjat i bardh e du nje qik te bukur edhe te sjellshme e bar ..
takime / shpati: 08005, Data e mbylljes ..
takime / arbeni: jam nje djal................. ..
takime / mirije: 08007, Data e mbylljes ..
takime / xheti: jam normal i qet per me shum informata pas njoftimit me mir ..
takime / Tonny: te Jetet nuk edi Jo e Bukur me rendesi Nuk ashte Bukurija &g ..
takime / dreni: **E urrej urrejtjen, qe me beri te harroj, se urrejtja s`e u ..
takime / sheki: 08014, Data e mbylljes ..
takime / drita: kurgja vetm shoqerij kalim kohes ..
takime / Hamshori: Zoti e ka krijuar femren qenie te bute atehere une nuk mund ..
takime / fixi: jam ashtu si me ka kriuari madhi ZOT pa defekte . e ..
takime / Papi: Jam tip i qete, i kulturuar. Nuk ja prish terezine vetes as ..
takime / Medituesi: Kerkoj shoqeri te vertete dhe ne rast se na pelqen shoqeria ..
takime / Tuba: 08019, Data e mbylljes ..
takime / toni: skam koment ..
takime / Vigan: Jam i qete , serioz , jo i teperuar , i shoqerueshum ne qdo ..
takime / linda: tung ju pershendes te gjitheve kosovare ku do qe gjinden ..
takime / bukuroshi: i bukur jam kerkoj nje femer te bukr e te mencur me ..
takime / valter: 08037, Data e mbylljes ..
takime / sajo: i shoqerueshem ,shoqeri ne pergjithesi ..
takime / Univers: jetoni jeten sa nuk eshte vone ..
takime / ILIA: Un jam,ti je,ai eshte,ne jemi,ju jeni,ata jane ..
takime / tinaaa: une jam nje vajz shum e qet dhe emirpres shoqerin me ju nese ..
takime / kosovari: jam nji djal simpatik edua jeten edua nje vajz serioze tiket ..
takime / shpendi: jom i sinqert ok shoqni eee ..
takime / vali: tung jame ni djal i sineqrte edhe ni ferm te sinqer dua une ..
takime / veq per ty: hmmm i lezetshem po me thojne ..
takime / walon: ambicioz.shume a? ..
takime / blerta: jam blerta po te ishte mundsia te njihmi me ndoni djal qe ..
takime / majlinda: 08041, Data e mbylljes ..
takime / Promi: ? ..
takime / Egiola: pershendetje jam nje goc shume e thjesht pa pretedime ....; ..
takime / Attractive_boy: Jam tip i shoqerueshem me pelqen te kem sa me shume shoqeri, ..
takime / kata: i am nice and good looking woman who like making friend from ..
takime / bellka: jam nje femer shume sinqert i urrej genjeshtrat jam elegante ..
takime / gentius: Pershkrimi ne profil eshte i sakte, per me shume rreth meje ..
takime / ARMEND: JAM NJE DAJ I SINQERT, PER ME SHUM INFORMATA ME KONTAKTONI. ..
takime / liridoni: jam tip i qet dhe gazmor,jam ne perfundim te stdimeve dhe pu ..
takime / diu1975: Iqet Sportiv ..
takime / niki: i bukur hehe ..
takime / kiki123: une jam shum i sinqert ..
takime / bardhi: kerkoj nje femer te mir muslimane ..
takime / Artan: Ruga e ngusht sado e ngusht qe te jet perseri ne rug te gjer ..
takime / bekim: une jam ni djal i mir mbi te gjitha jam i sinqert dhe deshir ..
takime / kujtim mulak: vet spo di jam shum i mir po kam deshir nje shoqe sikur une ..
takime / e bukra: 08058, Data e mbylljes ..
takime / ferizaj: kerkoj shoqri te argetohem,dhe te shetis ..
takime / qamil: nuk kam qka e pershkruj veten ..
takime / eraa: 08061, Data e mbylljes ..
takime / i ėmbel: nje njeri i but i qet i kuptushem i drejt deshira te njohem ..
takime / fahri: Qka te them per veten time,me mir te tjeret le te flasin per ..
takime / berti: jan nje i ri shum sejoz kam deshir veq te knaqem e kerko ..
takime / lacosteboy: jam tip i shoqerueshem me pelqen te kem shoqeri me vajza beq ..
takime / haki mustafa: ej une jam i pa dashuruar po du mu dashuru une me ..
takime / arlinda: jam nje femer e thjesht siq i ka hije nje femre shqiptare me ..
takime / djev10: 08067, Data e mbylljes ..
takime / xhovani: jam shum sportiv,kerkoj te njoftohem me femra te ndrys ..
takime / Sadik Pacolli: Jam shum qesharak jam i lidhur me shoqeri jam shum i hapur n ..
takime / berti: Tip Sportiv. ..
takime / swet_tina_: 08071, Data e mbylljes ..
takime / and nimani: Hmm spo di me pershkru veten sa gjunah kerkoi ndihmm Pllzzz ..
takime / donki: jame i qete e du sportin.deshiroj ni femer te qet ..
takime / fatmir bytyqi: palidhje ..
takime / Luardi_london: qka tju shkruaj?me pyteni dhe e shiheni qfar personi jam. ..
takime / fitim ajeti: xxxx ..
takime / Dr.Dick: e di se oshte veshtir me fol per vete po pres me me vleres ..
takime / arjon: un jam arjoni nga prishtina ..
takime / AGRON JAKUPI: JETO JETEN DHE ..
takime / anonim: kerkoj ndonje shoqe ..
takime / engjulli: spotist,atraktiv po ashtu desheoje e kekuara e ime ..
takime / i_shkurorezuar: 08084, Data e mbylljes ..
takime / besim: jom djal zeshkan tip i qet kerkoj ketu te nihem me nje vashe ..
takime / rifati: jam i sinqert nuk kam deshir te genjej ty as vetveten nese j ..
takime / graniti: hehehehhhe ..
takime / semir: jam vetmuar ker koj fatin tym ..
takime / YLBER: Jam i sinqert ,dhe ashtu kerkoj nje vajz per lidhje serioz ..
takime / ademi: 08090, Data e mbylljes ..
takime / Beka: Binduni vet ..
takime / blinera: e trent krejt:p i trent krejt:p ..
takime / enisi: :) ..
takime / ermal: nuk kam sh kerkase,,,mjafton te me terheqi ..
takime / asua: jam e sinqert ,dua te njohem me nje djal per nje lidhje mart ..
takime / florku: jam qesharak e bisnismen dua vajzen qe mpelcen ..
takime / leta: do ta shohesh me vone ..
takime / Toni01: jam elegant deri dikund ..
takime / geni: jam i sinqert dhe serioz po ashtu dhe i qet jo problematik. ..
takime / diabloo: lidhje lidhje lidhje ..
takime / ibish: dote bindi ne korreksin time ..
takime / antiku: shum humor dhe...... ..
takime / Danisimoy: ``LA VIDA LOCA` **Mos e Enderro Jeten , Jetoj E ..
takime / tetovar: jam aj qe jam nese don me zbulu urdhero ..
takime / Sekret_M: Ne kerkim te eksperiencave sexuale.Jam 30 vjec, i pashem,dis ..
takime / Kliti: jam mashkull kerkoj femer ..
takime / Prishtina: 08109, Data e mbylljes ..
takime / alboni: i madh i mir ...............etj pa hile.....etj ..
takime / adelina: jam shum e bukur kam trupin e mire, lum ai qe do me ket shpr ..
takime / musa: pershendetje per te gjith si jeni ajeni mir une jam musa bra ..
takime / toni: jam nje djal te cilin secila prej jush ka teshir ta njef e ..
takime / Trimi: kurreshtar ..
takime / Heliosi: Me vone ..
takime / Bergita: Jam personm komunikativ, miqesor gjej veten kollaj ne rrethi ..
takime / besart: trup model i bukurrrrrrrrrrrr po mbi te gjitha i sinqer ..
takime / ibish: 08120, Data e mbylljes ..
takime / Rimi: jam ne pergjithesi nje djal i qete dhe i sinqerte,shum xhent ..
takime / dior: 08123, Data e mbylljes ..
takime / sy_gjelberta: bionde syt e gjelbert e sinqert serioze ..
takime / Bekim: zbuloe vet ..
takime / BEKRI- BEKA: JAM TIP I SINQERTE DHE MENDOJ SE SINQERITETI DHE KREATIVITET ..
takime / mimi: ??? ..
takime / Gazi: Jam i sinqert dhe deshiroj te takoj nje vajze qe me kupton. ..
takime / ferkia: ............ ..
takime / lulja: 08131, Data e mbylljes ..
takime / sekret: zbuloe vet ..
takime / metiii: . ..
takime / toni: i thjesht edhe e thjesht ..
takime / shemsi: un jam shemi jam nga prishtina nese doni me kontaktu me m ..
takime / ulqinaku: Jam nga Ulqini studimet i kam mbaruar ne Prishtin punoj dhe ..
takime / cufi77: ??? ..
takime / Naski: Kerkoj shoqeri vetem shoqeri... ..
