Takimet dhe komunikimet tona n Internet   Dua dhe kerkoj ta takoj nje vajze, femer, djal, burr apo nuse

Krkoj shoqeri t re

Emra shqip per vajza dhe djema

Si na gjeni neve

Sherbimet tona

Foto galeriaPer te dashurit e juaj te vegjel gjeni tek ne 3400 emra shqip (shqiptar e ilir)

Emra Femijesh, djem (B)

Shtoj nj emer
Shtypni mbi shkronjen pr t gjetur emrat q fillojne me t
Vajzat:    A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Djemt:    A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Emra  DJEMT  Origjina / Kuptimi

Baftjari

Bahtir

fjal shqipes

Bajram

Muaji i Bajrami

BAJRUSH

BAMIR-i

nga fjal t shqipes

Bandil

BARDH-i

nga nj fjal e shqipes

Bardhosh

djali i syles te salihit pej meshine

BARDHYL-i

nga nj emr njeriu, ilir

BAREN-i

nga nj emr vendi

BARID-i

nga nj emr njeriu, ilir

BARJET-i

nga fjal t shqipes

BARLET-i

emr i moem

BARMAL-i

nga fjal t shqipes

BASHKIM-i

fjal e shqipes

Basri

aje qe she larg

BASTJAN

Bato

Njeri nga udheheqesit e Krsyengritjes ilire kunder romakeve

BATON-i

nga nj emr njeriu, ilir

BATONIAN

Emr Ilir

BEDAR-i

nga nj emr njeriu, ilir

BEDARIN-i

nga nj emr njeriu, ilir

BEGATIM-i

fjal e shqipes

BEHAR-i

fjal e shqipes

BEKIM-i

fjal e shqipes

Bekteshe

Belk

Emer Historike

belmin

BELOT-i

fjal e shqipes ( emer bime)

Beltron

BEN-i

emr i moem

benart

emri im emer i bukur

BENDO-ja

emr i moem

Benet

Benidon

Djali tetes

benik

nuk e di

benis

benit

benjamin

fjal germane

BERAT-i

nga nj emr vendi

Berin

emer fetar musliman

beriton

berkan

berlon

bertan

...

Berti

Bertim

BERZANT-i

nga nj emr njeriu, ilir

BESAR-i

emr i moem

Besart

Besa e arte fjale shqipe

BESFORT-i

nga fjal t shqipes

besi

besart

BESIAN-i

nga nj emr njeriu, ilir

BESIM-i

fjal e shqipes

BESIR

besjan

qytet kosovar

Beslindi

nga nje fjale te shqipes

BESMIR-i

nga fjal t shqipes

BESNIK-u

fjal e shqipes

BESOR-i

nga nj fjal e shqipes

Besri

ngha bje fjal e shqipes

Bestar

mban besn (emer i bukur,Shqip)

BETIM-i

fjal e shqipes

betin

beton

bijond

bilbili

nje emer zogu

BILEN

nga nj emr njeriu Ilir

Bilgin

emer me preardhje turke

BILIND-i

nga nj emr njeriu, ilir

BJORN

E KA NIPCJA IM

Bleart

BLED-i

nga nj emr njeriu, ilir

BLEDAR-i

nga nj emr njeriu, ilir

BLEDAT-i

nga nj emr njeriu, ilir

Bledi

BLEDIAN-i

nga nj emr njeriu, ilir

BLEDIM-i

nga nj emr njeriu, ilir

BLEDION-i

nga nj emr njeriu, ilir

Bledon

nga nje emer njeriu, ilir

BLEDOR-i

nga nj emr njeriu, ilir

blenart

BLEND-i

nga nj emr njeriu, ilir

blendar

kullerski

Blendi

blendion

Blendon

emer shqiptar

Blendrit

blenor

emer shqiptar

bleon

Bleonit

Bler

emer shqipetar nga fjala Blerim

BLERAN-i

nga nj emr njeriu, ilir

BLERAND-i

nga nj emr njeriu, ilir

Blerat

nga folja bleroj

blerd

BLERIAN-i

nga nj fjal e shqipes

BLERIM-i

fjal e shqipes

Bleron

ngjyr e blert

BLEROR-i

nga nj fjal e shqipes

BLERT-i

nga nj fjal e shqipes

Blerton-i

nga nje fjal e shqipes

BLETAR-i

fjal e shqipes

BLETMIR-i

nga nj fjal e shqipes

BLIN-i

fjal e shqipes

blini

emer lule

BLODIN-i

nga nj emr njeriu, ilir

BLOND-i

nga nj emr njeriu, ilir

Boiken

zbuluar ne nje liste emerash Ilir(ne amfiteatrin e Durresit)

Bojken

emer i lashte ilir

Boletin

vend ne kosove

BONIN-i

nga nj emr njeriu, ilir

BORAN-i

nga nj fjal e shqipes

borat

albenian

BORBARDH-i

nga nj fjal e shqipes

BORIAN-i

nga nj fjal e shqipes

borin

BREGAN-i

nga nj fjal e shqipes

Bresant

BRET-i

emr i moem

Brian

BRIKEN-i

nga nj emr njeriu, ilir

briland

briland

Brilant

brilantin

Bujamin

vllau i vogel i jusufit

BUJAR-i

fjal e shqipes

BULZIM-i

fjal e shqipes

burhan

BURIM-i

fjal e shqipes

BURON-i

fjal e shqipes

butirnt

emer qyteti ne shqiperi

BUTRINT-i

nga nj emr vendi

bylbyl

qe din me kendue shume mire bre burra

Copyright 2002 - 2015 www.takime.de