Takimet dhe komunikimet tona nė Internet   Dua dhe kerkoj ta takoj nje vajze, femer, djal, burr apo nuse

Kėrkoj shoqeri tė re

Emra shqip per vajza dhe djema

Si na gjeni neve

Sherbimet tona

Foto galeria


Dua te kerkoj dhe gjej nje femer nga  Kosova / Prishtina  
 Gjuhet :    
IndeksiRegjistrohuProfili imKerkojFeedback

Rezultatet e kerkimit 0 - 10 [Gjithesej : 364]

Antari MoshaGjinia, Statusikerkon lidhjeVendbanimi momentalQyteti i afertHyrja e funditFoto personale
hyra32femer, SingleSerioze (martesore) Kosova / Prishtina2015-04-10PO
linda33femer, SingleSerioze (martesore) Kosova / Prishtinaprishtina2015-04-17asnje
fitore33femer, ndareSerioze (martesore) Kosova / Prishtinapishtin2015-04-04asnje
donatela27femer, SingleSerioze (martesore) Kosova / Prishtinagjakova2012-12-07PO
Kaltrina34femer, SingleSerioze (martesore) Kosova / PrishtinaGilani2015-04-24asnje
besa35femer, ndareSerioze (martesore) Kosova / Prishtinaprishtina2015-02-16asnje
Tiara42femer, SingleSerioze (martesore) Kosova / Prishtinaprishtine2015-01-11PO
afrona45femer, SingleSerioze (martesore) Kosova / Prishtinaprishtina2015-02-13asnje
kosovarja51femer, SingleShoqerore Kosova / Prishtinaprishtin2014-12-08asnje
Bleta36femer, SingleSerioze (martesore) Kosova / PrishtinaPrishtine2015-03-19asnje
Faqet : [1] 2 3 . . . 37

Antaret online: 0, Mysafiret online: 57
Processing time: 0.0310471 sec.

© Copyright 2002 - 2015 www.takime.de