takime / bora: 08140, Data e mbylljes ..
takime / xixa: 08141, Data e mbylljes ..
takime / bledi: tung tung kalon mir gjith ..
takime / Rimi: jam zeshkan jam i gjate 1.83 kerkoj te njifem me ndonje feme ..
takime / perparim: 08144, Data e mbylljes ..
takime / BeSniKK: jam i sinqert nuk kam deshir te genjej ty as vetveten nese j ..
takime / miki: kerkoj femer kavalere mundesisht mos te jet bjonde i urrej ..
takime / vip: jam serioz dhe dhe i sjellshem kerkoj nji vajze simpatike ..
takime / sheki: i edukuar i vendost edhe ngapak nervoz ..
takime / ritter_kamelot: 08148, Data e mbylljes ..
takime / gjilanasi: ja u a them ma von ..
takime / lisa_de: e lezetshme ,simpatike ,e shoqeruar,.kerkoj nje djal te leze ..
takime / gani: Jam i bukur, intelektual, kam trup sportiv,jam aktiv ne spor ..
takime / julinda: pershendetje per te gjith ju dishiroj te gjithve viti 2010 t ..
takime / hamza: besim sinqeritet moral vendosmeri realizoj ..
takime / lidaa: si te tjeret ..
takime / Dani: Kerkoj nje femer qe te jet e qendrushme,se ka aj seni e kam ..
takime / beni: zeshkan poashtu kerkoj zeshkane ..
takime / selami: 08159, Data e mbylljes ..
takime / elezi: kerkoj nje zonje apo zonjushe per lidhje sekrete dhe besnik ..
takime / fjol: kerkoj prej femrave te cilat jan te interesuar per te ..
takime / flora: jam nje vajz e kendshme jam e sinqert kerkoj poashtu nje dja ..
takime / hulio: ,,,enigm,, ..
takime / Bekimi 69: jam tip i shoqeruar dhe kerkoji te gjej shoqeri ..
takime / Sadri: 08166, Data e mbylljes ..
takime / Burhani: Skam nevoj me u pershkru... Add ne messenger dhe pytum ..
takime / toni: tung tung ..
takime / lirim: jam zeshkan i gjat dhe trup t mir dhe kam deshir t njihem me ..
takime / MisterAlbi: Me kontaktoni vajza nuk do zhgenjeheni. ..
takime / Lirimi: jam djal i bukur i gjat dhetrup t ir mbi t gjithaisinqert d ..
takime / qarlli: jam djal serjoz dhe i menqur dhe femra qe kerkoj duhet te ..
takime / lenti: kerkoj femer qe jeton ne amerik apo evrop per me shum folim ..
takime / antigona: pershendetje te gjithve kush ka deshir te kumuniko sinqerish ..
takime / hana: une jam esinqert edhe ate ekerkoj te sinqert ..
takime / tung nga lulzimi: po une kerkoj femen sikur vet jo gjeloze te sjellshme bijond ..
takime / Genius: Jam djal serioz dhe e dua jeten,realitetin... Kerkoj nj ..
takime / loni ch: jam djal isjellshem hehe ..
takime / love: te jet i sinqert mos te ket modelizem te rrenav te jet isjel ..
takime / leon: mundesh mem pyet ..
takime / Arianiti: e pershkrujta me lart veten edhe ate q e e kerkoj ..
takime / bekaboy: hmmm nuk edi mamir asht qe kur te shihemi at her e vertetojm ..
takime / basha: 08183, Data e mbylljes ..
takime / fati: jam 41 vj kam qen i martuar dhe kam femij jam inter per ..
takime / kosovari: 08186, Data e mbylljes ..
takime / visi: jam qune qe kam ne shpyrte e ne zemer mirqenien e ecjen per ..
takime / dona: doonna nga mitroviica jamm shuum e sinqertt e edhe at qe e k ..
takime / djal pa sherr: Mir Se me gjeni.jetoj ne zvicerr Kam deshir te kontaktoni me ..
takime / MEHMET KOSOVA-KS: Hajde fol me mue edhe kqyrum qka po bahet se me fol per veht ..
takime / lili-pendi: un jam i mir dhe ker koj nje fermr 20 vjet ..
takime / Rean: redgyboy@hotmail.com ..
takime / elisa: 08193, Data e mbylljes ..
takime / ceti: pershendetje te gjithve... ..
takime / gimi: nuk dua te pershkruj veten ketu do jua them me von ne se jen ..
takime / alban: aa ..
takime / Djali_Ideal: Jam Djal me karakter shum te putė, jam i pershtatshem ne bis ..
takime / emi: jam person me karakter serioz dhe komunikative, dua edhe mas ..
takime / MirLindda: Mirlinda Krasniqi mosha 13 vjeqare ejt... ..
takime / linda: kerkoj lidhje me Nej djal. ..
takime / mili: jom tip i qet i urt pak xheloz i urrej genjeshtrat kerkoj ..
takime / loni: dada ..
takime / FLORIM: I Sinqert, real, romantik... me te njejtat veti ..
takime / Florim: jam i mir simpatik me pelqejn zeshkanet ..
takime / lena: Jom serioze,jom e sinqert dhe dua nje djal te sinqert dhe se ..
takime / basha: 08206, Data e mbylljes ..
takime / sakrifica: ska rendesi femer e sinqert ..
takime / fahri: un jam ni djal simpatik dhe serioz kisha pas deshir t ..
takime / wasalandia: jam tip i shoqeruar dhe kerkoj vajza a po dama te martuara p ..
takime / fahri: unjam ni djal simatik jam serioz pak gjeloz kam deshir ..
takime / Saranda: Vajz e mire,e sjellshme dhe me pak fjal njeri.MoS humbni koh ..
takime / Linda: 08213, Data e mbylljes ..
takime / Lirimi: Djal Serioz kerkoj nje vajze serioze per nje lidhje serioze. ..
takime / ajshe: 08215, Data e mbylljes ..
takime / shemi: 08216, Data e mbylljes ..
takime / aldo isaj: 08224, Data e mbylljes ..
takime / seli: jam djal i sinqert dhe nuk me pelqen bukuria sa menquria dhe ..
takime / kazanova: kerkoj nje vajze serioze per lidhje martesore ..
takime / blerim: 08219, Data e mbylljes ..
takime / myname: ??? ..
takime / ME ZBULO: 08221, Data e mbylljes ..
takime / aldo isaj: tip i qeshur me nje karakter te forte gazmor kerkoj nje n ..
takime / ilir: jom i gjat flok ngjyr kafe syt ngjyre zez jetoj ne dren ..
takime / Arianit: kerkoj femer serioze per martes ..
takime / cani: jam ne neri serioz dhe human i shoqruar. ..
takime / DJALTIRONE: Shkruaje vet kur te me njohesh.... ..
takime / gezimi: jam tip i qet sedimental i sinqert e urrj tradhetin dhe genj ..
takime / cobra: 08227, Data e mbylljes ..
takime / afrimi: 08228, Data e mbylljes ..
takime / enver: jam djal per qefi deshiroj te kem shoqni te shendosh edhe t ..
takime / akrepi: Jam nje djal i sinqert.edhe personi qe po e kerkoj du te jet ..
takime / Era: 08231, Data e mbylljes ..
takime / fitim: jam djal 19 vjeqar syt e kaft floket e zesa gjatsia ..
takime / jeton: i sinqert ..
takime / dii.58: 08235, Data e mbylljes ..
takime / fortiani: serioziteti dhe ndershmeria ..
takime / Arsim: Jam ky qe jam ..
takime / bina: 08239, Data e mbylljes ..
takime / THE NiCk: un jam djal shum enrgjik kam deshir te kem shok qe kan deshi ..
takime / armando: flasim me vone ..
takime / bekimi beki: jam djal serioz i sinqert femen serioze e sinqert ..
takime / gentriti: smunt te flas se jam i mir ..
takime / xixgjilanas: Jam burim limani nga gjilani jam i pa martuar jetoj ne gjila ..
takime / arijana: jam nje person i thjesht dhe kerkoj te gjej nje partner ..
takime / toskani: i mire dhe kerkoj shoqeri te mire ..
takime / florie: 08247, Data e mbylljes ..
takime / iliri: Jam i sinqerte dhe per tu vertetuar le te ngelemi pas njofti ..
takime / donjeta: un jam nje vajze 13 vjeqare jam nga peja jetoj me prinder ..
takime / i_ndare39: 08252, Data e mbylljes ..
takime / blerina: jam e mir per njeri te mir bahem shum e keqe per ata te ke ..
takime / alois: une jom ni djal zeshkan i bukur dhe i sinqert/ ajo qe kerk ..
takime / krenarr: nje femen per mardhenje seksuale me shum por mundem edhe per ..
takime / ylli: perveten nuk po di be qa me than ok jam serijoz ne dashuri ..
takime / ylli: spo di qa me pershkru njeri i njejt ..
takime / sexy: nuk po di bre ..
takime / leonard hoti: te jet femer e kuptushme ashtu si vet un jam. ..
takime / bekim: .......... ..
