Takimet dhe komunikimet tona n Internet   Dua dhe kerkoj ta takoj nje vajze, femer, djal, burr apo nuse

Krkoj shoqeri t re

Emra shqip per vajza dhe djema

Si na gjeni neve

Sherbimet tona

Foto galeriaPer te dashurit e juaj te vegjel gjeni tek ne 3400 emra shqip (shqiptar e ilir)

Emra Femijesh, djem (D)

Shtoj nj emer
Shtypni mbi shkronjen pr t gjetur emrat q fillojne me t
Vajzat:    A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Djemt:    A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Emra  DJEMT  Origjina / Kuptimi

dafin

DAJT-i

nga nj emr vendi

DAJTI

emr i malit dajti n Shqipri

DALIN-i

emr i mom

dalip

emer i mocem

dalldysh

dallosh

i dalluar

Dalmat

nga nj emr njeriu, ilir

Dalmatin

Daltin

dani

Danush-i

Lun shum sha

DARDAN-i

nga nj emr njeriu, ilir

darian

Daris

Mesues apo Profesor ne gjuhen Greke

darisi

emer musliman qe do te thot profesor

DASANT-i

nga nj emr njeriu, ilir

DASAR-i

nga nj emr njeriu, ilir

dashamir

nga nje fjale shqip

Dashnor

emer shqiptar

Dastid

emer i nje njeriu ilir

david

Dean

Debatik

Ded

defrim

DFRIM-i

fjal e shqipes

DELIN-i

nga nj emr vendi, ilir

DLIRIM-i

fjal e shqipes

Demokrat

DENAT-i

nga nj emr njeriu, ilir

deni

maja malart alpina

Denis

denis

denison

eshte shum i bukur

Deon

mbret i mbretereshave

deor

Derjon

desaret

emer i lashte i nje fisi shqiptar

detjon

deti jon.

DIAMANT-i

fjal e shqipes

Dian

Diar

i moqem

diart

diedon

Diell-i

diellon

diellor

dijamant

diqka e vleshme

dijan

DIJAR-i

nga nj fjal e shqipes

Dijon

DIJONIS

dilon

emer i bukur

DIMAL-i

nga nj emr vendi, ilir

Dines

fjal e shqipes

Diolen

Nje fis ilir.

Dion

dionard

djali i djalit te mixhes e ka qeshtu

Dionis

perendia e diellit tek iliret e lashte

Dior

emer firme(christjan dior) po edhe i mir per emer shqip

Ditbardh

dita e bardh fjale e shqipes

DITION-i

nga nj emr njeriu, ilir

DITJON

DITLUM-i

nga fjal t shqipes

DITMIR-i

nga fjal t shqipes

djell

Djellon

dod

Dod

Dokleat

Fis Ilir.

Dominik

donald

emer i bukur

Donart

nga fjalet shqipe don art

DONAT-i

emr i mom

dones

muslim

Doni

DONIK-i

emr i mom

DONJET-i

nga fjal t shqipes

DONMIR-i

nga fjal t shqipes

DORANT-i

nga nj emr njeriu, ilir

DORART-i

nga fjal t shqipes

dorent

DORIAN

Dorin

Doris

propozohet nga dora shqiptare pershembull dore

dorjan

DREJTIM

fjale shqipe; i drejte

DREN-i

fjal e shqipes

Driart

DRILON-i

nga nj emr vendi, ilir

DRIN-i

nga nj emr vendi

drinald

Drinas

DRINOR-i

nga nj emr vendi

Drion

DRIT-i

nga nj fjal e shqipes

DRITAN-i

nga nj fjal e shqipes

DRITRO-i

nga nj fjal e shqipes

DRITJON-i

nga fjal t shqipes

dritlind

DRITON-i

nga nj fjal e shqipes

DUGAGJIN-i

nga nj emr vendi

Duran

I perhershem,kuptim fetar

DURIM-i

fjal e shqipes

Durjan

Duron

esht i durueshem per gjo gje

Copyright 2002 - 2015 www.takime.de