takime / Besii: jam djal zeshkan dhe kerkoj nje vajz 13-14 vjeqare dhe te je ..
takime / hamit: SHUME MIRE ..
takime / bujar luan: ky qka jam ... por me shum mun te flisni juh ..
takime / Mirlinda: jam e sinqert besnike,bujare qka tju intereson pyetni ju lu ..
takime / gona: 08271, Data e mbylljes ..
takime / sabian: nese e deshironi njeriun e duhur e keni rastin ..
takime / akrepi: kerkoj nje vajz te sinqert per qellime martesore ..
takime / i_vetem: 08274, Data e mbylljes ..
takime / eriii: shoqeri te reja ..
takime / sekri: Intelektual.Jomendjemadh.i afert me persona qe kuptojne qe k ..
takime / blerim: dua te behem shoqnii ..
takime / rexha: 08278, Data e mbylljes ..
takime / blerim: djal shum shum besnik dhe shum shum serioz ..
takime / S e r i o Z . CH: 08280, Data e mbylljes ..
takime / toni: une jam nga mitro 178cm kerkoj nje feme lidhje serjoze dhe m ..
takime / ritter_kamelot_: 08283, Data e mbylljes ..
takime / Imadhi: pershendetje un jam meendi nga prishtina jam serijoz real pe ..
takime / bekim: jam i lumtur deshiroj te kem kontakt me ndonje vajz apo me n ..
takime / netti: jam njeri sportist jam i sinqert sillem mir ndaj te gjithve ..
takime / loca_pz: 08287, Data e mbylljes ..
takime / Zeshkanja: e bukur dhe e mire ..
takime / Eri: Tip interesant per t’u njohur. Kerkoj tipe interesante ..
takime / artan: 08550, Data e mbylljes ..
takime / albi: 08291, Data e mbylljes ..
takime / fati: jam i urt i sjedhshem puntor romantik,po edhe nese nuk me pe ..
takime / ismet: 08293, Data e mbylljes ..
takime / visi: jam nje njeri i sinqert dhe kerkoj nje qik te sinqert dhe aj ..
takime / flora: Nuk di se q“tju them jam e thjeshtj dhe e isinqert kam nderg ..
takime / Egzon: fantastik men jom kerkoj ni femer te but ene te degjushme ..
takime / genti.sh: Njohje te re. Pse Jo dhe dicka serioze... ..
takime / meti1980: Nese ke interese Lajm:-) lulije ..
takime / po t’pres.: 13178, Data e mbylljes ..
takime / Pendiano: Arsyeja se pse jam ne kete faqe eshte sepse jam i deshperuar ..
takime / betimi: Modest dhe me respekt te zakonshem, i dashur per familje dh ..
takime / alberti: 08299, Data e mbylljes ..
takime / aliu: 08300, Data e mbylljes ..
takime / Luan: jam i qet,mundohem te jem i sinqert,genjeshtren e urrej.pend ..
takime / niki_24: qfare do ska lidhje ..
takime / woo: sinqert po ashtu kerkoj sinqiritet ..
takime / driton: nice sweet ..
takime / beki: jam djal i mire.kerkoj femer mire ..
takime / Bakush bakushi: Ju pershndes gjithe. jetoj ne Diaspor kerkoj shoqri te vert ..
takime / eki: jam i shoqrushem kerkoj shoqeri ..
takime / agon kelmendi: jam serijoz dhe kerkoj per serjozisht ..
takime / dashuro: 08323, Data e mbylljes ..
takime / zemer_e_vetmuar: te gjith femrat dhe meshkujt beqar dhe beqare te vej e te ve ..
takime / Lind: Ju pershendes te gjdhve!!! ..
takime / arjeta: 08312, Data e mbylljes ..
takime / Imran: ... ..
takime / mali: 08314, Data e mbylljes ..
takime / gjeki: 08315, Data e mbylljes ..
takime / alberti: jam romantik dhe kerkoj ndonje lidhje romantike 049855047 ..
takime / dili: jam tip i qet dhe romantik gjithashtu dua nje femer seripze ..
takime / princi: 08318, Data e mbylljes ..
takime / bigor: 08319, Data e mbylljes ..
takime / Dj.Ardi: 08320, Data e mbylljes ..
takime / arben: jom nja e 80 i gjat zeshkan jom 28 vjeqar emri arben kerk ..
takime / donii: i qet dhe i shoqerushem ..
takime / genci: per mua sinqeritet ..
takime / afrim rimi: une jam afrimi i sinqert i gjoqrushem dhe intelegjent ..
takime / dashuro: 08325, Data e mbylljes ..
takime / bleri: nese doni nje person qe kerkoni ateher e keni rastin te shkr ..
takime / Hilmi: Kerkoj nje femer te sinqert ..
takime / Abi92: Jom 22 vjeq jom nga Ferizaji jetoj ne Vienn te Austris jam ..
takime / violeta shala: kerkoj ne djale i hijshem dhe i mire ne qdo pikpamje.vete ja ..
takime / roberti.x: un jam robert kelmendi ju pershendes shum ju mirpresim ..
takime / lulije: Nderi, Respekti dhe Besimi ..
takime / afrimi: jam zeshkan i gjat 1 . 85cm deshiroj te takoj nje vajz te s ..
takime / ariani: shihmi ..
takime / Agroni: Jam tip romantik, modest dhe i sinqert, pelqej suprizat, ..
takime / goni: jam i bukur ..
takime / beli_ferizaj: hmmm skam qka te shkrum shum veti vet ma rahat ..
takime / Fati35: Kerkoj nje femer te sinqert shqipetare per shoqe te jetes ..
takime / genci_ch: i prshndeti te gjith ..
takime / Atmir: jam nje djal serjoz poashtu kam deshir te bisedoj me nje vaj ..
takime / behar: hmm spo di me mir te pershkurajn ata qe m’shikoin m th ..
takime / a......: 08343, Data e mbylljes ..
takime / AILINA: jam vajz serjoze dhe me ndergjegjie njerzore dua ta njoh naj ..
takime / teodor: jam tip qe me pelqen shoqeria dhe te udhetoj. Kerkoj qe te n ..
takime / Nora: Une jam nje femer,e vendosur ate qe nuk e dua per vete nuk j ..
takime / zemerthyesi: Tip i qet, Zemer Luan.. Pak karizmatik... ..
takime / SINAN: JAM NI DJAL I BUKUR I SINQERT KERKOJ VAJZ ROMANTIKE OSE ME U ..
takime / bigg_labi: jam labi komuna rahovecit jam 22 vjeqar kerkoj nje femer qe ..
takime / i piklluari: 08349, Data e mbylljes ..
takime / leta: 08475, Data e mbylljes ..
takime / liliane: i am nice and good woman who like fdriend, i am old woman ..
takime / ahmet: spo flas per veten time me shifni vet ..
takime / malsor: 08351, Data e mbylljes ..
takime / alkapone: heeeeeee ..
takime / belgjikan: 08353, Data e mbylljes ..
takime / goni: lasma überashen ..
takime / Ramush: 08356, Data e mbylljes ..
takime / asdren: po pak a shumė disa te dhėnat e mija veqė janė dhėnė nė prof ..
takime / Doktori: Njeri i hapur dhe shume i kujdeshem,.... ..
takime / arlind lindi: jam bjond syt e gjelebrt ..
takime / xhevdi: 08362, Data e mbylljes ..
takime / shpati: 08364, Data e mbylljes ..
takime / tripell XXX: serioz, figur si te adonisit.kerkoj nje vajz se pari si shoq ..
takime / niku: Me shume dashuri ..
takime / nam3: ska rendesi per fillim :D ..
takime / Tonini: Me vlersoni vetem.por vetem oferta serioze! ..
takime / agroni34: 08369, Data e mbylljes ..
takime / ZESHKANI: 08370, Data e mbylljes ..
takime / toni 38: 08371, Data e mbylljes ..
takime / Suharekjani: Legend PC Solutions : München IT / Tech / Computer repair ..
takime / alexs73: jam i qete,me pelqejn shakate,me pelqen deti,kinemaja,me ber ..
takime / serkan28: un jam turk dua nji shoqe spse un jam single tani ne albania ..
takime / vini: i thjeshte ..
takime / bajram: hi ..
takime / Shkupjani: 08378, Data e mbylljes ..
takime / number_2: do te njihja me shume kenaqesi nje vajze per lidhje miqesore ..
takime / syzeza: 08380, Data e mbylljes ..
takime / Bani: Paj qysh e e livdue vehten ..
takime / driard: 08382, Data e mbylljes ..
takime / armend: un jam armendi te dhenat e mija i keni ketu jam tip serioz i ..
takime / albert: jam nj djal nga prishtina jam ne pun jam bijond kam syt eka ..
takime / gazii: jam korekt shetis shume, se bashku me te fort........... ..
takime / Princi-Colony: Jam njė pėrson, i sinqertė-respekt...,, k’u primare ka ..
takime / bashkimi: 08387, Data e mbylljes ..
takime / djali_per_ty: tung ..
takime / alberti: jom i siqert dhe serioz kerkoj vajz reale serioze dhe e buk ..
takime / Vali: Te Jet Me Permasa Te Mija Hahahah ..
takime / M e t i: 08391, Data e mbylljes ..
takime / dardann: pershendetje goca si jeni keni pershendetje nga une .nese me ..
takime / burim: jam tip reaktiv,serioz,i besueshem,inteligjent,njohes i 4 gj ..
takime / armend: une jom njo bjond dhe qe kshtu ker koj ne bjondine ..
takime / rasim: streha ime e vetme eshte dashuria ..
takime / armendi: un jom nje bjond edhe ker koj neje bjonde ..
takime / bujar: jam bjond pak si i erret fmeren qe kerkoj ska lidhje qafre e ..
takime / art: 08654, Data e mbylljes ..
takime / ekremi: jam djal kosovar i gjat 1.88cm i pa martuar flok te zeza ke ..
takime / Chef: Jam nje djal romantik serioz i mirkuptueshep trup te pamsh ..
takime / jazishta: Kerkoj nje person qe mundem ti besoj nje vajze kuptohet te j ..
takime / Ariani: I SINQERT,ETJJ ..
takime / divorced35: 08442, Data e mbylljes ..
takime / BLERIMI_CH: JAM BLERIMI NGA ZVICRRA KAM DESHIR TE NJOH NAJ VAJZ QE KA ME ..
takime / hysnije: 08408, Data e mbylljes ..
takime / bashkimi: 08409, Data e mbylljes ..
takime / zeshkani: Deshiroj te takoj nje femer te bukur per lidhje romantike,pe ..
takime / fergi: Jam fetar edhe i drejt ne shpirt dhe zemer ..
takime / labi: nuk po pershkruj asgje me shini vet ok ..
takime / avno: ... ..
takime / lulzim: jom nji dajal serioz kerkj ne femer shqiptare ..
takime / arben-beni: du me kon shum njeri e kur thom njeri du me kan shum e civi ..
takime / Brando: Jam djal qe ti plotsoj te gjithat ..
takime / Niki: Jam shume i sinqerte,serioz romantike dhe kerkoj nje femer p ..
takime / Arta: Jam shume e sinqerte, serioze e qete dhe po keshtu kerkoj nj ..
takime / bylii: jam nja djal nga suedia.kum jetu ktu 22 vjet. ..
takime / Nebi: 08421, Data e mbylljes ..
takime / behram: le te mbetet befasi ? ..
takime / violeta: shoqeri shum iteresante ..
takime / arbnor: un jam nga peja jam 17 vjeq jam i gjat 1.75 jam zeshkan etj ..
takime / atdheu: jame i sinqere , sportist dhe jame shume i lire ne bisede , ..
takime / Seriozi39: Pershendetje,per veten shte evshtire te flasesh,me pak fjale ..
takime / Gashi: ...eshte shum veshtire ta pershkruash vetvehten..nese deshir ..
takime / engjulli_cullak: jam zeshkan me sy te kaltert per tjerat mund te flasim heheh ..
takime / e ndara: une jam femer qe kerkoj aventure dhe meshkuj te bukur ..ju q ..
takime / tafil: ? ..
takime / engjulli10: zeshkan me sa te kaltert e per tjera kontaktojan bashk ehhee ..
takime / nexhat: nexhat_18@hotmail.com ..
takime / bajram: 08436, Data e mbylljes ..
takime / Albiiii: Jam Djal Serioz Kerkoj Vajz Qe Osht Serioze ..
takime / afrimi: un jam ni tip i natyres qete kam qef me dal ne shetitje shum ..
takime / gashi001: jam nje typ shum humorist dhe i shoqeruar ..
takime / ylli: ska ma tmir se mu hehe ..
takime / levis: kerkoj nje femer shqiptare per lidhje martesore ..
takime / pidhucja: 08443, Data e mbylljes ..
takime / dati: mendoj mu lidh me ni femen qe e din qka esht dashurija e din ..
takime / fidaim: tash kam ardh nga kosova deshiroj te njoftoj nje vajz serioz ..
takime / albert: jam djal i sinqert ne jeten time jam shum serioz deshiroj te ..
takime / Fata: ...? ..
takime / jetmir: kerkoj nje vajz serioze e cila bano dhe jeton jasht kosoves ..
takime / timi: kerkoj ni vajze me lidhe serioze mosha 19 deri 26 vjeqare fl ..
takime / Imadhi_xxxL: vetum ma mir:) ..
takime / Agimi: Kerkoj femer serioze ..
takime / fluska: jam nje tipk e sinqert etj kerkoj ne tip qe ka karakter buku ..
takime / fati: po e la perė mė tjeterher.... ..
takime / Artur: i sinqert,i vendosur ..
takime / burimi: Jam nje djal shum origjinal ..
takime / timi: kerkoj qe te me lajmrohet vajza qe esht e intersum per pas n ..
takime / muriqi: 08460, Data e mbylljes ..
takime / valoon: 08461, Data e mbylljes ..
takime / archi: kerkoj nje vajz me te cilen dotja kalojm shum bukur ..
takime / adem: spo di as si ta pershkruaj ..
takime / tnik: jam i sinqert e urrej egoizmin genjeshtren qka tju them me s ..
takime / schatz-discret: jam 29 vjeqar jetoj dhe punoj ne nje qytet te ks bukuria men ..
takime / pėllumbi_: 08466, Data e mbylljes ..
takime / adri: nuk e dq si jam per qata duhet mem njoft per me dit qka okre ..
takime / lindi: jam bujare dhe zemer mire ashtu kerkoje qe te jeni dhe ju e ..
takime / pjero: normale kerkoj nje vajze te sinqert ..
takime / timi: jofort i gjat tip i qet koekoj njejt vec te mos jet teper ..
takime / Ervisi: Meqe une jam tip i qete zakonisht dhe goxha tolerant siguris ..
takime / florent: Jam djal serioz elegante pak fjal shum pune kam provu shum n ..
takime / alfred: jam shume romantik ..
takime / Renee: Iam a girl that is full of love;. I love reading. I like to ..
takime / i pa kapshem: nuk ka jet pa dashuri? ..
takime / stella: i am just a simple girl with love and look to meet with a of ..
takime / rina: 08479, Data e mbylljes ..
takime / EgzoOnii: Une jam SHu zajjff .. SHum COoL.. ..
takime / avni: shum i bukur edhe kerkoj te bukur ..
takime / luli-norway: Njeri i gjithanshem dhe shum energjik kerkoj nje bukuroshe ..
takime / julian: 08483, Data e mbylljes ..
takime / Saranda: kerkoj shoqeri, femer ose mashkull ska rendesi ..
takime / slloveni40: 08485, Data e mbylljes ..
takime / gjergj: djale flori ..
takime / mali: se pari pershendetje per te gjith ata qe e lexojn esm t ..
takime / bjondi: edua nje femer per qellime serioze mos te ket modelizem te r ..
takime / nori: vetem shoqeri e te arrdhmen e shohim ..
takime / leta: 08491, Data e mbylljes ..
takime / tifi: une jam i ndar kerkoj lidhje serioze martesore deshiroj qe t ..
takime / BIONDJA: 08493, Data e mbylljes ..
takime / anila10: 08494, Data e mbylljes ..
takime / sekret: 08498, Data e mbylljes ..
takime / LARA: 08499, Data e mbylljes ..
takime / demir: mu kan zerioze ..
takime / vali: jam esinqert deshiroj qe edhe ana kundert te jet ashtu ..
takime / Endrit007: Djale i thjeshte, simpatik qe kerkon nje shoqe me te njejtat ..
takime / sekret: 08501, Data e mbylljes ..
takime / faton: une jam fatoni kerkoj nje vajze me te cilen deshoroj te kalo ..
takime / artoni: 08503, Data e mbylljes ..
takime / ken: I SHOQERUSHEM I QELUR MBAJ FJALEN KAM DESHIR ME KALU JETEN M ..
takime / cimi: komunikativ ..
takime / Ujkani: deshiroj te njoftohem me njč femer te bukur per qellime rom ..
takime / gesti: jam nje djale simpatik dhe shume i vecante dhe jam ne kerkim ..
takime / gimi4ever: per vetvehten muk kam qka te them pyetni najken qe me njeh. ..
takime / vali: jam e sinqert, emoralshme edua drejtesin. deshiroj qe edhe a ..
takime / dritan: 08513, Data e mbylljes ..
takime / vlora-ch: jam vajz serjoze per mes ksaj rubrike kerkoj ni djal qe ka v ..
takime / Besi: djal romantik sportiv ..
takime / Dielli: kerkoj nje jete nje qetsi, lumturi shqiprtrore ..
takime / Sabri Ferizaji: 08518, Data e mbylljes ..
takime / fati23: tung ju pershndes te gjithve ..
takime / agron mala: jam happy ..
takime / londinezi: jam djal i sinqert dhe kerkoj nje vajz te sinqert ..
takime / landi: 08522, Data e mbylljes ..
takime / rina: pranoj vetem oferdat serioze ..
takime / manche: Une ? spo di qyky qe jam ?? ..
takime / KASTRI: UNE JAM SHUME QEFLI DUA NJE SHOQE SI UNE ..
takime / Toni: Tip i qet, durueshem, karizmatik, inteligjent dhe ambicioz ..
takime / baci: vehten time e pershkruaj ne privat kerkoj vetem lidhje ..
takime / jetonland: Jam nje person i sinqerte, i qete, i drejte dhe shume shoqer ..
takime / taulant: 08530, Data e mbylljes ..
takime / aferdita: kej t po lidhen me neta po fejohen po martohen thash ta prov ..
takime / arben xhika: me pelqejne femrat me karakter, egoiste, besnike ..
takime / qlirim: intelegjent serioz i sinqert i shoqeruar i vendost ..
takime / Martin: Jam nga Kosova, jam student ne Tirane, dua te njihem me nje ..
takime / lindi: do te bindeni ..
takime / beni: skam qa flas per vet me vlersoni vet ..
takime / Andi: Nice and sexual. ..
takime / argnesa: edua te verteten e jo genjeshtrat i urrej tradhtin ata qe nu ..
takime / beni14: 08539, Data e mbylljes ..
takime / bcloki: 08540, Data e mbylljes ..
takime / Dani: kerkoj nje vajze per mardhenje serioze... ..
takime / besi: jam shum njeri i mir dhe kerkoj nje qik hehehehe ..
takime / enkel: ja lejme kohes ..
takime / blerim bytybi: 08544, Data e mbylljes ..
takime / skerda: 08545, Data e mbylljes ..
takime / Endriti-2010: Bukurosh dhe i sinqert bukuroshe dhe e sinqert dhe serioze ..
takime / firesh: fjal pak pune me shum , sinqeriteti nese ka mbet diku sin ..
takime / bekri: po kerkoj njeri te mir mos po e gjej tani folmi per tjera s ..
takime / albini: vlersojni ju ..
takime / gjyshi: jam i shemtuar,i keq, pa pare,pa shpi,pa makin(ker),pa fa ..
takime / linda: kam nje karakter shume te forte ..
takime / Bardhosh: 08552, Data e mbylljes ..
takime / blerim bytybi: 08554, Data e mbylljes ..
takime / Ideali: jan nje djal isinqert iqet serioz ashtu dua tiket kto kriter ..
takime / rem: shum serioz i drejt i sinqert ..
takime / Leoni: Paj......Sdi si ta Pershkruj..... nje femer kerkoj serjoz ..
takime / leonora: mjafton qe kom karakter dhe moral te fort andaj pranoj vetem ..
takime / sali qazimi: 08563, Data e mbylljes ..
takime / driton: 08564, Data e mbylljes ..
takime / i_ndari: jam i ndare kam nje femije kerkoj nje femer per lidhje ..
takime / mina: 08566, Data e mbylljes ..
takime / mimoza: nuk osht leht me vlersu vetem por kom moral dhe karakter jom ..
takime / I siqerti: 08568, Data e mbylljes ..
takime / fiki: persh nga shkupi ..
takime / art: 08570, Data e mbylljes ..
takime / xhevdi: 08571, Data e mbylljes ..
takime / duresa: du nje te vertet ..
takime / ensari ks: jome alban ukaj jome nje djale serioze si ne jeten private a ..
takime / Timo: jam qiky se jam ..
takime / schery: 08575, Data e mbylljes ..
takime / aniti: jam student ne uejl , studjoj cst kerkoj ni goce per ser ..
takime / adnani: jom nje djal i qet kerkoj nje vajz qe me kupton edhe te jet ..
takime / moonlight84: re ..
takime / LIZA: me velrsoni kur te bisedoim memir jam per ni lidhje serjoze ..
takime / zemra: une jam nje vajz serioze per qka do qe luftoj nuk derzona d ..
takime / x-x-x: I sinqert, dhe kerkoj te Sinqert!!! ..
takime / Driton: Romantik, Elegant, I sinqert, ..
takime / adi: Kerkoj femer per lidhje romantike, Ne qoft se jeni te inters ..
takime / argjimendi: jam nga ferizaj jam i sinqert dhe kerkoj nga personi sinqeri ..
takime / nardi: I rregullt,pa komplekse! ..
takime / bjonde bjondina: 08587, Data e mbylljes ..
takime / Gzimi: per momentin kerkoj femer per shoqri,,por mund te shendrroh ..
takime / erjona: kerkoj nje lidhje serjoze,,,edhe te verteten ..
takime / vejan: 08590, Data e mbylljes ..
takime / hysen: kerkoj me te miret dhe mirkuptimin ..
takime / arlindi: 08592, Data e mbylljes ..
takime / vullneti-ch: jam i gjat 1.71 ngjyra e flokve e zez kerkoj nje femer me ma ..
takime / Labi06: vijn me kohen ..
takime / loqka: jam vajz serioze ..
takime / djali_vip: te jete e bukur dhe e embel ..
takime / jeta: 08597, Data e mbylljes ..
takime / driton: --------------- ..
takime / tandjali: kerkoj nje vajz si gjith te tjerat ..
takime / artan: me&you ..
takime / Ali_swe: kerkoj shoqri ..
takime / mimoza: shum vajz e sinqert dhe pa koplekse per jeten thjesht dua ni ..
takime / Liridon: eduanje vajzeqe dotadua meseshumti haha ..
takime / benni: e dua shoqerin.... ..
takime / lora: 08608, Data e mbylljes ..
takime / po pres: 08609, Data e mbylljes ..
takime / simpatiku_pr: deshiroj te pershendes te gjith antaret e kiti web cajti ..
takime / buki_007@live.de: Geheim ..
takime / nisaa: 08613, Data e mbylljes ..
takime / Beni: i gjate, i bukur, ..
takime / gazi: kerkoj nje lidhje te perhershme ..
takime / Naku_D: Jam i lire jetoj qe 19 vite e gjermani,jam i lire ipamartuar ..
takime / prishtina: jam ne kerkim te nje femere serioze edhe te sinqerte per lid ..
takime / engjulli-ks: jam pers i qete i kuptueshem dhe me pelqen te jem ne shoq ..
takime / <nesa>: 08625, Data e mbylljes ..
takime / doctor: te takoj nje femer ka respekt dhe din te cmoj vlerat ..
takime / Egzoni Pr: Nuk jam shum i mir ne sex por dua ta bej... ..
takime / lisi: 08618, Data e mbylljes ..
takime / ximi: ........ ..
takime / Enver: Jam shum i hapur dhe komonikues, per ma shum leta shofim!!! ..
takime / tos: me von gjat bisedes ..
takime / Ari: jam i sinqert dhe shumė shumė i drejt;-) ..
takime / Jeton: i qete, i sinqert, serioz, besnik, familjar ..
takime / gjoniboy: jam typ shum i sinqert ..
takime / alije: un jam nje vajz serioze dhe kam deshir te njoftoj nj djal se ..
takime / Pajtimkosova: kerkoj nje vajze per qeshtje serioze me kon vajze e mir jo a ..
takime / naki: un jam nje tip qe kam deshir te udhtoj dhe te jetoj mir.kam ..
takime / bujari_remy_008@: me vlersoni vet ..
takime / rushit: 08632, Data e mbylljes ..
takime / shyret: un nje sportiste jam direkte ..
takime / zeki: jom bjond syte kaft ... kerkoj ni femn me sy tzi tbukur tsin ..
takime / gje: 08635, Data e mbylljes ..
takime / diva: Jam femer serioze dhe shum e thjesht, kerkoj shok dhe shoqe ..
takime / duti: jam nje djal shum serioz dhe qesharak dhe dua qe vajza qe es ..
takime / Toni: Kur t’me pytsh!!! ..
takime / legi: ok +ok ..
takime / bardhi: Jam nje tip i veqante andaj kete mund ta verej vetem ai qe k ..
takime / erijoni: une kerkoj nje femen te sinqert tung nga erijoni ..
takime / dili: kerkoj femen serjoze..... ..
takime / suzi: e bukur, sharmante, kerkoj nje mashkull me te njejtat tipare ..
takime / Andi_70: jam i vendosur dhe i sinqert kerkoj nji lidje te re... ..
takime / haki: une jam simpatik dhe kerkoj nje vajz simpatike per lidhje se ..
takime / zeshkani: I bukur me tė gjitha dhe i veqantė e i paparė mbi tė gjitha. ..
takime / Princ: 08650, Data e mbylljes ..
takime / disco: dukem i mire,atraktive,interesant,humor te mire gjithmone ri ..
takime / nushi: i qete modest i apasionuar pas te bukures dhe te gjith qe ..
takime / Tipi: une jam shume i mire ..
takime / besime: une jam nje vajz serioze dhe kerkoj nje djal te sinqert dhe ..
takime / MONA: jAm femer e lindur ne pej jetoj ne frankfurt jam endar kerko ..
takime / semir: un jam semiri dhe kerkoj ni vajz apo grue per ljidhe serioze ..
takime / kiel: 08657, Data e mbylljes ..
takime / linda: me qen i sinqert dhe serjoz ..
takime / klodijan: te tregoj kur te takoj ..
takime / alone: jam nje djale simpatike me leke kerkoje nje femer te bukure ..
takime / princi.ch: 08661, Data e mbylljes ..
takime / besnik: kerkoj vajz ne lidhje serioze mundsisht te jet jash kosove ..
takime / adnoni: i dua femnat shum ..
takime / astrit: te tregoj auf dit qe te takoj ..
takime / beka: jam nji djal qe kam deshir te njohem menji vajz siq jam vet ..
takime / arsenal: jam artoni ,kam 33 vjet,jetoj ne londer,kam deshir vjzat shq ..
takime / edi: ???? ..
takime / mullak: hahaha dokna fac bre daj fac ..
takime / nardi: thjesht njeri pa komplekseeee etjjjjjjjjjj ..
takime / Shahi: e qete, e sinqert, serioze, besnike ..
takime / bashkim: jam ni djal seroz edhe kerkoj lidhje seriose . duhet te jet ..
takime / dija: jom serioze kerkoj njeri serioz ..
takime / Eliot: jame atraktiv dhe plot humor,kerkoj nji femer te njejte dhe ..
takime / doni: ja profili im kush don mu njoft me mu ja ad jeme don ..
takime / rina: E respektoj sinqeritetin dhe kam karakter njerzor kerkoj ni ..
takime / zeshkane: ni lidhje serioze asgje me shumm mbi te gjitha te jet i mo ..
takime / adi_it-demi: kam deshir te njoftohem me nje femer e cila me ben te lumter ..
takime / Afrim: jam serioz dua nje femer serioze ..
takime / unikBIGtoni: jam tip serioz. nuk jam edhe aq i burkur nuk genjej ja ..
takime / Nasi: Jam afer 30 vite qe jetoj ne Zvicer .Interesi im Femra vet ..
takime / malesori32: very nice down to earth and looking for same values ..
takime / zeshkanja: 08682, Data e mbylljes ..
takime / seks me pagese: 08684, Data e mbylljes ..
takime / nora: 08685, Data e mbylljes ..
takime / Buki: Kerkoj nji femer serioze per te jetuar se bashku dhe tejem s ..
takime / izigjet: dua ta jetoj jeten me personin qe i ka tiparet e mia dhe fle ..
takime / mergim: te jet vajz e mir dhe kaq tung te gjidhve nga gimi_booy@hotm ..
takime / blerta: koha tregon vet ..
takime / irisian: gjithmon te vlersojn te tjeret ..
takime / kenani: jam i lire me gjithkane, ..
takime / infermieri: 08692, Data e mbylljes ..
takime / toni_al: kerkoj nje vajze te thjeshte dhe te lezetshme? ..
takime / Temi: nese don vazhon ..
takime / xeni and xixin: jame djale perfeket per femra dhe kerkoj nje lidhje ..
takime / Rini: Me pelqejne femrat dhe udhetimet me to. ..
takime / ervin: i matur serioz dhe shume seksi!! ..
takime / profesori: 08700, Data e mbylljes ..
takime / bledi: jam cun king .i sinqert .king .i zgjuar.gjithcka qe do nje v ..
takime / genci-sexy: me pelqejne femrat ne pergjithesi jam shum simpatik ..
takime / avniu: person i gjithanshum.kerkoj nje femer te till.qe ash e gjit ..
takime / Beli: jam djale i mire dhe kerkoje nje femer serioze per martese ..
takime / avni: me se mire eshte te shikosh live,kerkoj nje femer serioze,ka ..
takime / cami: 08706, Data e mbylljes ..
takime / drini: 08707, Data e mbylljes ..
takime / lela: e urrej genjeshtrat ..
takime / gjoshi: jam allegro ,urrej mashtrimet ,rrenat intrigat kerkoj ko ..
takime / arifi26: Jam Arifi Nga Vushtrria jam 26 vjeqar jam i interesuar per n ..
takime / nesi: jam i sinqert kerkoj nje vajz te sinqert ..
takime / meti: pak fjale rrespeket besim tolerant kerkoj norma ..
takime / aggroonniii: jom djal i sinqert kerkoj femer te sinqert ..
takime / mirada: ........... ..
takime / shukri: une quaj shukri tifeku kerkoj shoqeri ..
takime / trimi: i sinqert i kuptushum dhe shum i qet; eurej genjeshtren.dhe ..
takime / kathrin: =) ..
takime / ylli-art-ger: jam i sinqert dhe besnik e urrej tradhetine dhe rrenat shum ..
takime / erlinda: te thuash te verteten, eshte nder!!! ..
takime / albani_zvicer: 08739, Data e mbylljes ..
takime / toni23: jam toni nga br kerkoj nje vajze per shoqeri.me vone nuk i d ..
takime / snoop: Fatit nuk ju dihet ju mirpresum.!!!!! Pa dashuri Sk ..
takime / flori: si natyre jam i qete dhe shprsoj ta takoj nje vajze me te nj ..
takime / teja: jamė me shtetėsi gjermane, punoj nė zvicėrr, kėrkoj njė femė ..
takime / rabije: permu eshte me qen serioziteti dhe rrespekti te ket karakter ..
takime / Ben: 08732, Data e mbylljes ..
takime / ylber: 08733, Data e mbylljes ..
takime / janko: jam tip sportiv,isjellshem dhe i sinqerte.kerkoj nje goc me ..
takime / David: I am a simple guy by nature, Life is for living and I ..
takime / ola: asnje sharrin ta pershkruaj dot veten e ti ............ ..
takime / bashkim: i thejsht dhe heci per toke. nuk fluturoj ..
takime / pllum: jam i dobt jo mene madh. ..
takime / leutrimi-wels: 08743, Data e mbylljes ..
takime / Loraa: 08742, Data e mbylljes ..
takime / roni75: jam shumm i mire ne sex ..
takime / besi: jam i gjat pak serioz kam deshir te njo ni femen serioze mu ..
takime / djali_e87: nuk dih qka ju them vetm me vizitoni dini qka fol ta ..
takime / toti_ch: kam deshir te lidhi shoqri me njerz qe kan respekt dhe moral ..
takime / shuki: veq per lidhje serijoze e kalumja sem intreson ..
takime / Ekrem: nuk e di qka them por jam i sinqert dhe kerkoj te sinqerten ..
takime / toni: humor karakterin e fort besnik ..
takime / sheki: jam nje tip serioz i sinqert dhe e kerkoj nje te njojten ..
takime / fatmir: kerkoj lidhje serioze vetem qe te jet femer me karakter ..
takime / blerta: e mire jom nje djal te mire po e kerkoj ..
takime / aishamk: i am looking for a good man in my life a man that will love ..
takime / Indrit: pershendetje! quhem Indrit jetoj ne finlande dhe studioj ne ..
takime / Bossi_France: 08757, Data e mbylljes ..
takime / done: veq serijozisht nese e kini krkoj veq njeriun e jetes sjell ..
takime / toni: une jam nga pamja bjonde jam serjoze du qe te takoj edh nje ..
takime / luli: kerkoj nje femer per martes ..
takime / blerta: persh per te gjith ..
takime / Goni: Nuk muj ta preshkruj vetvet ket poja luh juve . flm ..
takime / kosovari_France: 08763, Data e mbylljes ..
takime / arsim: dua vetem mardhenje seksuale me pas me naj femer te bukur ..
takime / flutra: e mire kerkoj nje serjoz ..
takime / dila: I sakt ,simpatik ..
takime / fat: 08767, Data e mbylljes ..
takime / edii: jam zeshkan kerkoj femer serioze qe te pershtatemi me te ..
takime / Tare: Jam ne profesion ekonomist, me pamje normale simpati. ..
takime / adnan: 08770, Data e mbylljes ..
takime / liridoni: dua nje femer serioze ne tje si nuk pi alkol nuk ka lidhje s ..
takime / Taulant: Un Jam nje djal si gjith meshkujt veq pak ma ndryshe se krej ..
takime / blerti: 08773, Data e mbylljes ..
takime / Artan: Jam shiptar e du ni shiptare slun rrol qfare vetem mu ..
takime / feti: jam 1.77 i gjat ..
takime / marisa: jam vajze e sinqert..... ..
takime / granit: surpriz ..
takime / kosovari: jame i sinqert dhe e qmoj shume sinqeritetin.. ..
takime / tiki: une jom 1.80 pesha 70 dhe nuk ka rndesi per filime veq duete ..
takime / naki: krkoj ndonj vajz qė i do aventurat ..
takime / miracle: i am very good looking girl ..
takime / astriti: kush e ka at igball me pas me mu ka mu knaq ..
takime / sheri: un jom serijoze po krkoj ni prson si vet tjet i sinqert edh ..
takime / bujar: jame nje djale bukuroshe po i vetmuar ..
takime / burr i fort: mund tme kerkoni ne tel ok vetem femrat ..
takime / flora: jam vajz e thjesht dhe dot deshiroja te njihem me ni mashkul ..
takime / X-S: Jam si jam un permerak Por dua nje vajz per lidhje inti ..
takime / arlinda: fat gjidhve ..
takime / udhtari: jam tip i qelt serioz deshiroj te kem lidhje shoqeore me nje ..
takime / Murat: 08791, Data e mbylljes ..
takime / Mejda: jam isinqert ikuptushem besnik por kerkoj te jeshe edhe ti ..
takime / Ardijani: kerkoje te jesh besnike ekuptushem esinqerte bukurija nuk ka ..
takime / peja: kuptoni me vonč ..
takime / valon: jam ky qe jem te tjeret me vleresojn ......... ..
takime / adifete: 08797, Data e mbylljes ..
takime / benny: pershendes te gjitha.... ..
takime / Luani: Me dy kembet ne toke. ..
takime / toli: nuk kam qa te pershkruaj nese jeni i interesum bisedoj live ..
takime / LENA: lidhje serioze ..
takime / bleona: Jam nje vajz me karakter te forte e moralshme e ndershme e s ..
takime / fejza: le ta vlersojn te tjeret ..
takime / est: Im a good young looking gilr, I am seeking for a gentle simp ..
takime / kritiku: jam simpatik,i sinqert,i edukuar e urrej mossinqeritetin per ..
takime / agim: shum atraktiv,shoqerim ..
takime / Blerii: kerkoj vaz te bukur te sinqert per qellime serioze martesore ..
takime / lumi: jam nje djal beqar kerkoj nja vjaz serioze per lidhje serioz ..
takime / LAFK: DO I SHPALOS ME KALIMIN E KOHES ..
takime / Unee: Uneee ..
takime / ditii: Nuk dua te flas un per veten... ..
takime / takime: suche frau zum heiraten ..
takime / visi: du ni vaj e te sinqer dhe qe ka deshir bashkjetese ..
takime / komandanti: i afte ne gjitha aspektet, kerkoj nje vajze serjoze dhe pa n ..
takime / secret: e qett e sinqertt njejtt kerkoj ..
takime / loveth: tell you later ..
takime / pranvera: 08814, Data e mbylljes ..
takime / gazi: un jam gazi jetoj ne ks jam 22 vjeqar kerkoj nje vajz sa do ..
takime / sicilia: kerkoj nje vajze qe mundet mi ruajtur fshetesit ..
takime / Labinot: 08820, Data e mbylljes ..
takime / zeshkanja: 08821, Data e mbylljes ..
takime / djali_gjilanit: jam tip i qet dhe i sinqert ashtu pres me kon edhe personi q ..
takime / lani: bjonde serioze e mencur ..
takime / HAMLETI: SHUM IQET DHE REAL ,MORALI DHE RESPEKTI DY PIKA QE ME BEJN N ..
takime / marjan: kerkoj te njihem me nje femer ..
takime / niki: e vertetoni mavon ..
takime / viski: kerkoj shoqri ..
takime / arben: kisha pas deshir te lidhem me nji vajz per lidhje serjoze po ..
takime / Bujar: verrückt :-), spontan, gut gelaunt, und vieles mehr:-)) ..
takime / dita: uen jam ne je femer serjoze dhe kerkoj ne person te sinq ..
takime / egzonn: Jam i sinqert ! dhe vajzen qe dua ta gjej te jete ashtu si u ..
takime / blero: jam njeri qe i kuptoj senet mire ato zonja apo vajza qe me k ..
takime / Meti: djal i sjellshem edhe kerkoj ēikė te sjellshme ? ..
takime / xhesi: pershndes te gjithve shqiptarve dhe kam deshire te komonikoj ..
takime / ato0om1: jam nje djal i sinqert dhe deshiroj ta gjej nje person si ja ..
takime / mehmet: vlersoij qdgjo njeri qe bernda shpirtit te tij esht i mir re ..
takime / bukuroshi20: simpatik,e pelqej shume humorin,kerkoj nje vajze serioze por ..
takime / Feim: Jame shume serioze per lidhje martesore se jame ne perfondim ..
takime / Shpetim: Lustig drauf, immer am lachen ..
takime / alban: i qete ,puntor ne kerkim te nje jete familiare me nje vajze ..
takime / Artesa: 08859, Data e mbylljes ..
takime / flora: 08843, Data e mbylljes ..
takime / dionsia: te flas per veti eshte shum po nuk kerkoj shum veq bised ..
takime / bekimi: i sinqerte, i edukuar, i shkolluar, me karakter dhe moral te ..
takime / Mim: ... ..
takime / linda: 08847, Data e mbylljes ..
takime / nik: Kerkoj nje goce per shoqeri Ne udhetimet e Mia jashte shteti ..
takime / Besart: Jam Besi jetoj dhe punoj ne Suedi kerkoj nji femer te jet e ..
takime / ERBLINI: CUN SERJOZE ..
takime / genti: jam tip i qete dhe i sinqerte te tille person kerkoj. ..
takime / figo: jam 22 vjeq jam dhe jetoj ne gjakov kekroj ni vajz qe jeton ..
takime / sabi_79: jam shum i qet dhe deshiroj qe te gjith te i pershendes ..
takime / Saranda: ..... ..
takime / Rexhep: Bin sehr sozial, gerne mit freunde zussammen, spontan und eh ..
takime / Diamant Bytyqi: Jam i sinqert dhe zeshkan dhe romantik andaj deshiroj kshtu ..
takime / ndricim: Jam Ndricim iseni kerkoj lidhje serioze jam djal serioz ..
takime / bajram: hihih ..
takime / ida: 08856, Data e mbylljes ..
takime / joni: jam ni djal seroz dhe mendoj ta gjej njo serioze ..
takime / nikelina: ..... ..
takime / Erion: Kerkoje shoqri ..
takime / Toni: I thjeshte,e dua jeten..kaq ..
takime / bunjamin: une nuk di shkat pershkruj per vet veten se kejt mirat i ka ..
takime / jammes bond 007: %%% ..
takime / Sami: i sinqert ..
takime / Besnik: Tregoj n`imell ..
takime / tolii: jam i bukur me te gjitha .kerkoj nje femer per shoqeri ..
takime / vali-love: jam valdeti nga mitrovica jam tip serioz kerkoj nje vajz per ..
takime / baki-germany: ..... ..
takime / arta: About muself i have a lot to say ....nice caring etccccc per ..
takime / adna: une nuk di shka te flas per vet veten tanat mirat mun ti xhe ..
takime / idriz krasniqi: 08872, Data e mbylljes ..
takime / sweet_boy: - kerkoj njohje per shoqerim dhe argetim me femra ,,mundesi ..
takime / Alledina: Kėrkoj nga ana e kundert qe mbi tė gjitha te jete i sinqert ..
takime / Goni: Kerkoj nje vajze te sinqert. ..
takime / bijondina: sinqeriteti dhe drejtsia jom shum fales se nuk ka njer ..
takime / valdeta: persh. jam e veqant atraktive dhe e sinqert kerkoj personin ..
takime / aferdita: jam 25 vjeqare jam nga kamenica kerkoje lidhje martezore me ..
takime / _Saranda: 08879, Data e mbylljes ..
takime / shb: e dua drejtsin ,e urrej padrejtsin ..
takime / Artan Ismaili: Dashuria nuk esht monedh te blehet e as mekat te falet po si ..
takime / elmedina: une jam 24 vjet dua nje djal per lidhje martesore ..
takime / besi: 08884, Data e mbylljes ..
takime / Barbi: Me tana te mirat:) ..
takime / lokum: jam e bukur kerkoi nje bukurosh per lidhje serjoze ??? ..
takime / nilda: Jam vajze thjesht e qeshur, kerkoj nje njeri te me pershtate ..
takime / zjarri: nje lidhje serioze. ..
takime / dati: krkoi te nioftoi femen te bukur ..
takime / Isuf: 08890, Data e mbylljes ..
takime / Titi: Um jam serioz E kerkoj tejet serioze. ..
takime / suze: shum e urt e bukur e dashtne etj ..
takime / TONI: Prej di vitesh jetoj ne Itali Jam i thjesht dhe i sinqert mb ..
takime / arta-79: jam seriose ..
takime / ariana: jam nje vajze shum e gjalle e them ate cfar mendoj direkt. ..
takime / ibro: e lipi nje qik hehehe ..
takime / Yll-stern: Pėrshėndetje sebashku Jam i interesuar t’nj ..
takime / eardhmja fillon: tung dua qe te kontaktoj me nje femer qe te jete e sinqerte ..
takime / mili: tung tung,une jam mili nga pz amo jetoj ne llozan te zvicrre ..
takime / balbgirl: I a girl just simple ,,if you interest to know me just ask ..
takime / geza111: jam pakes bjond i gjat dhe jam pakes i zajft kam des ..
takime / kujta: mendoj per vetveten asht perfekt a sa i perket personit mend ..
takime / Njeri i Mir: 08904, Data e mbylljes ..
takime / leta: 08941, Data e mbylljes ..
takime / rbo: experjence te re per te thyer monotonine ..
takime / hamit 40: 08906, Data e mbylljes ..
takime / Vektor: Kėrkoj njė femėr pėr lidhje tė sinqertė, jetoj dhe punoj nė ..
takime / sabiri: dua te njoftoj nji vajze per qellime serioze.kurse te tjerat ..
takime / Blerton: jam djal i sinqert . kerkoj po ashtu tip serioz e per ma shu ..
takime / Romantiku: jam nje djalosh me karakter te lart.kerkoj nje vajz te sinqe ..
takime / zani: 08912, Data e mbylljes ..
takime / esad: une deshiroj nje vajz jasht vendit dhe deshiroj te jet musli ..
takime / vjosa: 08914, Data e mbylljes ..
takime / tonifr: dua te kem shoqeri por edhe nese deshiron ndonje femer te ke ..
takime / alberti: 08916, Data e mbylljes ..
takime / artbesa: 08925, Data e mbylljes ..
takime / Selba: Veshtire te pershkruash vetveten. Jam tip super korrekte dhe ..
takime / ilir: jam zeshkan du lidhje te sinqert ..
takime / Gėzim: I int.. per femra ..
takime / jasha_: 08923, Data e mbylljes ..
takime / leonardo: 08924, Data e mbylljes ..
takime / inheritor: kam deshire shetitjen, njohje te reja. kerkoj nje femer qe k ..
takime / macho_es: ??? ..
takime / jasha: 08929, Data e mbylljes ..
takime / Erion: ...... ..
takime / engjllushi: si ta pershkruaj jam i fjales dhe sekretet i mbaj te msheft ..
takime / ju pret: ju lus qe te lajmrohen vetum ato zoja si kan qellim serijoz ..
takime / valerio: nuk e di ..
takime / Schaffhausen: 08934, Data e mbylljes ..
takime / ari: jam nje djal shum i mire ahahahhahah boll budall jam valla h ..
takime / Besim: 08936, Data e mbylljes ..
takime / _valoni: 08937, Data e mbylljes ..
takime / markus: jam ky qe jam,keshtu sic jam, kerkoj ate qe eshte asht ..
takime / enver jusufi: me karakter te forte ..
takime / toni: jam bjond kerkoj nje vajz per shetitje ..
takime / eurode: kerkoj nje djale serioz vetem per martese ..
takime / ALTIN: JAM TIP SERIOZ ..
takime / brilanta: 08944, Data e mbylljes ..
takime / balada: Jam person real dhe i dua bisedat dhe kontaktet qe kan karak ..
takime / anila: vetvetja...me kemb ne toke...atraktive....kerkoj nje njeri ..
takime / ana: 08947, Data e mbylljes ..
takime / bedri: jam bedri jam tip serioz edhe i vendost deshiroj ta gjej nj ..
takime / blero: vetm desheroj te rigjistrohem ..
takime / gimi-ch: JAM NJE DJAL SEROZE DHE SHUM I SINQERT DUA TE ME PARAQITET N ..
takime / blerim: 08951, Data e mbylljes ..
takime / taulant: 08952, Data e mbylljes ..
takime / nesi: jam i sinqert kam deshir te njoftohem nje vajz e sinqert mo ..
takime / xhimi: Jam zeshkan por kerkoj edhe nje person zeshkan ose bjonde ..
takime / Buli1985: Qka ta poershkruaj vetvetn jam i bukur sikur qe me shifni ed ..
takime / Gentriti: Jam ii sinqert,dua ti jap kuptim jetes,pasi ajo esht e shkur ..
takime / Djal Prizrenas: 08957, Data e mbylljes ..
takime / ramizi: 08958, Data e mbylljes ..
takime / Ana: e sinqertė, te jetė i sinqertė dhe jo dominant, tjerat disku ..
takime / Nerit: 08960, Data e mbylljes ..
takime / Misini: bet djalė si un ska ! ..
takime / leta: 08963, Data e mbylljes ..
takime / zvcer: 08964, Data e mbylljes ..
takime / anxhela18: ne kerkim te 1 aventure ..
takime / yllka_GB: jame nje vajze e thjeshte dhe e sinqert, pa komplekse dhe pa ..
takime / besnik: jam simpatik kerkoj nje vajz te sinqert veq kaq ..
takime / LULI: Pershendetje kam deshir te njoftona me nje vajz serioze nga ..
takime / dorentina: 08968, Data e mbylljes ..
takime / Goni76: Jam nje personalitet me karakter shume te lart,kam lind ne K ..
takime / labi: i fort ..
takime / fjolla: kerkoj lidhje martesore ..
takime / baki: do ta shohim..... ..
takime / hajdin mustafa: 08972, Data e mbylljes ..
takime / lindita: njeriut eshte pasuria me e madhe ne bot,, kur njeriu ka mora ..
takime / andrea34: jam 1 djal e embel humorist ne kerkim te nje vajze te mir ..
takime / berti: Jam njeri i thjesht dhe i marr gjerat si te me vijne, kam am ..
takime / eki: jam i drejt kam deshir te gjej nje vajz te sinqert ju persh ..
takime / diana (ana_: jame e sinqert, me moral e karakter te forte, rrenat nuk i d ..
takime / ardian: gjithqka do shiht metutje....?? ..
takime / graniti71: nuk kerkoj aq shum sa me takon po me teper mund te me vler ..
takime / Dritan: 09656, Data e mbylljes ..
takime / besa: jam e moralshme dhe nuk dua genjeshtra ..
takime / viola: jam nje vajz me gjatsi mesatare epelqej nje djal te jet i si ..
takime / sekret: 08985, Data e mbylljes ..
takime / lavdim: jam nje tip serjo e kerkoej en femer per lidhje serjoze ..
takime / laura: 08987, Data e mbylljes ..
takime / john: jam nje djal qe me pelqejn femrat avanturiere ..
takime / ylber: jam djal i sinqerte ..
takime / tini-toni: Jame djalosh i edukuar dhe i sinqerte ndaj vetes dhe te tjer ..
takime / nina: jam kjo qe jam kerkoj shoqeri po te sinqert siq jam vet ..
takime / Lina: ... ..
takime / xx123: ju lus qe te lajmrohen vetum ato zonja si kan qellime serio ..
takime / dafina: 08994, Data e mbylljes ..
takime / studenti_12: i pershendes te xhithe ata qe e lexojne dhe ju them se i dua ..
takime / toni: jetoj dhe punoj ne gjermani kerkoj nje vajz per seriozitet ..
takime / naimbeqiri: 08998, Data e mbylljes ..
takime / edion: Tip i thjeshte ..
takime / 39 vjeqari: jam i ndare kam qene i martuar ketu kam ardh prej luftes ..
takime / prof45: 09002, Data e mbylljes ..
takime / erionilove: e lejme kur te takohemi nga afer ..
takime / 40 vjeq: 09335, Data e mbylljes ..
takime / nasi: Jam profesionis i artit ushtarak ..
takime / mendi: shum ..
takime / toNi: Jam tip i qet me nje pamje te bukur. ..
takime / peshku: jam shume i sinqert dhe akme deshiroj edhe an tjeter te jet ..
takime / Gentelmen: Zeshkan i gjat 1.80 ..
takime / Bisa: Jam njeri normal i thjesh ..
takime / Fatmiri86: Jam nje njeri romantik qe i peshtatem preferencave tuaja ..
takime / infermier40: 09019, Data e mbylljes ..
takime / Bessi: 09013, Data e mbylljes ..
takime / AGIM: pershenderje nga GIMA jam i interesuar per nje vajz te sinqe ..
takime / cani: djal serioz,i sinqert dhe qe dua te takoje nje vajze per mar ..
takime / bekim: e dua seksi shum dhe kam deshir te njohfe nje femer qe esht ..
takime / arifi: no koment ..
takime / edi: pershendetje deshiroj te gjen ndonje vajz per martes qe ..
takime / beqari78: njeri i rregullt, te tjerat vine me pas ..
takime / gjilanasi: zeshkan gjeloz hahahhaha,dot me njohesh dhe nuk do te zhgenj ..
takime / alisa llolla: 09022, Data e mbylljes ..
takime / Dardan: Tip me fantazia sexuale dhe pornografike. Gjithashtu adhur ..
takime / divorced40: jam i divorcuar kam nje femije me angleze, jeton me ne ..
takime / cufa: un jam isuf kasumi nga mitrovica kerkoj ni femer per martes ..
takime / Meriton: me quajn Toni, por emrin e kam Mertion. me thojne qe jam i b ..
takime / nexhi: simpatik ikuptushem ..
takime / bukuroshi: jom maniken dhe shum jom komunikativ me femra dhe me pelqjen ..
takime / gjilanasi: ju pershendes te gjithave bukuroshet ato te cilat kan mendim ..
takime / Bujari70: Prioriteti im eshte Lojaliteti. E dua dhe e qmoje Artin ne q ..
takime / daja: ju muni te shkruni edhe une jame ktu ..
takime / loni: 09033, Data e mbylljes ..
takime / sykaltroshi_ch: dua ta njoftoj nje femer per lidhje serioze te jet e sinqert ..
takime / Besart: Studioj per mjeksi...viti i dyte...m pelqen shum shoqria n i ..
takime / besa: ooo ..
takime / zeshkani: ju pershendes ..
takime / Dani: jam kerkoj ..
takime / mirlinda: me njehni ma von ..